Gallery Hotel - Bucuresti, Romania
 Hvis du reiser til Europa, kan det være lurt å besøke Romania. Når du er i Bucuresti, bo på Hotel Gallery. Hotel Gallery (Gallary) - en av de mest komfortable og på samme tid, budsjett hoteller i Bucuresti.
 Vennlig personale, komfortable og koselige rom gir perfekte forhold. Hotellet har alt du trenger for forretningsmøter eller bare for å slappe av en restaurant, bar, utendørs svømmebasseng, parkering, terrasse. Rommene har klimaanlegg, moderne møbler, en TV, minibar, dusj og toalett.
 Bor på et hotell er veldig hyggelig, vil du forstå hva som gjorde det riktige valget når du skal krysse terskelen.

 Hotellet kan nås med taxi 10-15 minutter fra North Station (Gara de Nord) eller buss. Du kan forhåndsbestille transfer (billigere enn å ta en taxi på egenhånd på stedet). Levekostnader - 75 Euro per rom for to, 60 Euro - singel. Prisene kan variere avhengig av sesong, er ofte rabatter og spets.predlozheniya.
 For å bestille et rom og for mer informasjon, ta kontakt via e-post på -  
Klassifisering av hotellHvis du elsker å reise, og du foretrekker å bo på hotell, vil du sikkert være interessant å bli kjent med klassifiseringen av hoteller, er det ingen hemmelighet at ikke alle hoteller tilsvarer forestillinger om stjernestatus. Så hva er de standarder som er fastsatt hoteller 1, 2, 3, 4 og 5 kategorier av "stjerne"?
Hotel 1 *
Rommene 1 * å være dobbelt, et område på minst 8 kvadratmeter. meter. Rommet skal være alt nødvendig for komfortabel stue møbler - dobbeltseng eller enkeltsenger, stoler, bord, stativ eller skap, speil, vask. Rene rom har daglig skifte av sengetøy - en gang i uken, håndklær - 2 ganger i uken. Toalett og dusj på frekvensen av ett toalett for fem rom og to dusjer på gulvet.
Hotel 2 *
Rommene er nøyaktig det samme som i hoteller 1 *, er rengjøring bare to ganger i uken, og et separat toalett med bad, midt i rommet. Hotellet ligger 2 * påkrevd kafé eller restaurant.
Hotel 3 *
Område 3 * hotellrommet er ikke mindre enn 12 kvadratmeter. meter. Toalett og dusj der uten å lykkes. Rommene er også utstyrt med TV og klimaanlegg. Møbler er dyrere, og i rommet atmosfære må være foreliggende sak, bagasjehylle, sminkebord, etc. Lin to ganger i uken, håndklær - hver dag. Vanligvis 3 * hotell som er utstyrt med svømmebasseng, restaurant, frisør og skjønnhetssalong, spa, bar, sauna eller damp rom, etc.
Hotel 4 *
Alle de samme, som i rom 3 *, men bedre, romstørrelse - 13 kvadratmeter. meter. Forutsetning rom 4 * - air condition, minibar, safe, sjampo, såpe, dusjsåpe på badet. Hotellet skal yte slike tjenester som klesvask, stryking, daglig sengetøy og frokostsal.
Hotel 5 *
Rom området - 16 kvm. meter, to bad, heis på hotellet, meget høy kvalitet behandlingsrom, veltrente og vennlig personale, telefon, etc.  
Hvordan velge det perfekte tidspunktet for en ferie
 Blant vanlige arbeidsdager, mange mennesker før eller senere er det et ønske om å hvile. Til resten var effektive og positive følelser med nye krefter lov til å komme tilbake i arbeid, er det viktig å planlegge tid til å slappe av. Dette vil være en god assistent tjeneste Aviasales.ru. Hvordan å bestemme seg for en date?


 Når du velger en startdato kan være følgende faktorer:
 •  Hvis du ønsker å gå så lenge som mulig må være logget ferie - Ferie.. Jul, May Day, Russland, eller Unity Day, V til Holidays ikke telles i antall dager permisjon. Også rasjonell trinnet er beslutningen om å dra på ferie mandag - tid til å hvile faktisk "festet" to dager.

 •  Etter å ha kjøpt flybilletter på forhånd kan spare godt. Ved starten av salgspriser vesentlig lavere enn for 2-3 uker før avreise.

