enetsiya - bare drømmende og kanskje fabelaktig sted på planeten. By, alltid innhyllet i tåke lys dis grunnet konstant fuktighet ved hver sving avslører hemmelighetene til hans fantastiske, nesten hver bygning du kommer over kan kalles et monument av arkitektur, men for noen grunn, noen ganger virker det som om alt dette - og urealistisk forsvinner raskt fortelling.
 Byen, bygget på 120 øyer forbundet med 400 broer og vakre broer faktisk eksisterer, og bekrefte dette faktum du kan på egen hånd, besøke en av de vakreste byene i Europa, Venezia.
De mest interessante stedene i Venezia

 Hvert år dette stedet tiltrekker seg utrolig mange turister, noen ganger er de selv for mye, likevel, fordi alle ønsker å nyte skjønnheten og romantikk av de venetianske gatene inntil de helt under vann.
 Ja, ikke bli overrasket, denne byen med stor iver kjemper for sin eksistens med havet stiger, men hvert år det gradvis går ned under vann i 4-5 mm. Dette er et problem for første gang møtt av de gamle nybyggerne som måtte gjenoppbygge husene sine til høyere nivåer av øya.
De mest interessante stedene i Venezia

 Ifølge forskere Venezia allerede i 2028 kan bli ubeboelig, og etter noen 80-90 år og gikk under vann. Så ta deg tid til å vurdere denne historien med mine egne øyne og ikke gjennom fotografier og andre verkene av moderne teknologi.
 Og nå har du nådd byen du drømmer om. Hva å se turister i Venezia? Tross alt, er tid ofte så liten, men interessant og viktig steder som nødvendigvis ønsker å se minst ett øye, en utrolig mengde, som ikke er en gate, de neste palasser, museer og fantastiske gamle kirker.
 Bypass alle uvirkelig, så vi tilbyr de mest interessante og viktigste severdighetene i byen, som er nødvendig for å besøke hver turist som gikk til Venezia.
 Gitt den rike historiske fortid av byen, er det ikke overraskende at nesten alle av hans gamle oppført av UNESCO også, til tross for at lokale reiselivsbedrifter ikke nøl med å rive av turister en masse penger for utflukter, men det er fortsatt mye. Å lage en interessant turistveg, og kan på egenhånd. Så hvor skal man begynne?

 Piazza San Marco


 Angivelig, er dette stedet hvor begynner den virkelige Venezia, fordi det kommer først til tankene når du henter byen. Lenge før her ble brakt relikvier av St. Mark, etter hvem, faktisk, har fått navnet område, dette stedet var bare stor lastebil farm-feltet.
De mest interessante stedene i Venezia

 I IX århundre ble det bygget bare en liten plattform foran katedralen, og bare i XVIII århundre økte den til dagens størrelse. I dag er det det eneste området i hele Venezia, som ble tildelt kjent som «piazza», som betyr "Square", all annen bakken referert til som byen mye mer beskjeden: «campo», som betyr "bakken".
 Piazza San Marco regnes som en av de vakreste områdene i verden, alle bygninger i tilknytning til det, er de virkelige voktere av historie og er av stor historisk betydning.
 Dette St. Mark, som lenge har vært et symbol på alle Venezia Rains Palace, den berømte bygningen - et symbol på makt og herlighet av byen og en imponerende klokketårn av St. Markus, som står nesten 100 meter over torget.
De mest interessante stedene i Venezia

 Her er en av de største og mest kjente bibliotekene i Italia - Marciano, Correr offentlige museum med sin fantastiske samling av våpen, malerier og håndverk, og områder for passiv fritid - kafeer og restauranter hvor du kan spise alltid noe velsmakende, beundrer fabelaktig utsikt over Piazza San Marco.

 Markuskirken


 For over 1000 år siden av to venetianske kjøpmenn, som kom tilbake fra en lang reise til Østen, stjal Alexandria restene av St. Mark og i hemmelighet drevet dem til Venezia, hvor de ble møtt med stor ære. Siden da ble åsted for to små kirker bygget grand katedralen, som er lagret og arvestykke.
De mest interessante stedene i Venezia

 Sam Markus ble skytshelgen for Venezia og dens symbol, en løve med vinger avgjort på den symbolske inngangsporten til byen, og ble den heraldiske symbolet Venezia. Det påvirker ikke bare den historiske bakgrunnen for plass, men arkitekturen av bygningen, som vever sammen en bysantinsk, venetianske og selv romerske elementer.

