Hawaiian tema - idealet om hvordan bedriftens fest voksen og barnas bursdag eller noen feiring. Følge noen viktigste Hawaiian party - hav av moro, dans, tematisk musikk, lyse farger, interessante konkurranser, blomster og frukter. Hvis du ønsker maksimal rally teamet eller bare tilbringe en uvanlig ferie, så denne artikkelen er for deg.
Hawaiian party

 Hvordan lage en Hawaiian fest?


 Først og fremst er det nødvendig å foreta forberedende arbeid. Du må bestemme på åstedet for hendelsen - det er naturen, eller på grunn av været eller tiden av året, må bruke innendørs. Hawaiian party utendørs har små funksjoner.

 Hawaiian party utendørs


 Det er best å velge en spesiell gressplen eller, selvfølgelig, perfekt - stranden ved sjøen. Arena for å beskytte, og skaper en provisorisk inngang som du vil møte hver gjest.
 Typisk for en fest i Hawaiian stil i naturen og behovet for å finne en fin pause telt, for å bli dekorert med masse blomster og fargerike dekorasjoner. Inne i teltet kan spres ut tepper og sengetøy, som utvidet gjester føler deg komfortabel og behagelig puter gjør.

 Hvis partiet er planlagt til sent på kvelden, bør du ta vare på belysning.

 Ideal - er forberedt på forhånd og brann fakler som eventuelt raskt kan antenne. Torch lett å gjøre med hendene, men du kan kjøpe ferdige produkter i enhver jernvarehandel i byen din.

 Hawaiian fest innendørs


 Alle andre råd tilbudt for en Hawaii fest i rommet kan brukes til naturen. Hjem eller kontorlokaler ligner disse varm liten øy, så du trenger å legge mye arbeid i å spille den rette måten.
 Som et parti tilbehør ideell levende og kunstige blomster, og de fleste tropiske arter, som for eksempel palmer.
 Blomster kan gjøres alene, med lyse papir, tredd dem på lange tråder, og henge dem på veggene og i dørene.

 Forresten, for døråpninger ideell dekorative nettverk, som også kan være dekorert med livlige farger. Husk, mangfold og lysstyrke - det viktigste attributter riktig Hawaiian party.

 På veggene hang plakater vanligvis med bilder av øyer, hav og strender, gode vil se og tema tre masker på veggene.
Hawaiian party

 Hvis rommet inneholder et stort antall tabeller, ikke glem at de må bryte fra frukt og blomster. I midten av hver tabell du kan sette en liten runde akvarium som kjører et par fargerike akvariefisk, de kan kjøpes på noen dyrebutikk.
 Hvis Hawaiian partiet skal sitte ved bassenget, kjøre den i oppblåsbar madrass som pre-dekorert med blomster og lys. Denne typen tilbehøret viser flåte som flyter på stranden.

 Hva blir det neste?


 Når du har bestemt på åstedet, forberedt alt nødvendig tilbehør for sin smykker, bør du lage en liste over gjester og, selvfølgelig, gjør invitasjonen.
 Invitasjon til en Hawaiian part har også å være spesielle, for å rette stemningen godt etablert før starten av partiet. Det kan bli funnet og skrevet ut fra internett bildene kan være trygg på at du blir tatt vare entusiaster, slik at du bare laste ned maler og fordele dem blant sine venner.
Hawaiian party

 Du kan bruke tjenestene til post ved å sende hver håndskrevne invitasjoner. Ikke glem å nevne at inngangen til festen krever en spesiell kleskode, fordi det er den riktige innstillingen og fargerike kostymer kan tilpasse partiet til den riktige måten.
 Hawaiian party med hendene - mye arbeid, som inkluderer ikke bare matlaging tilbehør for rommet, men etableringen av tematiske kostymer. Kanskje etter at du razoshlete invitasjon, vennene dine vil være mange spørsmål på kostymer.
 Interessant løsning kan bli funnet i tradisjonelle drakter Hawaiian beboere om dette emnet, det er mange artikler på internett, kan du også kjøpe ferdiglagde drakter for Hawaiian fest, spesielle kvinners skjørt, minner om en bunke med alger, lyse bodices eller halvdelene av kokos, som vil erstatte toppen av dameklær.
 For menn kan komme lyse shorts og skjorter, supplert med fargerike perler og Hawaiian leyamy, briller, kan jenter veve i hår og lyse blomster med perle nålene. Du kan også bruke vanlige badedrakter dekorert med Hawaiian ovennevnte egenskaper. Det viktigste - en fantasi!

 Korrigere manus til en fest i Hawaiian stil


 Når du har gjort alle nødvendige forberedelser, kan du endelig begynne! Vurdere nøye skriptet slik at gjestene ikke blir lei og ikke miste den hawaiiske ånd, er det helt oppslukt i festlig atmosfære.

