Hvordan bruke et kompassDet ville synes at nå få mennesker kan være interessert i dette spørsmålet: hvordan bruke et kompass? Faktisk, i vår tid, når hver lille bit moderne Telefonen har en GPS-navigasjon kart og selv rundt om i verden, synes kompass svært arkaisk objekt. Og mange mener at han sikkert hadde aldri nødvendig. Men amatører snakke bare i tilfelle av turisme. Det er trygt å si at den vanlige turist kompass over alle elektroniske navigasjonsenheter. I dag vil fortelle deg hvorfor dette er så og forklare hva et kompass og hvordan det er ordnet og, viktigst av alt, vise deg hvordan du bruker et kompass.
Så hvis du kommer til en alvorlig fottur eller bare for sopp i skogen i nærheten i det første stedet du trenger å tenke på hvordan du denne skogen vil bli valgt hvis gå seg vill. Selv om du dokker mot å samle sopp og tror du kjenner hver sti i skogen - gjør ingen feil, vanligvis bare veldig trygg på mennesker og komme i trøbbel. Elektroniske navigasjonsenheter der de har ingen steder å lade, og med ingen garanti dekning satellitter også ikke hjelper. Her kommer til å hjelpe og gode gamle kompass som aldri svikter. Vel, nesten aldri. Kompass som noen ting kan ødelegge, slik som hans eller razmahnytyv namahnytyv på feil polene.
Men vi snakker om den gode kompass, pålitelig venn og frelser noen pohodnyka. Nå på salg er det mange forskjellige kompass, hovedsakelig fra Kina. De skiller seg i pris, og følgelig, form og materialer, støvfri fuktighetsmotstand, vekt, etc..d. Velge et kompass ut av kampanjens mål. Du forstår - ukers reise til steder hvor ingen har gått før, er svært forskjellige når det gjelder en-dagers fottur i skogen. Men generelt prinsippet av kompassene alle den samme, og er basert på effekten av geomagnetisme. Ved hjelp av det faktum at jorden har magnetiske poler magnetisert kompass nålen slik at den ene enden peker alltid mot nord. Typisk merket denne enden av blått eller rødt. Så husk den gylne regelen når du velger et kompass: det bør være en plast eller andre ikke-magnetisk kropp. Ellers vil metallet av saken bare churn magnetfelt og kompasset er ikke nøyaktig.
Hvor nøyaktig er vårt kompass, kan du direkte sjekke før du går. For dette kompass lagt på bordet og vente til pilen hvile i en stilling og vil vise seg i samme retning. Vi merker, som i henhold til kompasset skiven for å angi slutten av pilen. Da vi utlede pilen fra resten. Du kan bare plukke opp og riste eller roter kompass, men da bør det bli satt på nøyaktig samme sted hvor han lå. Uten å berøre kompasset trekke seg fra resten hans pil kan bare viftet med en metallgjenstand. Ikke magnet! Magnet kompass skjemme deg bort. Hvis du etter de beskrevne operasjoner pil tilbake til sin opprinnelige posisjon og endene viser nøyaktig de samme numre som før, kompass helt brukbare. Hvis kompasset er defekt, prøv det "kalibrere" er ikke nødvendig. Slå til butikken og kjøpe en ny. Forresten, er lett å gjennomføre slike kontroller butikken.
Bare bruke kompasset i forbindelse med orientering lett. Alle papirkart og planer alltid orientert mot nord. Denne regelen kartografi over hele verden. Dermed sender kompass nord og bli å møte ham, kan du lese et kart, og vite nøyaktig hvor du er. Denne pilen viser tallet 0 på urskiven, er det 0 grader avvik fra nord. Deretter kompass må sette kortet tilbake og rotering av kompasspilen (lem) mot stedet der du trenger for å få. Denne prosessen kalles bestemmelse av asimutretning. En annen sa "ta asimut av et objekt". Husker figuren angitt med "blikk" kompass. Det er naturlig i området 0-360. Og så bare alltid holde kompasset slik at pilen peker i riktig azimuth og gå videre på spidd. Det er alt. Alle elementære enkel og viktigst av alt, absolutt pålitelig.
Det er alt. Som du kan se, er retten til å bruke kompasset egentlig ikke vanskelig. Nå kan du ringe akkurat som en ekte turist og flaunt sine kunnskaper. Vel, dette er alt i tillegg til å være i nærvær av et lite kompass og kart du bare vil ikke gå seg vill i pohodi.Nu og spesielt glad i å video på hvordan du skal bruke et kompass:
 Leie leiligheter i dag fikk et nytt liv, hvis du hadde alle besøkende oppholdt seg i hoteller, leiligheter og andre kjøpte et boliglån, nå er et spørsmål om å kjøpe et hjem eller innsjekking gikk av veikant. Ja, hvorfor gjøre alt, hvis du kan leie en leilighet uten mellomledd, både dag og lang sikt. Men leie leiligheter det er mange nyanser, som vi vil snakke i dag.
 Alle disse tipsene nedenfor, data fra den personlige opplevelsen av mange års leiligheter Editors weblog Vse-Sekrety.ru.
Hvordan leie en leilighet uten mellomledd?