 Palace Rains


 Berømte delikate, bokstavelig talt vektløs, Palazzo Ducale mange år tjente som bolig av totalsummen av den venetianske regjeringen.
 Overraskende, Rains Palace, som nå påvirker sin luksus, utrolig rikdom av intern hall og monumentale bygninger som har ingenting å gjøre med bygningen, som ble bygget først, om IX århundre.
De mest interessante stedene i Venezia

 Han gjentatte ganger ødelagt helt forferdelig brann igjen ombygd Palace og komplett konstruksjon, bestemte resulterer arkitekt for å bygge noe som ville være i stand til å frata målløs selv utenlandske ambassadører.
 Resultatet var hva som skjedde: et stort rom som langt verdens største rom, taket av som ikke har noen ekstra støtte. Inne i palasset ligger et stort antall uvanlige saler og rom som er innredet med malerier av berømte italienske kunstnere.
De mest interessante stedene i Venezia

 Hvis du bestemmer deg for å bestille en tur for en helg i Venezia, mange ikke klarer å se, men sørg for å besøke dette stedet, kan det virkelig forlate den mest levende og uforglemmelig opplevelse.

 Bridge of Sighs


 Som du vet, i Venezia ca 400 broer som forbinder de trange gatene der mange urbane kanaler, men Bridge of Sighs - en spesiell plass. Den kobles palasset Rains, som holdt høringer og fengsel.
De mest interessante stedene i Venezia

 Det er gjennom denne broen etter rettssaken konkluderte i fengsel, gjennom smale vinduer som de siste kastet en trist utsikt over byen og la den triste pusten. I dag, dette stedet ble valgt av par i kjærlighet, det er enda en legende at hvis du kysse kjæresten hans under denne brua, din kjærlighet aldri går ut.

 Rialto-broen


 En av de mest populære stedene å besøke Venezia, kanskje, er dette broen går til de største folkemengdene av turister, men en ting er virkelig verdt det.
De mest interessante stedene i Venezia

 Dette er den eldste bro over den berømte venetianske Grand Canal, i tillegg til sine nabolag Basert noen severdigheter - Church of St. Giacomo di Rialto Market og Bridge. En gang på denne broen går alle venetianske kjøpmenn, i dag er det ligger veldig fargerike suvenirbutikker.

 Museum of Glass i Venezia


 Å besøke Venezia og ikke besøke museet av glass - en reell kriminalitet, fordi bare her kan du bli kjent med tett prosessen med å lage den berømte Murano glass. Dette museet inneholder utstillinger interessant glass fra egyptiske ganger til i dag.
De mest interessante stedene i Venezia

 Du kan kjøpe autentiske venetianske suvenirer - vaser, bilder, lamper og andre kunstgjenstander nødvendigvis glass. Interessant, i gamle dager, da alle Venezia ble bygget av tre, glassblåsere var fremragende og hederlige borgere, datter deres familier gikk for de mest fremtredende menn, og av håndverkere ikke fikk lov til å forlate republikken Venezia, en sjelden ferdighet som ikke er lekket til andre byen.
 Selv i disse dager for produksjon av glass brukes spesiell teknologi som på forhånd, som for øvrig er fortsatt brukt av håndverkere av Murano.
 Sørg for å gå til Venezia og besøke de vakreste og mest interessante hjørner av denne gamle og fantastiske byen!  
 Hvis du vil ha enda i noen tid å stupe inn i en fri og interessant liv? Da vil du absolutt trenger å gå til Nederland. Men tror ikke at i dette landet alt er tillatt, er det ikke slik. Lær noen funksjoner tilstand før du starter en reise.

 Hva er dette landet?


