Graviditet og ferie ved sjøen

 Det etterlengtede sommeren - i løpet av ferien, reise og underholdning. Og hva gjør fremtidige mødre som ikke ønsker å nekte meg gleden av basking i varm sand og sjø samtidig redd for å skade deres ufødte barn? Den endelige avgjørelsen, selvfølgelig, for kvinnen, men konsultasjon er ikke engang overflødig.


 Å gå eller ikke


 Hvis du føler deg bra, det er ingen komplikasjoner, hvorfor nekte deg selv på ferie? Utvilsomt, hviler på sjøen, får du ikke bare stor glede, men ozdorovlyaetes. Det er godt kjent hvor nyttig de rike sjøluft ioner - forbedrer blodsirkulasjonen, normaliserer blodtrykk, reduserer hevelser, stabilisere følelsesmessige tilstand, og varm sand har en positiv effekt på nyrene, urinveiene, reproduktive organer, sol beriker din vitamin D, som er avgjørende for utvikling. Svømming er veldig nyttig for alle, inkludert fødselspermisjon og bading i sjøen og svaier i den varme bølger, får du en lett massasje naturlig måte.
 Den mest gunstige perioden for reise er den perioden 12-30 uker. Tidligere er bedre ikke å gå, fordi det er fare for spontanabort, fordi fosteret er dårlig festet til livmoren, og reise på et senere tidspunkt vil være en byrde som mor og baby.
 Det er strengt forbudt å gå hvis det er fare for spontanabort, morkakeløsning, du har høyt eller lavt blodtrykk, hypertoni av livmoren tidlig i svangerskapet (12 uker), hvis du har magesmerter eller blødninger, dårlig analyse hatt spontane eller abort.
Graviditet og ferie ved sjøen


 Hvor du skal dra


 Leger anbefaler å velge feriesteder eller strender som er i nærheten av din bolig. Fra eksotiske land bør forlates. Foretrekker steder hvor moderat varmt klima på 35 ° C. Kort tur bedre ikke å planlegge, siden jeg bestemte meg for å hvile den i minst 10 dager til var tid for akklimatisering.
Graviditet og ferie ved sjøen


 Hva du skal ta


 Det viktigste at du trenger å ta med i første omgang - er det din utveksling kortet. Kit, vitaminer, anti-allergiske stoffer, solbrenthet rettsmidler inneholder ingen parfymer, også kreves i kofferten din. Badetøy må være behagelig å aldri presset til sitt bryst og buk. Hvis du har en stor mage, ikke glem å kjøpe prenatal bandasje. Hodeplagg, solbriller, baby krem ​​- også sentrale elementer i bagasjen din.


 Hvordan oppføre seg på stranden


 Ankommer ved destinasjonen din, resten av veien, legge seg ned, demontere kofferten og deretter kan dra til sjøs. Vanntemperaturen bør ikke være under 22 grader, når sterke bølger, bør du ikke bade. Soling er bare mulig i morgen, etter smurte solkrem og iført en lue.
 Ikke glem at det er huden din er veldig følsom, kan vises flekker, brannsår. Stranden kan være opp til 1200 og etter 1600. Drikk rikelig med væske, prøv å spise ukjent mat - du sannsynligvis ikke vet hvordan kroppen vil reagere på det. Og ikke glem den sterke sunn søvn - natt barer og diskoteker du bedre ikke besøke.
 Man skal ikke gå - bringe på et selskap mann, mor eller kjæreste.
 Når du planlegger en ferie, bør du vurdere alle detaljer, hvis mor er godt uthvilt, så barnet vil nyte en tur.
Graviditet og ferie ved sjøen

 Hvis du reiser ofte eller vybyrayetesya helg med familie eller venner i landet, er det absolutt vet hvordan komfort avhenger av teltet. Og hvordan kan det velge? Hva bør jeg se etter når du velger?

 Lines


Hvordan velge turist telt for resten?

 Det finnes flere typer telt. Vi liste dem:
 •  Camping telt brukes til rekreasjon og utmerker seg ved sin bekvemmelighet, komfort, kapasitet. Hvis du velger å tilbringe utendørs noen dager eller en uke, så det alternativet er optimal.

 •  Ekspedisjonstelt er konstruert for ekstreme miljøforhold. I dette teltet kan overleve regn, vind og andre innfall av naturen.

 •  Turist telt nesten universell, er det perfekt for en fjelltur. Det er lett å legge, lett å lage. Noen modeller foreslå installasjon i vanskelig terreng.

 •  Lette telt brukes for komplekse kampanjer. Den store forskjellen er at den lå ute og installere dem kan være nesten hvor som helst.

 •  Konstruksjon


   Det er mange designmuligheter. Her er noen av dem:
 •  Rammeløs telt har et skjelett. Det er løst og holdes av en eller flere barer (denne funksjonen kan utføre enkle pinner eller plater) eller greiner som bruker sterke tau. Dette alternativet er upopulært i dag, som for normal montering trenger spesielle steder (med trær og sterkt fundament), men noen fortsatt bruke dem.

 •  Ramme telt kan installeres på ulike overflater. Rammen er en struktur fra prefabrikkerte elementer (for eksempel rør), som vil bli avholdt markise.

 •  Single-lags telt er enkel å installere. Konstruksjonen er slik at bunnen er koblet til markise. Vestibylen (det fungerer som en slags gangen eller korridor) er fraværende. Still disse teltene mye enklere, de er mye enklere. Men dårlig isolasjon. I tillegg er ofte gardinen på den indre overflaten kondens, som i betydelig grad påvirker ytelsen.