 Starte Hawaiian party beste av tradisjonelle møte gjester, der hver av gjestene er tildelt en nødvendig egenskap - Hawaiian leis eller perler.

 Denne uvanlige start fester bedre passere i hendene på mørk skjønnhet eller zahorelomu podkachennomu fyr som bør egne smykker å bære rundt halsen hans og kysser hver gjester på kinnet. Mens alle gjestene sakte går allerede kommet bør ikke gå glipp av, så forberede en buffet bord med snacks - frukt, bær og brus.
Hawaiian party

 Til helt i tråd tema atmosfære, forberede seg på forhånd for partymusikk. Den ideelle situasjonen ville bli invitert musikere, fortrinnsvis afrikanere som vil slå trommer Hawaiian motiver.
 Når alle gjestene samlet verdensomspennende oppmerksomhet må trekke programleder, som vil starte kvelden. Utvendig ledende også ansvarlige fag kveld.
 Somehow røre folk bør starte med enkle tiltak, som for eksempel gjennomføre noen enkle konkurranser eller noen seremoni. Velg "leder" og et par partier "vakker Priestess" som trenger å gi dem attributtene av makt.

 Husk at folk ikke skal være sulten, så ta vare, som det skal, på høyre meny på kvelden.

 Det bør også være i en tropisk stil - stekt fisk, ananas skiver, stekte bananer, søt Hawaiian brød eller stekte søtpoteter. Det finnes mange varianter, mener at det ville være ideelt i ditt tilfelle.
 En integrert del av Hawaiian parter er deres intense program, så lag en liste over konkurranser og underholdning. Den tradisjonelle og enkelt spill som bør være til stede i noen Hawaiian partiet er "Limbo". Reglene er enkle og alt kjent siden barndommen. Du må passere under tauet under heftig musikk og ikke falle. Med hver ny runde tau faller lavere og lavere, og gjestene er enda mer moro.
 Følgende obligatoriske nøkternhet er en master class i tradisjonell hawaiisk dans - "Hula". Det må være noen som vil vise disse pokachyvayuschye og hofter bølgende bevegelser som er så glad i dans jenter og menn ikke forlate det nok en gang se.
 Ikke glem at anbud for Hawaiian partiet skal være morsomt og enkelt, men med en viss retning. Forberede premier til vinnere og mest aktive, bedre at de var i en tropisk stil - frukt, Hawaiian smykker eller spesiell cocktail party fra eieren.
Hawaiian party

 Og til slutt, ikke glem at bør være dekorert med alt - selv glass og tallerkener. Egnede papir ornamenter i form av palmer og parasoller som du kan dekorere briller, bruker den lyseste solomynok og servietter. Drømmer, og deretter ditt parti vil bli husket lenge du og dine gjester.  
 I ferielidenskaper - et fascinerende og spennende opplevelse i livet til en person, uavhengig av kjønn og alder. Men noe som du går hjem etter en ferieromanse, vil avhenge av din første humør og holdning til alt som skjer.
 Som er bedre - for å gjennomgå en slik en spennende og fascinerende møter med galant? Kanskje bedre å være forsiktige og unngå alle disse tvilsom siden? Hvordan vet jeg sine alvorlige hensikter, men han kunne bare ha det gøy, ikke kommer til å tolerere å ha følelser i det virkelige liv? Hvordan man skal oppføre seg?
Ferieromanse fordeler og ulemper

 Mange av disse og andre saker som oppstår i enhver jente eller kvinne som gikk til den etterlengtede ferie. Sløvhet av hverdagen dag, kontorlokaler og de samme menneskene - alt dette oppfordrer ikke romantikk, men varmen og abstrakt nytt sted, akkurat det samme er spennende.

 Hvorfor er det så mange romaner på ferie? Det er enkelt. Folk rømmer fra den vanlige miljø for dem som de er vel klar over hvor alt er sliten, faller inn i en verden der alt kan begynne, vurdere, igjen.

 Det er derfor mange menn på ferie - en galant utseende med gode ferdigheter og en god sans for humor, og kvinner - elegant dame som selv handle for vann kommer i en vakker kjole og hæler.
 Selvfølgelig gjelder dette ikke alle de andre, men hvis en person fikk den med innholdet i det nye området, eller til og bevisst på utkikk etter et par korte og til ingenting oblige, relasjoner. For å finne ut om du skal dykke hodestups inn de varer ikke evig, men levende og spennende forhold må veie fordeler og ulemper.

 Hvorfor slutter så raskt?


