Til huden din som mulig forble sunn og ung, er det nødvendig å forstå den beste solkrem og bruke dem riktig på etterspørselen.
Den beste solkrem

 Stranden sesongen er ikke langt unna, og mange jenter er klare for slike forlokkende og elsket å tilbringe tid på stranden. Dessverre, ikke alle vet at sjokolade mørk brunfarge - det er sikkert fint, men ikke alltid trygt. Det er velkjent at i tillegg til fordeler i sin nåværende sol er ikke alltid den milde stråler, og bærer mange sykdommer.

 Som du vet, har stor skade på huden en ultrafiolett lys. Ved overdose sol tan, mister huden sin elastisitet og glatthet blir tørr, ru og dehydrert kan begynne for tidlig aldring av huden.

 Ultrafiolett bidrar til alle typer hudsykdommer, forekomsten av pigmentflekker og et stort antall føflekker. Etter å ha lest hele denne listen, er det ikke noe ønske om å sole minst 50%. Men fortvil ikke, ved hjelp av solkrem er trygt å være i solen for en stund.
 For å bestemme solkrem, må du starte alle vet at det er ultrafiolett stråling som de er gitt i esker med verneutstyr og hvordan man skal beregne det ønskede nivået av beskyttelse for deg - SPF.
Den beste solkrem

 UV-stråling og dets typer


 •  Ultrafiolette stråler er delt inn i tre typer: A, B og C. Ultrafiolett C vanligvis absorberes av ozonlaget, men den kategori A og B er fri til å få på huden din, og dermed forårsaker forstyrrelser i DNA-molekylet. Det er på sin innflytelse aldring av huden, tørr og mister sin elastisitet.

 •  UV hvis det blir et lite beløp, hud tans, stor - det er rødhet og svie. Ultrafiolett A opptrådt svikefullt, det trenger inn i huden og umiddelbart snur, men så er det kroppens føflekker, fregner og pigmentflekker.

 •  Så det betyr velge å unngå negative virkninger av UV-stråler? For å få mest mulig riktig svar på dette spørsmålet, også trenger du å vite hvilke er UV-filtre.

   UV-filtre er delt inn i tre kategorier: fysiske, kjemiske og naturlig


 •  Fysisk eller mineral, handle rolymykrochastyts mineralforbindelser som kan reflektere solens stråler. De fleste av disse filtre har ikke mer beskyttelsesfaktor 20 (SPF 20). De er tryggere enn kjemikalier, slik at de ikke kan forårsake allergi eller irritasjon av huden, ikke absorbert inn i det og holde seg på overflaten.

 •  Kjemiske filtre kan forårsake irritasjon, spesielt hos barn, men graden av beskyttelse de ganske høy - 25 enheter eller mer. Husk at slike fond i kraft tidligst 25-30 minutter etter påføring på huden.

 •  Naturlig UV-filtre alene kan ikke effektivt beskytte mot ultrafiolett stråling, men i forbindelse med fysiske eller kjemiske filtre, betydelig øke nivået av beskyttelse mot solen og gir skygge selv kroppen brunfarge.

 •  De naturlige filtre inkluderer ulike oljer, trinse og burdock, jojoba, shea, hofter, hvetekim, mandler og valnøtter. Også solkrem ofte lagt kamilleekstrakt, grønn te, aloe og calendula. Alle disse komponentene hjelper huden å tilpasse seg effektene av solen og dens UV-stråler, bidrar til å gjøre brunfarge uten konsekvenser og brannsår.
  Den beste solkrem

   Hvordan velge en beskyttende tiltak?


   Riktig valgt rette for solbrenthet, kan beskytte huden din fra de negative effektene av sollys, mest fuktighetsgivende og beskytter den mot brannsår og betennelse.

   Valget av solkrem vil avhenge av følgende faktorer: hud bilde type, solaktivitet bestemt område, tid på dagen, skydekke og så videre.

   Vanligvis bokser med solkrem eller olje angir graden av solbeskyttelse SPF. Denne figuren angir tid du kan bruke i solen. Normalt huden kan beskytte deg selv 10 minutter, men etter den tid vil begynne rødhet og lette brannskader.
   Så, hvis SPF = 25 betyr det at du kan bruke i solen 25 ganger lenger, dvs. 250 minutter. Solkremer er varierende grad av beskyttelse, er det best å velge et eget organ for enkeltpersoner. Ansiktshuden er følsom og krever mer beskyttelse enn lær kroppen.

   Slik fastslår hud bilde type?


