Bringebær Jam: forkjølelse og influensa

 Vakker og søt bringebær er bra i enhver form, som fersk og i en rekke fruktdrikker og juice. Men den mest attraktive og velsmakende bær, selvfølgelig, i en jam. Husk at selv som matet Carlson elsket bringebær syltetøy og betraktet det beste middel for forkjølelse! Men for å være alvorlig, er dette bær egentlig en veldig nyttig produkt, og ikke minst den gode smaken. I dag beveger vi oss fra utarbeidelse av bringebær syltetøy på den mest enkel og deilig oppskrift.

 Angrepet!


 Rask oppskrift for bringebær syltetøy


 Denne felles måte å tilberede med bringebærsyltetøy er bra ikke bare fordi det tar litt tid, men som beholder det meste av vitaminer bær fordi de ikke krever langvarig varmebehandling.

 Obligatoriske ingredienser:


 •  1 kg av friske bringebær


 •  05 kg sukker (hvis du har 2 pounds av bringebær, deretter ta sukker, henholdsvis 1 kg).


 • Bringebær Jam: forkjølelse og influensa


   Metode:

   Rengjør grundig bær av ulike søppel hender.
   Deretter oversette dem veldig nøye inn i et dørslag og senke volumet i en beholder med vann, slik som bekkenet. Nå fjerne dørslag og vente til alt vannet renne.
   Etter Ta en stor gryte, som kommer til å koke syltetøy. Det er ønskelig at denne ware var enten emalje eller keramiske belegg. Hell bær, litt å lukke bunnen, og hell en liten mengde sukker. Og så - lag på lag.
   Når du er ferdig med å helle bær med sukker, la stå i 4 timer. I løpet av denne tiden, bør de være godt å la saften. Men vær forsiktig med tiden, slik at bærene skal ikke perestoyaty. I motsetning til andre bær, kandisert som kan stå over natten, bringebær bedre enn å forlate en lang tid i dette skjemaet.
   Nå som la bringebær juice, kan du sette en panne på middels varme. Deretter må du kok opp og la det koke i fem minutter, periodevis fjerne skum dannet.
   Når brygget bringebær syltetøy, må du helle det i steriliserte glass og avkjøl i en lukket form.
   Bankene bedre dekke med et teppe eller håndkle. La dem stå over natten.
   Som du kan se, er denne oppskriften bringebærsyltetøy veldig enkelt, og det kan håndtere enhver nybegynner kokk. Det viktigste å huske er at du kan vaske bærene før zasaharyvanyem og bør være forsiktig røre under koking, så kan du bli rik tallerken med hele bær.
  Bringebær Jam: forkjølelse og influensa


   En enkel oppskrift med bringebær syltetøy i en sukker sirup


   Det er like enkel oppskrift med bringebær syltetøy, men syltetøy kommer mer tett og smakfull.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  1 kg bringebær


 •  15 kg sukker


 •  2 kopper vann.


 •  Forberedelse

   Bær, som i den første oppskriften, forsiktig ta, men ikke gjennomvåt. Deretter la en kjele over tid mens han forberedte sirup.
   For sukker sirup heller helle vann i en liten kasserolle og kok under omrøring, til tykke - 6-8 minutter. Klar helle varm sirup bær og la stå i 3 timer.
   Når det oppnådde masse allerede ganske varmt, tilbake i dørslag, fusjonere overflødig væske og satt til å koke i 5-10 minutter.
   Parabolen distribuere bankene og avkjøl.
   Ikke ta mer enn to kilo bær, eller de kommer for kokt og mindre velduftende. Hvis du ikke vet når du skal slå av pannen, deretter plassere en stor vekt på tallerkenen. Hvis fallet er ganske tykk, og er på ingen hast med å skyve jam er klar.
   Bær Frisk og tar bare som modne hvis du ønsker å rett kom ut lyse og vakre.
   Å lytte til disse oppskriftene og anbefalinger kalde vinterkvelder du og din familie kan nyte en deilig hjemmelaget parabolen.
  Bringebær Jam: forkjølelse og influensa
   Hvis du ønsker å fly bort fra sine hjem, en endring av natur og nyte høy kvalitet hvile? Så for all del besøke Kypros, du bare huske denne turen!

