Den dypeste bassenget på jorda
 Den dypeste Dyphavsgrop ligger i den vestlige Stillehavet mellom Karolynskymy og Maryanskymy øyene, kjent som Marianergropen. Det ligger i grensene av tektoniske plater, Stillehavet og Filippinene, og har sitt navn med lignende øyer nabolaget. Tektoniske platene er steinblokker, kan hvis tykkelse nå 97 km.
Den dypeste bassenget på jorda
 Marianergropen - den dypeste depresjon på jorden 1500 km og en dybde på 11022m. Trykket på bunnen av juvet er 1086 MPa. Denne verdien overstiger de normale parametere av 1100 ganger. Utdanning har en V-formet profil med bratte skråninger som når 7-9 °. Flate bunn er en serie av lukkede seksjoner av en bredde i området fra 1 til 5 km. For større klarhet, bør tenke seg at denne avgrunnen lett kan passe med rikelig høyeste fjellet i verden Mount Everest.
 Historie Forskning Marianergropen
 Britene først utfordret den gigantiske avgrunn, forlater sine grenser i 1872, den militære trehmachtovom corvette "Challenger" i vitenskapelig skipet konvertert for meteorologisk og annen forskning. Men de første nøyaktige resultater på størrelsen og arten av "Challenger Deep" ble kjent bare i 1851.
Den dypeste bassenget på jorda

Den dypeste bassenget på jorda
 Etter Sovjet ekspedisjon til "Knights" i 1957 spesifiserte dimensjonene havet utdanning og funnet tegn til liv på en dybde på 7000 m, tilbakeviser helt tidligere postulater om umuligheten av å overleve under slike forhold. I denne forbindelse er det en utrolig interesse i dyret, i stand til å tåle en så stor belastning. Fartøyet "Vityaz" er i Kaliningrad på evig parkering og ligger i Museum of the World Ocean. Bunnen av juvet ble studert ved hjelp av ubemannede nedsenkbare dype - roboter, den siste av dem var en japansk maskin Kaiko, forsvant under en storm.
 Interessante fakta
Den dypeste bassenget på jorda
 En uvanlig hendelse ble spilt inn i 1960 den 23. januar. På denne dagen, for første gang i historien til to dykker Don Walsh og Jacques Piccard steg ned i bathyscaphe Trieste til bunnen av depresjon og fant tegn til liv der. Forskere beskyttet pansrede vegg enhet, oppkalt etter designer, tykkelse 127 mm. Nedstigningen tok bare fem minutter og stige varte i 3 timer. Å studere jordgulv ble gitt 12 minutter. I løpet av denne tid har det vært mange observasjoner, de viktigste av disse var påvisningen av flatfisk, som ligner formen og størrelsen flyndre.
 Deres prestasjon gjentas i dag legendariske Hollywood-regissør James Cameron, skaperen av filmen "Titanic", som i én enhet "Deepsea Challenger" sank til 11 km dybde. Hans dristig trekk prestasjon sammenlignet med "Man on the Moon".
Den dypeste bassenget på jorda
 En mystisk avgrunnen skremmende monstre lever i det. Om Bizarre medfølgende forskning i vannet i Marianergropen, skrev alle deltakerne ekspedisjoner. Amerikanerne står overfor med bruk av metall sliping hodetelefoner, etter som det var et skjermbilde av et gigantisk eventyr drage. Forskere bekymret for skjebnen til unike utstyr i form av en ball som er ni meter i diameter. "Hedgehog" ble laget i veggene i NASA titan-koboltlegeringer og kjennetegnes av høy holdbarhet. Frykten ble bekreftet da å løfte enheten. 20cm kabel var nesten perepylyanyy og prochneyshye skarpe bjelker deformert. Løsningen forble utover forståelse.  
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Planeten vår har mange mysterier og hemmeligheter, mange av dem forblir uløst for oss. På spørsmål om hvordan naturen kan lage så mange kraftige og godt unike kreasjoner, kan ingen svare på. Vi kan bare beundre og oppdage de hellige stedene som vi puster liv og styrke. På bakken er ikke bare 7 underverkene i verden, kjent for hver elev. Moderne reisende besøkt slike steder der et par tiår siden, har ingen gått før. Å se noe spesielt, til tider, må overvinne mange vanskeligheter. Men han som søker finner alltid, og nå har vi en flott mulighet til å se de nye topp 10 vakreste stedene på jorden. Vi tilbyr en mulighet for turister og reisende se hjørnene av planeten vår som anses juveler av århundret.
 Plitvice Lakes
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 De ligger i Kroatia. Platon kalte Plitvice hvor godt passe en spredning av blå vassdrag, omgitt av skogkledde Alpene. Mellom 16 innsjøer protorenы små stier, fosser omgir dem, noe som gir landskapet et romantisk look. Når du får i denne naturreservat for første gang, et inntrykk av en levetid, og ifølge reisende som har besøkt det ikke noe bedre sted på jord.
 Gresk Cave "Melissani"
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Det er rett under myten om den vakre nymfen som elsket å besøke den fra visningen Cover sted hvor de fikk enorm energi, så det er i Hellas kalles - Nymfer Cave. Ligger denne perlen 500 meter fra stranden, der det skilles noen åser. Hulen er interessant fordi det er blandet salt og ferskvann, som sendes ut i en liten innsjø ved siden av den. Inne mange trekk med stalaktitter, stalagmitter, hule gir det en mystisk spell.
 Bayerske slott 19. århundre "Neuschwanstein"
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Slottet ble bygget etter ordre fra Louis i Bayern. Så langt, tiltrekker det seg turister fra hele verden arkitektur av ulike trender og stiler, som imponerer med sin majestetiske skjønnhet og ynde. Det har verdi i form av historie, som en bygning inngang forbudt.

