Mexico - en unik og utrolig vakkert land, besøke som en gang umulig å ikke bli forelsket i dette stedet. Men før du går på tur, er det nødvendig å avklare noen av funksjonene og detaljer.

 Hva er dette landet?


 Mexico - et land Severonoy stater, offisielt kalt forente meksikanske stater. Landet grenser til USA og Guatemala og Belize. I tillegg er området vaskes ved Det karibiske hav, Stillehavet og Gulf of Mexico og California.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 Mexicos totale arealet er i underkant av 2 millioner kvadratkilometer, omtrent 6000 km 2 faller på øya. Forresten, er tilstanden i området 13. i verden. Befolkningen er 110-120 millioner. Det offisielle språket i Mexico - spansk, men det er også noen annen anerkjent (over 60).

 Hvorfor å gå her?


 Topp 10 grunner til hvorfor det er nødvendig å planlegge en ferie i Mexico:
 1. gå her er hvis bare for å se med egne øyne hva som er igjen av den gamle Maya-sivilisasjonen - konsolidert årtusen siden indiske hender i pyramiden. Tenk deg: disse enorme strukturene ble bygget når folk ikke har hørt om kraner og annet utstyr. Selv trolig den Maya visste mye mer fra oss.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 2. meksikansk mat er berømt over hele verden, men disse velsmakende og deilige retter du kan smake bare i dette landet. Spesielt deilige burritos og Quesadilla.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 3. Har du noen gang prøvd ekte tequila? Men fødestedet til drikken er bare Mexico, slik at bare tequila er utarbeidet i henhold til de regler og tradisjoner.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 4. Hvis du har sett stranden i Mexico bare på bildet, men sannsynligvis allerede overbevist om at de er fantastiske. Snøen hvit sand, krystallklart vann og varme solen - en annen grunn til å gå til dette landet.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 5. Unn deg selv, familie og venner interessant trivia, som ponchoer og sombreros. Generelt, shopping i Mexico - er det utrolig spennende opplevelse.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 6. Sørg for å besøke den legendariske meksikanske karneval. Dette skuespillet regnes som en av de mest slående, fargerike og fortryllende i verden. Slike drakter du vil ikke se noe annet sted.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 7. Grottene av Yucatan-halvøya har lenge tiltrukket seg ikke bare vanlige tilskuere og turister, men også forskere, arkeologer. Se dette miraklet med mine egne øyne. Vanligvis, i Yucatan mange andre attraksjoner her bruke minst en dag, du vil ikke angre.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 8. gå til Mexico, og er for å styrke deres helse og velvære. Tradisjonelle meksikanske avslappende og velvære prosedyrer gjør du bli født på ny. Sørg for å besøke den meksikanske temaskal bad og prøv innpakning honningbier Maya.
 9. Denne tilstanden er kjent for sine folk til å elske sanger og danser. Den mest populære og kjente rundt om i verden dans - det er salsa. Lær å danse henne så lidenskapelig og heftig!
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 10. Og en annen grunn til å reise til Mexico - ny spenning og følelser.

 Natur og miljø


 Nature of Mexico er unik, siden i dette landet er nesten alt: fjell, ørkener, sumper, laguner og elver. Variert flora, fordi det palmer, bambus, kaktus, mangrovetrær, orkideer, epifytter, mahogny og mye mer.
 I Mexico mange forskjellige tropiske skoger. Faunaen er også forskjellige varianter. I dette landet kan du se hjort, villsvin, mange forskjellige gnagere, coyoter, gaupe, ulv, bjørn og andre dyr.
Topp 10 grunner til å gå til Mexico

 Klimaet er subtropisk i nord i Mexico, og i sør-tropisk. Sommeren er rundt 35-37 grader, og i vinter om 25-26. Men i fjellområdene kan være ganske kule (ca 10-15 grader). Det er også ganske sannsynlig sterke og plutselige endringer i temperatur.
 Hvis du kommer til å gå her i november, ville regnet ikke finne, som perioden fra november til april anses tørr. Regntiden varer fra juni til september, og i denne tiden mest nedbør faller. I august i landet ofte plage sterke orkaner, så denne måneden er bedre ikke å gå her.

 Hvor mye vil turen?


 Turer i Mexico er ganske populær, men den tilgjengelige kaller dem ikke, fordi prisene kan variere 15-2 til 5 euro.

 Hvordan komme seg dit?


 Komme til Mexico kan bare med fly. Svært lang flytur, kan reisetiden være ca 14-15 timer. Flertallet av flyreiser utført med overføringer.

