Byen-monument, historiske byen verdier og tradisjoner, en høyborg for engelsk kultur og kunst, er stedet utrolig nåværende bolig av konger og dronninger og de viktigste sentrum av politiske og økonomiske liv i Storbritannia - dette er bare en liten del av det som kan godt beskrives London.
 Hovedstaden i Storbritannia, som har vært sentrum for turistrutene i byen har en tendens til å bli mye, til tross for relativt høye priser for tillatelser og beskjedne hotelltjenester.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Ikke rart, fordi hvis du er heldig og du går til London, er det definitivt ikke for prosydzhuvannya bukser i alle 5 * hotellet, men på grunn av sin rike historie, farger og unik karisma.
 Denne byen har en stor samling av attraktive rikeste museene i verden, inngang til de fleste av dem, som er hyggelig, gratis. Det gjenstår berømt historisk verdi, flotte malerier og mesterverk av verden, og bare interessante og fantastiske ting.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Museer og gallerier er fylt med ulike utstillinger som fanger nesten alle områder av menneskelivet! Og hva med de typer London, gater og torg, gater og parker, som er omgitt av arkitektoniske ensembler - verk av fremtredende arkitekter som århundrer fortid og nåtid.
 Denne byen har mange steder som kan og bør besøke hvis du fortsatt var i London, og for å hjelpe deg med utarbeidelse av ruten, har vi samlet for deg de 10 beste stedene å se for turister.

 St. Pauls katedral


 Den største verk av engelske arkitekten Christopher Wren, som gikk ned i historien som den største engelske kirken i Europa. Utformingen av kuppelen og selve bygningen er så kompleks og tenkte at rådet forble hele selv etter bombingen under andre verdenskrig.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Perfekt justert enorme størrelse og form for bygging av XVIII århundre, den berømte galleriet, som tilbyr en flott utsikt over byen, fantastiske mosaikk og skulpturer, samt en stor kuppel, som er en av de mest betydningsfulle bygninger i Europa, forårsaker en ekte glede og estetisk nytelse.
 St. Paul - er ikke bare residensen til biskopen av London, men også gravstedet til store menn og kjente britiske borgere, inkludert, forresten, selv arkitekt Wren. Interessant, stedet for hans grav er ingen luksus gravstein, men bare en liten plate, utsette ordene "Reader, hvis du ønsker å finne en statue, bare se deg rundt."

 Buckingham Palace


 Er det mulig å gå til London og ikke besøke den nåværende bolig av den britiske monarken? Fra mai til august, da dronning Elizabeth II går på ferie, er palasset åpent for turister selv innenfor, selvfølgelig, med unntak for private rom. Det er her at endring av æresvakt, som er kjent nesten over hele verden og tiltrekker seg alltid horder av nysgjerrige turister.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Vis denne forestillingen folk samles hver dag, fordi vaktene i showet enestående redning, upåklagelig engasjement og trening. Palasset skryte av et enormt territorium med en stor hage og 775 rom, de fleste vakre og imponerende fasiliteter, inkludert en ballsal og mottak hall.

 Trafalgar Square


 Dette er en spesiell plass i London, noe som er av stor historisk betydning for byen, som det ble oppkalt til ære for seieren i Admiral Nelson og hans flåte i 1805 i henhold Trafalharoy. I tillegg, her i 1945, kunngjorde Churchill slutten av andre verdenskrig, og hvert år på dette området er satt juletre hjemland.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 En stor klynge med interessante arkitektoniske monumenter, statuer og den berømte fontenen - til tross for at de er alle forskjellige i sin hensikt, og noen ganger også stilistisk, er et fantastisk ensemble, som er lenge i minnet av turister.

 Sherlock Holmes Museum


 Den feirede litterære helten og hans unike metode for fradrag kjent, sannsynligvis i verden, og et unikt museum for ikke-eksisterende utenfor Baker Street, 221b, er det bare her i London.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Bare her kan du være i et rom som er fullt gjenskape atmosfæren og miljøet av boliger geni detektiv og hans trofaste venn, Dr. Watson, og interessante tema suvenirer å kjøpe i butikken, som ligger i første etasje.

 Westminster Abbey


 UNESCO World Heritage Site, en av de mest besøkte attraksjonene i verden, den unike utvalg av gotisk og tidlig engelsk arkitektur, er de viktigste helligdom i den britiske nasjonen.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Det er her at de fleste av kroninger av monarker, siden 1066, begravelsen, og selvfølgelig, bryllup. Mange buer, delikat og rikt dekorerte interiører, fantastisk glassmalerier og gjenkjennelig symbol Abbey imponere alle som er besøkt minst en gang.

 London Eye


Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 En av de mest gjenkjennelige landemerker, denne London Eye, er et stort pariserhjul i Europa, noe som tar mer enn 3 millioner. Folk i året! Det reiser en høyde på 135 m, og tilbyr en spektakulær utsikt over nesten hele territoriet til byen.

 Museum of Harry Potter


 Hvis du går til London med barn som har alt annet er fans av denne populære sagaen om trollmenn, må du besøke paviljonger studio Warner Bros., hvor han hadde filmet "Harry Potter" og nå omgjort dette stedet til et museum.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Er det ikke rart å være i den berømte landsbyen Hoґsmid, gå i Kos Lane, se de imponerende hovedbygningen layout Galtvort, kremet drikke øl "Tre Broom" og besøke den store hallen og Humlesnurrs kontor i seg selv? Og dette er ikke alt som du tilbyr dette museet!

