Hvis drømmen er å se paradis fortsatt i live, bør du gå til Filippinene. Her vil du glemme den daglige rutinen og mas i byen og fordype deg i en atmosfære av ro. Men først finne ut alle funksjonene til hvile i landet.

 Generell informasjon


 Følgelig, Filippinene - et land som ligger i sør-øst Asia. Landet, faktisk, er et sett av øyene. Resultater av staten er ca 7107. Noen av dem ligne kjent for oss alle byer, mens andre kan navngis øde. Er alle øyene i det vestlige Stillehavet og tilhører Malayarkipelet.
En interessant og uforglemmelig ferie på Filippinene

 Generelt, Filippinene ble oppdaget av spanske erobrerne. De, sammen med sin kaptein Ferdinand Magellan i 1521, først dukket opp i landet, som senere ble oppkalt til ære for kong Filip. Og siden alle som var heldig å være her, ønsker ikke å gå tilbake.
 Manila er hovedstaden i staten. Også turister går til øyer som Filippinene, Cebu, Mindoro, Palawan, Bohol, Mindanao, Negros, Mactan, Panglao og andre.

 Klima og natur


 Klimaet er tropisk monsun Filippinene, og i sør kan det bevege seg i sub-ekvatoriale. Totalt bevilget to årstider: tørr og regnfull. Regnet er her fra mai til november, mens det er sørvest monsunen. Den tørre årstiden varer fra november til april, det er særlig markert i Vysayskyh øyer, Luzon og Palawan.
 Øyene er meget våt, men ved den samme temperatur kan kalles ganske komfortabel. For eksempel, i januar og februar er 25-26 grader. Og fra april til juni julitemperaturen varierer vanligvis 27-30 grader Celsius. I fjellområdene vanligvis kjøligere.
En interessant og uforglemmelig ferie på Filippinene

 Den beste tiden å reise til de filippinske øyene - i desember, februar, mars og mai. Men det er verdt å merke seg at tidspunktet for årstidene kan zsuvatysya og klima på forskjellige øyer er ofte annerledes og avhenger av aktiviteten av sykloner og anticyclones.
 Det er verdt å nevne at Filippinene kan raste tsunamier og tyfoner. De kan stige nesten enhver tid, men den farligste fra dette tidspunkt - i juli, august, september og oktober.

 Natur øyer unik og utrolig vakker. Omtrent halvparten av landet er våte tropiske skoger som består av trær, bambus, orkideer, gummi, apytonhov, banyan og andre eksotiske planter.
 Men på en høyde på 1000-1200 meter over havet kan bli funnet selv busker og enger. Faunaen er også interessant, er representert med slike dyr som villsvin, hjort, mongoose, ulike reptiler. Øyene er mange fugler. Og havet er bokstavelig talt fullt av fisk og en rekke skalldyr. Forresten, nederst kan du finne perlen.

 Hvordan komme seg dit?


 For å begynne, er det verdt å merke seg at et visum for å reise til Filippinene er ikke nødvendig, men bare under forutsetning av at du kommer til å bo i dette landet i mer enn 30 dager som en turist.
En interessant og uforglemmelig ferie på Filippinene

 Men hvis du planlegger å bo på Filippinene mer enn en måned, om visum må du gi et pass og en kopi av den første siden av hans (dens varighet bør ikke være mindre enn 6 måneder), en farge fotostørrelse 35h45 utfylt skjema og bevis på booking overnatting i, eller invitasjon angivelse av formål og varighet av turen. I tillegg til behovet for å gi tur-retur billett (billett med en åpen dato vil ikke bli akseptert).
 Bli den filippinske øyene? Dette kan bare gjøres av luft. For eksempel kan du fly fra Moskva til Manila, vil det ta ca 14-17 timer vurderer tilkoblinger og stopper.

 Toll


 Hvis du ikke ønsker å bo i tollen, må du huske en liste over elementer og produkter som du rett og slett ikke vil få lov til landet. Listen inkluderer: våpen og objekter som simulerer våpen, frisk frukt og grønnsaker, visse produkter av animalsk eller vegetabilsk opprinnelse, antall medisiner og stoffer og barnehage planter (de trenger transport sertifikater).
En interessant og uforglemmelig ferie på Filippinene

 Som for tobakk, kan du ikke bære mer enn 400 sigaretter, 50 sigarer eller 250 gram mer ren tobakk. Den maksimale mengden av brennevin er 2 liter. Dessuten kan du ikke hente inn mer enn 56 ml parfyme.
 Import (og eksport) av utenlandsk valuta er ubegrenset.

 Bevege seg i landet


 Transport Filippinene mangfoldig. Så beveger seg mellom øyene med luft utført på flyet, er det mange flyplasser (de er på hver øy besøkes av turister). Dessuten er mange øyer som er koblet til hverandre ferje.
 Men hvis du bestemmer deg for å gjøre krysset på fergen, er det best å velge en høyhastighets ferger og utstyrt på en slik måte og flytte bare korte avstander. Passasjeren jernbane i dette landet bare ett.
 I tillegg kan du bruke og kjent for mange typer offentlig transport som taxi, buss eller til og med tog. Det er nasjonal dzhypny transportmiddel, som er en konvensjonell hybrid minivan og Jeep Willys militære under andre verdenskrig.

