Ferie ved sjøen, ser alle på sin måte, noen liker å ligge hele dagen på den varme sanden, snu fra side til side, og noen forkjærlighet aktiv og full av hvile, ledsaget av høylytte sprell og strandfester. Jeg trenger ikke å vente når organisere denne hendelsen, kan du fortsatt ta over og skape sin egen ferie.
Beach party med et smell

 Beach party trenger ikke være underordnet sommersesongen og havet stranden, kan du bruke og hjemme, timing dem til en bestemt dato eller hendelse. For dette scenariet partiet perfekt ikke bare for den vanlige gøy med venner, men selv for bryllup og nyttår, viktigst, ville være en fantasi.
 Selvfølgelig er høydepunktet av programmet slik venture vann, så hvis ingen av partene er avholdt på stranden eller på bredden av en dam, jo ​​bedre, for eksempel for å fjerne bassenget, spesielt hvis du har skrevet et stort selskap.

 Hvordan organisere et beach party?


 Først av alt er det nødvendig å bestemme det faktum at antall gjester du forventer og hvordan du vil informere dem om den kommende hendelsen.

 Invitasjon


 Den enkleste, men mest banale måten - er å rapportere via telefon på beach party. Alle detaljer og finesser kan diskutere rask og enkel, men er så interessant?

 Den mest arbeidskrevende og tidkrevende måte - er å improvisere hver enkelt invitasjon som kan levere både personlig og sende e-post.

 Jeg lurer på om det er gjort i form av en maritim karakter, slik som skjell eller sjøstjerne. Tegne manuelt nødvendigvis tilstrekkelig til å skrive ut en mal fra internett og signere med hånden til hver av gjestene.

 Disse opprinnelige invitasjonen, slik at de kan til og med holde minnet om en morsom fest.

 Og sist, den mest progressive måten å bruke sosiale nettverk, der ved å opprette en egen side kan gjennomføre ulike undersøkelser, diskusjoner, og, selvfølgelig, informere hver tid og sted beach party. Snakker av sted.

 Hvor du skal tilbringe beach party?


 Et annet viktig poeng er valget av stedet der all handlingen finner sted. Ideal - en vill strand på stranden, hvor du kan flykte fra kjas og mas i hverdagen, og ikke forstyrre folk rundt dem.
 Et godt alternativ er også bredden av elver og innsjøer, generelt, de stedene der det er vann. Før du tilordner nøyaktig sted tidligere bedre gå dit for å se rent og muligheten for en planlagt hendelse der.
Beach party med et smell

 Det gjorde egentlig ikke lyst til å tilbringe ettermiddagen før festen for å rydde opp rusk og tomflasker som kunne forlate deg ubevisste borgere.
 Vanligvis dagen før festen kommer til en gruppe av entusiaster arrangørene tatt for raffinering området. Nå snakker vi om innredning og praktiske egenskaper som er nødvendig for en vellykket beach party.

 Innredning og humør


 Til beach party var en suksess, må du sette den rette tonen og humør. Dette oppnås ved urverk atmosfære, som avhenger av de omkringliggende ting.

 Beach party er ideelle dekorative fiskegarn, stoler, parasoller og et hav av blomster. Du kan bruke kunstige eller friske blomster, som skal minne nyanser av sommeren og havet.

 I en praktisk beliggenhet konstruert likhet bar, som kan være dekorert med stokk eller siv hytter legge konstruksjon likhet. Det vil også bli servert drinker, eller kan på dette tidspunkt å plassere juice og alkohol til gjester oppfinne sine egne cocktails.
 Må være velsen hvis det ikke vil være fluktstoler, passform og store badehåndklær, sengetepper butikker for å sitte ned etter aktive konkurranser. Ikke glem om bord, hvor vil snacks og måltider for gjester.

 Forresten, for å skape en spesiell atmosfære er god hjelper og musikk.

