Ti ganske morsomme reiseregler


 Si "Nei" badetøy!
 Det vises lettkledde jenter ganske irriterende lokalbefolkningen i dette landet. Du kan foreslå sin versjon av signering denne loven. Soling ved havet i en badedrakt er ikke forbudt. Men hvis du tenker å gå i gatene i en badedrakt, hvis du vil sette € 180 i budsjettet for de lokale myndighetene. Bare ved å ignorere denne rekkefølgen, ikke er bøtelagt av lokale myndigheter. Så, for bikinigang i dyre bøter vil gå, slappe av og ha glede av resten!
 Danmark sier "farvel" kjedelig lys dimensjoner.
 Til tross for at du er blind strålende sol, og er trolig den mest munter dagen i hukommelsen din, hvis du vil slå på frontlyktene! Dette er sannsynligvis - litt vill, men med SDA spøk er ikke nødvendig. Selv om loven er derfor behovet var!? Forskere har oppdaget bilister når sjåføren til tross for klart vær vil se etter parkering lys benke maskiner, noe som resulterer i færre ulykker!
 Slutte å gå på veien!
 "Get off" med strykejernet mustang rett på motorveien i Doychlэnde forbudt. Selv om du endte bensin og bilen stoppet opp, må du ikke bare kjøpe drivstoff, men også til å betale en bot på rundt 100 euro. Hvis du ikke kan få gass, for eksempel luft, og velger ham til å gå på motorveien - minus € 100. Selv om noen ganger innom for å betale autobahn liv.
 Stoppe umiddelbart navazhyvat venetianske duer!
 Besøk turen, studiet av antikken, beundre naturen i Italia - ikke bare smuler Tilby deg Golubkov! I Europa, en gang sjarmerende duer, har blitt et forferdelig problem. Enorme av fallende pengestrømmer for restaurering av byen, spesielt det faktum at arkitekturen ville vaske fra due droppings. Hvis du derimot ønsker å skjemme bort "dyre" fugler, være forberedt på å betale et betydelig krav til $ 600.
 Mest "rake" og ikke plage over små ting.
 Tror du - alle de samme pengene? Men Canada er ikke enig med deg. Og det er ikke lure tur med masse mynter. Et sted i 1972 vedtok en resolusjon der alle selger i butikken vil ikke ta "zabavlyayuschehosya rettigheter i tilfelle av mynter - masse dumt. Men hvilke verdier pose med cents må likevel være at du ville bli nektet - sies det i kjennelsen.
 På min BMW ikke en unse av søppel.
 Hvis du gikk til Peter, vennligst informer gitt til bilvask! Og hvis du husker at veien er ikke bare et lag med asfalt er ca 3-4 faste støt på 1km. Rivne asfalt - rengjøres regelmessig har edle trillebår. Naturligvis får en fin - bare et skittent rom. Mens her "loft" skylle trafikkpoliti, bare for rotet under.
 De forente emirater - åndelig løfte for alle.
 Å se lokale Adana - Hard seremonien. Forresten, hvis ønsket ferie han tilbringer i Emiratene - dumdristig å tro at det vil ikke bare bekymret. Elementary "smak" i offentligheten, kan plutselig fly inn i et fangehull i 11 dager - hva som skjedde med de fire tyske turister. Men en annen gjeng uforsiktig reisende betalte bare 200 dollar for et glass brus.
 Forlate et kyss - Paris.
 I 1913 utstedte et dekret som sier at i Paris på plattformen "lobыzatsya" uoverkommelig. Etter den britiske og uromantisk utstedt en lignende pakt. Forresten dette forbudet og nå bor. Det var - hva ville proschayuschyesya ikke stoppet tog. Sanne elskere er ikke alvorlig bøtelagt av vind - kan bli bedt om å forlate stasjonen.
 Ingen naken mens du kjører.
 I tropene, Bangkok ville utvilsomt godt umiddelbart trekke skjorten hvis "parishsya" transport. Men lokale hard presidiet forby eksponering. Men skyld greit for ca $ 10 - tenk frisk er mer verdifull?
 Beware boble-din!
 I Singapore uforlignelige ingenting redde som ikke kan tygge. Og ikke spytte på offentlige steder og mate fuglene. Denne oppløsningen er bare forbundet med etikk - for eksempel, vil du ønsker å vandre på "humkovoyi" måte. Men når det bukser retning terapeut for å antynykotynovuyu tannkjøtt - fremover.  
Fem fritids med hennes venner eller jente Avgjørelse


