Forbedring gjennom å frata kroppen fra ulike giftstoffer og giftstoffer er en av de mest prisgunstige. For eksempel, har nå en meget stor økende populariteten til rensing av kroppen, og at av ris denne metoden vil bli diskutert i denne artikkelen.
Rensing kroppen ris - kvitte seg med giftstoffer!

 Hvilke funksjoner av "ris" rengjøring?


 Det antas at denne metoden kom til oss fra Kina. Gjør det enkelt å rense kroppen for giftstoffer og skadelige giftstoffer, renser det ledd av akkumulert salter i dem. For rask rengjøring av tarmen og lever rett og slett uerstattelige funksjoner (korn vыmechennыe i rent vann, absorberer godt skadelige elementer).
 Det er verdt å merke seg at du kan bruke en rengjøring en gang i året.

 Metoder til opprydding og rengjøring


 I Østen og rengjøring ris brukes i saltavleiringer i leddene og i sykdommer i urin-systemet. Rice, som blir spist i Østen og er best egnet for rekreasjonsformål, kalt brun. Og vi går vanligvis til hvitt raffinert. Brun ris - er upolert avskallede korn brun skygge (eller gul). Dette er svært vanskelig å kjøpe ris. Så erstatte den i Fig andre klasse som ofte oppstår uraffinert korn. I svært ekstreme tilfeller, for lysterapi ris, hvit ris, og være nyttig.
Rensing kroppen ris - kvitte seg med giftstoffer!

 Sammen med forbedring av metabolisme, kroppen renset ris unntatt fra farlige giftstoffer. Normal vekt, og lever og nyre går til et nytt nivå. Essensen av behandlingen er å kontrollere salt forlenget spising fuktet ris. Hvis salt-diett fullt oppfylt, vil resultatet bli bra. Etter behandlingen vil du legge merke til at urinen blir grumsete. Dette er et resultat av vårt kosthold, signaliserer renseprosessen.
 Resultat etter rengjøring:
 •  der frihet og enkel bevegelse;

 •  rengjøring, bedre helse, vekttap i fedme;

 •  trekke hudproblemer, forbedrer funksjonen av nyrene;

 • Rensing kroppen ris - kvitte seg med giftstoffer!

   Rensing kroppen ris. En alternativ


   Syklus er 40 dager.
 •  Nummeret, de er alle forberedt på forhånd fem halvliters bokser.

 •  Rice, vasket "rent vann" cover med vann, etter å sette den i banken.

 •  Etter utbruddet av den neste dagen, skylle risen, drenere vannet og hell over ris vann. I tillegg må den andre banken sette 2-3 spiseskjeer vasket ris og fylle den med vann.

 •  På den tredje dagen i den første to bokser avløp. Deretter nøye vasket ris igjen slår i vannmiljøet. Metoden ovenfor, forberede en tredje bank.

 •  Selv om ikke alle banker vil fylle med vann, fortsette å operere på samme måte.

 •  Helle vann på den sjette dagen av glasset nummer én, vaske risen og hell den kokende vann, og så at risen er helt nedsenket i vann, og spise det i morgen måltid i 40 minutter (mer enn maten ikke spise). Sesong ris før du spiser noe er ikke verdt det bør tygge hver del i form av varme. Det er verdt å drikke før et måltid glass varmt vann, fordi etter måltider eller drikke eller spise kan ikke være ca 3 timer. Menyen kan dermed forbli uendret, med unntak for fet mat. Ved rengjøring verktøyet spise, mat rik på kalium.

 •  Ha risen i en ledig bank og fyll opp med vann. Tidlig neste morgen hentet fra andre banker ris brygge og ta neste dose. Ved å følge skjemaet ovenfor, og også gjøre mer, helt gjentagende syklus.

 •  Rensing kroppen ris. Alternativ 2


   Alternativ nummer to - en rask metode utviklet kun for tre hele dager. I dette tilfellet, kan ingenting spise unntatt ris kokt på en bestemt måte. Antall måltider, kan variere, men mat tre ganger om dagen er en topp prioritet.
  Rensing kroppen ris - kvitte seg med giftstoffer!