 Musikk for strandfester bør være fengende og leken, noe som vil stimulere en aktiv tidsfordriv, moro og god humor. I dette tilfellet, perfekt egnet latinamerikanske motiver, eller populære hits av sesongen. Du kan invitere en musiker som han vil være din kveld musikkprogram.
Beach party med et smell

 Kleskode for partiet


 Knapt noen av dine gjester dodumayetsya kjole i formell dress eller en kjole, men invitasjonen er bedre å spesifisere at en part vil følge en kleskode.
 Dress for strandfester enkle i utførelsen, og viktigst komfortabel. Drakter for kvinner favoritt badedrakt, som lett kan vise fram sin figur, bilde, eller du kan legge til et par av lys skjørt. Sko bør være så behagelig - skifer eller sandaler flat sko. Menn kan komme sammen med lyse shorts og skjorter som ligner Hawaiian.
Beach party med et smell

 Forresten, er forskjellig styling og lyse sminke best igjen for andre feiringer, og for strandfester bør være i orden langt hår og lys sminke, vanntett ønskelig at beach party uten bading og vann.
 Husk, beach parties vanligvis forsinket over natten, så det er best å ta vare på varme klær som du kan endre klær om natten, for eksempel jeans og sweatshirts.

 Hva du skal lage deilig beach party?


 Meny strandfester må korrigeres og form avhengig av dine personlige smakspreferanser til hver gjest hadde noe å spise.
 Men det er bedre hvis bordet vil dekorere produkter assosiert med sommer og sjø, at her er fisk og sjømat, frukt og grønnsaker, ulike urter, ta en spesiell oppmerksomhet av mineralvann og juice.
 Forresten, det beach party uten ild? Forbered matvarer som kan bli stekt på stedet, vil det være utmerket moro, som også vil tilfredsstille din appetitt. Yngel kan grønnsaker, fisk og brød selv være vanskelige og kjøtt elskere, fordi disse problemene bedre å diskutere med gjester på forhånd.
Beach party med et smell

 Og selvfølgelig, ikke glem om konkurranser og underholdning til beach party var aktiv og morsom. Gaming perfekt passform - volleyball, badminton eller ball spillet.
 En viktig del av noen part er dans å riste gjestene kan komme opp med konkurranser som "beste danser kveld" eller "best sexy dans." Når alt blir lei, kan du komme og kortspill rundt bålet, sang med en gitar og morsomme historier.
 Ha det gøy med hele mitt hjerte og nyte en fantastisk sommer.  
 For noen grunn, mange mener at den beste ferien - en ferie, sier de, kan være relativt billig og sole seg i solen, besøke de mest avsidesliggende stedene på planeten vår uten mye stress og bekymring.
 Men nå nesen vinterferien som involverer lang helg, ofte på denne tiden folk ta ferie fordi de ikke oppnår sommeren og begynner å tenke over hvor det er mulig å gjøre disse kortlivede uker hvile.
 Vinter - en fantastisk tid av året, noe som i sin smak ikke ga sommeren, foruten vinteren kan det bli funnet på mange turer og brennende tillatelser, og hoteller og turistsentrene på denne tiden ofte gjøre betydelige rabatter.
Hvor kan jeg gå i vinter resten til billig og bra?

 På grunn av nedgangen i turist tilstrømningen er i det nye året, og i flere uker etter, kan du trekke deg tilbake til noen gamle, men vakker by i Europa uten å komme borti folkemengdene og nyte stillheten og spesielle atmosfæren i dette spesielle stedet.
 Eksperter mener at vintermånedene er den beste tiden for å samle krefter, fordi i denne perioden mengden av oksygen i luften øker med 10-15%, noe som er veldig bra for friluftsliv.

 Og ifølge dette - skisteder, som i vinter tid mange hyggelige glede deg med sin service og hyggelig atmosfære i vinter feiringer, natur og duftende gløgg.
 Men de som liker å sole seg i genial sol eller fortvilelse, de fleste turoperatører tilbyr et bredt utvalg av turer som vil ta deg med på en eksotisk strand med utsikt over den eksotiske landskapene som god erstatning middelmådighet og sløvhet av vinterdager.
 Et annet alternativ - en shoppingtur, som for øvrig er også levert av mange reiseselskaper ofte de inkluderer turer til motehovedsteder i Europa, fordi i vintersesongen starter stort salg og rabatter som gjør det mulig å få en helt splitter jubileum lite penger. Etter å ha vært i slike turer, selv de mest desperate skeptikere elsker denne søte ting, fordi butikker i store europeiske byer - er noe unikt.
Hvor kan jeg gå i vinter resten til billig og bra?

 Så, er det verdt å merke seg, men i vinter, mens i sommer - kan du alltid finne måter som vil lede deg til din personlige paradis. Vi vil prøve å overføre deg til en liste over steder der du kan gå i vinter hvile, slik som å skaffe billig, kunne ikke slappe av bare et par eller alene, men også besøke anlegget som en familie, inkludert barn og foreldre.

