Alle er følelsen av at tiden går på evig. Du sliter prøver å oppfylle arbeidet, men det er for tre timene gikk og ingen resultat. Og det er ikke fordi du er en dårlig ansatt, kroppen din trenger bare en pause, og ikke ett, som hensiktsmessig, og flere kort - for å samle krefter.
 Men hvordan du gjør det? Tross alt, kan du gå til midten av arbeidsdagen, sier at du trenger hvile. Så du kan miste en jobb. Men hjernen vår trenger en pause, og her er noen tips om hvordan du kan hvile direkte på arbeidsplassen.
Slappe av på jobb

 Hvis arbeidet ikke er relatert til kreativitet, så du er hele tiden opptatt monotont arbeid (oppfører skriftlig dokumentasjon tekst, arbeid med tall og figurer) for å slappe av, må du utføre noen annen handling. For eksempel, få orden på skrivebordet, analysere post.
 Snakk med en kollega. Dette er ikke skammelig. Du får også hyggelige følelser og lære ny informasjon. Det viktigste er ikke å bli involvert - en fem-minutters kommunikasjon vil være nok.
 Hvis du snakker med venner ikke mye ønsker, tørk par minutter utarbeidelse av planer for neste dag, skrive dem ned.
 Å avlaste spenningen at akkumulert nok til å bruke fem minutter på drømmeferie og havet. Husk hvor fint du brukte sist ferie.
 Hvis tretthet er assosiert ikke bare med en kjedelig jobb, men med fysisk ubehag, ekstra du bare trenger en pause.
 Etter en lang arbeid ved datamaskinen svært trette øyne. Gjør litt varme opp for dem. Slå på datamaskinen, lukker øynene, deretter sakte pomorhay. Gjenta et par minutter. Det viktigste å se når du er på skjermen.
 Et annet godt råd - se på himmelen, åpne et vindu, puste frisk luft. Best for utslipp av kroppen kommer ikke opp. Og du kan bare lene deg tilbake, lukk øynene og ingenting å tenke et par minutter. Fremfor alt, gjorde myndighetene ikke tror at du sover.
 På grunn av det faktum at mens du arbeider på kontoret, vi hovedsakelig sitte, er det en dårlig effekt på vår muskelsystemet og ryggraden. Stå opp og går et par minutter, potyahnysya, gjør sirkulære bevegelser halsen. Hvis du jobber i et privat kontor, kan du sitte ned flere ganger. Komplett pusteøvelser jeg gjør.
 Og ingenting bidrar til å forbedre effektivitet, som varme og komfort på arbeidsplassen. Du må omgi de tingene som du liker og veier: bilder av sine kjære, søt figur som du brakte med permisjon, liten blomst rom. Bare velge én ting. Det er fortsatt en jobb, ikke en lagerbygning. Og ikke ofte ser på klokka - det er en dårlig vane, fordi det virker som tiden har stoppet.
 Disse er små, usynlig for myndighetene bryte vil hjelpe deg å gjøre en bedre jobb. Tross alt, er kroppen i stand til å hvile mye.  
 Sommer - en favoritt tiden av året, alle av oss. Vi venter på det så lenge. Og alt fordi sommeren kan vi endelig slappe av og gå til sjøen. Det er klart at hver av oss smaken. Noen liker ferie på sjøen eller på fjellet, og kan gjøre hjemme å se på TV. Men for meg er det ingenting bedre enn havet. Jeg kan bruke timer på å gjøre bildet på stranden og lytte til lyden av bølgene, se på himmelen og se hvordan de blir ett med havet.
Hvorfor skal hvile på havet?

 Sjø - er ikke bare en masse hyggelige opplevelser, men også bra for kroppsvekt.
 For eksempel svømming. Du kan sikkert svømme i bassenget, men effekten er ikke det samme. Havbølger opprette flere hindringer, og påkjenninger. Bade i sjøen, kan du trekke utmerket form på kort tid. Videre, bading i kaldt vann vakker cellulite prosedyre. Sjøvann - er en "sammensetning" av mineraler. Det er rik på kalsium, magnesium, brom og viktigste element, som vi sårt mangler, jod. Og viktigst av alt, alle ting vi får, uten bruk av piller og narkotika. Bade i vann, og fylle kroppen nyttige elementer.
 Salt - Sea of ​​mineral florerer. Mange tror at havsalt har en negativ virkning på kroppen, på grunn av det faktum at svært tørr hud. Men det er ikke fullt så enkel tørking på menneskekroppen, akselererer salt innvirkning av ultrafiolette stråler. Men det ville ikke ha vært nok kommer ut av vannet, våt hud med et håndkle. Imidlertid har de fleste av saltet påvirker håret, blir de sprø og tørr. Derfor, ved ankomst hjemme, tilbringe Recovery Complex for hår, sminke fuktighetsgivende masker, hår skylling avkok av urter. Til tross for alt dette, salt bra for hud og negler, styrke dem.
 Air Sea er spesiell. Det er rikt på ioner, brom, jod. Med hvert åndedrag vi behandler lungene og luftveiene. Ikke rart, mange leger for forebygging av lungesykdom, anbefales det minst en gang i året for å besøke havet.
 Sanden og endeløse strender, en annen viktig del av å forbedre marine rekreasjon. Gå barbent er svært nyttig å vite alt. En walking, vil den varme sanden hjelpe varme opp alle punktene på føttene, få gratis peeling. Mange utøvere såkalt begrave i sanden. Det er ikke bare morsomme klasser, men også nyttig. Det fremmer vekttap og styrke huden.
 Ferie på sjøen - en masse av fantastisk og uforglemmelig opplevelse. Det spiller ingen rolle hvor du hviler selve havet. Det viktigste er at du hvile sjelen og gjenopprette helse.
...  
Hvordan organisere din ferie i september