 Hvordan leie en leilighet på natten?
 I prinsippet skal de spesielle problemer med daglige leie leiligheter oppstår. Her, ingenting kunne være farlig (i form av finansielle intrigene) som du våkner i en leilighet i stedet kort tid. Fjerne leiligheten om natten, er det anbefalt å gjelde for byrået, som det er ganske godt utvalg av leiligheter. De kan plukke opp leiligheten som luksus og økonomi. Hvis du vil se etter eiere, det tar mye tid, som en verten har kun én leilighet. I tillegg er byrået lettere å finne i tilfelle problemer som har oppstått, og det viktigste er deres virksomhet, så alt på alvor!
 Søk på nettet enklere foreslåtte alternativene, er det å finne reelle vurderinger, bilder og se hvor er skjematisk kart eller en annen leilighet.
 Her er noen regler for utleieleiligheter:

 Når personlig inspeksjon kan du lese den foreslåtte leiligheten eieren eller eiendomsmegler spesifisere alle mangler funnet, så var det ingen forvirring.

 ALDRI gi et løfte av hans pass eller andre dokumenter; Høy - dette vil gjøre kopimaskin og et tegn i alle fall er ikke nødvendig.

 Sjekk tilgjengelighet på leiligheten rent sengetøy (laken, putevar, etc.) og håndklær.

 Diskutere eksakt avgangstid fra leiligheten, prosedyren for å sette nøkler, etc.

 Ta hensyn til naboene, som må komme sammen i disse dager.

 La verdisaker i leiligheten under fravær - ikke verdt det, spesielt hvis du kan ta dem med deg, hvor de vil være trygge.

 Drøfte hvordan mange mennesker kan være i leiligheten, så igjen uten problemer.

Hvordan leie en leilighet uten mellomledd?

 Hvordan leie en leilighet for langtidsleie?
 Ved å leie en leilighet for en lang tid bør være egnet mer på alvor og nøye. Det faktum at det fortsatt er svært alvorlig, siden prisene slutter sin egen sikkerhet.
 Her er noen regler når leie leiligheter lang sikt:

 Korrigere all leie fra eierne, fordi prislappen på leiligheten vil være mye lavere og ingen ekstra kostnader du pådrar deg.

 Bedre å leie en leilighet gjennom venner eller bekjente til å ha en liten garanti for at du vil bli beskyttet i sitt nye hjem. Forresten, vil etaten i denne forbindelse være tryggere på grunn av dem signert av utleie av en leilighet.

 Velger en leilighet, guidet ikke bare på pris, men også på det valgte området, for eksempel hvis det er langt borte fra jobb, må du få lengre, noe som betyr mindre tid brukt å sove. Området bør ringe deg selvtillit til å prøve dette komme til ham sent på kvelden - ta som det stille, redd for å være en tid for å gå tilbake til leiligheten.

 Ved å velge en leilighet, spør eieren for egen regning for å endre låse så nøkkelen var bare ham og familien. For de siste innbyggerne kunne lage en kopi, og derfor er det en fare for inntrengning i leiligheten kriminelle.

 Spør eieren av force majeure, brudd på varmetank, toalett, vask, komfyr, kjøleskap, etc. Hvem vil betale for det, og hvordan. Når du har angitt og kan ikke gjøre det, men noe vil bryte (ikke din feil), og hva du skal gjøre?!

 Plasser sertifikat av leiligheten eier - forresten, du allerede vet hvordan du skal finne en person på.

 Ordne utbetalingstidspunktet. Bedre ikke tildele en bestemt dag og tid si en uke eller to til i en nødssituasjon, du kan ta eller gjøre det nødvendige beløpet.

 Prøv å finne ut hva den maksimale sikt mulig å leie en leilighet. Plutselig den opp - halvparten av året, så du bør ta vare på forhånd av det nye huset.

 Hvis du har kjæledyr - fortelle på forhånd, slik at du ikke har problemer.

 Gi eieren en noen alternativer å komme gjennom til deg. For eksempel, å gi ditt nummer én, den andre - telefonnummer, ektefelle eller nær slektning, var han i stand til å komme gjennom til deg på noen måte.

 Lykke til med å finne leid leilighet!  
Gå inn i trakten av Stalin i Moskva
 "Stalins Bunker" eller historisk museum kompleks "alternative kommando av Supreme Commander IV Stalins Røde Armé Under den store fedrelandskrigen av 1941-1945. "Er en gren av Central Museum of Forsvaret. Den ble bygget som en fortsettelse av staten. program rettet mot forsvar av Sovjetunionen.

 Bunker av Stalin i Moskva (Izmailovo)


 Fra sentrum av Moskva kombinerer det veien 17 km. Maskering objekt ble gjort av stadion. I tillegg ble det ment å bygge Palace of Culture, Institute, Academy. For flere bygninger land tildelt til "Izmailovo menasjeri."

 Foreløpig kan Internett finne kunngjøringen av omvisning i "bunker av Stalin." Adresse plassering hopper for "FOP" Izmailovo "Sovetskaya str., D.80 s.1.
 Hvordan å finne inngangen til bunkeren av Stalin i Izmailovo (Moskva)?
 Du må gå til Izmailovo Kreml fra undergrunnen Cherkizovskaya. På venstre kan du se den usynlige kjørefelt. Det er ingen tegn "av treningsselskapet Izmailovo". Passere kjørefelt og gå til stadion. Som en guide til høyre kan du se tankene. Til døren, som ligger under, en trapp. Dette er inngangen.
 I museet kan du se dukker er kledd i militære uniformer. På den ene siden er det sovjetiske soldater, sjøfolk og flyvere på den andre - allierte og til og med soldater i den tyske skjemaet. Her er rettssalen. Tillate besøkende å sitte på en stol ved det runde bordet. Etter gang parkett kom i forfall og er flislagt. På grunn av de gode akustikk her kan handle musikalske grupper. For dette formål bygget en liten scene. Det er forventet at konserten vil bli holdt for veteraner. Du kan også se Stalins kontor og spisestue. I andre rom reisende ikke bruker. Alt forblir som i etterkrigstiden.  
Яндекс.Метрика