 Alternativ en.  Putting hennes venner og gå for shopping. Jo flere jenter, jo bedre! Hvert stadig mer "en haug" klær (noen ganger morsomme, som ikke kommer til å kjøpe, så av hensyn til latter), og deretter skifte klær og viser hele antrekket. Bedre lage musikk som du kan danse og synge sammen. Å sette stemningen i en ny form anbefales "ape" og lage et moteshow i butikken. La alle se at du er vakker og morsom.
 Alternativ to.  Du kan samle dine jenter i kafeer og spille spillet "Gjett hvem du er." Vilkår sannsynligvis velkjent, tatt klistremerker, skriftlig eller populær skuespiller eller person med som alle deltakerne. Leder spør: "Jeg spiller i filmen? "Etc.
 Alternativ tre.  Samle jentene klinke til noens loftet. Lie-grupper i soveposer og dele sine innerste hemmeligheter (kysse en fyr i en barneleir, etc.)
 Under Alternativ  dash. Sannsynligvis ville  anal, men det er utdrikkingslag! Og selvfølgelig må du ringe solbrune rengjøringsmidler i hjemmet. La oss kle av og klatre og dans, og du kan justere dem. Som rengjøring invitere vaske gulvet, støv og vaske, muskuløse menn gjør det svært erotisk.
 Alternativ fem. I hjertet av alt av modellen. Men kan vi slappe av foran en fotograf som tillit våre kjærester?! Selvfølgelig ikke! Deretter raskt satt på hans mest vågale antrekk. Fotografering kan utføres i landet, for eksempel på stranden i solnedgangen. Veldig hyggelig. Du kan bli utsatt eller ta andre uttrykks positurer. Tillit og fantasi - din fordel. Nyter den vakre arter og fantastiske fotografier tillate deg å slappe av.
 Fritid med hennes venner - er en levende del av livet og en masse morsomme minner. Zustrichaytesya, kommunisere, Glory! Du er vakker!  
Sommerferie med baby


 Hvis du skal på en sommerferie med barnet ditt, bør du vurdere fordelene og farene ved ferie spesielt for barn.
 Og resten gikk til nytte, er det nødvendig å observere en rekke regler, som vil hjelpe deg å tilbringe ferien med maksimal nytte og tilfredshet. Her er de:
 Først helsen til barnet. Barn som lider av matallergi, ikke velg landet med eksotisk mat. Hvis et barn lider av astma eller luftveissykdommer, bør sommerferie oppstå i marine klima eller på resort med saltgruver. Derfor bør foreldre huske at den første dagen mulige angrep som den andre dagen ble holdt, og resten i slike omstendigheter er med helse.
 Sekund, plassere sommerferien. Ikke dramatisk endre klimaet. For et barn vil ikke nytte tempererte klimaendringer på tropisk. Det er bedre å velge et feriested som er nærmest din bolig. Den ideelle temperaturen for barnet vil være + 28-30 C om natten, 19-21 ° C om natten.
 Du kan velge hvilken type spa pensjon bestemmelse revitaliserende behandlinger, fjellet eller badeby. En siste anbefaling bolig i løpet av ferien. Unngå hotell med raskt blomstrende planter. Selv ganske friske mennesker kan lide av en overflod av pollen.
 Tredje, til den måten du kommer få til resten. Før du planlegger en sommerferie, besøke en nevrolog eller barnelege, diskutere mulige problemer når du reiser. Dette gjelder spesielt for flytrafikken når det er en kortsiktig trykkendring. Hvis det er et barn i intrakranielt trykk, legen din bør vurdere hvilken metode som skal flytte til barnet den sikreste.
 Bare husk at flytrafikken på barnet må gjøre suger bevegelser. Hvis barnet blir ammet, deretter ved take-off eller landing, spør dem morsmelk. Hvis du allerede har gitt opp ammingen, da disse periodene barnet bør få en flaske med vann eller en blanding eller gi en smokk. Barn kan tilby sosatelnuyu godteri.
 Når du flytter trafikk eller tog, trenger å være bekymret om sikkerhet på veien. For dette formålet bruker vi en bil sete i toget - sjekk påliteligheten av seter for baby. Og den generelle anbefaling for alle måter å bevege seg - forhånds Tenk moro for barnet på vei, gitt tid og konsentrasjon ferdigheter av barnet sitt. Dette kan være en favoritt leketøy, se på tegnefilmer, lese bøker.
 Fjerde, "antrekk" av barnet i løpet av sommerferien. Her må du vurdere i detalj barnets garderobe. I sommer ting som er nødvendig å ta med varme klær fordi forskjellen på dag og natt temperaturer kan være betydelig.
 Da anbefaler vi at du forhånds montere kit for et barn. Og hvis barnet lider noen karakteristikk av hans sykdom, må du huske å ta medisinene sine med ham. Hvis barnet ditt er sunt, montere kit "første betyr", som vil inneholde en kur for magesyke (karakteristisk fenomen ved å endre vannet, som koker), symptomer på forkjølelse, insektbitt, hvis du går til badebyen, midler fra soling og solbrenthet.
 Følge disse enkle reglene vil hjelpe deg med glede og tilbringe sommerferien med barnet.
Fantastisk ferie i Sri Lanka


