Våren fantastiske tiden av året, fordi for en lang tid og langvarig vinter har vi endelig muligheten til å sole seg i solen. Våren hellig vakker og gir så mye positivt at vi husker det i lang tid. Til den mest fantastiske tiden av året bestod ikke forgjeves, er det viktig å ha tid til å se mye og få en masse positive følelser. Hvor du kan slappe av i løpet av våren til våren bryte minneverdig for en levetid, vil vi snakke i denne artikkelen.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 Resten våren perfekt for mange grunner. For eksempel, fordi på dette tidspunktet vi ikke plaget og ødeleggende varme solen. En fjær all naturen begynner å leve igjen og i stedet for brenn landskap, er vi i stand til å nyte det grønne gresset og blomster først.
 Alle må spring break. La dette være en hel uke eller bare en helg, gjør det viktig.

 Hvor kan slappe av billig


 Vi ønsker å tilby ulike alternativer til våren ferie. De er bestilt og kan gi deg en rekke følelser. Har du allerede velge hva du tillater din lommebok og sinn.

 I løpet av våren kan du slappe av uten å måtte reise til fjerne land, men bare begrenset til å reise til landet eller i nærheten av naturen. Spring helg må skje i naturen.

 Noen er skeptiske til ferie i byen deres, men det viktigste er humøret god tid.
 I landet ikke kan bare våren å plante grønnsaker. Når solen skinner, kan du puste ren luft, fange fisk på sjøen, og er deilig kebab våren, mer enn ord ikke kan formidle. Og du kan spille badminton, volleyball eller fotball. Hvis du har en båt, så gjerne dra til sjøs i den nærmeste dammen. Dette alternativet vil kreve litt våren ferie penger. Kjøpe produkter, behage gaming inventar og invitere god og munter selskap. Jo flere mennesker, jo flere overraskelser venter på deg.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 Også et utmerket alternativ er våren ferie turer. Hvis du bor i en stor by, og du er turer til lokale attraksjoner, sørg for å bruke denne tjenesten. Noen ganger kan vi ikke legger merke til de fantastiske tingene som er i nærheten. En tilsvarende tur til en varm vårdag vil bringe deg mange hyggelige følelser.
 Og i løpet av våren kan du besøke naboturistsentrene. Dette kan være en nasjonalpark eller foss. Du kan gå til et museum for kultur og historie. Det viktigste er å gjøre en liten tur. Godt selskap og Spring veien utenfor slå ferien til en utrolig reise.

 Hvor kan jeg gå for å ha en god vår


 Ofte det arbeidet vi er ikke mye interessert når vi drar på ferie komfortabelt. Selvfølgelig, det var sommer vi forbinder med en lang tur i utlandet. Men ikke fortvil hvis mest etterlengtede ferie du fant sted i løpet av våren. På dette tidspunktet kan du slappe av enda bedre i utlandet enn i sommer. Det viktigste å velge et land for våren ferie.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 Den tilsynelatende fordel av å besøke våren skianlegg i verden er tilstedeværelsen av et lite antall mennesker. Selvfølgelig forventer at du vil fly til Spania i løpet av våren, og det priser vil ikke tømme ordentlig. Turister er det alltid nok, men sammenlignet med sommeren antallet er to til tre ganger mindre. Dette forenkler bevegelse gjennom byen, besøke monumenter (trenger ikke å stå i 2 timer i en kø som ville gå til Louvre) og priser for alle produkter i våren ikke så oppblåst.

 Hvilket land kan tilbringe våren?


 Med en tilstrekkelig mengde av midler, kan du velge hvilket som helst land. Det hele avhenger av dine preferanser. Kanskje du er en fan av den konservative hvile, slappe av og flyr alltid i samme land. Men i 2013, oppfordrer vi deg til å prøve noe nytt og eksotisk.
 Besøk denne våren Vietnam. Thailand er mer populært i våre medborgere, men Vietnam det på ingen måte underlegne. I dette landet, er turismen utviklet seg veldig fort. Til sopp voksende luksushoteller og komplekser.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 Vietnam med rette tilskrives det eksotiske. Bare for oss er det mange uvanlige ting, fra natur og mennesker og slutter mat og musikk. På våren er det gode klimatiske forhold. Du kan suge opp massevis av gigantiske strender og svømme under fossefall. Hvis du lenge har ønsket å prøve deg i rollen som Tarzan og Jane hans følgesvenn, så du definitivt trenger i Vietnam.

