Den dyreste feriestedet i verden er svært vanskelig å velge. Nylig, er turismen utviklet seg raskt. Hvert land forsøker å overraske sine kunder ved å tilby dem bedre vilkår av service og komfort. Vi foreslår at du gjør deg kjent med de beste og dyreste feriesteder på forskjellige steder. Hvis budsjettet tillater dyre reiser, vil du definitivt trenger vår artikkel.
Den dyreste feriestedet i verden

 Den kuleste resort i Sveits


 Mest Saviris er en av de rikeste mennene i verden. Entrepreneur of Egypt madly elsker luksuriøse liv, så jeg tror det skal bare slappe av i de beste hotellene. Så det besluttet ikke å slurve og bygge den dyreste resort i Sveits. Ligger i den pittoreske feriestedet ville Alpene.
 Turistkompleks bygget i et økologisk rent område. Det kan besøkende slappe av på høyeste nivå. Tilgjengelige turister svømmebassenger, treningssentre, klubber, restauranter, kasinoer, butikker og enda en golfbane og badeland. Og til tross for det faktum at alt er belagt med hvit sne.
Den dyreste feriestedet i verden

 Komplekset vil omfatte fem-stjerners innkvartering og personlig villa. Du får en komplett luksus ferie i den beste skianlegg i Europa. Hvis du elsker vinter og ski, og deretter vente på utbruddet av 2013 og bestille et rom.

 Den dyreste feriestedet i Dubai


 Dubai - et fantastisk sted som er imponerende i sin skala, prakt og luksus. På dette punktet, kan du slappe av på høyeste nivå og forlate, du definitivt ønsker å komme tilbake.
 I denne byen hvert trinn mulig å se elementer av rikdom. Det er ingen hemmelighet at byen investert mye penger, og alt for å bli rik fra hele verden.
Den dyreste feriestedet i verden

 Med denne spesialbygde Atlantis Palm Jumeirah. Komplekset vil overraske dere alle, fra sin beliggenhet på kunstige øyer, slutter konstant tilstedeværelse av Hollywood-stjerner. Enig, god hvile i neste rom med Johnny DePom.
 Absolutt alle hotellrom med fantastisk utsikt over byen og fjorden. Fritidsfasiliteter på din disposisjon er et stort akvarium og badeland med de mest ekstreme ritt.

 Beste Resort i Maldivene


 Kanskje den beste turistkompleks i Maldivene er The Rania Experience. Dette hotellet ligger langt fra sivilisasjonen på en vakker liten øy. Det har hvite strender og klart vann. Alle rommene er bygget med naturlige materialer, slik at rommene er rene.
 Til enhver tid, kan du ta en tur på en yacht eller dykke. De ansatte er høflige og svært raskt. Hotellet har verdens beste kokker og bartendere.
 Hvis du ønsker å slappe av i et rolig vakkert sted - Maldivene for deg.

 Det dyreste hotellet i Jomfruøyene


 Necker Island - er en av de dyreste hotellene i verden. Bare tenk, en natt holdt i dette anlegget vil koste 30 tusen dollar.
 Det unike med denne eiendommen er dens luksus og samtidig komfort. Den ble bygget for 30 år siden, og i løpet av den tiden, hver villa hotellet var en virkelig mesterverk.
Den dyreste feriestedet i verden

 Millionaire Branson hotell bygget dette for meg selv, men siden han er en opptatt hotellets gjester synes. Hver villa er omgitt av flotte hager hvor du kan nyte eksotiske frukter.
 Denne øya er perfekt for private avslapning. Du vil nyte fullt hvile i luksuriøse forhold.

 Best resort i Miami


 Miami - et sted som er verdt å besøke mer enn én gang i mitt liv. En natt i et luksushotell Casa Contenta koste deg mer enn 10 tusen dollar. Dette hotellet vil gi deg ikke bare kvalitetsforhold og ansatte, men også unik interiørdesign.
 Hvert rom på hotellet i stil med et land, med alle sine nasjonale attributter. Videre settling for eksempel antall Frankrike, de beste kokker kan forberede deg utelukkende fransk mat.
 Tilgjengelig kunde personlige massør, stylist, trener og selv driver. Service på hotellet på høyeste nivå.
 Dyre skianlegg i verden er mange, og oppfyller alle internasjonale kvalitetsstandarder, så hvis du tillater økonomi, velger kun det beste i livet.  
 Ting å gjøre i vinter, nyttår og juleferie? Det vil ta ganske lang tid, og alle av oss med et hode dekke bekymringsløs tid kalt "ferie". Det virker som du jobber, du lærer, går som et ekorn i et hjul, og hele denne tiden venter på en enkelt - helligdager. Og uansett hvor mange år vi og hvis ferie er: våre eller våre barn er viktig helg morsom, trygg og minneverdig.
Ting å gjøre i vinter, nyttår og juleferie?