   For å avgjøre hva som er graden av beskyttelse som kreves spesielt du nok å henvise til hans utseende. Hvis du er eier av en lys hud, rødt eller gyllent hår, blå øyne og fregner du har, tror du for det første bildet type.
   Jenter av denne typen raskt brenne i lang tid ikke kan venne seg til solen, så det er bedre å bruke midlene på SPF40 eller 50. Uansett, bør disse menneskene være så liten som mulig i et aktivt solen.
  Den beste solkrem

   Det andre bildet typen er folk som har blondt eller brunt hår, mørke eller grå øyne, men heller lyse huden. Folk i denne type brenner er mye mindre, lettere å tolerere sollys. De vil være tilstrekkelige midler bruker sSPFot 15-7 enheter for kroppen og for personen - 20-25 enheter.
   Det tredje bildet typen omfatter personer som har naturlig mørk hud og svart hår, mørke øyne og ingen fregner. Og selv om disse menneskene har vakker brunfarge smertefri, de fortsatt trenger å beskytte huden din ved hjelp av verktøy med et minimum av beskyttelse SPF to eller fire.

   Og selvfølgelig, ikke glem at hvis du velger å tilbringe en dag på stranden under solen smertefullt, er det bedre å bruke høyere nivåer av beskyttelse hvis du tan om morgenen eller om kvelden - solen er mer skånsom, og du kan bruke verktøy med lav beskyttelse.

   Hvilken solkrem er bedre?


   På dette spørsmålet er vanskelig, fordi hver jente hud dine funksjoner og deres forespørsler. Hvis du riktig plukke deres grad av beskyttelse, bør det ikke være noen problemer.
   Men hvordan ikke å gå seg vill blant et slikt utvalg av kosmetiske produkter i hyllene? Vær oppmerksom på at boksene må spesifiseres, pomymoSPF slike forkortelser - «UVA / UVB», «UVA + UVB" eller noe sånt. Dette betyr at verktøyet samtidig beskytter mot UV-Ai art.
   En annen assistent i velger solkrem kan være tilbakemeldinger om et bestemt merke som interesserer deg. Denne informasjonen kan lett bli funnet på diskusjonsfora.

   Og, selvfølgelig, ikke glem de grunnleggende reglene for sikkerhet - slitasje hatter og prøv å unngå solen mellom 12 og 15 timer. Lykke til og god sommer tan!  
   Fristende varm sjø, lyse, varme solen - vakker del av noen sommerferien. Er det ikke fantastisk - hele dagen med å ligge på en solseng, nippe til en cocktail, snu fra side til side, av og til, stuper ut i vannet, og på kvelden for å gå til et komfortabelt hotell hvor du kan nyte alle fordelene av sivilisasjonen. Om natten kan du fortsatt innpakket i klubben eller gå for natt severdigheter.
  Sommerferie på sjøen

   Eller, alternativt, tilbringe hele ferien i endeløse reiser og turer på stranden, lage bål, prøve ekstrem fritid og reise alle de nærliggende steder. Sommerferie på sjøen kan gi deg alle disse funksjonene, det er bare nødvendig å finne ut hvor og hvorfor du skal dra.

   Fortsatt planlegger en sommerferie på sjøen er vanskelig, spesielt for folk som ikke er altfor ofte kan behandle deg selv til slike tiltak.

   Det første spørsmålet som oppstår under organisasjon - der bedre å gå? Først, bestemme dato turen, men, avhengig av måneden, vil det være lettere å finne ut hvor du skal gå.
   For eksempel, i sommermånedene, er det ingen grunn til å se langt - Black og Middelhavet - kan være en fantastisk sommer ferie alternativer. Og hvis ferien falt i vintermånedene, er det fornuftig å tenke på Sør-Øst Asia, Den persiske gulf og Rødehavet.

   Hvor vil gå?


   En annen viktig faktor som påvirker valget av attraksjoner, er et selskap som du kommer til å gå. Hvis du har planlagt en familie ferie der det er små barn, bør du nøye undersøke infrastruktur av hoteller, tilstedeværelse av barn miniklubov eller underholdning for barn i feriestedet området og arbeidet med animatører.

   Også oppmerksom på at hvis du har veldig lite barn alder, de er ikke anbefalt for lange flyreiser og reise. En skarp endring i klimatiske forhold kan påvirke helsen til barn.

