esnyanky disse brune flekker på ansiktet og hendene vises på våren, når solens aktivitet øker, og bringe sine eiere, spesielt jenter, mange ubehagelige følelser. De begynner å tenke hvordan man skal bli kvitt fregner alle. Jentene begynner å gjelde alle slags av maskeringsmidler fregner, kremer, blyanter, maske annen kosmetikk. Brukte spesial kosmetikk for å bli kvitt fregner. Det finnes bedre metoder. Disse omfatter kjemiske og laser skreller og takzhedermabrazyyu som kan gjøres bare i skjønnhetssalongen. For kjemisk peeling bruker en spesiell syre. Resultatet av slike prosedyrer er eksfoliere det øverste laget av huden, som fører til rensing og foryngelse.
Hvordan bli kvitt fregner for alltid? Som kan redusere fregner?

 Løse problemet med hvordan å bli kvitt fregner alle kan bidra og folk rettsmidler. Her er noen oppskrifter slike midler for å hjelpe kvitte seg med pigmentering:
 •  Å kvitte seg med fregner maske kan brukes med fersk persille. Dens knust blender, og den resulterende masse blir påført på ansiktet. Et minutt vaske denne masken og fukte huden nærende krem. Effekten oppnås med vanlig utførelse av denne fremgangsmåten;

 • Hvordan bli kvitt fregner for alltid? Som kan redusere fregner?

 •  Du kan bruke et avkok av røttene av persille. Røtter klar av bakken, fyll med vann. Når vannet koker, tilsett saften av en halv sitron. Suppen tilført på et mørkt sted for ca to uker. Deretter press infusjonen og den resulterende væsken å gjøre komprimerer plass utslett fregner;

 •  Med saften av persille og kok melk maske. For denne masken blande en halv kopp yoghurt eller krem ​​med samme mengde juice persille. Masken er igjen på ansiktet i 15-20 minutter, så det er vasket av med kaldt vann. Denne masken er også huden nærende og fuktighetsgivende;

 •  Maske av honning er også et effektivt middel for fregner. En spiseskje honning blandet med en skje hakket persille. Den resulterende masse er satt på ansiktet i 30-40 minutter og vask av med varmt vann. Legg sitronsaft vil forbedre blekeeffekten;

 • Hvordan bli kvitt fregner for alltid? Som kan redusere fregner?

   Regelmessig bruk av disse blekemetoder og bruk av solkremer gi pålitelig kvitt fregner. Ikke forstyrre bruken og hatter med bred brem som vil beskytte mot solen at utseendet på fregner.  
   Våt hoste kan vises i hver. På denne måten kroppen indikerer at akkumulert slim i lungene. Of course, i slike tilfeller er det nødvendig å se en lege, men det er også et alternativ. På spørsmålet om hvordan å bli kvitt slim, kan du kontakte tidene testet måter som likte flere generasjoner av menneskeheten, referert til som folkemedisin.
  Tradisjonell medisin mot mokrotinnya eller bli kvitt makroty eier!

   Først, er det bedre å ty til styret, som kan hindre utseendet av slim. Det er enkel og lett å utføre. Det bør være så mye væske. Og det må nødvendigvis være varm. Plus, ikke dårlig å gi fuktighet og utenfor. Det vil si, fuktigere luft i rommet. Tørr luft kan godt være en av årsakene til lunge sputum og våt imidlertid eliminere symptomene. Det vil si, den væske og ekstern fuktighet i stor grad bidra til å unngå en ekkel hoste, noe som er en viktig funksjon utgivelsen slim. Bare gjøre en fin hjem innånding.
  Tradisjonell medisin mot mokrotinnya eller bli kvitt makroty eier!

   Men selv de ovennevnte tiltak ikke kan garanteres lover ingen "våt hoste". Selve utseendet av slim i lungene indikerer at det kan føre til ikke bare tørr, men noen sykdomsprosesser som forekommer i den menneskelige lunge. Men fortvil ikke! Det er en tradisjonell medisin og råd for slike tilfeller.
   Så, hvordan bli kvitt slim, hvis ikke hindret hoste i begynnelsen:
  Tradisjonell medisin mot mokrotinnya eller bli kvitt makroty eier!