 I en slik situasjon absolutt ikke bli opprørt, fordi høsten, spesielt i september har tid til å slikke sol eller dra på en spennende sightseeingtur.
 I september kommer toppen av varmen og det er på tide høysesong. Vannet i Middelhavet og Svartehavet er fortsatt ganske varmt, solens stråler mye mykere sommersolen. Så en strandferie er fortsatt relevant i september. De fleste turer til feriestedene Egypt, Tyrkia, Spania, Hellas, Frankrike, Bulgaria, Italia.
 Det beste alternativet for prisen og kvaliteten på tjenesten er en ferie i Tyrkia. Innreisevisum til landet, så det kan ikke bare få turen, kjøpt i turistkampanje, men sine egne, besøke flere alpinanlegg i en tur.
 For familier egnede kjente feriebyen Antalya, Alanya, Kemer og Marmaris. Blant unge spesielt populært ferie i Bodrum. Det er en by anerkjent som den mest "rave" resort i Tyrkia, slo alle rekorder i tetthet av restauranter og diskoteker, nattklubber per kvadratkilometer. Med selv ankomst i Bodrum å bo i små hoteller. Vanligvis disse hotellene er ikke en distinkt stil, presentere et rimelig alternativ. Men de beste mini-hoteller i Bodrum tilfredsstille behovene til alle, selv de mest samvittighetsfull turist. I de fleste tilfeller er de plassert i byen, i litt avstand fra de luksuriøse strender.
 Spesielt godt egnet for september utflukter. For eksempel kan du enkelt ta en tur til Spania, hvor hver turist kan bli kjent med den rike kulturelle og historiske arv av landet, spesielt tradisjoner og pittoreske landskap. Bare én uke kan du besøke hjertet av Spania - Madrid, legendariske Barcelona, ​​Valencia romantiske, historiske Granada.
 Hvis det var et ønske om å reise med bil, helst på forhånd for å reservere et hotell. Dette vil unngå uforutsette situasjoner som kan ødelegge hele ferien. Kjøring sørlige Spania, trenger bare å bo i Granada, en av de vakreste byene i verden. Denne vakre byen i harmoni bygninger av gammel arkitektur, uvanlige landskap og nye bygninger. Overnatting på hotell Granada i gjennomsnitt 70-80 euro, booking billige hoteller i Granada er også best gjøres på forhånd. Dette vil spare tid på å søke for hotellet, tilsvarende nivå av service og pris. God jul.  
Funny nyttår. Snø Games.


 Uansett hva det er, kommer vi opp med? Så samle - men vi re venner, gå utenfor, hvit og glitrende frost av januar. Men snø og spill!
 "Racing Penguin".
 Putting flere lag, kan de lagrede sleder. Alle som har en slede - "Penguin". Resten av tauet trekker sleden rase hans team til mål tape. Det viktigste er ikke å falle "Penguins"! Ellers er hele laget eliminert fra spillet. Vinn "overlevende"!
 "Awesome target"
 Tegne morsomme ansikter på platene. Dette vil være vårt mål. Alle bør eie! Fest dem på grenene på trærne, eller sette et sted. Slakte snøballer, fortrinnsvis i en anstendig mengde! Og signalet starte avfyring! Vinneren vil være den som mest fullt alt zalipyv alle hans mål!
 "Hotteste".
 Pre-fryse noen mynter i stykker av is. Og signalgruppemedlemmer med sine bare hender (eller andre kroppsdeler) bør smelte isen og trekke ut en mynt. Og med lag der det vil bli utgitt snart - vinneren! Det spiller ingen rolle hva kalde hender, men at spenningen !!!
 Vinter bowling.
 Jo flere spillere, jo mer moro! Lepim av snø snømenn, pins, baller, eller noen annen figur. Vi setter dem på samme kort avstand fra hverandre. Hver spiller har en hensikt. Du hører et signal, og vi begynner å fotografere. Men ikke så lett! Det er viktig ikke bare for å få ned sine mål, men ikke ta det neste!
 Lære alfabetet.
 Finn fri vegg eller gjerde. Vi deler inn i to lag. Blir en kjede ene etter den andre. Og plukke opp på snøballer. Men faktum er at selskapet ikke er enig, hvert lag snøballer skrev på veggen én konsonant brev. Det er enkelt! Den første snøen kastes begynner på bokstaven. Og andre aktører hans snøballer kastet fortsette å skrive det brevet, som for eksempel "D" eller "M". Men ingen vet hva brevet utviklet tidligere medlem! Så gøy !!!
 Jeg spilte nok, varmet, blussende, tar snøballkrig på, vil vi kjøre hjem. Og hjemme raskt skrive de hemmelige små notater og feste dem snøballer. Deretter hver snø ball pakket i en pose og fryse i fryseren. En sommer med spent får meg taynychky snø og oppdage de store mysterier i varme følelser som tente snø spill!  
Яндекс.Метрика