Girls Day i Japan


 Japanerne har alltid respektert det smukke kjønn. Hinamatsuri - en av ferien, da den japanske revere ren jomfru skjønnhet. "Hina" er oversatt fra japansk betyr "litt papir dukke". I lang tid ble det ansett som en helligdag, og etter andre verdenskrig var den dagen jentene mine, uoffisiell.
 Denne dagen er også en dag med aktive blomstrende fersken eller Momo, men Secchi. Blek rosa blomster fersken symboliserer en jente skjønnhet. Tredje mars i hver familie der jenter er, sette ohynasama dukker - de er kledd i tradisjonelle festklær. Så pårørende ønsker at barna glade og friske.
 Ohynasama kan sees ikke bare i bygninger - på tvers åpnet landet utstillings dyre kledd dukker, og vare i flere dager. Dukker er vanligvis laget av porselen, leire og andre materialer som er arvet fra generasjon til generasjon gjennom morslinjen.
 Ifølge tradisjonen, de satt på en spesiell pyramide dekket med rød klut i en viss rekkefølge, etter tilhørighet til en bestemt rang. På toppen av pyramiden er alltid keiseren og keiserinne.
 Nå er disse pyramidene ofte sett figurer av kjente idrettsutøvere, filmstjerner, etc.
 Japanerne dekorere sine hjem ikke bare dukker. Denne ferien er akseptert forberede visse retter: - ". Hvite skyld" ris baller i form av stjerner hysymotы, greiner med blomster fersken drink og sette syrodzake
 Også i rommet er dekket med blomster fersken treet - ikke nødvendigvis at de var ekte, baller hang fra med kunstig kirsebær petals og mandarintrær taket.
 Det er en tro på at disse dukker bør bli begravet på slutten av ferien til neste år - jo mer de er synlige i det hele tatt etter ferien, jo mer forsinket ekteskap jente.
 Historie feiring dateres tilbake flere tusen år siden. Det var en rite av rensing fra onde ånder. Folk laget papirdukker, blåser på hans dukke kroppsdeler blir gnidd henne som skadet dem, og deretter kastet inn i nærmeste kroppen av vann. Tradisjonen forvandlet, men overlevde til i dag.
 Nå jentene selv ta opp fargerike papirdukker, skrive på et stykke papir og legge sine ønsker det til din dukke. Så, som et par århundrer siden, de la dem i vann. Det antas at når vannet plukker opp denne dukke, bringer den også alle de negative følelser sykdom.
 En forskjell med vår åttende av mars er at japanske menn ikke ødelegge deres kvinner på denne dagen. I diskret måte jenter snakker om reglene for etikette form, ærlighet, evne til å ta vare på verdisaker, beherske sine ønsker.
 For å se hvor mye jenta lærte etikette, og tar imot det gjester hele kvelden og behandler dem med deilig mat og underholdende.  
Hvorfor velge Ferier i Spania


 Men i tillegg er landet kjent for sin fantastiske strandferie.
 Hver resort Spania utmerker seg med sin uovertruffen service og gode muligheter for rekreasjon. Costa Brava tiltrukket av sin uvanlige lettelse: her fjellene og eviggrønne skoger ispedd vakre sandstrender. En kombinasjon av gammelt og moderne arkitektur gjør dette stedet spesiell smak.
 I Costa Dorado kan se mange interessante monumenter og vel og som ønsker å slappe av på stranden resort. Det er mange underholdning. Du kan besøke festlighetene og føle den sanne ånd av spansk kultur, kan du også ha det moro på fornøyelsesparken "Port Aventura", som er den nest største etter Disneyland.
 Balearene - en utmerket naturlig lys og fantastisk arkitektur av antikke byer. I tillegg er det et ideelt sted for romantiske møter og uforglemmelige opplevelser. Her vil du finne den beste mat fra hele verden, luksushoteller, disco og casino. Ikke rart hele den europeiske eliten foretrekker å hvile i Balearene.
 Tenerife Island - et paradis for turister. Naturen er rett og slett hypnotiserende sin uvanlige skjønnhet. Dette furuskog og bratte klipper, frodige subtropiske busker og ørkenområder. For vannsport entusiaster i Tenerife alle forhold. Også du kan kjøpe klær merkevarer til meget lave priser.
 Og som tyr Spania du ikke ville ha valgt, vil du bli en uforglemmelig ferie med utmerket europeiske service på bakgrunn av vakker natur, og overraskende milde Middelhavet.  
Kjøpe fanger