 Siden hver person av oss i livet minst ledig tid til å tilbringe det bør være rimelig. Derfor bør du tenke over på forhånd hva som vil engasjere seg i etterlengtet ferie. Dette vil tillate deg å bruke dem godt og ikke sitte hjemme lei og ser på TV, monotone bytter kanal.

 Hva du skal gjøre i vinter, juleferie voksen?


 Når vi begynner å arbeide i våre liv forsvinner noe slikt som en ferie. Men ferie helg (hvis du er heldig, kan de møtes ukentlig) kan godt tas som en komplett ferie.
 Ferie voksen og barn er fundamentalt annerledes. Først, eldre mennesker ikke trenger å sette læreren lese boken, og for det andre, er det mulig å gjøre uten tillatelse noe som er i stand til fantasien. Selvfølgelig er det nødvendig å ha en stabil finansiell base. Uten et tilstrekkelig antall finansiere ferier voksen kan gå verre enn et barn.
Ting å gjøre i vinter, nyttår og juleferie?

 Fra ovennevnte kan det konkluderes med at for en vellykket helg i det nye året skal begynne i et par måneder for å spare penger. Før ferien bryte hans sparegrisen og telle sine evner. Basert på budsjettet, begynner å planlegge fritidsaktiviteter.
 Så, kan vi tilby deg flere alternativer for ferie underholdning.

 Ting å gjøre voksen på ferie?


 Den mest underholdende tidsfordriv er en reise. Enig, veldig uvanlig å gå til varmere strøk midt i kalde været. Slik en kontrast du vil huske i lang tid. Forresten, er en stor andel av mennesker prøver å hvile i verden er vinter skianlegg. Fordi så du kan få mer levende følelser, foruten vinteren svekket kroppen bare trengte en god del av solen. Og brunfargen etter juleferien "drepe" alle misunnelig.
 Hvis du er så vanskelig å tåle tøffe værforhold endringer, så kan du trygt gå å erobre fjelltopper. Slapp av på snøen ikke mindre imponerende enn sand. På sjøen, du absolutt ikke kjøpe, men mange kan skrible ned på ski. I tillegg er utrolig nyttig fjelluften.
Ting å gjøre i vinter, nyttår og juleferie?

 Som du vet, kan disse to tilfellene hvile på ferie råd til bare folk med god finansiell stilling. En annen fortvilelse ikke verdt det. Hvis det ikke er penger, betyr det ikke at alle helligdager skal sitte i fire vegger. Det finnes flere muligheter for rekreasjon budsjett for julehøytiden.
 For eksempel, gå med venner til banen. Det vil koste ganske billig, men en morsom havet. Sørg for å få deg på banen i en koselig kafé der og nyte duftende gløgg.
 Hvis du har mange venner og sterk kropp kunne holde en slags maraton. Dens betydning er at hver dag møte med noen av sine venner eller slektninger. Så du gjør all oppmerksomheten og få en masse positive følelser.
Ting å gjøre i vinter, nyttår og juleferie?

 Også på julefereien voksne kan gå til en fest, bowling - klubb, teater eller land - bar. Og du kan bare lese en bok hjemme med et glass vin i hånden.

 Hva du skal gjøre i vinter, juleferien barn?


 Vinterferien barne er den mest ønskelige hendelsen i seks måneder med skolegang. Det er i løpet av ferien er så hellige og relaterte gaver. Boy juleferie - en fabelaktig tid at de ser frem til.
 For fest oppstyr foreldre er viktig ikke å glemme sine barn. For barn ikke egnet alternativ med vanlige fester og nattfestligheter. De trenger intensiv program.
Ting å gjøre i vinter, nyttår og juleferie?

 Lærere elsker barn lasting oppgaver på ferie (lese bøker, skrive rapporter), men dette vil bli enda semester. Derfor barnet gå til et møte, som han vier klasser ikke mer enn 40 minutter om dagen.
 Ikke la barnet bruke alle nyttårshelgen ved datamaskinen, spille rollespill og skytespill. I løpet av ferien, bør barnet få en masse positive følelser, men de kan bare rekreasjon.
 Hvis været er snø at ski og ta en slede og gå en tur i parken. Barn elsker å leke i snøen, foruten denne ferien veldig nyttig etter intensiv festlig måltid.
 Sørg for å gå med barnet i et museum eller planetarium utstillingen. Det er kontinuerlig oppdatert program og barnet ditt kan lære nye ferdigheter.
 Spør også barna til å gå på kino. Bare velge en god og fabelaktig film, ikke redsel.
 I det nye året bringe barnet nyttig gave slik en interessant bok eller puslespill.
 Både voksne og barn kan lett finne arbeid på vinterferie. Det viktigste er ikke latskap og apati, men en positiv holdning.  
Яндекс.Метрика