Jul og nyttår i Spania


 Forbered deg på den mest betydningsfulle vinterferien spanjolene starte av november. Torg og gater gradvis endring. Etablere og pynte juletre. Så her og der, pilende slektninger Julenissen og julenissen - Pope Noэly. Mange vinduer i butikker og kafeer i vinduene i husene, satte layout - Belen. Tomten er alltid en - Jesu Kristi fødsel. Det må: Maria, Josef, Jesusbarnet, engler og andre tegn.
 I Spania, muntlig overført legende, som finnes i skogen baby, fe ga en familie hvor det var mange barn. Hun ga ham navnet Olenttsero. Vokst gutten begynte å skjære treleker. Foreldrene døde og var Olenttsero lever i skogen. En dag, lei av å være alene, Olenttsero var alle leker på et esel og gikk til folket. Han ga leker til foreldreløse barn. Siden julaften, brakte han gaver til barn, og dermed fortelle dem forskjellige eventyrfortellinger.
 I ett hus, hvor han ville signere med gaver, startet brannen. Olenttsero reddet barn - foreldreløse som bodde der, men han dessverre døde. Fe, fant sin baby, og dukket opp før alle rapporterte at Olenttsero må finne besssmertye. Fra det øyeblikket hvert år, barn - foreldreløse mottar fra Olenttsero julegaver.
 På spansk, på julaften, feiret Hohueras - begynnelsen av vinteren, og den korteste dagen i året. Tradisjonelt, for å beskytte seg mot skade og sykdom, de hopper over bålet. Og mer. Alle vinduene i husene som stjerner på himmelen, tente parafinlamper.
 I en gammel spansk vers lyder: ". Dette velsignet natt og fikk ikke sove for» (Esta noche es Nochebuena, Y no es noche de dormir). Troende er rushing til kirken. Det er en festlig Misa de aurora eller Misa de gallo (hane morgen eller masse). Som kjent, kuk, å være til stede ved fødselen av Jesus Kristus, informerte om i verden. Spanjolene kalt julaften Nochebuena.
 Fra starten av julen ferie festligheter som varer hele måneden. Etter jul nyttår kommer, da, tradisjonelle katolske festdager Magiske Kings (Magi).
 Jul i Spania - spesielt familieferie. Senter festlig bord dekorert jule gris eller lam, men kan være en stor fisk eller kalkun med sopp. På bordet mange deilige retter med fisk, reker eller krabber. Mange søtsaker. Være sikker - turron - fliser med mandler. Med alkohol, spansk vin.
 Nyttår i Spania - en feiring, men mer massiv. De fleste spanjoler bruke det på torget. I en tid da klokken på tårnet hit, teller de siste øyeblikk av året, folk stresser for å svelge 12 druer. Hvis du måtte spise alle 12 betyr at alle dine ønsker sikkert sant.
 Alle gatene er fylt med lys. Spanjolene elsker å ha det gøy, så ingen er lei. På gata, alle danser rundt et stort tre. Mange boliger i stedet for juletrær, jule blomst plassert puansetiyu. Olenttsero (Papa Noel) setter gaver på balkonger.
 Det er en annen tradisjon som spanjolene prøver å følge. På nyttårsaften satte de ny rødt undertøy. Til året etter ble fylt med lykke og velvære, må du spise halva (med sjokolade, tørket frukt eller nøtter). Halva bringer hjem glede og rikdom.
 En annen tradisjon eksisterer i nyttårsaften. På et ark skrive navnene på alle som er i sirkelen, og sette i kurven: menn og kvinner. Alle trekker et stykke papir som er skrevet navnet. Det skjer slik at navnet på fyren eller jenta er, så navnet på bruden eller brudgommen.
 Nyttår feires på gata, marsjerte gjennom gatene, dans og arrangere maskerade og teatralsk spill. Overalt lansert fyrverkeri og feyeverky.  
 Du ser med spent glødende bilder av skyskrapere og gamle torg og bare drømme å besøke de dyreste og populære nattklubber, restauranter og gallerier rundt om i verden? Da er det på tide du går til de mest utviklede og økonomisk sterke og sosialt bærekraftige byer i verden, som årlig tiltrekker seg mange turister og for alle de som ønsker å få et fotfeste i veggene i disse byene.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Men ikke så enkle, fantastisk utsikt og fascinerende bilde av dyr fornøyelse lokalbefolkningen at alle sider vet hva det vil si å leve i dagens dyre metropolen. Du er villig til å betale ca 3-4 tusen amerikanske dollar for bolig, og $ 10 for et brød?
 I så fall har vi forberedt deg de 10 dyreste byene i verden, kjente steder hvor det er vanskelig å overleve uten en god og stabil inntjening.
 Nedenfor er det offisielle ranking, som ble utarbeidet av anerkjente publikasjoner i 2014 og er basert på 400 ulike indikatorer i livet: fra tariffer for verktøy, endte prisen på drivstoff, varekostnader i supermarkeder og konvensjonelle markeder.