   Etter frokost 7-9 timer, Spis 13-15 og kan spise 17-1800 (husk at på dette tidspunktet i magen vil være den mest aktive). Vær oppmerksom på at 9-11 pm du ikke kan drikke og spise. I løpet av denne tid er en meget viktig energi rengjøring av fordøyelseskanalen. Veldig nøye tygge ris og spise den sakte, uten hastverk og unødvendige bevegelser.

   Rice Oppskrift


   Å rense kroppen, forberede ris som følger: Vask grundig rumpe cover med vann slik at risen gikk under vann med en margin på en centimeter. Deretter koker litt, men husk at korn bør ikke miste formen. Merk - dette tallet kan lagres lenger enn en dag, eller risikere å miste noen fine funksjoner. Som beskrevet ovenfor, et måltid du kan drikke, men etter, ikke vær (i dette tilfellet, vil pasienten ha ca 3 timer).
   Du bør ikke bli involvert i en drink i løpet av lang tid rengjøring. I et begrenset antall kan du drikke te, vann og ingenting annet. Årsaken er avgiftning, som har ekstrakter fra kroppen med overflødig fuktighet. Følg råd og hjelpe ren ris takle sykdomsfølelse og bedre helse. Og det er tilfelle plutselig ble uheldig unntak til alle nødvendige tiltak uten å konsultere lege.
   Husk konvensjonelle frukt og grønnsaker, havregryn vann, urter, sommer - bær. Våren drikke infusjons hofter, brygge te med urter. Men mat laget med raffinert mel og melk, fisk, kjøtt, bør raffinert korn være begrenset.
  Rensing kroppen ris - kvitte seg med giftstoffer!

   Kontraindikasjoner:
 •  Barn og mødre under graviditet og amming slik rensing er ikke anbefalt. Alle andre kan ordne ris rense kroppen, men bare en gang i året.

 •  Før rengjøring, bør du sjekke med legen din.
 •  Flass - en liten sopp som lever på huden til en person, kan det ikke ses med det blotte øye i normal tilstand, det gjør det ikke i seg selv problemet. Når det skjer at det finnes grunner som svekker legemet begynner å utvikle sopp umiddelbart, og med stor hastighet - forårsaker denne sykdommen.
   Årsaker til flass kan være en rekke faktorer, som oftest forårsaket av den interne tilstanden til menneskekroppen. Dømme etter statistikken, 90% av mennesker som lider av flass og seborré, er det problemer med tarmen, selv dysbiosis. Ofte sykdommen er aktivert på grunn av stress, mangel på ulike vitaminer, spesielt A og B, feil metabolisme, noe som er et brudd på talgkjertlene, tretthet banalt. Dessuten kan provokasjon av flass oppstå på grunn av svært hyppig sjamponering, som bare vasker av huden olje av den menneskelige hodet, dårlig valgt sjampo og hyppig tørking med varmluft (hårføner). Hjelp kan maskere hår fra flass.
  Maske for håret flass - gjenopprette helsen til håret!

   Fet og tørr flass


   Lupu kan deles inn i to hovedgrupper - fet og tørr. Fet flass kan dannes på grunn av økt utskillelse av sebum, er det svært vanskelig å peeling og hår henger ut, ha utseende av store flak. Hair zhyrnet begynnelsen og allerede neste dag, etter vask håret ditt, de igjen ser blek og fettete. Tørr flass, i kontrast, kan oppstå på grunn av redusert utskillelse av fett, så huden blir veldig tørr og svært flaky. I dette tilfellet, er håret tørt, sprøtt, mister sin naturlige glans og begynner å falle raskt. I begge disse to tilfellene, begynner hodebunnen å klø veldig mye, og det bringer en stor ulempe og ubehag.
   Å kvitte seg med flass trenger en grundig behandling, som svært ofte, er sykdommen ikke forårsaket av en bestemt faktor, men bare noen få. Flass - dette er ikke en sykdom, men bare noen eksterne parameter brudd i kroppen. Først av alt, bør behandlingen starte med skikkelig vare på håret ditt og sunn ernæring.
  Maske for håret flass - gjenopprette helsen til håret!