 •  Dobbeltlags teltet har en mer komplisert struktur. Men det varme gjennom luftsjikt dannes mellom lagene. Kondensatet blir ikke dannet. Alle modeller av denne typen har en plattform hvor du kan arrangere et kjøkken eller lagre ting. Ja, disse teltene er mye vanskeligere enkeltlag, men dette alternativet er praktisk og pålitelig.

 •  Tunnel typen telt er enkle å installere og representerer en markise som strekker seg til buen og er festet med strekkmerker. I dag er disse modellene brukes sjelden, selv om de er ganske romslige og komfortable. Men de har én stor ulempe - det er ustabilitet. For eksempel, hvis pinnene ble fikset i fuktig jord, design kan ikke motstå angrep av en sterk vind.

 •  Halvkule også ganske romslig, men ikke som tunnel modell. Montering av kryssende buer. Formen og konfigurasjonen av et telt forbedrer dens stabilitet.

 •  Hybrider kombinerer funksjoner og halvkuleformet tunnel telt.

 •  Kapasitet


   Hvordan velge en reise telt og gjorde ikke en feil? Bestemme optimal størrelse. Telt kommer i enkeltrom, dobbeltrom og multi. Hvis du planlegger å tilbringe natten utendørs alene, den ekstra plassen du ingensteds (selv om noen liker plass).
  Hvordan velge turist telt for resten?

   Hvis du ønsker å tilbringe natten med noen du elsker, kjøper dobbelt telt. Og hvis den antatte familie ferie med barn, er det best å velge en plass mnohomestnuyu modell. Forresten, noen modeller har en membran som gjør at du kan plassere de riktige to par eller familier.

   Tilstedeværelsen av lobbyer, innganger


   Disse punktene er ikke veldig viktig, fordi plattformen er ofte unødvendig (og kan tilberedes i det åpne, men ting ofte forblir i maskinen). En enkelt inngang vil være tilstrekkelig, er det andre overflødig og unødvendig. Men hvis innerteltet er delt av en skillevegg, kreves den andre inngang.

   Telt materialer


   Fra hva materialet ble brukt til fremstilling av gardiner er avhengig av styrken av telt. Den mest brukte polyester og polyamid. Den første er sterk nok og lang tid, men det er meget tungt. Men belastningen gjennom våt eller soleksponering er nesten umulig, noe som er viktig.
  Hvordan velge turist telt for resten?

   Polyamid er enklere, men det kan bli utsatt for deformasjoner, etter soaking strekning (strekke litt) og visne i solen. Dette materialet, forresten, er dyrere enn polyester. Inne i teltet (i to-lags telt) kan delvis laget av netting, som forbedrer permeabiliteten og luftsirkulasjon.
   Materialer av ulike komposisjoner kan dekkes å beskytte mot brann eller bli våt. Bunnen av teltet kan være laget av plast, men dette alternativet er ikke den beste.
   I pakken finner du en masse uforståelige bokstaver. Det er hva de kan bety:
 •  T og stående neste nummer - antall tråder. Hva er mer, vil stoffet bli sterkere.

 •  D (med nummer) viser tykkelsen av garnet.

 •  Rip Stop - en spesiell type veving, krever blant vanlige garn sterkere.

 •  PU, SI - type vev behandling (polyuretan eller silikon belegg).

 •  Tallene 3000-8000 bestemt vanntett materiale.

 •  Vann motstand


   Vanntettheten blir målt i millimeter vannsøyle. For eksempel vil ved 1000 mm telt tåler regn, men det tunge regnet det kan bli vått. Så hvis du planlegger en lang tur, og ønsker ikke å bli våt, velge en modell med frekvensen av ikke mindre enn 3000 mm. Hvis du bestemmer deg for å gå til det ekstreme turen, er det best å foretrekke et telt med vannmotstand som er 8000 mm Denne modellen vil tåle noen regnskyll.
  Hvordan velge turist telt for resten?

   Frame


   Rammen teltet består av buer som er forbundet med hverandre via ledd. Fra materielle buer vil avhenge strukturell styrke. Total å date har to alternativer:
 •  Aluminium bue sterk og stabil, og ganske lett, men likevel mulig deformasjon som ville forringe egenskapene til teltet. Men et slikt rammeverk vil tjene lang. I tillegg, kan buen ikke bryte ned (du kan bare bøye, men det er ganske vanskelig).

 •  Også brukes til å lage glassfiber (GRP). Dette materiale er hardere enn aluminium, har det en lavere kostnad. Livet er kortere, lavere styrke (i kulda kurve kan sprekke). Men disse kurvene er mer elastiske og mindre utsatt for vridning.

 •  Masker


   Vanligvis, limt sømmer eller dampet. Hvis det er strenger, må de være holdbar og vanntett, ellers regn kan bli våt inni. Ingen utstikkende tråder og ujevne sting bør ikke være noen slike ting tyder på dårlig kvalitet.

   Feste


   Alle festene må være robust og pålitelig, men ikke for komplisert, ellers installasjonsprosessen er mye mer komplisert. Knagger skal være sterk, ikke for tung. Ingen steder er det bør være noen skade!

   Nyttige tips


   Et par nyttige tips:
 •  Sats bekvemmelighet, er dette viktig.

 •  Husk at prisen er lav kvalitet telt kan ikke være.

 •  Lær hvordan du kan sette opp et telt, prøve å gjøre det i butikken.

 •  Tilstedeværelsen av mygg nett ønskelig.

 •  Sjekk ut alle glidelåser og festene.

 •  Lommer på innsiden - det er veldig praktisk.

 •  Ledninger skal være sterk og synlig i mørket.

 •  Lykke til shopping!  
  Яндекс.Метрика