 Reiser på de lokale elver føre til at du storm av følelser. Svøm i en gammel båt i ikke veldig rent vann når dyrelivet rundt deg - er virkelig fantastisk. Snakker av sikkerhet kan ikke bekymre deg. Helse turister - viktigst, om slagordet lyder hele Vietnam.

 I april kan du slappe av i Nederland. På slutten av den andre måneden av våren i dette landet er et flott arrangement som heter "Parade av blomster." Et slikt syn som du bare ikke har sett. Husk karnevalene i Brasil? Så det er omtrent det samme, bare hovedrollen opptrer blomster. De er overalt. Holland forvandlet for et par dager i en virkelig levende blomst. Lyse farger, elegante smaker, utmerkede fasiliteter og gjestfrihet venter deg i denne ekstraordinære europeisk land.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 I midten av april, kan du besøke Tyskland. Hvert år på denne tiden er en elegant Påskefestivalen. Tyskerne elsker festligheter. Derfor vil du finne et fantastisk skue. Videre våren i Tyskland er det en festival for klassisk musikk som fansen vil elske Bach og Chopin. I streng tilsynelatende Tyskland alltid hyggelig å slappe av, det er veldig behagelig og i et nasjonalt.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 I slutten av mars du stor overraskelse Spania. I dette landet festival galskapen begynner. Under hans oppførsel vedtatt dop, le og blåse røyk brann fyrverkeri. Bare her vil du se utrolig massiv brann vis. Gutta fra hele Europa kommer til Spania for å vise sine ferdigheter.
Våren ferie, hvor du kan slappe av i løpet av våren

 Som du kan se i løpet av våren kan du slappe av. Den viktigste pre-samle inn nok penger, ideer og gode venner. Tross alt, med all den omsorg som er sesong, er det viktigste ønske hvordan å slappe av i helgene og på helligdager.  
 Vel, normal person liker ikke å reise og slappe av? Det er riktig, trenger disse ikke eksisterer. Fordi høytiden kan være så variert og interessant at noen ganger begynner å lide av det faktum at ferie en gang i året. Muligheten for en endring av natur er uvurderlig. Og la kan med rette fått tittelen "den beste tiden av livet ditt." Men ikke glem at suksess kan bare hvile med riktige forberedelser til det. Finn ut hva du trenger å ta med deg på ferie, slik at du kan slappe helt av og føle seg lykkelig.
Hva bør jeg ta med på ferie

 I forhold til rekreasjon menn og kvinner er forskjellige. For sterke menn ikke verdsetter prosessen med å samle kofferter, de mener at det viktigste er ikke å forlate huset pass og billett. Senere, men å være i et fremmed land uten de vanlige legemidler, de begynner å få panikk og beklager at ikke nok oppmerksomhet ble betalt til å forberede seg for ferie.
 Og kvinner er ofte det motsatte er tilfelle, for samvittighetsfull og selv fanatisk de tilhører samlingen av kofferter og vesker. Som et resultat, oppnås de mer enn en koffert, men tre. Hva kompliserer reise. Forresten, så viser det seg at 70% av innholdet i poser slik at ingen aldri en gang brukt.

 For å unngå unødvendige krangler og ingen bortskjemt stemningen tilby en måte å samle inn forhåndsskrevne liste.

 Gjør det burde være med folk som kommer til å dele med deg resten. Vurdere alle forslag, og skrive ned et par dager tilbake View. I de fleste tilfeller sett analysere informasjon, vil du innse at det er mange ting du absolutt trenger.
Hva bør jeg ta med på ferie

 Selvfølgelig, alle individuelle mennesker og alle av oss trenger i dette livet av sin egen. Men du kan fortsatt identifisere de viktigste tingene som sannsynligvis kommer i hendig alle reisende.

 Liste over ting å ta med deg


 Du trenger ikke forlate landet uten pass, billetter og andre dokumenter. Forresten, om billettene. De fleste føler seg mer komfortabel når hendene har en returbillett. Så selv er billigere, slik at du umiddelbart kan ta vare på muligheten for deres retur hjem. For sikkerhets skyld er det lurt å lage en kopi av passet. Ikke bare det. Når du forlater aldri forlate uten tilsyn passet ditt. Tro meg, kan det tap i et fremmed land være dårlig slutt.
Hva bør jeg ta med på ferie

 Selvfølgelig du ikke kan gjøre uten penger. Her anbefaler vi at du får valuta i to former: kontanter og kort. Kontanter bør være i dollar og euro, og helst ha en reserve valuta, som opererer i det landet hvor du har tenkt å hvile. Kortet er ønskelig å ha hatt en stor sum penger. I tilfelle av tyveri, kan du låse den i banken og betale ned kortet i et annet land er mye mer behagelig og enda sikrere.
 Husk å ta telefonen. Plugg den i forveien roaming service og topp opp kontoen. Du må være konto normal mengde. Selvfølgelig, kan du kjøpe et kort enhver abonnent ved ankomst i et annet land. Bare husk å umiddelbart sende din kjære telefonnummer.