 •  Finn de billigste flybillettene hjelp tjeneste "Kalender lave priser" fra Aviasales. Billetter til samme retning på ulike dager noen ganger varierer mye, og takket være en praktisk kalender du kan unngå unødvendige overpayments. Vær oppmerksom på at prisene er vanligvis høyere i ferier og kjøpe flybilletter billig nyttårsaften er veldig, veldig vanskelig.

 •  Generelt, "Kalender lave priser" - ekstremt nyttig tjeneste. Bruk den til å organisere ferien drømmer - å finne et tidspunkt når billettene til landet som ønsker å gå lang, solgt til gunstigst pris. Og da bare for å navigere denne perioden når fordelingen vil være helligdager. Lær om de hotteste spesialtilbud flyselskaper og turoperatører kan abonnere på nyhetsbrev Aviasales.ru.
  Hvordan velge det perfekte tidspunktet for en ferie

   Hvor å hvile?


   Lei av året for å tilbringe ferien på de samme stedene? Et ideelt alternativ for de som ønsker å slappe av, men har ennå ikke bestemt seg for hvor du skal gå, vil være å finne lønnsomme reisemål interaktivt kart på nettstedet Aviasales.ru. Bare velg din avreiseby og tjenesten automatisk plukke de billigste flybillettene. I tillegg kan du angi dato for avreise og ankomst, fravær eller nærvær visum og satt budsjett, som må oppfylle flyreiser.
   ыbyraya av et sett med forslag bør ta hensyn til særegenheter i deres valgte landet på et bestemt tidspunkt på året. For eksempel gått i sommer i India, kan du komme inn i regntiden i Indonesia og vice versa våte sesongen - vinter. Alle disse spissfindigheter må huske på at resten ikke var skjemmet av noe.
   Lyse inntrykk etterlate nasjonale helligdager og festivaler. På dem kan du finne når du søker etter billetter til «Kalendere lave priser". Velg retning og beveger musen på månen, i nærheten som var bokstaven i - i vinduet Aviasales fortelle at helligdager er en utvalgt landet denne måneden, og at de kan se.
  Hvordan velge det perfekte tidspunktet for en ferie

   Hvordan komme seg dit?


   Flyreiser lønnsom og praktisk å kjøpe online. Det faktum at i dette tilfellet, vil ikke billettprisen inkluderer ikke provisjoner pålagt ved booking kontorer og gå til å betale i kassen, betaler leie hallen og mer. Videre kjøpe flybilletter på nettet, kan brukes effektivt holdt aksjer og betydelige besparelser ved å velge de beste flygningene. For å søke etter konkurrerende bud bør bruke nettstedet Aviasales.ru. For å få tidsriktig informasjon om billige billetter trenger bare abonnere på området - den nyeste informasjonen om å redusere billettprisene vil komme til deg via e-post.  
  Hvordan føler julestemningen i Europa og over fritidsbolig?
   Jul i Europa - hva er det? Hva byen velger å feriere reise? På hvilket tidspunkt skal gå og hvordan å bestille et rom i en annen by? På julaften dominerte fantastisk atmosfære som er vanskelig å sette ord på i europeiske byer. Vi viser at byen velger å reise og hvorfor.   Så skjedde at julen for de fleste av våre andre religiøs festival og feiret det beskjedent, uten mye pomp, ofte i familien, med den obligatoriske besøk i kirken. Kanskje det skjedde fordi først feirer vi det nye året, og så lei av moro og være glad, men fortsatt en problemfri for julen som styrker har mer igjen.
   Husk at for europeere jul - en familie ferie, denne dagen ofte ikke fungerer butikker og kommunale institusjoner, en spesiell tidsplan bevegelsen av kjøretøyer. Prisene på denne tiden er også høyere enn vanlig, så det er fornuftig å planlegge en tur i første halvdel av desember - ferie atmosfære du føler deg som du føler ubehag.

   Christmas in Europe: hvor du skal dra?