 Mange kjenner Nederland som et land hvor myke narkotika legalisert. Men denne informasjonen - en liten del av det du trenger å vite om dette landet. Følgelig, Nederland - en tilstand som inkluderer den vestlige europeiske delen og øyene Saba, Sint Eustatius og Bonaire i Karibien.
Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

 Dette landet (og noen få andre øyer, for eksempel Sint Maarten, Aruba og Kyurosao) utenfor Nederland Kingdom. Men Nederland har en spesiell status som selvstyrt offentlig utdanning. Landet grenser med Belgia og Tyskland.
 Hovedstaden er Amsterdam, men faktisk kan betraktes som et sentrum av Haag, da det ligger ambassader, regjeringen og kongebolig. Det offisielle språket er nederlandsk. Forresten, noen feilaktig kaller denne tilstanden Holland, men Holland - det er bare en provins (det er to: Nord og Sør).

 Hvordan komme seg dit?


 Få i Nederland kan være på et fly, fly til Amsterdam gjort mange store hovedstedene i verden. Flyturen tar ca 3-4 timer.
Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

 Visum regime


 Siden Nederland på listen av Schengen-avtalen, for å gå inn i denne tilstanden trenger visum. Sjekk ut det er ikke så vanskelig, vil du trenge følgende dokumenter:
 •  Kopi av pass av borger av staten;

 •  2 bilder størrelse 35h45 (de må være i farger);

 •  gyldig pass (gyldigheten skal være ferdig tidligst tre måneder etter utløpet av turen);

 •  Hvis du har en gammel pass med merkene på tidligere Schengen-visum, må du gi hans;

 •  utfylt skjema (det bør fylle på nederlandsk, tysk eller engelsk);

 •  sertifikat for sysselsetting, som må spesifiseres stilling, inntekt, ansiennitet, samt adresse og kontaktinformasjon for arbeidsgiver;

 •  kontoutskrift som bekrefter din solvens (for hver dag i landet bør utgjøre ca 40 euro);

 •  må også gi dokumenter som beviser at hotellbooking, kopier av flybilletter og forsikring;

 •  hvis du går for å besøke noen, må verten sende invitasjonen, og gi et sertifikat av lønn for de siste tre månedene, og en kopi av passet ditt.

 •  Påmeldingsavgiften er 35 euro. Du må også betale visum dokumentbehandling sentrum (ca 20-25 euro). Alle dokumenter må sendes inn i person, på forhånd.

   Tollprosedyre


   Tollstedet kan være vanskelig, så det burde vite på forhånd som kan importeres inn i landet, og hva ikke. Du kan ta med deg et beløp av penger (beløpet over € 10 000 for å bli erklært), 250 gram ren tobakk, 200 sigaretter, 100 sigarillos eller 50 sigarer, 500 gram kaffe, 100 gram te, 2 liter alkoholholdige drikkevarer ustabile (mindre holdbarhet 22%) eller liter drikke (styrke på mer enn 22%), 50 ml sprit eller 250 ml eau de toilette.
  Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

   Du kan ikke importere narkotika, ikke hermetisert kjøtt og meieri dyr uten papirer, våpen, sjeldne planter, ulovlige legemidler (mange legemidler krever resepter, så ta dem sammen), personlige varer verdt mer enn 175 euro.

   Lovgivning


  Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

   Lovene i Nederland mange mennesker kan virke lojal, men det er faktisk litt annerledes. Her er de viktigste punktene som man bør vite for dem som kommer til å komme inn i landet:
 •  Myke stoffer (for eksempel marihuana) kan, men bruker dem bare i utpekte områder, heter noe coffeeshop. I tillegg bør en enkelt dose ikke overstige 5 gram per person. Forresten, siden marihuana i Nederland, naturlig og ren, den økte risikoen for overdose. I dette tilfellet, bør du umiddelbart gå til sykehuset. Men bedre, selvfølgelig, ikke prøv narkotika i det hele tatt, i dette landet er det mange andre interessante og nyttige ting.

 •  Voksen kommer her i 16 år. I denne alderen er tillatt å bruke tjenestene til jenter i Easy Virtue, og å ta skjøre sprit (styrke mindre enn 15%).

 •  Med 18 år har lov til å bruke myke narkotika og drikker sprit. I tillegg kan personer under den alderen har sex, og selv stjerne i porno.