 Vi anbefaler at du ikke være lat og skrive det viktigst for deg ringe bokmerke. Ikke fullt stole gadgets fordi de kan bli stjålet, og deretter kan du søke hjelp fra slektninger.

 Ønsker du å fikse en rekke hvilepunkter, for dette trenger du et kamera. Hva bedre vil det være bedre. Du kan finne et kompaktkamera med godt bilde, slik at du slipper å bekymre deg for hvor mye plass det vil ta en koffert.
 Sjansen er at du raskt kan fylle ut all minne på kameraet, så du må slippe bilder til datamaskinen. Å reise er perfekt tablet eller netbook. De er kompakte og nyttige. Med deres hjelp, kan du ha det gøy under flyturen, og i et annet er det ganske nyttige pyntegjenstander. Først nå "sitte" på Internett resten er ikke nødvendig, og det er du gjør hjemme uten problemer.
 Mange steder i kofferten okkupere ladere for alle instrumenter som du besluttet å ta en pause. Uten dem du ikke kan håndtere. Ikke glem å ta en adapter.

 For å stadig unngå forvirring i ledningene, foreslår vi at du legger opp alle ladere til en kompakt bag.

 Selvfølgelig kan du ikke gjøre uten sko og klær. Å trekke ut hele sommergarderoben velge 10-12 elementer: badedrakt, undertøy, t-skjorte og shorts, kjoler, bukser og skjørt, sandaler og bag, og sko til å gå lavt. Du trenger ikke å kle fire og tre par sandaler. Med masse ting ganske vanskelige å reise. Spesielt de mindre klær du tar med deg, jo flere ting du kan kjøpe i motebutikkene. Slik at du ikke bare slappe av, men også oppdatere garderoben din.
 Husk å ta med et kart over byen og landet der du kommer til å tilbringe en ferie. Det er lurt å kjøpe det på forhånd og hjemme til alle symboler på den ble skrevet i kjent språk. Tilsvar reisende bedre bringe en ordbok.
Hva bør jeg ta med på ferie

 Ikke at folk ikke kan klare seg uten de vanlige hygieniske produkter for dem. Du kan ta med deg bare erstatte de store flasker, små, spesielt designet for reiser.
 Kanskje den viktigste delen av bagasjen må være førstehjelpsutstyr. Medisinen bør tas med deg alltid. I et annet land, du bare ikke kan finne alt du trenger. Men klimaendringene er ofte et stort antall menneskelige problemer. Så du må ta med deg på én plate febernedsettende og lindrer smerte betyr testet analgetikum av herpes peroxide, og bomull patch, piller mage-tarmkanalen og allergier. Du kan ta en annen salve mot solbrenthet.
 Også på ferie kan du komme i praktisk klokke, bok og bøte for solbrenthet. Og ikke glem at solen uten lue å gå dårlig, så sørg for å kjøpe en ny lue.

 Hva du ikke bør ta med deg på ferie?


 Unngå store mengder sminke, fem tonalnykov og falske øyevipper er åpenbart unødvendig. Av samme grunn, ikke trenger å sette for spa skrubb og et stort antall masker og kremer. I stedet for kveld og morgen ansiktskrem, ta ett og næringsrik.
 Ikke ta det med deg ubehagelig sko hvis det er vanskelig for henne å gå i normale forhold, så resten du bare ikke få det ut av kofferter.
Hva bør jeg ta med på ferie

 Også oppfordre deg til å ikke ta med dyre smykker, ikke utsett deg selv for unødvendig risiko. Videre nå mange vakre plast og tre tilbehør som sommer ser mye hyggeligere.
 Ikke ta med magasiner og kryssord. Les dem og du vil være i stand til å løse hjemme, bedre bringe en bok.
 Husk at overflod av ting også skal være forlatt.
 Angivelig, det er alt er det viktig å ta med deg på ferie. Samle ting uten å rope og med godt humør, og så alt vil bli bra og du ikke vil glemme.  
Яндекс.Метрика