   I Europa og Amerika, hvor de fleste av befolkningen tilhører den katolske tro, feire jul en uke før nyttår - 25. desember og den oppmerksomheten hun betalt mye mer. Byer blitt overalt en atmosfære av feiring - kranser, elegante trær, den allestedsnærværende julenissen og deres trofaste reinsdyr - alt dette gjør en utrolig opplevelse! Og katolikker forberede hellig begynner tidlig - så du har en sjanse til å se alle i øynene, selv om du ikke kan komme inn i byen midt i begivenhetene. Spontan reise til et annet land for helligdager er vanlig - planlegge en tur kan ikke forlate huset, kjøpe billetter og bok hotellet, for eksempel for å Hotellook.ru.

   Nürnberg, Tyskland


  Hvordan føler julestemningen i Europa og over fritidsbolig?

   Den virkelige eventyret kan være en tur til Nürnberg - tyske byen er med rette ansett som den europeiske hovedstaden i julen. Dette er hvor du kan finne historier om bibelske helter - Jesusbarnet og Jomfru Maria, gjennomsyret med intensjonene i historien ved å skrive et brev og dele sine drømmer som kommer sant, fordi posten er sjarmerende uten avbrudd. Den berømte julemarkedet i Nürnberg åpner den første desember og varer til like før jul, så besøker den har tid til å se mange interessant!

   Praha, Tsjekkia


  Hvordan føler julestemningen i Europa og over fritidsbolig?

   Velger hvor du skal gå for å føle julestemning, kan vi ikke se bort fra Praha - en by tiltrekker seg alltid turister takket være sin arkitektur, tradisjoner og skikker. Hvis du kan besøke byen på eller før jul - det kan ikke bli savnet. Som i noen annen europeisk by, kan du besøke de mange julemarkedene, nyte grillet karpe - en favoritt behandle tsjekkere i denne perioden, for å beundre den viktigste treet hovedstaden, opplyste forresten, den 1. desember.

   Paris, Frankrike


  Hvordan føler julestemningen i Europa og over fritidsbolig?

   I Paris, begynner en by så elsket romantisk, forbereder for jula i slutten av november. Faktisk, en gang i Paris i desember, du kan ikke tenke på noe annet enn ferie nærmer seg - alt entusiastisk og munter mas tror nok bare om gaver. På Concorde sette hoved trehøyden på 35 meter, vil det bli holdt en rekke feiringer. Interessant parisisk tradisjon - å spille i butikkvinduer dukketeater som vil imponere ikke bare barn, men også voksne. I tillegg, hver vinter rundt i byen strømmet hjul - det ene foran Rådhuset, sikkert den mest kjente. Atmosfæren som råder der på julenatten, bare neperedavaema!

   London, Storbritannia


  Hvordan føler julestemningen i Europa og over fritidsbolig?

   London - en av de mest interessante og vakre hovedsteder i verden og hvordan å feire jul her, bekrefter dette. Begynne å forberede seg på det på forhånd også - den siste søndagen i november er allerede full av festlige bekymringer. Ifølge mange, er det Londons gater er innredet for ferie mest spektakulære måten - i hjertet av nesten alle gatene i sin unike stil. I den berømte holdt Hyde Park julemarkeder operere ritt, skøytebaner - alt for å møte beboere og turister! Du kan også ri på pariserhjulet og se festlig London fra en høyde på 60 meter - et uforglemmelig syn! I Hotellook.ru kan du nå bestille et rom i den berømte London-hotellet - The Savoy.

   Brussel, Belgia


  Hvordan føler julestemningen i Europa og over fritidsbolig?

   Speaking of European julen er alltid feiret belgiske hovedstaden Brussel. Denne byen er fantastisk, selv om den første gangen du får her i kaldt og fuktig vær. Dekorere byen din bryusseltsi kjærlighet og vet hvordan - spesielt verdt å merke seg Grand Place, der mesteparten av messer og feiringer. Det er også en berømt rådhuset og statuen av erkeengelen Mikael - de er imponerende opplyst belysning som konverterer område bare et bilde av julekort.
   Finn et hotell i nesten hvilken som helst by i verden vil hjelpe Hotellook.ru - her kan du velge den klassen av hotellet, beliggenheten, lese anmeldelser og finne ut prisen på datoen av interesse for deg. Dette er flott - du kan velge et hotell som ligger i den tykke av feiringen, nær de viktigste parker og julemesser. Hele bestillingsprosessen tar et minutt, og resultatet vil overraske og glede. Ikke vær redd for uavhengige reise - det er interessant og lærerikt!  
  Яндекс.Метрика