 Thailand


 Land ferieland eksotisk og morsomt, faktisk, adjektiver og sammenligninger som ville komme til dette stedet - en enorm mengde, besøker det og finne ut selv hva det er. Hvorfor så mange turister elsker dette landet?
 Og selv at det uvanlige og overraskende kombinasjon av antikke og eksotiske kraft skyskrapere, kontrast fattigdom uhørt rikdom, god service og en minneverdig sted og skjønnhet som vil forbli i minnet i mange år framover.
 Den dyreste - en flytur, men hvis du gjør alt på forhånd, eller kjører inn Hot bilag, kan du investere € 800 per person for hele turen, og i ønsker dere der ute ikke har: billig hotell med høy servicekvalitet, eksotisk, men deilig mat som la ingen likegyldig.

 I Thailand hele året omtrent samme temperatur, men klimaet er tydelig delt inn i tre sesonger, mest komfortable og vellykkede for det russiske folk - oktober til februar, når temperaturen holdes innen 25 °.
 Det viktigste - er å velge et feriemål, fordi Thailand er annerledes: Hvis du ønsker å suge opp de eksotiske og bortgjemte strender, vil du i Koh Samui, men aktiv dayvynhystov egnet Phuket. Det finnes også kombinerte turer som kombinerer og reise, ferie strender.

 Kalkun


 Hvis du ønsker å dra til sjøs i vinter med et barn, den beste utenlandske alternativet - er Tyrkia. Den første er mangelen på en lang flytur, som for eksempel tilfellet med eksotiske land, og andre, ikke så flott klima forskjell som kan påvirke helsen til barn.
Hvor kan jeg gå i vinter resten til billig og bra?

 En annen unektelig pluss - turer til Tyrkia vil koste mye billigere, og service til anledningen. Tyrkisk vinteren har et mildt klima, er det mulig at temperaturen når 16-17 ° C, og vanntemperaturen - 20 °. Så fans av kule havet bading kan åpne vinter ditt som liker en mer behagelig miljø - kan gjelde til spatjenester og basseng, som ligger direkte på stedet.
 Her, på hotellet, kan du finne anstendig animasjon som kan ta barna dine mens du soler deg eller ønsker å gå på enhver tur, som ga en flott mange.
 Forresten, har samme Tyrkia sine skisteder, rimelige priser og anstendig sti nylig tiltrukket flere og flere turister.
 Forresten, på samme tid du kan snuble på den populære handleturer til Tyrkia, er det tiden rabatt samlinger kan være opp til 80% på merkede elementer.

 Skistedene i verden


 Hvis du angir et mål å ha en god vinter på fjellet, så kanskje du elskere av vinteren natur, luft, snø, kald luft, varm banek og generelt - fritid, fordi det vil du ikke bli lei.
 Hvis du vil ha et budsjett, men smakfulle, deretter presentere deg noen av de mest vanlige og relativt billige skisteder.
Hvor kan jeg gå i vinter resten til billig og bra?

 Den første er - Poiana Brasov i Romania. Hovedattraksjonen på feriestedet - det utstyr som produserer kunstig snø, så ivrige skiløpere kan ri her fra tidlig høst til våren.
 Du kan finne et nettverk av budsjetthotell som vil glede deg nær beliggenhet til skiheisene. Neste sted - Arinsal. Hjemmet er svært uvanlig sted - Andorra - en av de minste landene i verden, og fjell kompleks opptar nesten hele territoriet, som indikerer en utbredt turisme virksomhet.
 Men hvis du bare starte sine skritt i skiferie, og selv kommer til å gå dit med barn, perfeksjonere deg Bohinj i Slovenia. Dette feriestedet er en av de få der du kan gå på ski på naturlig snø til midten av april, og snøen faller her mye mer enn noen andre skianlegg i verden.
 Vel, hvis du ikke har tenkt å gå langt ut av landet, eller bare ønsker å bo i det, vil du liker best og prestisjetunge skianlegg i Ukraina - Bukovel.
 Utviklet ynfrastruklыtura, avansert utstyr og heiser, utmerket veien og høyt servicenivå ingen kan forbli likegyldig.
 Fordelene med ferie i landet inkluderer - språkferdigheter, bruk av nasjonale valutaer og relativ nærhet til hovedstaden i Ukraina. Minus - er, selvfølgelig, den relative høye kostnader, fordi resten her ville koste omtrent det samme beløpet som på et skianlegg i Europa.  
Яндекс.Метрика