Hvis du drømmer om "rock med" og en pause fra hverdagen, sørg for å besøke øya sammenkomster og fester - Ibiza. Men husk at livs ferie, lære og tenke over på forhånd.

 Hva er denne øya?


 Ibiza - er den tredje største øya i Middelhavet, som tilhører en liten øygruppe av Balearene, som tilhører Spania. Men Ibiza - det er ikke helt at Spania, som mange brukt til å representere det. Dette er en sann øya evig feiring og fester!
Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

 Historien til denne øya antas å gå langt i år 654. Mens fønikiske kolonister grunnla port, og kaller det Ybossymom. Deretter, under påvirkning av den romerske navnet litt forvandlet, og porten ble kjent Эbususom. Etter en tid, ble øya et av de største kjøpesentrene i Middelhavet, slik at det i disse dager folk vil komme hit fra hele verden.
 Øyas hovedstad er samme navn som øya, men mange kaller det ikke Ibiza, og Ivica, selv om spansk uttale gir bare det første alternativet.

 Klima


 Hvis du ønsker å vite når du skal gå til Ibiza, det beste for resten av øya tid - denne sommeren. Fra juni til september er veldig varmt, men ikke varmt. Temperaturen er vanligvis i området 26 til 28 grader og sjelden overstiger 30 grader. Solen skinner her hele året, regnværsdager er knappe.
Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

 Men vinteren er skjønt relativt varmt, men ikke egnet for avslapning og bading spesielt siden den gjennomsnittlige temperaturen er 10-15 grader. Luften her er moderat fuktig. Generelt, et nydelig sted!

 Hvordan komme seg dit?


 Siden IBIS - en øy som ligger i Middelhavet, kan det bare komme hit med fly. Direktefly til øya er ikke, i hvert fall, vanlig (hvis du ønsker kan du finne charter). De fleste fly blir utført gjennom Tyskland eller Spania. Så bare på flyet kan du fly fra Madrid til Ibiza. Total reisetid vil ikke overstige 6-7 timer.
Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

 Visum regime


 Siden øya tilhører den spanske territorium, for ankomsten av den nødvendige visum. Men får det lett, trenger du bare å ta kontakt med ambassaden i Spania og sende følgende dokumenter:
 •  pass;

 •  fotokopier av alle sidene i passet;

 •  kopier av pass sider i staten der du bor;

 •  farget fotostørrelse 35h45 (unntatt deler);

 •  brev fra arbeidsgiver eller studiested (for elever og studenter);

 •  fylt form (du vil få det i ambassaden);

 •  kopi av kontoutskrift eller sertifikat av valuta kjøpet (en dag opphold i landet må ha minst 50 euro).

 •  Kostnaden for et visum er ca 85-90 euro, men da nektet inngang er ikke refunderes. Alle dokumenter må sendes inn senest to uker før turen.

   Transport på øya


   Ifølge Ibiza du kan navigere offentlig transport, dvs. busser som tar deg fra hovedstaden på øya på noen utvei området. Samme budsjett alternativet. Hvis du foretrekker komfort, Ride med taxi, men for at du må gi betydelig beløp. Hvis du bestemmer deg for å gå til en annen øy, kan du ta en tur på båten.

   Hvor du skal bo?


   Problemer med boliger skulle oppstå. Først kan du finne et hotell og bestille et rom. Øya har mange hoteller i forskjellige kategorier, fra enkle til komfortabel med en "all inclusive". Totalt i Ibiza kan romme ca 90 tusen besøkende.
  Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

   Men hvis du ønsker å spare, kan du leie et hus, leilighet eller rom i lokalbefolkningen, det er billig. Det er også en rekke leiligheter. Vilkårene er absolutt ikke det samme som i hoteller, men du kommer her ikke å tilbringe dagen og natten i rommet, er det ikke?

   Hva er interessant?


   Hva å se turister på øya ferien? Vi lister tilgjengelig her severdigheter og interessante steder:
 •  Monument "egg" ligger i San Antonio, og ble bygget til ære for den berømte reisende Christopher Columbus (ifølge én versjon, ble han født her).

 •  Salt Las Salynos feltet. Dette saltet produksjonsfelt operert for ca 2000 år. Forresten, før hovedøya inntekt mottok det gjennom produksjon av salt.

 •  Kala Portynatt - en koselig ferieby, gjemt bak steiner og er omgitt av åpent hav. Her kan du nyte ferielivet på 100%!

 •  Cueva de Santa Ines. Det ligger på et sted som heter Santa Ines. I 1907 i denne grotten ble oppdaget sanne krypten, våpen og fragmenter av den gamle arabere servise og keramikk.

 •  Du kan også besøke de puniske nekropolis - byen de døde, eller med andre ord, den gamle kirkegården, som ble funnet ved en tilfeldighet.