 Kjent selv det faktum at ivrige kjøpere mye mindre rynker og de ser ut, og ikke bare se, men også føle deg yngre fordi de har energi nivået er høyt nok.
 I vår vanskelige tid man trenger avslapping. Og dette er et stort shoppingassistent.
 Moderne kvinner er spesielt handlefølelsesmessig velvære. Noen ganger er det nyttig å bruke penger uten å forlate en krone på noe smykke. Dette er en original utgivelse negativ energi. Det viktigste er å bringe glede til å kjøpe dette. Og kvinner ikke liker mange av de fleste kjøpene, men på prosessen med å finne en bestemt måte.
 Forskere tilskriver dette til det faktum at lidenskapen for akkumulering iboende hos kvinner genetisk. Kvinner til alle tider søkt å bevare og forbedre familiens hjem. Du må være zapaslyvoy. Fordi kvinner føler seg lykkeligere som kjøpere eller mer presist - nakopytelnyts.
 Men det bør være forsiktig shopping vane har raskt vokse til shopomanyyu noe som narkotikaavhengighet, når en kvinne vises avhengighet på kjøp. Shopping er den eneste måten å slappe av og ta oppmerksomheten bort fra de presserende problemer.
 Shopping - er et fantastisk yrke, så lenge sykdommen ikke inn. Mangelen på tiltak i å kjøpe shopping kan føre til alvorlige problemer. Derfor bør du følge noen forholdsregler for å hindre at sykdommen er mye enklere enn å behandle den.
 Her er noen anbefalinger. I store supermarkeder vil være vanskelig å motstå de varierende behov, så det er mange valg. Det er bedre å gå en liten butikk. Også, ikke ta en stor mengde penger å bruke er en risiko.
 Noen moderne butikker forutsatt at denne type tjeneste som shopping support. Tjenesten handle gi faglig støtte shopery til å bestemme i å velge ønsket produkt, plukke individuelle stil og image.
 Slår ikke en enkel shopping Shopping og original kunst. Bare da vil du være i stand til å kombinere forretninger med fornøyelse.  
Hvordan bygge en koffert til å reise?


 Et år med hardt arbeid og hardt arbeid. Og nå kommer tiden etterlengtede ferie. Nå er alle tanker er opptatt eneste ferie. Du tomites i påvente av den kommende turen og hadde zaporoshytysya få kofferten i skapet.
 Umiddelbart oppstår spørsmålet: hvordan å samle kofferten? Hva en måte å samle inn? Hva du først? Og gjør ikke bære med seg alle klærne?
 Og hender strekker seg til mange tannbørster, håndklær og andre baderomstilbehør.
 Enkel idé som alltid kommer til hjernen - ". På alle anledninger" for å ta det meste av ting som er sagt å være
 Stoppe. Første problem: Toll og verifikasjon av personlige eiendeler ved stasjonen / flyplassen. Det er sannsynlig at under inspeksjon av bagasjen vår tapre tjenestemenn kan ganske dypt interessert i essensen av noen av elementene som er i kofferten.

 Så for å sette ting i en koffert?


 Svaret er enkelt. Bare følg formelen: "i et dyrt hotell - vil være i" wild "steder - ikke trenger." Og så - alt "som smurt": stedet av streker plassere de tingene som mest bekymring deg, enten ulike elementer av klær eller elektronikk.
 Det andre problemet - hvis noe er fortsatt noe glemt. Ikke få panikk. Du kommer ikke til en øde øy? Det viktigste du kan alltids kjøpe et feriested.
 Den tredje og kanskje den mest smertefulle problem klær. Det er klart at valg av tingene du vurdere klimaet i området der stasjonen. Følgelig er det ikke nødvendig å sør ti par jeans og en ski resort - all din favoritt mini skjørt. Også alltid plukke opp et par av de tingene som allerede er i kofferten din, usannsynlig å lufte et rosa skjørt dress med blonder grønn sports topp, mens på en lang hvit skjørt dress er perfekt lyse badedrakt toppen.
 Obligatoriske deltakere innholdet i samtlige kvinners poser må være liten svart clutch og elegante sorte sko, da dette settet passer alltid og for alle.
 Det bør legges til at hvite ting - ikke den mest attraktive av kofferter, som den første natten mister sin skjønnhet og friskhet, krever for mye omsorg.
 Ta hensyn til det faktum at i hvilken rekkefølge dere bære. Ikke over lys rynket bluse pugge joggesko eller sko: Din koftochka kan ikke overleve dette nabolaget i løpet av turen. Så: det nederste laget - sko, innpakket i en pakke, det setter ull og strikkede elementer, om noen, på toppen - en stor klær laget av tykk og / eller hardt vev (f.eks, bukser, jeans, etc.) oppå - mnuschyesya bluser . Altfor slemme ting i svingen lå ting fra en myk jersey.
 Og, selvfølgelig, som skal samles i første omgang - førstehjelpsutstyr. I tropiske land kan ikke klare seg uten solkrem, og skianleggene - ingen midler fra hypotermi. Tablettene skal også gjennomgå en grundig utvelgelses før du får inn vesken.
 Til slutt er det verdt å legge at kosmetikk ikke bør være en mer bag i tillegg til den allerede montert, går du på ferie, ikke en skjønnhetskonkurranse.  
Pedagogisk turisme, ferie og fordeler


