Istanbul, uten overdrivelse, virkelig flott og stor by som kan skryte av en lang historie, betydelige og imponerende monumenter, minnesmerker og moderne områder som er minst historisk, fantastisk og forårsaker stor interesse av besøkende.
 Istanbul - en by der alle bør besøke, tett befolkede metropolen 15 millioner mennesker har en unik karakter og atmosfære, alltid innbydende for turister og reisende.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Det unike med denne byen er at det er verdens eneste fanger dets territorier to kontinenter - Europa og Asia, så sjeldne avgjort på begge sider av Bosporus.
 Gamle høyborg av muslimske og kristne tradisjoner, siden oppstarten har vokst til enestående dimensjoner, så det er lett å gå seg vill i, og, til tross for store folkemengder av turister som jevnlig besøker Istanbul, noen ganger veldig vanskelig å finne noen som i det minste gebrokkent engelsk kan spesifisere du på den rette måten.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Lokalbefolkningen sjelden skryte kunnskaper i engelsk, enn si russisk, så det er godt kjent med alle mulige ruter gjennom byen før, og ikke å fjerne seg, sørg for å kjøpe en turist kart over Istanbul.
 I denne store og gamle byen vanskelig å navigere i begynnelsen, tross alt, ikke en gate, monumentet, så vi bestemte oss for å gjøre en grov plan for deg, som kan sees av turister i Istanbul.

 Hagia Sophia


 Selvfølgelig, intensiteten og dekning av din tur, først av alt, vil avhenge av tidspunktet for ditt opphold i byen, men likevel, ikke avhengig av om du bruker det hensiktsmessig og stor entusiasme. Det første stedet hvor turstier krysser alle gamle Konstantinopel sammen på den verdensberømte Sultanahmet-plassen.
 Ikke rart det kalles det historiske og kulturelle sentrum av Istanbul, det er bare en stor hovedtorget i byen hvor det er et stort antall monumenter kjent over hele verden. Det første som tiltrekker øyet - det er Hagia Sophia - gamle og majestetiske ortodokse kirke, bygget i 537 av keiser Justinian, som ville reflektere den fulle styrken og kraften i den bysantinske staten.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 I 1453, etter erobringen av Konstantinopel av det osmanske riket, ble St. Sophia katedralen omgjort til en muslimsk moské, rike kristne mosaikker ble smurt gips, hjørnene av store komplekset ble bygget, ikke typisk for den kristne kirke, minareter, og flertallet av veggpaneler og til denne dag kan du finne arabisk ligatur.
 Den første som tenkte å spare et unikt kompleks i et museum, var klok president Kemal Ataturk, som forvandlet bygningen i midten av forrige århundre i en unik kilde til islamske og kristne kulturer, besøkende til alle, men for en liten avgift.

 Sultanhamet moskeen (Den blå moské)


 Neste byggverk, bygget rett foran Saint Sophia, er den blå moskeen. Disse to arkitektoniske monumenter er kjennemerket på alle Tyrkia, til tross for at rundt dem stadig debatt om hvem som er vakker og som er finere.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Sannsynligvis er det ingen riktig svar, fordi begge templene er fantastiske og uforglemmelige følelser igjen i minnet til alle som så det i livet minst én gang. Den blå moské ble bygget av Sultan Ahmed, som ønsket å etterlate noe stort og unikt, noe som ville ha overgått rikdom og skjønnhet Hagia Sophia.
 Som et resultat av en unik minareter med et unikt nummer - seks, i tillegg innsiden er fullt innredet med blå fliser sjelden marmor, hvor produksjonen ble lansert eksklusivt for byggingen av huset.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Spesielt inntrykk etterlater det indre av moskeen, utrolige glassmalerier, malte keramiske fliser og unike håndlagde tepper. Spesielt imponerende bønn nisje som er helt skåret ut av et enkelt stykke marmor!
 Dessverre har mange katastrofer og en bortskjemt skjønnhet dette stedet på grunn av venetiansk innredning måtte byttes ut, men uavhengig av dette, er det umulig å besøke Istanbul og ikke besøke dette stedet.