 •  Prostitusjon er ikke forbudt, men hallikvirksomhet, merkelig nok, er straffbart.

 •  Pornografi er forbudt og ikke faller, fordi informasjon erotisk (og noen ganger åpenlyst pornografisk) kan være i den offentlige sfæren.

 •  Ikke perverse typer sex er forbudt.

 •  Men for drikking eller røyking på offentlige steder kan bli bøtelagt eller arrestert.

 •  Tradisjoner


   Turisme er svært utviklet i Nederland, så turistene er veldig bra. Lokale folk, generelt, meget vennlig og omgjengelig og alltid klar til å hjelpe i vanskelige situasjoner. Også innbyggere i staten er svært gjestfrie og er ikke vant til å gjerde seg ut fra andre.
  Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

   Selv vinduene i husene her er store, og ofte de ikke zaveshyvayutsya gardiner. Alle folk er veldig høflige, så lider ikke uhøflighet og brutalitet i sin tale. Møter eller avskjed alt håndhilse på hverandre. Dress er enkle, men smakfulle. Uforsiktighet i kjole - dårlig form og årsak for omsorgssvikt.
   Men ikke stole på alle. I Nederland, dessverre, tøylesløs tyveri. Så penger og dokumenter bedre skjul på hemmelige og utilgjengelige steder. Lommene er, generelt, ikke holder, siden de fleste av tyvene - at lommetyver.

   Hvor du skal bo?


   Hoteller i Nederland mye, men hvis du bestemmer deg for å besøke den store byen, være forberedt på å betale for et rom stort nok beløp. Forresten, er antallet bedre å bestille på forhånd som steder ikke kan være.
  Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

   Transport


   I Nederland er det en enkelt urban transport system, delt inn i soner og består av busser, trolleybusser og trikker. Det er nattruter. Intercitytog ved å bruke, de er ganske komfortable og moderne.

   Hva er interessant?


  Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

   Hvis du planlegger en ferie i Nederland, og deretter begynne å gjøre veien til å omfatte de mest interessante steder. Slik starter du liste opp de viktigste attraksjonene og merke deler av landet som helhet:
 •  Kynderdeyk - en vakker og veldig koselig landsby som ligger nær Rotterdam.

 •  Keukenhof - den sanne blomsterriket ligger mellom Haag og Amsterdam.

 •  House of Peter I, som ligger i Zaandeme. Det er der den verdensberømte kong lært det grunnleggende skipsbygging og levd lenge i hemmelighet.

 •  Hele staten, kan du se mange vindmøller. Spesielt mange av dem i landsbyen Zaanse Schans.

 •  Besøke parken og safari park "Eftelinh", som ligger nær Tilburg.

 •  Verd å se i Amsterdam? Det finnes en rekke interessante ting:


 •  Den berømte rødt lys gate. Det er ikke så mye en gate som en fjerdedel. Windows er uthevet i rødt, og de kunne se jentene i Easy Virtue som tiltrekker seg kunder. Dette stedet, forresten, er en av de mest besøkte i byen.

 •  Reyksmuzeum. Du kan se bilder av de mest kjente artistene gjennom tidene.

 •  National Maritime Museum.

 •  Zoo «Artis Zoo».

 •  Kanaler. Ingen vet nøyaktig hvor mange kanaler har elven Amstel, men Amsterdam er ofte kalt Nordens Venezia.

 •  Museet Madame Tussauds.

 •  Museum of Erotica.

 •  Museum "Nemo".

 •  Hva gjør jeg?


   Entertainment Nederland fokusert hovedsakelig på unge mennesker, så det er mange barer, nattklubber, diskoteker og andre institusjoner. Men det er også absolutt verdt et besøk noen museer og nyte naturens skjønnhet.

   Matlaging funksjoner


  Helligdager i Nederland: hva du skal se turister i Amsterdam?

   Kjøkkenet Nederland - er, fremfor alt, deilig nederlandsk ost. I tillegg er det veldig glad i sild og spise den uten brød, nesten helt. Men drikken er vodka, spesielt einer.
   Få i Nederland en masse nye opplevelser!  
  Яндекс.Метрика