 Valuta


 Den lokale valutaen er den filippinske peso landet. Som for kurset, det varierer, men vanligvis $ 1 er verdt 40 til 50 filippinske pesos. At staten er mange banker og vekslingskontor endring. Men den beste utvekslingen produsere i kjøpesentre eller hoteller.
En interessant og uforglemmelig ferie på Filippinene

 I tillegg generelt akseptert amerikanske dollar, slik at du kan betale for varer og tjenester dem. I store byer, akseptert debet- og kredittkort internasjonale standarder.

 Har ikke trygt her?


 Sikkerhet for turister i landet fullt støttet på Normal. Kriminalitet er ikke så utviklet som i enkelte andre land. Mindre forbrytelser blir begått i provinsene, i store byer som regel noe kriminelt skjer. Tyveri mulig, så for sine eiendeler til å følge nøye. Bullies er få, og lokalbefolkningen er vennlige.
 Naturen er også forpliktet til turister. Som nevnt ovenfor, kan det være tyfoner, men ofte er de påvirker bare visse områder og ikke føre til betydelig skade og alvorlige konsekvenser.
 Blant annet i enkelte områder er det konflikter av religiøs eller etnisk karakter. Dette skjer for eksempel i den sør-vest på øya Mindanao og Sulu.
 Farlige sykdommer her, men å frykte hepatitt og malaria, og shystomatoza - en sykdom som overføres trematodes bor i forurensede farvann neprotochnyh.

 Hva å gjøre?


 Hvordan interessant ferie på Filippinene? Hva kan jeg gjøre? Her er noen alternativer:
 •  Strand ferie. Hele landet mange vakre naturskjønne strender, så absolutt nyte utsikten over klart vann og hvit sand.

 •  Dykking. Sørg for å dykke til bunnen av Stillehavet og nyte skjønnheten i undervannsverdenen.

 •  Surfing. Dette alternativet er ideelt for de som foretrekker ekstreme og rekreasjon.

 •  Fjellklatring.

 •  Legg ut på en reise med kano.

 •  Utelivet i full gang, så det lønner seg å besøke en nattklubb.

 •  Gå til restauranten, nyte mat.

 •  Shopping. Pass på å gå rundt de lokale butikker og butikker.

 •  Hva bør jeg se?


  En interessant og uforglemmelig ferie på Filippinene

   Hva skjer på Filippinene? Her er noen attraksjoner heter det:
 •  Sjokolade åsene på øya Bohol.

 •  Underground River i Puerto Prynsese Palawan.

 •  Kinesisk tempel i Cebu.

 •  Ozeo Cebu på øya Mindanao.

 •  Lokale vulkaner. Noen av dem er aktive.

 •  Yntramuros i Manila.

 •  Risterrasser i Banauэ.

 •  Davao City - hovedstaden på øya Mindanao på ulike interessante steder.

 •  Kuk kamper holdes nesten hver øy.

 •  Det er mange fjell, må de ta et notat.

 •  National Park i Puerto Prynsese.

 •  Renter og minneverdig ferie du!  
   Hvis du skal til Tunisia, så planene er en god strandferie på en relativt lav kostnad. Dette landet er stabile årlige besøk betydelig "del" av turister, som regel de som er litt lei av Tyrkia og tropisk direkte - altfor tung.
   For å få til dette beach resort ganske bra relativt enkelt, fire timers flytur fra Moskva, men den slags åpen til deg så snart du stige av flyet!
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   Mange mennesker synes å tro at i Tunisia og spesielt ikke se hvis u gå dit, bare havet og sole sjokolade og hoteller "all inclusive". Men ikke ta disse menneskene, de sannsynligvis ikke engang gidder å finne ut hva som holder sine sand og plantasjer av oliventrær, dette herlige og gamle landet.
   Territoriet til moderne Tunisia er hjem til ca 10 millioner kroner. Mennesker, de fleste som strømmer fønikisk edle blod, som ble grunnlagt majestetiske byen Kartago. Denne gang kraftige og rike byen ble grunnlagt for 60 år før Roma, og har lenge vært hovedstad i en av de mektigste og største landene i Middelhavet, Kartago.
   I dag, dessverre, nesten ødelagt, men de majestetiske ruinene av dette stedet tiltrekker seg fortsatt horder av nysgjerrige turister og forskere utgravninger er der den dag i dag. Har du fortsatt tror at Tunisia er ingenting å se? Deretter fortsetter.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   Ferier i Tunisia - en perfekt mulighet til å kombinere forretninger med fornøyelse: ligge på varme og koselige strender som kan skilte med den minste, likner mel, sand, og utforske et stort antall av antikviteter, så å si, til personlig snev av historie.