 Basilica sisternen


 I det samme området er et annet sted du må besøke for turister, kalt jordiske sisternen. Oversatt fra det greske "tank" betyr "reservoar", faktisk er dette en gammel reservoar av Istanbul, som ble bygget under keiser Justinian.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Naturligvis, slik en stor og massiv konstruksjon bygget for en grunn - det skulle holde et stort lager av vann i tilfelle beleiring eller tørke.
 Ved å bygge deres utseende vagt minner om et palass for etableringen ble brakt devyatymetrovыh 336 kolonner med forskjellige gamle templer, og to av dem er to marmor hodet til Medusa Gorgon, en opp hodet, og den andre veien rundt.
 Ukjent hvorfor de satt akkurat si de har makt oppfyllelse av ønsker. Reservoar brukes til andre formål før det 16. århundre, og deretter ble forlatt og skitne. Restaurert og gjenopprettet ham fram til slutten av forrige århundre og åpnet som museum.

 Grand Bazaar


 Et annet interessant og fantastisk sted for alle som bryr seg om gaver, shopping og generelt handelen. En av de største overbygde markedene i verden åpner opp sine dører, er det som ligger i et område på 30 700 kvadratmeter med 66 gater, som passer så mange som 4000 butikker!
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Her kan du finne alt fra små suvenirer, etterbehandling tekstiler, skinn og pelsverk, antikviteter, smykker og tyrkiske tepper. Bazaar er fra det 15. århundre, og har på sitt territorium et stort antall restauranter, barer, moskeer, boliger og enda en kirkegård!
 Og til slutt, for å se den virkelige Istanbul, dra på båtturer på Bosporos-stredet, fordi den eneste måten å nyte alle de fantastiske utsikten over byen og naturen.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se en turist i Istanbul?

 Herfra kan du gå til den berømte Maiden Tower, som ligger på en liten øy i stredet. Det er en legende som den tyrkiske Sultan bygget det for sin unge datter, som peredvischala tidlig død.
 Legend har en lykkelig slutt: jenta reddet den unge prinsen og tårn forble vakkert monument, som nå holder på dens territorium en restaurant, observasjon dekk og suvenirbutikker.
 Gå til Istanbul, har han noe å overraske deg!  
 Fantastisk sted med kontraster, en by-land, by-myter og legender at hans eksotisk i flere tiår tiltrukket seg turister fra hele verden, men verdt å merke seg at den massive område av Singapore og ikke, men at han bare vinner!
 Denne fantastiske byen ligger på øyene i Sørøst-Asia, den største som Singapore, Sentosa, Uybyn og Tekonh-Besar. Et område med liten, bare 718 km 2, men overraskende, det vokser hvert år gjennom programmer gjenvinning området.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Om Singapore uregelmessighet kan snakke i timevis, deretter møte untouchable ting: høy raffinement av økonomi og politikk, faktisk, er en av de mest lovende og mest suksessrike byene i verden, dyre og elegante - dette er hva som kan beskrive det i et nøtteskall.
 Men sammen med alt dette progressive, er fortsatt svever aura av noen orientalske mysterier, sagn og historier blir levende og fargerik blanding av forskjellige kulturer og religioner bokstavelig talt blåser hodet av en vanlig person. Men enda mer interessant: det er alt her får sammen perfekt, uten foreligger konflikt og selv aktivt voksende, samle alle de nye og hemmelige ritualer.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Her glade for å feire den ortodokse påsken, i slutten av Ramadan, den muslimske og Buddhas fødselsdag, kan det virke som de er merket med samme iver, uavhengig av religion.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Den har en enorm sky av bøter for alt og alt å gjøre med det, de er den høyeste i verden, men resultatet er ansiktet: lavest kriminalitet. Selv forlate sin lommebok på bordet i en kafé, kan du ikke være redd for at du vil prøve å lade noen.
 På gatene i renslighet og orden, og alt som grenser på urealistiske utsikt over byen, moderne og unike bygninger, de dyreste bilene og voksende tegn på sivilisasjon overalt.
 Kanskje det er verdt bare for å dra på ferie til Singapore for å se førstehånds alle disse mirakler i moderne tid. Det er straks bemerket at luksuriøs resort det bort, dette er ikke stedet for ivrige badestrand er vant til rent vann og hvit sand, høydepunktet av dette stedet litt annerledes.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Dette er i hovedsak kommer allerede erfarne reisende som er lei av vanlige feriesteder og lett finne noe her "hva er nytt" og helt ukjent.
 Ikke, selvfølgelig, det er også en veldig bra strand, i utgangspunktet, er de plassert på Sentosa Island, til tross for at siktlinje ligger port med hundrevis av store tankskip, tiltrekker det et betydelig antall turister.