   Hva er det?


   Kypros - en øy som ligger i Middelhavet. Det er den tredje største og tredje mest folkerike av alle Middelhavet øyer. Sitt område er 9251 km 2.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   Befolkningen i Kypros er mindre enn en million mennesker, de fleste av de menneskene som bor der - tyrkerne, men det er andre nasjoner (Britisk, armenere og til og med russerne, som det er mange). Geografisk område av øya tilhører Asia.
   Det er også en tilstand med samme navn, men fordi, faktisk, det tar opp det meste av øya (90%), kan vi anta at Kypros - denne øynasjonen. På øya, selvfølgelig, det er også en annen stat - tyrkiske republikken Nord-Kypros, men det er ikke fullt ut anerkjent. Mer enn 2% av territoriet okkupert av britiske militærbaser.
   Staten er delt inn i distrikter (byer, snakker med andre ord) Pafos, Nikosia, Larnaca, Famagusta, Kyreneya, Limassol.

   Hvordan komme seg dit?


   Komme på Kypros kan bare være i et plan, er denne metoden mest enkle og praktisk talt alene. Flyreiser til øya jevnlig utført i mange hovedsteder eller store byer i utviklede land. Flytid er ca 45 timer.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   I havet til Kypros, også, kan nå, slik som Hellas, Israel eller Egypt. Men flyet blir nødt til å sitte stille, så en tur på skipet vil være en lang, kostbar og langtekkelig.

   Visa og tollregler


   Til å reise til Kypros vil du trenger visum. Gjør det mulig ambassaden i Kypros. Vanligvis gjør utformingen ikke ta mye tid, og er ikke så vanskelig. Også, hvis du allerede har en gyldig Schengen-visum, og på det du måtte gjøre oppføringen i noen annen stat som er medlem av Schengen-avtalen, slik at de ikke har noe å tegne. Men dette begrepet av Kypros skal ikke overstige varigheten av visum.
   Hvis visum er ikke, så registreringen må sende inn følgende dokumenter:
 •  Et gyldig pass og en kopi av den første siden);

 •  Stat og pass kopi;

 •  utfylt skjema (det bør fylle på engelsk);

 •  farget fotostørrelse 35h45;

 •  også være nødvendig å gi et dokument som bekrefter bestilling på kopi invitasjoner reise bedrift eller reise voucher (disse dokumentene må signeres beslutningstakere og utskrift).

 •  Hvis du ønsker å komme til Paphos eller Larnaca, vil prosedyren være enda enklere. Du kan tegne på såkalt forenklet visum. Du kan sende e-post utfylt skjema til å sende og motta svare med et bestemt nummer. Dette visumet er gyldig i tre måneder, og er designet for en oppføring til Kypros.
   Som for tollregime, er det umulig å bringe blomster til øya, våpen, frukt, papegøyer, narkotika og ukjente kjemikalier. Import av sigaretter, alkohol, parfyme og penger begrenset: ikke mer enn 200 sigaretter (250 gram tobakk eller 50 sigarer), ikke mer enn en liter sprit (over 22%) og ikke mer enn to liter skjøre, ikke mer enn 250 gram av parfyme og ikke mer enn 10 tusen euro.