 Typer pedagogisk turisme

 Studieturer kan deles inn i flere typer. Det er ikke bare stapper fremmed i et fremmed land, dette nye kortet, sport, underholdning, reise! Foreløpig er den største etterspørselen lære engelsk, da - tysk, tsjekkisk, spansk og italiensk. Mindre populære reisemål - studiet av fransk, japansk og kinesisk.
 Språkopplæringsprogrammer . Disse turene er populære hos alle aldre - fra skolebarn, studenter og voksne slutter og eldre. Språkskoler i ulike land er villige til å akseptere selv barn i førskolealder (fra fem år). Men disse unge reisende ganske mye, mesteparten av dem som ønsker å lære språket på ferie faller på en alder av syv til 19 år. Men de voksne må svært liten del - ca 10% av alle studenter, og det er først og fremst interessert i språket av virksomheten entreprenører og ledere.
 Å lære et fremmed land bærer at språket er det mest effektive. Derfor er det nødvendig å velge hensiktsmessige stadier: i England, bør USA eller Canada gå for engelsk, i Tyskland og Østerrike - på tysk, Italia - italiensk for, og Japan - den japanske. Unntakene er land der de to nasjonale språk, for eksempel India, Malta og Irland.
 Språklige programmer er også delt inn i generell, programmer av forretningsspråk, individ, gruppe og akademisk for opptak til universitetet.
 Sport-språk turer . Denne trenden er etterspurt blant unge mennesker, og hos eldre mennesker. Prinsippet er det samme - en turist program kombinerer språk av sport, som også er profesjonelt med erfarne instruktører i golf, tennis, yacht, seiling, vannski, dykking, osv Noen heldige kan arbeide selv i skolen på fotballklubben "Manchester" og samtidig trekke opp språket.
 Det viktigste - å velge den optimale planen av klasser for å kombinere undervisning med idrett trening. Det er viktig å ikke overdrive det med fysisk aktivitet, intellektuell kraft til å forlate arbeidet og, selvfølgelig, gi tid for turer, utforske lokale attraksjoner og underholdning.
 Kulturelle og språklige programmer . Et stort antall turister velger sommeren perioden språkleire og sentre, som ligger på kysten og i resort områder. Dette er den vanligste formen for å lære et fremmed språk i sommer, når man lærer kan kombineres med avslapning og sightseeing.
 I tillegg, unge og eldre generasjon velger europeiske hovedsteder - en perfekt mulighet til å stupe inn i den daglige livet i byen og utforske kulturen i landet innenfra. Unge mennesker vil nyte sosialt samvær med nye venner i kafeer og restauranter, natt kjent med sekulære liv og midt i shopping. Voksne kan også besøke museer, teatre og utforske arkitektoniske monumenter.
 I tillegg til kreative folk kan plukke opp slike utdanningsinstitusjoner, som tilbyr ekstra klasser i maleri, musikk, sang, dans og andre områder av kunst.
 Kombinert Program . Denne gruppen omfatter kurs om flere klasser, ikke bare i ulike idretter, men også studiet av emner som historie, informasjonsteknologi, design osv
 I tillegg, i de senere år, studenter spesielt populært én type kombinerte turer - en kombinasjon av undervisning i flere skoler i samme eller til og med forskjellige land. For eksempel, tre uker trening i Storbritannia og Irland i tre uker. Eller noen få uker i Malta forble høytiden - i Italia.
 Økt etterspørsel etter familie språkkurs der foreldre med barn på samme tid lære språket på en institusjon, men i ulike grupper og i ulike programmer.

 Gruppereiser vs individuelle

 Gå til et fremmed land alene eller sammen med venner? Engasjere seg i en gruppe eller en-mot-en med en lærer? Dette valget er rent personlig og avhenger av mål og målsettinger.
 Individuelle leksjoner er ideell for de som ønsker å få mest mulig nytte av sommerdager tilbrakt i en utenlandsk skole og for å øke nivået på språkkunnskaper. Dersom klasser tete-a-tete du mer redd, du kan velge opplæring i små grupper. Denne muligheten gir de fleste skoler. Og mini-grupper har spesifikke retningslinjer - strenge nasjonale kvoten når alle elevene i klasserommet fra forskjellige land.
 Individuelle klasser er vanligvis 20-30% mer gruppe og krever en god kunnskap om språket student og uavhengige reiseopplevelse. Ellers vil det være vanskelig å navigere i ukjent land og bli vant til det nye miljøet, fremmed for vår mentalitet.
 Hvis du ønsker å stramme ikke bare språket, men også få nye venner, ha det gøy og vie tiden din kommunikasjon og underholdning, i dette tilfellet enkelt velge gruppetilbud!
 Turisme - det er enkelt nok, fikk en billett og fløy surfe uutforsket land. Men utdanning - dette er et stort område der du ønsker å forstå. Et lite råd: ikke kaste bort tiden din perelopachuvannya hundre nettsider og tusenvis av uavhengig studie av ulike skoler og turer. Hvis du bestemmer deg for å forlate fordel, er det bedre å ta kontakt med fagfolk innen utdanning. Nettstedet inneholder alle www.globaldialog.ru beste tilbudene på studier i utlandet - for både barn og voksne. Hvis de ulike alternativene spredt øyne, konsulentene "Global Dialogue" nødvendigvis hjelpe deg å gjøre det endelige valget. Slik at du var fornøyd med deres pedagogiske og turist ferie!  
Яндекс.Метрика