Bli kvitt veps
 Hver camper vet førstehånds problemet med veps faktisk hele sommeren, spesielt i august. Disse insektene ikke gi stille sitte på verandaen under måltidet. De er som en magnet trekker på noen mat, og det er ikke nødvendig å søte. Det bør sette seg ned etter en hard dag med familien ved bordet og prøve å nyte røyking grill, disse gul-stripete skapelse rett der. Selv om mange vet at hvis du ikke bølge hendene og sitte stille, svir de aldri mann, hver enkelt av oss prøver å vilkårlig avfeie dem og fremfor alt - barn. Ofte er resultatet triste, lille dyret bite mennesker. Vel, hvis han ikke allergisk mot vepsestikk, men bortsett fra en ganske smertefulle opplevelser, får bitt problem som en svulst eller, Gud forby, anafylaktisk sjokk. Å vite hvordan du skal bli kvitt veps, vil du spare ikke bare seg selv, men alle familie og gjester, resten med deg.
 Hvor er de vepsene som de spiser og hvordan de skal forholde seg til dem?
 Veps lever i reir som kan brukes av disse insektene i flere sesonger. Med veksten av kolonier av veps i ditt område vil vises flere og flere celler. Hvis du ikke klarer å ta hensyn til dette problemet, så din hytte å slappe av i komfort ikke lenger være en. Ofte, veps bygge sine reir i loft eller i bortgjemte steder på taket av skur eller veranda. Trenger du å bli kvitt den reir sen høst, med utbruddet av kaldt vær eller tidlig på våren. Eksperter på det sterkeste anbefale å ikke gjøre det i sommervarmen, særlig selv. Vepsene er smarte nok insekter, de vil ikke la deg ødelegge deres reir i sommer. Dette kan bare gjøres av fagfolk med spesialiserte selskaper behandle din gift tomt som Defang personer.
 Erfarne gartnere råde brenne vepsebol, selvfølgelig i en tid da menneskene mangler. Som nevnt ovenfor, velger du riktig tid da det vil være trygt yrke.
 Veps elsker frukt og bær. Og nesten alt. Spesiell preferanse de gir modne druer, stikkelsbær og bringebær. Epler er like overmoden briste. Så hvis du ønsker disse insektene har vært mindre, ikke trekk til med innhøstingen. Under måltidet, ikke så aggressive veps kan være forsiktig kjøring unna bær eller frukttrær. Det viktigste - ikke gjør noen brå bevegelser mens. Husk, aldri prøve å spre veps reir under konstruksjon! I denne perioden er de spesielt dårlig. Bites Du vil bli gitt.
 Hvis du ikke har nok penger til å ringe fagfolk (det er ganske dyrt), kan du prøve deg å bli kvitt veps, ved hjelp av erfaringer fra andre gartnere. For eksempel, kan det være vann-basert løsning, blandet med spesialverktøy. De selges i butikkene. Det er ønskelig å ha en sprøyte i landet, som det vil være lettere å håndtere veps sted av oppgjøret. Forresten, kan de leve i landet. I dette tilfelle er det også nødvendig å sprøyte oppløsningen. Tidligere ble kvitt veps ved bruk av vanlig parafin. Dessverre, i dag de har tilpasset seg denne saken, så bli kvitt dem på denne måten er ikke alltid mulig.
 Hva gjør du når en veps brodd?
 Først av alt, stikket av veps, ta en nærmere titt på bittet. Veps - ingen bier, har de ikke alltid la en stinger i huden din. Hvis et insekt det fortsatt igjen, er det nødvendig å bli kvitt det. Så sørg for å ta antihistaminer (f.eks suprastin eller Tavegil). Du kan ikke engang mistenker at du er allergisk mot vepsestikk. Du kan plassere bitt fett salve "Prednisolon". Hvis du ikke har det i forstadsmedisinskapet, bruker tradisjonelle metoder - dryss bite bakken.  
Bli kvitt veggdyr i en leilighet?
 Bli kvitt veggdyr i en leilighet i stedet lett. Disse insektene er inaktiv livsstil i dagslys, eller noen annen verden, og gå til din vampyryu jakter i mørket. Hensikten med angrep kan være en hvilken som helst varmblodig vesen og menneske - er ikke noe unntak. Naturen har skapt en god grunn disse insektene i flatet skjema. Dette kan veggdyr gjem lett falle i nesten alle miljøer. Den minste gapet blir en trygg havn, enten mikroskopisk avstand mellom gulvlisten og veggen eller dekorative trim dør. Men mest av alt de liker å organisere sitt hjem i nærheten av sofaer og senger - nattesøvnen plass mann.