   Natur


   Mesteparten av øya er fjellrikt, og utrolig vakker. Dyr er ikke mange, men anlegget verden er svært mangfoldig.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   Klima


   Været på øya hyggelig, da klimaet er tempererte og solfylte dager er mye mer enn regn. Om vinteren er ganske mild, på dette tidspunkt var temperaturen i området 17 til 19 grader i områder som ligger på havoverflaten. Men i fjellet er kaldt, kan det ligge i området -1 til -5 grader, noen ganger snøen faller.
   Sommeren er varm nok Kypros, men lett tolerert, fordi luftfuktigheten er lav. Det starter med sommersesongen fra slutten av våren (ca midten av mai) og ender nesten i midten av høsten. Så hvis du planlegger en ferie i Kypros, gjerne komme hit i september eller oktober er en ekte fløyel sesong.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   Badesesong er åpent hele året. I sommer vanntemperaturen er ca 23-25 ​​grader, og om vinteren synker den til 14 grader.

   Transport


   Nesten hele øya busser og minibusser som kalles (de ser ut som vår buss). Men takstklasser 15-6 euro for 50 kilometer, som ikke er nok. I tillegg, på lørdag busstur bare for middag og søndag alle sjåfører helt av.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   Flyplassen og de kan nås bare med taxi. Leiebil kan bære bare personer i alderen 25 år til 70 år kjøreopplevelse med minst tre år.

   Hvor du skal bo?


   På Kypros er det hoteller i alle kategorier, fra billig til femstjerners. Du positivt overrasket, som selv i en to-stjerners hotellet forholdene er helt akseptabelt og med trivelig. Ofte prisen inkluderer avgifter og måltider, men ikke alltid og ikke overalt. I luksushoteller ofte har sin egen private strand.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   Hva gjør jeg?


   Underholdning i Kypros er mange:
 •  Du kan slappe av og nyte den rent vann og den varme solen på en strand på øya.

 •  Du kan klatre i fjell og gå på ski eller snowboard.

 •  Du kan lære det grunnleggende om dykking og se innbyggerne i havbunnen.

 •  Sørg for å ri på båten.

 •  Det finnes en rekke ulike vannaktiviteter.

 •  Sørg for å gå til en restaurant.

 •  Du kan besøke en fascinerende tur.

 •  Sørg for å besøke lunapark og badeland.

 •  Men nattklubber og diskoteker det er ikke mange, men, selvfølgelig, de er.

   Tradisjoner og skikker


   Kypriotene er ganske gjestfrie, men veldig temperament, lunefulle og harde. Ferier i dette landet er utrolig mye: det er hellig ortodokse (de fleste mennesker - kristne), og ferieperioder, og mer. Feiringen er alltid ledsaget av moro, sang og dans. Og i Kypros følge siesta, så mange dag skoler ikke fungerer.

   Kjøkken


   Dominerer gresk og tyrkisk mat, så meny kypriotene er forskjellige varme måltider og snacks med fisk og kjøtt (spesielt populær lam og geit), grønnsaksretter.
  Bør jeg gå til hvile på Kypros i september og oktober?

   Populære og ulike desserter, for eksempel nøtter, druesaft (dette kalles churchhelloyu) eller annen jam med uventede ingredienser (nøtter eller aubergine). Verdsatt og sjømat. Culinary funksjonen er Kypros meze - er en kompleks middag, hvor opptil 20 forskjellige retter.
   Drinker er også ganske mye. Denne vinen, øl og brennevin. Som kypriotene og kaffe.

   Hva å se?


   Her er monumenter av Kypros:
 •  Ruinene av den gamle byen Pafos.

 •  Mount Olymbos.

 •  Larnakskoe salt lake.

 •  Kolossi Castle.

 •  Othello Castle.

 •  Tomb of Hala Sultan.

 •  Arkeologisk museum i antikken.

 •  Graven til Lasarus.

 •  Bad av Afrodite.

 •  Ancient Amathus politikk.

 •  Kirken St. Lazarus.

 •  Klosteret St. Neofytos.

 •  Choirokoitia.

 •  Kloster Troodytyssa.

 •  Kloster Stavrovuni.

 •  Bird Park.

 •  Petro-To-Romiou.

 •  Cape Greco.

 •  Sørg for å besøke Kypros og nyte denne turen!  
  Яндекс.Метрика