 •  Det første middel for våt hoste - en tranebær sirup. Det må være veldig søt - med sukker og honning bedre. Denne drinken hjelper å skille sputum trygt uten nadryvayuchy lys hoste. Tranebær sirup bør ta minst fem ganger om dagen på en spiseskje. For de som ikke anser meg selv en stor fan av søt sirup som en erstatning for tranebær kompott kan velges eller juice. Men så drikken vil ta mye mer.

 •  Meget god universalmiddel sputum anses medisinsk marshmallow (mallow). Fra det må du gjøre et skjær. Ta marshmallow rot, finhakk. Separat 65 g. innhentet rå helle 100ml. varmt vann, må du forhånds koke. Spiseskje med skjær, tatt hver 2 timer greit sparer fra oppspytt.

 •  En annen infusjon, men forlater mor og stemor like berømt som en terapi av slim. Ss plante blader hell 400 ml kokende vann og bland stå i minst en time. Drikk en stor skje minst fem ganger om dagen.

 •  Furu knopper - "tungt artilleri" mot slim! Man trenger bare å ta en skje av urter, hell kokende vann (1 kopp) og venstre for å vansmekte i en termos for en time. Infusjon ta en halv kopp etter måltider to ganger om dagen.

 •  Hvis latter furu knopper av blader mor og stemor og legge plantain blader ut for fantastisk kur slim. Hver ingrediens ble tilsatt i lik mengde til den forrige. Bland deretter alt, ringe 4 ts og kok i fem minutter. Insister kjøttkraft for et par timer, belastning og drikke et glass. Fortrinnsvis er tre ganger om dagen.

 •  Honning - hjørnesteinen i enhver som sunt og terapeutisk diett. Naturligvis er han i stand til å takle dette problemet som slim. Ta et glass med honning og havre, dekke all melk (en halv liter) og Gray over svak varme under omrøring. Fremgangsmåten bør være avsluttet bare når vykypyt med halvparten av volumet av blandingen. "Otparennoe" korn gnidd å skaffe Flytende grøt-lignende lys kaffe farge. Tykk drikke å drikke alt på en gang, og før du spiser. Det er bedre hvis prosedyren skal gjentas minst tre ganger om dagen for et par uker.

 •  Hjelpe de plager kan vanlig smør. Å kvitte seg med hoste anbefales å spise et stykke på tom mage og drikke te. Dessuten er denne oppskriften bra for magen.

 •  Fra tykk sputum spare Banan. Krev bladene tørke konsistens. Insisterer dem i kokende vann i et forhold på 1/1. Legg honning i en mengde på mindre og ta en spiseskje 3-4 ganger om dagen for 10-15min. før du spiser.

 •  Du kan bruke fersk Banan. Blader av planter blandet med honning. Verdien må være lik. Blandingen ble holdt i ovnen på fire timer. Ta en halvtime før måltider for en teskje tre ganger om dagen.

 •  I decoctions og infusjoner, er det et par mirakel narkotika av slim. Først - dette paret. Lett å trenge inn i brystkassen, hjelper det å eliminere den. Second - varme potetkaker. De Oppvarmet utelys og lage slim "run".
 •  Lange øyevipper er en drøm av noen skjønnhet. Selv våre bestemødre tenkt på hvordan å forlenge øyevippene. Før vi fikk noen oppskrifter, hvordan å oppnå lange øyevipper. Anvende disse tipsene krever litt tid og innsats, men resultatet er imponerende.
  Metoder Effektiv Lengths Mascara

   Castor olje som betyr Lengder Mascara


   Har lenge vært brukt lakserolje for å ta vare på øyevippene. På grunn av sin tetthet, er det hensiktsmessig å anvende børste behandlet med kokende vann eller et enkelt bomullspinne. I øyevipper bør påføres lakserolje jevnt, prøver å distribuere den gjennom lengde vippene fra rot til tupp. Påfør lakserolje til øyevippene om natten før sengetid for en måned. Gjenta denne prosedyren bør være tre ganger i året.
  Metoder Effektiv Lengths Mascara

   Castor olje er kompatibel med bruk av andre oljer - rosa, santalovыm, linfrø, mandel eller jojobaolje. Kombinert bruk av flere typer oljer fremmer akselerert vekst av øyevipper, fjerner blåmerker og hevelser under øynene, fjerner røde øyne fra tretthet.