   Du må først gjenopprette normal væske- og saltbalansen i kroppen, vanligvis manifestasjon av tørr flass. For å gjøre dette, daglig drikker omtrent to liter rent vann ved romtemperatur. I catering å inkludere de matvarer som inneholder mye vitaminer og mineraler. Det bør begrense i kosten matvarer som: alkohol, fet mat, krydret, røkt, krydret retter - de i stor grad forbedre intensiteten i utvalget av kroppsfett. Også prøve å drikke mindre varme drikker. De mest nyttige produkter er grøt, som er vitaminer, mineraler og fiber, frukt og grønnsaker. Disse produktene lede tarmer i orden. Også spiser mye sjømat, fisk og nøtter.
   Kan gi god ytelse og hodemassasje. Hver gang du vasker hodet, massere hodebunnen - dette vil forbedre blodsirkulasjonen, og dermed næring til håret og vidluschyty allerede døde partikler. Vaske hodet bør bare litt oppvarmet, ikke varmt vann, og etter vask bør nøye vaske sjampo. Hvis dårlig hårvask, kan det også føre til flass. Hårføner anbefales å bruke svært sjelden, eller holde det for tett inntil hodet, bruk kun skånsom modus. I sommer beskytte deg hår fra sterk ultrafiolett stråling, og om vinteren prøver ikke pereoholodyty dem, iført en lue på hodet.

   Maske for håret flass


   Vurdere noen hår masker som bidrar til flass.
   Ansikt å forholde seg til fet flass:
 •  Honning maske. Rør inn en spiseskje honning, olje nepe, eggehvite og sitronsaft. Holde i 1 time.

 •  Maske med urter og salt. En tørket, malt nesle blader blandet med 1 ts havsalt. Etter fullstendig oppløsning av salt, bør den resulterende slurry gni håret røtter og holde i 15 minutter.

 •  Krapyvno-eddiksyre maske. Bland 8 ss nesle buljong med 1st.l. eddik. Ved hjelp av en bomullspinne for å gni hodet. Hold kan være et par timer, skyll med forsurede vann.

 •  Eik og honning maske. Glass med et avkok av eik bark blandet med 1 ts honning. Gni hodet.

 •  Masken av rødbeter. Rist rødbeter, presse saften og gni hodet. Stor lindrer kløe og flass fjerner alt, men blondiner er ikke egnet som hårfarger.

 • Maske for håret flass - gjenopprette helsen til håret!

   Masker for å bekjempe tørr flass:
 •  Karneval maske. Oppvarmet burdock eller solsikkeolje gnidd inn i hårrøttene, deretter vikle hodet ditt polyetylenposer, vikle et håndkle på toppen. Hold i 30-40 minutter.

 •  Olje-Eggeplomme Mask. 1 ts Burdock olje, 2 eggeplommer og sitronsaft 1/2. Holde i 1 time.

 •  Eik-Onion maske. En halv kopp buljong eik bark og en halv kopp løk skrelle helle en liter kokende vann og la det koke i ca 30 minutter på svak varme. Gni inn hårrøttene og holde i 30 minutter, innpakket et håndkle. Kontra blonde - hår maske flekker.

 •  Hvis den foreslåtte bruk maske 1-2 ganger i uken, deretter en måned senere du glemme om flass. Flass - er ikke bare eksterne problemer og ubehag, hvis den ikke behandles, som et resultat, kan begynne å falle ut håret. Behandle dette problemet bør i all seriøsitet, god søvn ordentlig organisere den daglige regime yzbehatpereutomlenyy og se dårlige vaner.  
  Яндекс.Метрика