 •  Strand ferie


  Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

   Ferier i Ibiza kan ikke tenkes uten strendene. De er hovedattraksjonen og kjennetegn på øya. Forresten, er disse strendene regnes blant de reneste i verden. De vil glede deg med hvit sand og varme, krystallklart vann og varm sol. Det er den største stranden:
 •  An-Boss - den lengste stranden på øya, hvorav er den totale lengden mer enn 2 kilometer. Det er mange barer, kafeer og restauranter.

 •  Talamanca. Her grunne og ingen steder å gjemme seg fra solen, men utrolig vakker.

 •  Fiheretas - bystranden, preget komfort. Her er alle som familie og fritid.

 •  Benyrras - dette er trolig den vakreste og mest besøkte stranden på øya.

 •  Kavalet - offisiell naturiststrand bak kratt av furu og einer.

 •  Hva gjør jeg?


  Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

   Underholdningstilbudene i Ibiza er vekt:
 •  Sørg for å besøke øya partiet! Natteliv her begynner vanligvis sent på kvelden og ender bare i morgen. Ibiza utrolig mange klubber! Dette er den største og mest populære "Pacha", "Space", "Amnesia", "Eden", "Es Paradis", "El gimmick." Noen klubber kan samtidig romme flere tusen besøkende! Og den andre dagen er den virkelige spektakulært show. Men når det er verdt å merke seg at klubben resten - er utrolig dyrt!

 •  Nyt naturen og natur. Øya har mange naturskjønne skogsturer som bringer deg glede. For å nyte solnedgangen, det er veldig hyggelig!

 •  Sørg for å besøke hippie markedet. Totalt er det to, så velg dag og få noen interessante ting for seg selv og sin familie og venner.

 •  Dykking. Undersjøisk verden av Middelhavet er veldig vakker, flott og rik, må stupe inn i den.

 •  Du kan dra på tur.

 •  Sørg for å gå til kafeen og prøve middelhavsmat.

 •  Pris


   Prisene på turene varierer fra 30-100000 for 7 dager per person. Men må også ta en tilstrekkelig mengde kontanter.

   Tanker


  Ferier i Ibiza: se på dette fantastiske stedet?

   Anmeldelser av ferie på øya er stort sett positive. Men mange klager over at i høysesongen er det mange køer og prisene unødvendig og svært oppblåst.
   Flott og minneverdig ferie du!  
   Roma - en unik by, som har sett hver selvrespekt turist. Hvis du velger å besøke dette fantastiske stedet å begynne er å finne ut hvilke områder fortjener oppmerksomhet.

   En bit av historien


   Romas historie har så mange som 29 århundrer! I løpet av denne tiden i de mange hendelsene som skjedde den tro at Roma er fortsatt til stede på verdenskartet, er vanskelig.
   Datoen for grunnleggelsen av byen vurdere 21 april 753 BC. Grunnleggeren var Romulus, som forresten, ifølge legenden, drepte sin bror. Byen vokste og blomstret, og i 510 f.Kr. ble republikk. Men i II århundre f.Kr., Roma kontrollerte nesten hele Italia på den tiden.
  Hva å se chic i Roma?

   Deretter ble byen hovedstad i den store romerske imperiet i IV-tallet, men har mistet sin makt og ble sentrum for kristendommen og riket delt i to deler: østlige og vestlige. Rundt denne tiden begynte å herske den såkalte Pope, hvis makt har økt til X-XII århundrer.
   I XV århundre i Roma, den æra av renessansen. Og de bisarre arkitektoniske former for tiden kan ses i de siste tiårene.
   Forresten, på territoriet til Roma er en dverg-state enklaven forbinder med Italia - Vatikanet. Dette er den eneste staten i verden innenfor staten og store og det eneste senteret i den katolske verden.

   Hva er interessant i Roma?


   Hva å se i Roma? Her er de mest interessante stedene:
   1. Colosseum - Unik og virkelig flotte bygningen, bygget i det jeg århundre f.Kr. uten kraner og andre enheter. Tenk hvor mye innsats har blitt investert i bygging av en unik stadion, som var populær på den tiden gladiator kamper og andre arrangementer hvor både vanlige folk og herskere.
  Hva å se chic i Roma?

   Forresten, Colosseum, bygget på en måte som kunne forlate ham på samme tid ca 50 tusen tilskuere. I dag er bygningen er i en falleferdig tilstand, men den tiltrekker seg fortsatt turister. Denne stadion er nesten evig og symboliserer storhet av Roma og skjønnheten i denne byen.
   2.  Capitol Hill. Ifølge legenden ble Roma grunnlagt på syv høyder, og Capitol er en av dem. Tidligere ble det plassert nesten hele regjeringen av Romerriket, men i dag er dette stedet er et symbol på Roma og Italia. Forresten, er denne bakken de minste i størrelse og høyde.
  Hva å se chic i Roma?