   Foretrukne destinasjoner hvor du kan slappe av med barn anses Krim og Tyrkia.
   En annen ting, hvis du kommer til å organisere en ferie for to, eller kanskje du kommer til å gå stor og moro med venner. Deretter må du bestemme hva du vil, kanskje du er interessert bezvыlaznыy slappe av på stranden og kvelden klubber - så du bedre finne alpinanlegg ligger i store resort sentre, eller nær dem.
  Sommerferie på sjøen

   Foreløpig disse alpinanlegg er europeiske, som de fleste nettverksinfrastrukturen. For eksempel, se på Ibiza, Rhodos, Kypros og Mallorca. Dette er stedet hvor du ikke bare kan slappe av, men også ha det gøy i sin helhet.
   Hvis du liker friluftsliv, som området bør omfatte en rekke turer og turer, guidet feriesteder ligger nær byer, fylt med severdigheter og monumenter.
   Vanligvis rett på hotellet hvor du bor, vil du tilbyr ulike turer og utflukter. Naturligvis, for et gebyr. Hvis du er interessert i vakker natur, unike natur, men samtidig behagelig opphold, så ta hensyn til feriestedene Kroatia og Montenegro.
  Sommerferie på sjøen

   Fordelen med slike nettsteder er at Montenegro vert ofte ulike festivaler. Overnatting er variert, du kan bryte og bråkete omgivelser, og du kan finne rolige viker hvor resten vil være stille og rolig, så kan du besøke det enorme antallet verneområder og parker.

   Sommerferien i Svartehavet


   Hoteller og feriesteder ligger ved Svartehavet, kan det overraske deg med sin infrastruktur og rekreasjon er det alltid fornøyde feriegjester kommer. Hvorfor gå bort, betale og lenge plaget med valget av stedet hvor de vakre resort områder er svært nær det samme, er en perfekt feriedestinasjon for hele familien.
   Til din disposisjon feriesteder ligger på kysten av Crimea - Yalta, Sudak, New World, og Kerch Evpatoria og egne vinmarker i Sotsji og andre. Valget er ditt, men vurdere noen av dem.

   Hvil i Yalta


   Yalta - en by som ligger ved Svartehavet, kjent for sine mirakuløse barskog luft og vakre fjell, som ligger i bemerkelsesverdig nærhet til kysten. En lang promenade, full av underholdning for de mest selektive smak.
  Sommerferie på sjøen

   At nattklubber, diskoteker, attraksjoner, verneområder og parker, kafeer, suvenirbutikker og selv flyr en fallskjerm knyttet til båten, som pløyer havet.
  Sommerferie på sjøen

   I denne byen foretrekker å hvile stjernene i russisk og ukrainsk pop, mange private herskapshus som ligger langs kystområdet av feriestedet. Samlet muligheter sjøen, bare for å arrangere økonomi, fordi prisene i Yalta ganske stor, er det verdt å vurdere hvis du bestemmer deg for å planlegge din ferie i denne byen.

   Hva du skal ta til sjøen?


   Dette spørsmålet bør opphisse alle reisende som hadde kommet til ro på det maritime området, fordi glemme noen viktige detaljer kan ødelegge en god etterlengtet ferie.
   Så, utarbeide en kort liste over hva du skal ta please.
 •  Dokumenter og penger. Husk alle nødvendige dokumenter, selv om du ikke kommer til å forlate landet på noe hotell eller et leid rom trenger pass for å ha slått seg ned der.

 •  Medisiner. Ikke bare det, klimaendringer, lang reise, varme eller fallulykke - med deg bedre har et verktøy som vil redde deg i en klemme. Det er bedre å ha et middel for reisesyke og uorden, antiseptiske midler, legemidler mot hodepine, høy temperatur. Fritid ved sjøen kan være farlig idé, hvis ikke overholde sikkerhetsforskriftene i den åpne solen, noe som kan føre til høy feber og hodepine.

 •  Kosmetikk og toalettartikler. Ikke glem solkrem, selvfølgelig kan du kjøpe dem og der, men de koster er sannsynlig å være mye dyrere.

 •  Ting. I sommer shorts og t-skjorter, ikke glem hatter og solbriller. Men det kan bli kaldt og skarp ikke å klikke tenner - jakke og bukse ikke å være overflødige i bagasjen.

 •  Hvis du reiser med barn, ikke glem om alle typer babysvømming sirkel og ermer som er rekreasjonsområder er to til tre ganger mer enn i de vanlige stedene handel.

 •  Nøye produmavshy liste over ting å plukke opp perfekt egnet for deg og din familie resort resort, trygg - strand ferie vil etterlate en positiv opplevelse. Fremfor alt, ikke glem, hvis du bor borte fra resten, og deretter kjøpe billetter på forhånd, så du hadde noen ubehagelige situasjoner.  
  Яндекс.Метрика