 Visa og tollregler


 For reiser til Mexico trenger du visum, men det er lett å tegne. Dermed kan innbyggerne i Ukraina og Russland gjelder det såkalte e-visum. Vi må finne en nettside migrasjon av landet, og det å fylle ut et elektronisk skjema.
 Etter at e-postadressen din vil et dokument av en bestemt person nummer som gjør det mulig å komme inn i landet. Men med denne tillatelsen kan Mexico være lenger enn én måned. Men hvis du har et visum for innreise til USA, i Mexico kan være seks måneder.
 Som for tollregimet, er import av tobakksvarer og alkoholholdige drikkevarer begrenset, som import av utenlandsk valuta. Forbudt innførsel av narkotika, våpen, noen medisiner (så hvis du tar noen penger, er det bedre å ta legen din en resept for dem) pornografisk natur, planter, blomster, frukt og grønnsaker, kjøttprodukter.

 Sikkerhet


 Flere viktig sikkerhet for turister:
 •  I dette landet, dessverre, utviklet kriminalitet, så ran og væpnede angrep er ikke uvanlig.

 •  I noen regioner liker ikke turister og utlendinger, så hvordan kan du oppføre seg sømmelig og unngå områder der urfolk bor alene.

 •  Noen byer opererer gruppe væpnede opprørere.

 •  Alltid bære et dokument, politi på gatene ofte spør dem. Men skjule dem på et trygt sted.

 •  Vann fra springen ikke drikkes, kjøpe flasker.

 •  Vask frukt og grønnsaker, og bedre varme godbit.

 •  Lovgivning


   Lover Mexico ganske alvorlig, og noen av dem kan virke latterlig.
 •  Røyking på offentlige steder er forbudt, for det kan også låse opp.

 •  I Mexico forbudt å rope i gatene banneord eller forbannelse.

 •  Hvis du velger å sykle, må du ikke ta føttene fra pedalene.

 •  Du kan ikke diskutere andres bart, tegning en imaginær (ja, det er en slik lov).

 •  Faktisk bør i dette landet oppfører seg mer forsiktig og beskjeden.

   Hva gjør jeg?


   I Mexico, og tilbyr et utvalg av underholdning:
 •  Mest fascinerende turer.

 •  Dykking.

 •  Surfing.

 •  Mexico er kjent for sin strandferie.

 •  Populær underholdning - en jeep-safari.

 •  Interessant fjellturer.

 •  Hvis dette funker, sørg for å besøke karnevalet.

 •  Populær fiske.

 •  Hva er interessant?


   Hva å se turister i Mexico? De store feriestedene i landet - er Riviera Maya, Merida, Campeche, Los Cabos, Puerto Valyarte. Men det beste og berømt over hele verden - er dette trolig Cancun.
   Attraksjoner i Mexico:
 •  Pyramide av Kukulkan.

 •  Vel død i Chichen Yazalnytsi.

 •  Shkaret Park.

 •  Museum undervanns skulpturer.

 •  Oaxaca.

 •  Indiske byen Coba.

 •  Hellige Senots.

 •  Temple of the Winds.

 •  Pyramid of the Moon.

 •  Pyramid of the Sun.

 •  Teotihuacan.

 •  Matlaging funksjoner


   Meksikansk mat er en blanding av noen regionale forskjeller. Spesielt verdsatt er mais, koker det med ulike kaker, den mest populære av dem - en tortilla. Men meksikanere også elsker kjøtt og grønnsaker. Nesten alle rettene sjenerøst krydret chili prysmachuyutsya (så vær forsiktig i restauranter). De mest kjente drikker - er, selvfølgelig, tequila, vin, øl og brennevin.
   La reisen minneverdig og gi en masse positive følelser!  
  Hvordan velge riktig hotell?

   Mange turister foretrekker å ikke bruke til reisebyråene og bestille sin egen flybilletter og hotellrom. Internett tilbyr mange støttet av fargerike bilder og detaljerte beskrivelser av der du kan velge hva du vil. Hva er frustrerende når virkeligheten og forventningene var ikke engang i nærheten av hverandre. Hva du trenger å spesifisere ikke å ødelegge ditt inntrykk av hotellet.
   Først, ikke velge bildene. Tro meg, bilder av rommene er alltid bedre enn de egentlig er.
   Sekund, ikke være lat til å sjekke størrelsen på rommet oppført på dette nettstedet. For komfortabel stue bør være 35-40 kvadratmeter.
   Tredje, sjekk plasseringen av hotellet på kartet på Internett. Passere fotturer ruten på kartet bort til steder av interesse for deg, enten det er strand, sentrum, attraksjon eller kjøpesenter.
  Hvordan velge riktig hotell?

   Fjerde, angi byggeår eller renovering av hotellet, så har du en viss idé om tilstanden av vinduer, klimaanlegg, bad og mer.
   Femte, les anmeldelser. Ta hensyn til hva de fleste sier, siden det er, tross alt, alltid sant. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan spare"
   Sjette avklare hva som er inkludert. Frokost, skatter, parkering biler, Wi-Fi - som alle kan være ekstra kostnader, ikke små.

   Hvordan velge riktig hotell - Expert Råd Video


  Яндекс.Метрика