   Mirakel egenskaper av olivenolje


   Utmerket akselererer hårvekst og har en fordelaktig effekt på huden olivenolje. Noen få dråper av olje påført på en bomullsdott, og påføres øyevippene i fem minutter.
  Metoder Effektiv Lengths Mascara

   Med olivenolje, aloe juice og hakket persille forberede en maske for øyevipper. Denne masken er brukt før sengetid massert med en børste eller pensel. Deretter vaskes øynene med varmt vann. Så du kan samtidig for å fjerne makeup.
   Bruken av olivenolje for en måned gir nesten umiddelbart resultatet - vippene er lang og skinnende.

   Vitaminer for vekst av øyevipper


   Et viktig element ikke bare for øyevipper, men også for hele organismen er vitaminer. Deres fravær fører til hyppige tap og sprø øyevipper, øyevipper er sjeldne og korte. Riktig innføring av dietten av vitaminer bidrar til å forbedre tilstanden til kroppen. Hver dag du trenger å drikke juice, spise frukt og grønnsaker. Mange vitaminer i nøtter. Du kan også ta vitamin kompleks, spesielt i høst og vinter og våren årstider.
  Metoder Effektiv Lengths Mascara

   Lash Mascara forbehold for anvendelse og bruk av mekanisk pidkruchuvannya. For å redusere slike skader og hjelpe vitamin D-vitaminer Art.
   Vitamin E øker volumet av øyevipper og fremmer deres vekst
   En utmerket måte å øke vekst og volumet av øyevippene er en oljeoppløsning av vitamin E. Anvendelse av denne oppløsning over tid gir en lang, tykk og skinnende vipper.

   Effektiviteten av fuktighetskrem


   Øyenvippe Extension programmet hjelper dem også passende type hud fuktighetskrem som du er vant til å bruke hver dag. Det er brukt morgen og kveld massasje bevegelser for en måned. Takket være de næringsstoffene som finnes i krem, øyevipper blir tett, sterk og skinnende. Men under påføring av krem, er det ikke tilrådelig å bruke mascara eller bruke mekaniske metoder for innstramming.

   Urte komprimerer for øyenvippe


   En annen av de gamle tips for å forlenge øyevippene er å bruke urte komprimere. Denne pakken gir øyen follikler og hud nødvendige næringsstoffer.
   For å forberede urte apotek avgift med salvie og kamille. På apoteket boks angir en sveiset gress. Også å komprimere kan ta grønn te.
  Metoder Effektiv Lengths Mascara

   Dynket i lunkent urtete brygget eller bomull pads brukes på øynene i 15 minutter.
   Daglig bruk av kompresser forlenger vippene og tretthet i øynene på slutten av en hard dag.

   Sminke


   Og til slutt, den moderne måten å forlenge øyevippene påfører sminke. Bruk makeup ikke krever bevisst innsats, som de ovennevnte metoder. Den enkleste måten å søke om en spesiell øyenvippe forlengelse mascara. Før dens anvendelse, vipper bør pulver med en bomullsskiven, å fordele pulveret jevnt over hele lengden av vippene. Pulverisert vippene dekket i blekk i flere etapper. Etter å ha ventet før blekket er tørt etter det første programmet, bare sette den andre strøk med mascara, løfte opp tips av vippene og zaokruhlyuyuchy dem.
  Metoder Effektiv Lengths Mascara

   For tykke og lange øyevipper, du trenger tålmodighet og tid, fordi for å oppnå ønsket effekt er det nødvendig å utføre en måned spesielt vare på øyevippene. Men rettferdiggjør resultatet fullt innsatsen brukt - skjønnhet og glans av skinnende, tykt og langt hår vil gjøre utseendet ditt attraktiv og spennende. Det viktigste - det er det riktige valget betyr å ta vare på øyevipper og huden rundt øynene.  
  Яндекс.Метрика