   Klima og annen nyttig informasjon


   Så snart du går om bord på passasjerfly kjølig, kan det virke som du bokstavelig talt gjennomsyrer utrolig varme, men ikke bekymre deg, vil du raskt bli vant, som i Tunisia - ganske behagelig og mildt klima.
   Til tross for sommervarmen, når temperaturen kan nå 33 ° -35 °, er det overført ganske lett gjennom tørr luftfuktighet. Badesesong når turistene kan føle deg så komfortabel som mulig, som starter i slutten av mai, sommeren, varmer havet opp veldig bra, noe som er grunnen til at det bare ender i slutten av oktober.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   I noen deler av landet, selv om vinteren temperaturen faller under 21 °, så hvis du går til Tunisia, ikke for stranden, men for reise, kan det gjøres enkelt i vinter. På denne tiden, og prisene er lavere og mye mindre turister.

   Hotell og Overnatting


   Landskap som du vil støte på når du flytter rundt i landet, spesielt, for det meste ørken terreng, noe som kan variere kamel torn og olivenplantasjer.
   Turistby, hvor en stor del av hotellet, men spredt blant sanden, hovedsakelig lokalisert i umiddelbar nærhet til sjøen.
   Til tross for alle sjarm og skjønnhet kjærtegnet sjø turer som du kan beskrive turoperatører, bør det bemerkes at de fleste av hotellene er utdatert, som nevnt Kategori hotell, kan i det minste holde tritt med én stjerne.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   Finn en ekte high-end er vanskelig, men fortsatt mulig. I forsvaret av lokale reiselivsbedrifter kan si at de fleste av hotellene ligger rett på stranden, uavhengig av antall stjerner.
   Vi kan ikke si for thalassoterapi rente som kan gå i noen medisinsk senter i nesten hvert hotell resort. Prisene er lik anti-aging prosedyrer er tilgjengelige, og tjenesten er høy.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   Alle turistene som går en tur rundt nattklubber, barer og restauranter å besøke generelt plan aktiv tidsfordriv, bedre gå til den gamle arabiske byen Sousse, hvor turistkomplekset ligger like for de som kom "tusit."
   De som drar på ferie med barn, og har et stort ønske om å besøke de viktigste attraksjonene i landet, for eksempel gamle Kartago, perfekt å bo i Hammamet, som er plassert luksuriøse og prestisjetunge fire og fem stjerners hotell.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   De fleste av dem fungerer på "all inclusive", men du kan finne de der bare inkludert frokost eller frokost og middag, som er ganske hendig hvis du fikk til å reise og ikke bo på hotellet. Avstander mellom hoteller kan være ganske store, siden byggingen av nye hoteller i blomst, så fra hverandre kan odelyatsya hundre meter ørkenen.
   Som for animasjon programmer, er det godt utviklet, som i Tyrkia, animatører sier ofte selv i russisk. Det er imidlertid verdt å merke seg en interessant mønster: animasjon programmer i 3 * og 4 * ofte mer moro enn luksuriøse 5 *.

   Hva å se?


   Attraksjoner Tunisia, som vi allerede har sagt, og starter med gamle ruinene av Carthage, en spesiell plass blant dem okkupert vilkår keiser Antoninus, gamle bygninger på den tiden, representerer en av de største feriekompleksene i størrelse og omfang, andre bare, kanskje, romerske bad.
   Vel verdt et besøk Tofet, alteret og gravstedet i friluft, noe som etterlater ganske blandet inntrykk. Også verdt å merke største museum for mosaikk Le Bordeaux i Afrika og i Europa, og Kartago museum med en utmerket samling av antikviteter.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   Du kan ikke gå i Tunisia og ikke se amfi El Jem, som i storhet og størrelse mindreverdig, kanskje alene Colosseum, og ikke mye mer.
   Så langt i år fra juli til august, konserter med klassisk musikk, fordi en gang for lenge siden, i løpet av det romerske imperiet, er sluppet inn i arenaen av ville dyr og gladiatorer ble venter på sin tur de siste lokaler.
   For alle disse kriker og rom kan enkelt gå til ta og føle tilstedeværelsen av gammel historie. Ikke glem om den pittoreske landsbyen Sidi Bou Said og små "oliven" city, samt fascinerende reise gjennom den endeløse ørkenen.

   Hvordan komme seg dit?


   Tunisia - en flott mulighet til å reise for de som ikke ønsker å lide et visum, fordi det ikke er behov for våre turister som kom til landet i inntil 90 dager.
   Vanskeligheter pågår vil avhenge av hvilken by du kommer til å gjøre det, så pass på å lese om muligheten til å få et direktefly, om ikke den beste, i ditt tilfelle, for å overføre.
  Luksuriøse ferier i Tunisia i oktober

   Til slutt vil jeg gjerne legge til at i enhver turist gjennomgang eller tilbakekall er umulig å beskrive alle skjønnhet og sjarm av landet til i hvilken grad de faktisk er til stede der.
   Derfor, hvis det er mulig, og ønske om, gå til Tunisia, lese den selv og se for deg selv at dette er et flott alternativ for en god ferie.  
  Яндекс.Метрика