 Sam klopynыy bite nesten umerkelig, og dermed helt smertefri. Men nesten alle mennesker bite betent, rød og sveller. Det klør, der du kan bli kvitt kort etter lokal behandling av isopropanol. Flere stikk av insekter noen ganger føre til hodepine, kvalme og nedsatt syn, at alle tegn rus. Det er ingen bevis for at veggdyr er distributører av smittsomme sykdommer, men laboratoriemetoder påviste en rekke infeksjoner i blodet til disse insektene. Slike sykdommer inkluderer tularemi, Q-feber og tyfus. Videre patogener av disse sykdommene er i stand til å bli lagret i kroppen bug svært lang tid.
 Veggdyr er kjent for sin utrolige evne til å overleve. Hvis smittet dem lenge tomt rom, gjør insekter ikke dø. De er midt i en lang dvale, lik anabyozom som kan vare opp til fem år. Også disse insektene er enkelt å endre og habitat i stand til massivt crawl fra ett hus til et annet. Og ved null temperatur i leiligheten de gjør slike overganger selv i frontveggen.
 Disse parasittene infisere rommet er veldig enkelt. Nok til å bringe huset tilbake problemer eller kjøpe antikke møbler. Noen ganger selv den mest nøye undersøkelse overflaten i nærvær av hudormer gir ingen garantier. Poenget kan besettes par insekter, og det menneskelige øyet ikke kan se dem. Og for å infisere en stor plass, nok bare noen få enkeltpersoner - formere lyn bugs.
 Å drepe disse insektene brukt narkotika - insektmidler. Vanligvis er disse kjøretøyene som selges i butikkene husholdningskjemikalier. Dosering hos hver av de enkelte stoffene og spesifisert. Den mest velprøvde og effektive er "triklorfon", "karbofos" og "Tryhlormetafos", blir de brukt som løsninger. Det er også narkotika i aerosoler er "Neofos", "Prima" og "Karbozol." Du kan bruke dustы som "Fosfolan" og "Ryopan."
 I prosessanlegg insektmiddel løsning bør brukes på alle flater i huset, hvor det vil bli organisert. Håndteres med stor forsiktighet påståtte oppholds bugs. Puter, tepper, madrasser og tepper må tas til renseri. Alle sengetøy vaskes på maksimumstemperaturer og vidprasuvaty glødende jern.
 Fra bøker og lignende elementer må bruke en annen taktikk. Noe som ikke kan behandles insektmiddel, som brukes av mannen nøye, og vil ikke være vask og renseri, for å isolere og ta med til loftet eller balkong. Snu ting i huset vil være mulig bare etter kuldegrader under -18 °.
 Menneskelig kontakt med farlige insektmidler forgiftning. Derfor kan behandlingen utføres i lokalene sirkulerer frisk luft og bruker rettsmidler - gasbind og gummihansker.
 Behandlingen bør gjentas etter seks dager.  
Hvordan bli kvitt lukten fra teppet?
 Tidligere popularitet av tepper for alltid sunket inn i glemselen, men det er tider når de ikke kan gjøre godt de maskere alle feilene sex gulv, bringe trøst til rommet, absorbere støy og er en flott design verktøy. I livet til et produkt er ofte et problem å bli kvitt lukten av teppet. Ubehagelig duft kan ha ulike årsaker, og kilden til spredning er alle et produkt eller enkeltsteder. Det kan være at teppet utstråler en ubehagelig lukt konstant, noe som indikerer forurensning med mugg eller sopp som blir hvitaktig blomst. Situasjonen kompliseres hvis det er sølt vin eller kjæledyr har forlatt uønskede spor av deres tilstedeværelse. I alle fall starte kampen med en ubehagelig lukt nødvendig med en omfattende og renseri teppe.
 Instruksjon
 1.  For å fjerne skitt og støv v'yidayetsya kan bruke følgende metoder:
   - Rengjøring støvsuger. Det anbefales å bruke spesiell turbo roterende børster som rengjør de lavere lag av stabelen;
   - Det er nødvendig å rydde snøen produkt;
   - Tørket i solen.
   Hvis teppet var fylt med væske eller urin, vil da ganske enkelt å vaske med vann ikke løse problemet. Først av alt er det nødvendig å bruke klut servietter eller absorbere fuktighet så mye som mulig og gjenta trinn så lenge området er ikke vыsushytsya. Å oppdage gamle og tørket urin kan bruke sin egen følelse av lukt eller sot, noe som indikerer utseendet på gul urin spor områder. Dette stedet bør merkes med kritt.