 Victoria and Albert Museum


 En av de mest populære og besøkte museene i verden som samlet seg i sine romslige rom enorm mengde samlinger av dekorative og anvendt kunstverk, er det utstillinger som er i stand til å dekke 5000-shu historien om transformasjon og menneskelig utvikling, og dens ønske om skjønnhet.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Museet ble grunnlagt av den berømte par av Queen Victoria og prins Albertov som har gjort store bidrag til utvikling og fortsatte eksistens.

 Big Ben


 Det er fornuftig å nevne dette, kanskje den mest kjente monument av engelsk i verden? Sannsynligvis ikke, fordi hun vet om alt og alle, men bemerket det i vår liste, det ville være en forbrytelse.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Botanic Gardens, Kew


 Hvis du ønsker å tilbringe en spennende dag i London i naturen, så gå til Royal Botanic Gardens, som presenterer et stort mangfold av varianter og arter mest fantastiske planter.
Hva å se turist i London: Topp 10 steder

 Et stort antall av paviljonger, innbydende grønne plener og andre interessante steder som ikke vil forlate deg likegyldig og vil etterlate et godt inntrykk og lyse bilder på kameraet.
 Nyt ferien i vakre London.  
Velge spinneHvis du fange en fascinerende aktiviteter som fiske, ett av hovedmålene nybegynner fiskere - for å velge spinning. Dagens fiske på denne måten er den mest populære i verden, årlig holdt i mange spektakulære forestillinger av idrettsutøvere og konkurranse med stor premiepott.
Hva er spinning?
Slik velger du spinne å begynne å kjenne sin sammensetning. Dermed blir komplett sett av utstyr for fiske består av spoler, staver, fiskesnøre og agn. Fordi du kaster agn i dammen og sakte spole den podmatыvaet, reagerer denne prosessen rovfisk. Og så snart hun svelget agnet og begynner å kjempe for å overleve, kan du prøve på egen erfaring, om du er i stand til å velge spinning.
Kvalitativt velge spinning - starte med materialet
Mest tilgjengelige Kategori spinning - Carbon, også kalt grafitt, karbon eller karbon. I valg av materialet for spinning ikke kjøpe den billigste modellen, bedre titt på stenger med mer holdbare glassfiber. Som alltid, å velge et kvalitetsprodukt, har veiledet sine pris egenskaper i tankene at jo høyere verdi av stenger, så det er mykere og lettere, men mer skjør.
Hvordan velge og håndtere katushkotrymach
Håndtak for å spinne er laget av forskjellige materialer, men mest brukte neopren eller kork. Mest spinnende løslatt fra Cork håndtak, selv om eksperter anbefaler neopren velge hvis du planlegger å fiske i sjøen. Ved å trykke neopren kaldere enn kork, men dette er ting ikke forringes under påvirkning av salt. Uansett hva det var, før du velger spinning, holde den i hendene for en stund. Hva er håndtaket vil du være mer praktisk, og kjøpe ting.
Slik velger katushkotrymach ikke noe problem, må du ta med deg til butikken spiral som du har tenkt å fiske. Hvis disse elementene er kompatibilitetsproblemer vil oppstå, gjerne kjøp deler til din spinning.
Velge RING
Den viktigste parameteren når du velger ringer - deres letthet, og for å oppnå dette, må du lykkes velge ramme ringer og keramiske innsatsen. Tross alt, jo lettere vil det ringe, er det mer balansert takle. Veldig populært med karbid innstikk, og husk, jo bedre polert ring, jo større avstanden du klarer å kaste agn. Hvis ringen er for mye stang kan bli overbelastet, og hvis for lite - spinnende kan mislykkes fullstendig.
Lengde spinning, og testsystem
Erfarne fiskere mener at utgangspunktet velge optimalt takle lengden på to og en halv til to, 7 meter. Har du lyst til å dra på fisketur på en bred dam fisk fra land - så bør du velge å spinne opp til tre meter i lengde. Husk at lengden på utstyret påvirker bevegelse av agn i vannsøylen, i en avstand kaster agn, og hvor raskt du får slitne armer og rygg. Så lange stenger er ideelt for fiske fra båt, og kort med en klar fordel - den enkle og mobilitet.
Test - er en viktig parameter som påvirker valget av spinning. Vanligvis angir produsentens denne verdien ved håndtaket gear. Eksperter anbefaler å velge den beste spinnende test 2-25 gram, og husk at verdien av 5 betyr test for konvensjonelle platespillere og 25 gram vann egnet for områder med stor dybde og rask gjeldende.
Den neste viktige parameter som påvirker måten at spinnende velge - system, som karakteriserer graden av maksimal bøyestenger i avledning av fisk eller når du kaster. Det er rask, middels og langsom måte, hvis man velger å velge hurtig, noe som betyr at bøyen er bare den øvre del av staven. Velge en treg system, er spinning fullt bøye mens motvirke spesielt stor booty, vel, middelvei - betyr middels grad av fleksibilitet. Hvis du planlegger å jevnt vыvazhyvat på langt forsømmelse spinning, bedre å velge en langsom system, som vil nøytralisere fiske rykk. På et system godt egnet for pidsichok skarp og presis casting, er et bedre alternativ å velge for økt følsomhet når fiske spinning.
Velge spinne, tips for nybegynnere

Hvis du bare starte din karriere fiskere fortsatt ikke sikker på hvor og hva fiskedam lovytymete bedre velge spinne i midten prisklasse i lengde 2, 1 meter teste han var 10 til 30 gram. Å velge den "vanlige" spinner bare i tilfelle, kan du kjøpe utstyr med kompositt stang, teleskoptypen bedre.  
Яндекс.Метрика