 Hvis du ser på et kart, synes Sri Lanka for å være ganske liten i sammenligning med nabolandet India, men når den første gang på øya, blir overrasket av sin naturlige rikdom og mangfold, skjønnhet, bortgjemte bukter og viker, lysstyrke og prakt av tropiske grøntområder. Reisende har lenge valgt denne øya for en fantastisk kombinasjon av gode funksjoner for en strandferie og ulike idretter på vann, ulike og svært interessante utflukter og svært moderne turist infrastruktur.

 Friluftsentusiaster vil finne i Sri Lanka alt du trenger for et utvalg av underholdning, inkludert - rafting på fjellet elver, går gjennom tropisk jungel, klatring og reise på fjellveier, dykking, elv og havfiske, dykking og mer. Hvis du vil ha en liten pause fra slike ekstreme og aktiv underholdning, kan du gå til stranden, kan du prøve å forestille seg den helbredende kraften i Ayurveda - den gamle helbredende kunsten av India, eller besøke gamle byer og interessante severdighetene i Sri Lanka.

 Hvis du bestemmer deg for å ta en tur til dette fantastiske stedet, mest sannsynlig umiddelbart tenkte på når du skal gå til Sri Lanka. Klimaet på øya fuktig og varm, er vanntemperaturen og luften holdt omtrent den samme gjennom hele året og årstidene er forskjellige fra hverandre ikke av forskjeller i temperatur og ved nedbør. Samlet, Sri Lanka kan slappe av når som helst på året, men hvis du begynner å irritere regner, kan du alltids flytte til motsatt side av øya, hvor de fuktige luftmasser neppe komme ut av bergmassen i sentrum av øya, som er på sin måte.

 Neste ganske viktig spørsmål - hvor du skal finne billige flyreiser, som Sri Lanka ikke lukke avstanden - øya ligger nesten på ekvator. Men en mer korrekt å ta opp spørsmålet hvor de kan finne og hvordan du kan finne billige flybilletter. Det bør være oppmerksom på at prisen på billetten i samme retning kan endres avhengig av visse betingelser. Vanligvis, med ankomst av fly om natten er billigere enn ankomst på ettermiddagen. I tillegg kan du justere flyturen i ferier eller helger - billettprisen i et slikt tilfelle kan også bli lavere. Generelt, må du vise litt utholdenhet og oppmerksomhet, og du kan alltid finne den billetten for deg og en tur til en interessant, fargerik, variert og mystisk Sri Lanka.  
Яндекс.Метрика