 Hvordan du får og hva du trenger?


 Flyturen tar deg en lang tid hvis du flyr fra Moskva, ca 10 timer, som er vanligvis kjedelig. Du kan søke varianter med endringer, de er vanligvis laget i UAE eller i Bangkok, Thailand.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Visum for å reise du trenger når du kom i landet i mer enn 4 dager. På er det nødvendig å ta vare på forhånd, vanligvis det er gjort i løpet av få dager.
 Med hensyn til skikker, er alt enkelt: som andre steder, forbudt innførsel av narkotika, psykotrope legemidler og noen fullstendig liste over forbudte produkter kan bli funnet på ambassaden.
 Husk at før du går i Singapore bør grundig forberede seg, både i dette landet har et stort antall restriksjoner og straffer som kan bli helt forstått av vår turist.

 For eksempel er det et forbud mot tyggegummi, selge den bare på apotek etter resept bare. Ikke forventet? Det er derfor det er viktig å kjenne til reglene og vaner i landet du kommer til å gå.
 Den lokale valutaen er Singapore dollar, bare ta dem alle butikker og hoteller, så brakt med seg midler som er nødvendig må byttes.
 Et annet punkt: i Singapore, er det ingen tipping, for det første, er de allerede er inkludert i prisen på tjenestene, og for det andre er det rett og slett ikke kombineres med utdanning og mentalitet lokale innbyggere.

 Klima og hoteller Singapore


 Klimaet på øya er ganske varmt, kan ødelegge den totale opplevelsen veldig høy luftfuktighet, noe som forklares med et tropisk monsunklima.
 Året temperaturen holdes på 32 ° C på de mest gunstige og "tørr" månedene å besøke er mellom juni og august, september og oktober enda mer tolerant å inkludere alternativer.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 I november og nesten til slutten av vinteren i Singapore i løpet av regntiden begynner, tradisjonelt på dette tidspunktet faller prisen på hotellet, med unntak av perioder med festivaler og helligdager, som det er mange.
 Når det gjelder overnatting, være rolig, dårlige hoteller eller hoteller her ikke eksisterer, selv i status 2 * -3 * lover ganske høy service.
 Hvis du drar på ferie med barna, så kanskje du bør bo på hotell som ligger nær havet på øya Sentosa. Urbane hoteller som er nærmere sentrum av Singapore, har deres territorium og er vanligvis multi-etasjes høyhus.

 Hva å se?


 Singapore Attraksjoner - er et eget kapittel, der du kan snakke lenge og iherdig. Selvfølgelig, vil denne listen åpner den magiske fornøyelsesparken Universal Studios, som ligger på øya Sentosa.
 Her vil du finne en svimlende ritt for barn og voksne, samt spektakulære show og festivaler, i tillegg er det på campus, finner du verdens største akvarium og badeland.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Den bruker saltvannsbassenger og alle kan snorkling under vann omgitt av en tropisk fisk og koraller. Her, i nærheten, en stor dyrehage ligger eller, mer korrekt, reserve dyr som lever i territorium den største bestanden av orangutanger i fangenskap. På dette punktet, må dyrene ikke sitte i bur, de er fri til å streife på deres reservat, som er beskyttet av steiner, vegetasjon og fossefall.
 Hvis du er på vei til Singapore, sørg for å besøke natt safari og fugleparken Jurong Bird park, futuristiske hager med store drivhus, fylt med væske og ulike representanter for de subtropiske flora.
Hvordan å arrangere en elegant feriested i Singapore?

 Sørg for å besøke de store kjøpesentre, fordi Singapore - den første omlasting hub av alle varer og selv den nyeste innovative mote. Ikke glem å besøke de lokale restauranter med tradisjonell mat, som kan skryte av sin egen liste over kjente retter.
 For eksempel, er det verdt å prøve chili krabbe, stekt gulrotkake, kylling med ris i haynonsky og Laksa (fat med nudler og reker). Og til slutt, ikke glem å nyte utsikten natt i byen, som på dette tidspunktet blir en ekte by av fremtiden romstasjon med opplyste skyskrapere atmosfæriske kommer til uendelig høyder.
 Gå til Singapore nydelig!  
Яндекс.Метрика