 Angel Falls "
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Ligger i Caracas (Venezuela), er det den nest største i verden etter Niagara, høy vannføring på ca en kilometer. Turister kommer fra hele verden for å se øye om dette unike skjønnhet og hellig kall foss "gir energi."

 Øya Bora Bora i Polynesia
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Den ble dannet for lenge siden, ca 8000000 år siden, men først nå har blitt et paradis for turister og reisende. Det de beste dykke og uberørte strender, er det stille, til tross for at øya som ligger i midten av havet, aldri kaldt og regner noen få dager i året.

 Swaminarayan Akshardham Temple indiske
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Det ligger i Delhi, oppført i Guinness Book of Records - er den største i området kirken og religiøse steder. Dette - ikke bare et rom for å snakke med den allmektige, er det - en by som inkluderer eksotiske parker, som fører til templet, kombinert med utstyrte vassdrag hvor vandre båter, gondoler. Denne kulturelle sentre, museer og mange butikker der suvenirer er på salg for enhver smak. Akshardham anses unik fordi alle bygningene i komplekset sett av forskjellige typer stein hentet fra alle verdenshjørner.
 Venezia
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Byen elskere, romantiske byen. Det 150 kanaler, som knytter sammen 118 små øyer. Seismologer løfte alle venetianere ikke veldig optimistisk fremtid, og hevder at etter 50 år i byen vil falle i vannet. Skynd å besøke perle av planeten!

 Rock "prekestol"
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Ligger klippe i Norge. Høyden er 604 m. Over tilby sjarmerende utseende, som vurderer det, vet du, hva betyr uttrykket "den harde nordlige natur." Som om spesielt for turister på toppen av en klippe er flatt område hvor du kan bevege deg fritt og ta bildene.

 Rock "Wave"
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 På Colorado-platået i Arizona er et sted hvor turister gå å se den steinrike bølger av mangan, kalsitt og jern. Denne unike kombinasjonen av rock tegninger finner du bare der i Arizona.

 Lake Hiller "
Beste stedene på planeten vår: topp 10
 Utrolig rosa skygge sjøen tiltrekker seg tusenvis av reisende fra hele verden i Australia. Forskere fremdeles tapt i gjetninger hvorfor vann er en så utrolig skygge analyse miljø er normal, og tilstedeværelsen av noen spesielle mikroorganismer i vannet ble funnet. Rundt innsjøen vakre landskapet, eucalyptus lund og hvit sand - et perfekt sted for rekreasjon.  
Яндекс.Метрика