   Utformingen av dette unike stedet har blitt overlatt til den berømte kunstneren Michelangelo Buonarroti. Han bygde Kapytolyyskuyu området og trapper Kordonata, som ønsker å stige til enhver turist. Michelangelo også omarbeides Palace Senators og satt en ny palass. Besøk denne bakken er gratis, men hvis du bestemmer deg for å se nærmere på en av de mange kirker eller museer, må du betale.
   3. Forum Romanum. Når dette stedet var det viktigste markedet i Roma og et sted der alle kan kjøpe alt du vil. Forumet var sentrum for sosiale og politiske liv, forresten, takket være navnet på stedet og begynte å bruke ordet "forum", med henvisning til kommunikasjon og menneskelig samhandling.
  Hva å se chic i Roma?

   En gang rundt Roman Forum hedenske helligdommer ble plassert, så de kristne begynte å bygge sine templer her. Da området ble glemt inntil forrige århundre. Utgravninger igjen bidro gjenopplive et unikt sted som er i dag ute hver turist. Og fra de tidligere Forum ruiner var igjen alene, men selv de er tvunget til å tenke på fortiden livet av romerne koke.
   4. Pantheon - Når en hedensk tempel, senere konvertert til kristendommen. Bygningen vært omtrent den måten det ble bygget. Ser bygge et harmonisk og majestetisk. Arkitekter designet Pantheon og prøvde slik at proporsjonene er nøyaktige og korrekte, men det er bare ett vindu, og det ligger nesten på kuppelen.
  Hva å se chic i Roma?

   Faktum er at det første mente ett hull enhet av alle de romerske gudene, og for det andre, romerne ganske enkelt ønsker ikke å banalisere i de tykke vegger vinduer. Inne kan du se kunstverk av XVIII århundre. Dessverre gjorde statuer av guddommer, som var plassert her først, ikke overleve, men mister ikke sin Pantheon skjønnhet.
   5. Trevi-fontenen - En utrolig vakkert sted! Du trenger ikke gå forbi den, som det rennende vann vil bli hørt fra langt borte, så etter en spasertur gjennom de trange gatene i det historiske sentrum av Roma, er du sikker på å finne deg selv her. Dette er en av de vakreste, største og mest grandiose fontener i verden. Laget på skisser han berømt billedhugger Bernini teater.
  Hva å se chic i Roma?

   Dette er ikke bare en strøm av vann, og det hele arkitektoniske sammensetning, ruvende 26 meter over bakken, og har en bredde lik 20 meter. I sentrum finner du se Neptune på en vogn-shell trukket av sjøhestene. Før Neptune er et stort utendørs svømmebasseng, bade i det er forbudt). Sørg for å kaste en mynt i fontenen hvis du ønsker å være her igjen.
   6. Verdt å merke seg Piazza VeneziaSom ligger ved foten av Capitol. Her vil du se palasset til Venezia (etter at det har blitt kåret til hele området), som huser museet, monument Viktor Emanuel II-monumentet og alteret av fedre av Den ukjente soldats grav.
  Hva å se chic i Roma?

   7. Det sixtinske kapell. Huset utsiden ser klønete, selv om det ble bygget i XV århundre etter anmodning fra pave Sixtus IV. Men hvis du kommer inn i kapellet, deretter for at vi vil miste gave av skjønnheten som omgir deg. Særlig behagelig for øyet malte vegger, var arbeids kjente romerske mestere som Michelangelo, Sandro Botticelli og Pynturykko.
  Hva å se chic i Roma?

   Michelangelo laget på forespørsel fra Paul III var unik og legendariske fresco "The Last Judgement", som fortsatt tiltrekker seg turister fra hele verden. Forresten, er det fortsatt katolske kardinaler møte - konklave der døden av den nåværende paven velges som nytt. Og at valget er gjort, underrette alle hvit røyk.
   8. Hvis du ønsker å nyte skjønnheten og storheten i den romerske natur? Så for all del besøk Villa Borghese. Her kan du se ikke bare finaste skapt av naturen og mennesket utstyrt, men fungerer også av mestere som Bernini, Rubens, Canova, Raphael, Titian, og så videre.
  Hva å se chic i Roma?

   Noen skulpturer er så vakker at bare opphisse sinn. Også, parken har flere innsjøer på kysten hvor du kan slappe av og nyte skjønnheten i det italienske landskapet. Det er bemerkelsesverdig at mens det kan være bare 360 ​​mennesker, så ingen folkemengder du ser. Også i parken er Borghese Gallery.
   9. Oppføring monumentene i Roma, for ikke å nevne Plaza de España. Navnet er fordi før dette stedet lå den spanske ambassaden. Her kan du se Spansketrappen (det er ofte funnet i kjærlighet), Fontana della Barcaccia, en figur av jomfru Maria, kirken Trinita dei Monti, samt en rekke butikker og butikker hvor du kan kjøpe noen italienske merkede elementer.
  Hva å se chic i Roma?

   Sørg for å besøke Roma og nyte storheten og skjønnheten i denne fantastiske gamle byen!  
  Яндекс.Метрика