   Kattens urin vil nøytralisere eddik blandes med varmt vann i et forhold på 1/2. Fibrene i materialet må være fullt lekke. Forblir løsning kan våte håndklær og aviser. Etter tørking, bør dette området strø bakepulver, som perfekt absorberer lukt. Etter at pulveret skal brukes lageret med oppvaskmiddel (1 lm. L.) Og 3% hydrogen peroxide (1/4 kopp). Prosedyren skal utføres i gummihansker og sørg for å krayushke teppe at blandingen ikke kan obestsvetyt. Etter tørking produktet bør være grundig rengjort hard børste.

   I normal forurensning kan gjøres mer enkel prosedyre. For dette produktet jevnt fuktet med vann ved hjelp av en spray eller børste og vaskemiddel behandlet. Et par timer en skitten lageret kan fjernes og støvsugd henge den på frisk luft ventilasjon i løpet av dagen.

   Online, er det spesialverktøy, som legges instruksjon som eliminerer problemet. Ved behandling av tepper i vaskemidler kan legge essensielle oljer som dreper bakterier og bakterier og maskerings lukt. Disse inkluderer:
   - Kanel;
   - Nellik;
   - Lavendel;
   - Sitrusfrukter olje og tea tree;
   - Sitrongress.

   God ytelse har ekstrakt mangan, etterlater en rød-lilla flekker.

   Hvis produktet er forurenset med formen, er det nødvendig å behandle et spesialverktøy eller ozongenerator luft som dreper alle mikroorganismer. Ventilasjon og vanlige rengjørings belegg er utmerket forebyggende tiltak.

   Frisk og våt yspytыy te sølt på overflaten av materialet, en effekt som er sammenlignbar Utvalgte "Vanish". Etter tørking terestene trenger å samle en støvsuger. Den eneste kontraindikasjon er fargen på teppet. Lette produkter erverve te farge. Fra konsekvenser kan tape hvis ren overflate materiale glyserin fortynnet med vann i et forhold på 1 spiseskje av glycerin til 1 liter vann.

   Blant de populære måter å rense hårete overflater håndterer sin fine salt, for eksempel "Эkstroy." Sin spredt over overflaten av teppet, og deretter plukke en kost, som tidligere rikelig fuktet i såpevann.

   Meget skitne områder kan behandles sagflis, vыmochennыmy i oppløsning bensin blandet med såpe i et forhold på 1/10. Prosedyren er fullført Balayage skitne sagflis kost. Bruk en støvsuger er ikke tillatt å unngå fatale konsekvenser.  
Яндекс.Метрика