 10. København


 Bare i fjor hovedstaden i Danmark ikke er gjort glad av hans nærvær topp ti, men resultatet av en betydelig økning i bensinprisene, mat og sigaretter trygt flyttes til tiende plass.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Hva skal man si, som de fleste byer i Skandinavia, København skryte av sin renslighet, komfort og bestilling, er livet her veldig hyggelig og razmerenna, men også til å betale for slike tjenester må fullt ut.

 9. Melbourne


 Sin nest største byen i Australia med utrolig fart få fart i alle områder av livet. Overraskende, selv noen 10 år siden i de dyreste byene i verden australske kontinentet aldri hatt en posisjon, men nå er situasjonen har endret seg dramatisk.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Dette er delvis forklares med stigende australske dollar, og det faktum at det basert hovedkvarter av de største bankene i Stillehavsregionen, betydelig påvirke nivået av inntektsskatt.

 8. Genève


 Til tross for at dette ikke er den største byen i Sveits, er han andre i form av overnatting blant andre byer i dette fantastiske landet.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Til tross for at en høy levestandard her bare for landet som helhet, i den lille byen Genève gjennomsnittlig budsjett for en gjennomsnittsfamilie med to barn kan være 3000 dollar, noe som er ganske anstendig for en by med slike habitability.

 7. Tokyo


 Overraskende, rangert hovedstaden i den stigende solen i året top-end rangeringer, og dette falt til syvende, kanskje som følge av svekkelsen av den japanske valutaen offisielle.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Til tross for dette, rett og slett overstiger kostnadene ved å leve i denne kosmopolitiske byen alle tenkelige grenser, lokalbefolkningen, og de er ikke alltid i stand til å ha råd til alt som er nødvendig for livet. Tokyo er den dyreste byen på bekostning av mat, i tillegg har den en svært høy skatt på biler, som særlig rammet store maskiner.

 6. Caracas


 Den eneste byen i Sør-Amerika, som var på listen, er hovedstaden i Venezuela. I stor grad høye priser er berettiget upraktisk geografisk plassering av hovedstaden, fordi de fleste mat er importert hit fra fjerne land, derav den høye prisen for gjennomføring.
Topp 10 dyreste byene i verden

 I tillegg Caracas var i rating er fordi prisene er for mange tjenester kunstig høye, samt den offisielle valutakursen.

 5. Sydney


 En annen australsk by som allerede er fast bosatte i listen over de dyreste byene i verden. Som i Melbourne, er kjent solid vekst av den australske dollar, som i stor grad påvirker trivsel for den lokale befolkningen, og dermed nivået på skatter. Her er det et høyt prisnivå for utleieboliger, leie og transport produkter, noe som gjør byen en "kusachym" for besøkende og turister.
Topp 10 dyreste byene i verden

 4. Zürich


 Kan føde av sveitsiske banker og uformelle økonomiske hovedstaden i verden, som ifølge analytikere, er av stor vekt i prispolitikken både i landet og en del av Europa ikke får en liste over de dyreste og luksuriøse byene i verden? Selvfølgelig ikke!
Topp 10 dyreste byene i verden

 Et sted å tilbe kjendiser og millionærer, prisen på bruk av produktet er i orden, og enda et par størrelsesordener høyere enn tilsvarende produkter i nesten hele verden! Komfortabelt, koselig, rent og ryddig by, som faktisk overlever bare med en tykk lommebok i sin favn.

 3. Oslo


 Norge har lenge etablert seg som en av de dyreste landene i verden, og dets hovedstad - og enda mer. Veiene er primært koste mat og offentlig transport, ikke langt bak og verktøy.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Men i rettferdighet bør det bemerkes at prisene er fortsatt på et relativt stabilt nivå, og noen ganger også fallende. I år er brorparten av underholdsminstehonorar norske sosiale tjenester, for eksempel å gå til tannlegen eller skjønnhetssalongen vil koste deg meget dyrt.

 2. Paris


Topp 10 dyreste byene i verden

 Sentrum av verdens mote, kunst og arkitektur slett hypnotiserende alltid vært imponerende priser på varer og tjenester. I år hovedstaden i Frankrike vant andre plass takket være den utrolig høye priser for transport og mat, som brød brød kilo, vil det koste ca $ 9, og billig flaske fransk vin på minst $ 12. Imidlertid ikke objektet ikke har nivået av service og kvalitet er fortsatt svært høy.

 1. Singapore


 By, land, hovedsteder, bare utrolig rask utvikling på alle områder i livet, sikkert rangerer først. Høye priser for produktene er rettferdiggjort av det faktum at Singapore er ingenting its all importert langveisfra.
Topp 10 dyreste byene i verden

 Høy komfort som bor her betaler høye skatter, for eksempel, her introduserte verdens høyeste skatte eget kjøretøy, de også ta bort mye av befolkningen lønn. Men lokale innbyggere klager ikke nødvendig, fordi høye skatter sikre velstand av staten som helhet, og dermed levestandarden for sine borgere alene.  
Яндекс.Метрика