 Sigarett ferieromanse i kvinner er forskjellig fra menns tanker om dette. Selvfølgelig er ikke alle, men de fleste nøyaktig. Dette er hva som forklarer hvorfor vi misforstått spørsmålet rask slutt av et slikt forhold. Fortsatt ferieromanse i den virkelige verden, trenger ofte ikke ønsker å bare menn. Mannlige og kvinnelige halv ulike mål, derav misforståelsen.
Ferieromanse fordeler og ulemper

 Kvinner, i hovedsak å skape tynn og delikat at, uavhengig av alder, fortsatt tror på mirakler. Og, møte galant og velutdannet ung mann, i de første fem minuttene av bekjent bla i tankene dine som du vil ha barn og som de ser ut.

 Mange kvinner selv sette hensikt å få en partner for vennskap, tro at den romantiske atmosfæren av kysten og den vakre naturen i fjellene kan være en fantastisk assistenter i denne vanskelige saken.

 Representanten for flyten kan lett preget av sitt utseende - ofte de kommer til anlegget alene eller sammen med en venn, alltid en masse kjole opp og kaste meningsfulle utsikt over menn tilstede.
 Hvordan å behandle mannlig ferieromanse? De i utgangspunktet alt er mye enklere - de tror at ferieromanse - det er kort og ingenting bindende, obligatorisk del av en god ferie.
 Et slikt forhold er en god sjanse for at du kan diversifisere din sex liv, kjøpe en ny opplevelse i romantiske forhold, som de vender tilbake til kjente hjemmemiljø. Det er mulig at det venter på sin familie og barn, mange tunge oppgaver som de rømte slappe av i badebyen.
Ferieromanse fordeler og ulemper

 Ferie romantikk: fordeler og ulemper


 Ser vi på hvilken vinkel for å se på denne situasjonen, kan du finne mange positive sider, men for å unngå negativitet. Så god en ferieromanse?
 •  Ferieromanse - det er alltid erfaring kan romantiske og seksuelle relasjoner, og kanskje rent platonisk. Og selv om de endte opp alvorlig når ferien er over, ikke være trist. Tross alt - bevegelse er liv, er det følelsene som du vil huske for resten av livet.

 •  Og du trodde at flyktig ferieromanse - det er en flott mulighet til å øke sin egen selvfølelse, en stor sjanse til å føle seg sexy og ønskelig, og hva jenta ikke ønsker dette? Alle disse følelsene og minnene vil bo hos deg, ingen vil ta, og erfaringen kan brukes i det daglige livet.

 •  Ikke alle kjærlighetsforhold avsluttes umiddelbart. Noen ganger, men likevel skjer at ferien er over, og forholdet varte til gifteringer.

 •  Men det er negative? Ja, kunne love affair opprørt dens konsekvenser, men kan ikke behandle noen ting enklere? Minst en gang i året. Årsaker som kan føre deg til å slutte:
 •  All sikkerhet er alltid klar. Og dette er ikke tomme ord. Rykter om et romantisk eventyr kan nå din kjæreste som kan føre til lidelse i familien og i relasjoner.

 •  Oversjøiske sykdommer og uønsket graviditet. Risikoen for å fange noen infeksjon er svært høy, spesielt i alpinanlegg utenlandske, hvor en rekke sykdommer kan variere sterkt, truende ikke bare din helse, men selv kanskje livet. Kom på ferie og lære om graviditet - er også dessverre, gitt at mest sannsynlig plassering av et fremtidig far ikke er kjent.


 •  Derfor, uansett hvor rart det kan høres, er det første du må ta vare på ferien romantikk en kvinne hvis hun likevel bestemte seg for å få det, det handler om prevensjon for å unngå kazusnyh situasjoner.

 •  Noen mennesker er så tiltrukket av lys tilkoblinger som helt slutter å tenke på en mer alvorlig forhold. Å vite den sanne kjærlighet som vil bli med deg i årene som kommer er også viktig, fordi du ikke vil være en levetid kjører fra en affære til en annen.

 •  Men det skjedde


   Hvordan oppføre seg under en ferieromanse å presentere deg selv på riktig måte, og ikke lider etterpå? Prøv å se på hele prosessen med mannlige øyne - slappe av og ha det gøy!
  Ferieromanse fordeler og ulemper

   Ikke nøl om hva som vil skje videre, leve det nåværende tidspunkt, men i moderate mengder, selvsagt. Innse at utvidelsen vil ikke, tenk på din fangst som en verdifull erfaring som du kan bruke i det virkelige liv.
   En ferie romantikk som gikk ut og skjedde, deretter pre-konfigurere seg selv til den riktige måten - et sjarmerende smil, et varmt blikk, bør ikke la ansiktet ditt. Være sosial! Husk at en tendens til å forlate for lavt, så forsinke søk etter "eventyr" er ikke nødvendig. Og aller viktigst - ikke zatsyklyuysya ikke male en transcendental illusjon. Ferieromanse - en liten stue episode som, i likhet med alle de gode slutter raskt.  
  Яндекс.Метрика