Hvis du vil ha noe ekstraordinært og romanen? Så for all del gå til Vietnam. Dette landet vil overraske deg og gi deg en masse levende inntrykk. Men først lage en reiseplan og finne ut hva som ble nødt til å se hver turist.

 Hva er dette landet?


 Vietnam (vietnamesisk sosialistiske republikk eller, for å være mer presis) - en stat i Sør-Asia, som ligger på Indochinese halvøya. Vietnam grenser med Kina, Laos og Kambodsja, som grenser til Sør-Kinahavet. Arealet av denne tilstanden er 331 210 km 2 Vietnam er hjem til rundt 90 millioner mennesker.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

 Natur og miljø


 Klimaet er subtropisk, og tempererte fjellområder. Generelt er de fleste av Vietnam er det to årstider: vått og tørt. Wet varer i omtrent fra mai til november, og de mest regnfulle månedene anses sommer (juli, august og juli), så for tiden ingen bedre ferie plan. Den tørre årstiden varer fra desember til april.
 Og den mest gunstige for reisetid i dette landet - i januar og februar. Sun inaktiv og myk, forfriskende sjøvann. I perioden fra februar til mai er veldig tørr og varm. Den kaldeste måned anses å være januar, men vintertemperatur fremdeles er ganske høy og varierer fra 15-25 grader. Om sommeren stiger den til 35 til 40 grader.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

 Hvis du har sett minst en gang Vietnam i bildet, har du sannsynligvis allerede setter pris på sin natur. Lindring av landets mangfoldige: det finnes platåer og høyland og fjellkjeder. Likevel er det meste av territoriet (ca 2/3) okkupert av fjell. Det er fossefall, innsjøer og elver.
Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

 Her vokser tykke eviggrønne tropiske skoger med varierte og flotte trær som jern, brun, rød, svart, bambus, sandeltre og mange andre. Faunaen i dette fantastiske landet er også unik og rik. For eksempel, i jungelen kan du finne hjort, villsvin, villkatter, lemurer, aper, pantere, leoparder, tigre, bjørner og antiloper. I tillegg er det mange sjeldne fugler.

 Hvordan komme seg dit?


 Komme til Vietnam kan bare være på et fly, vil reisetiden være ca 9-10 timer. Flyene gjennomføres jevnlig kjente selskaper fra mange store byer.

 Byer og feriesteder


Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

 Liste opp de største og mest populære feriesteder og byer i Vietnam:
 •  Hanoi - Vietnams hovedstad og nest største byen i staten. I denne byen vil du se merkelige og fantastiske blanding av kulturer i øst og vest, nemlig raffinert fransk arkitektur og kinesiske tradisjoner som utviklet seg over århundrer og selv årtusener.

 •  Fanthyet - en utvei Vietnam, rolig og stille sted, et paradis for turister og strandelskere. Her kan du slappe av med familien og nyte den varme solen, varm sjø og fin hvit sand.

 •  Danang - en annen utvei som kalles den mest fredelige stedet og en ekte perle Vietnam Asia. Danang er mulig å se hva som ikke er i de store byene - fred. Byen virket nylig vekket etter en lang søvn og begynner å leve sitt eget liv.

 •  Nha Trang - det største feriestedet og nesten det eneste landet som tar turister hele året. Etter å ha vært der, kan du se de flotte strendene med en total lengde på ca 7 kilometer, rolige bukter, korallrev og holmer isolerte. Forresten, kan du prøve behandling med mineralvann og gjørme.

 •  Vung Tau - en annen rolig, stille og utrolig vakkert land byen.

 •  Hoi An er inkludert i listen over verdens kulturarv.

 •  Ho Chi Minh-byen. Hvis du er lei av bylivet, og er ikke redd for folkemengder, kom hit. Dette er en stor metropol og kommersielle sentrum av Vietnam.

 •  Bay vil nyte den unike naturlige skjønnheten i Nord-Vietnam. Her er Halong Bay med mer enn 3000 øyer, som virket sprengning fra vann Gulf of Tonkin og sendes inn i himmelen. Dette stedet tiltrekker seg turister fra hele verden!

 •  Hue ligger i den sentrale delen av landet på Perfume River. Hvis du ønsker å se historien til Vietnam, må du huske å sjekke tilbake.

 •  Hva er interessant?


  Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

   Interessant du kan se i Vietnam? Det er mange vakre og fantastiske steder. Fortell dem mer, så du har en idé om at du må se.
 •  Tunneler Cu Chi. Tidligere var det en landsby, men angrep av amerikanske inntrengerne er nesten helt borte under jorden. Beboere gravde tunneler og kjempet for sitt land.

 •  Mekong Delta - en ekte eksotiske Vietnam og den mest fruktbare området av landet. Etter å ha vært der, kan du ikke bare vurdere chic natur av staten med sine unike dyr og planter, men også få en sjanse til å se livene til de innfødte vietnamesiske - landsbyboerne.

 •  Halong Bay (navnet bokstavelig oversettes som "synkende drage") - er ikke bare et interessant sted landet, og en ekte mesterverk skapt av naturen. Bay dekker et område som tilsvarer 1500 km 2 det ligger mange øyer, bergarter (det er ca 3000), dekket med tett kratt av skog.

 •  For Nagar Towers - et tempel kompleks at det er mer enn ett tusen år. Noen delvis ødelagt tårn, men det viktigste og det viktigste en som noensinne ble bygget til ære for dronningen forble intakt.

 •  Besøke øya Vynperl og gå på den lengste taubane som stiger over havet over 3000 meter. Nyt en unik opptog og storslått skjønnhet.

 •  Oppføring attraksjonene i Vietnam, for ikke å nevne Lonhshon pagode, som i 60 år noen munker begikk selvbrenningen. Og hvis vi glemmer om denne forferdelige historien, kan du se den vakre tempelet med drager og store Buddha.

 •  Guest house "Hang Nga" kalt galehuset. Bizarre denne bygningen opphisse fantasien og bokstavelig talt frustrerende.

 •  Datanl Falls - en av de vakreste fosser i Vietnam. Og hans fot alle kan levere elektrisk slede, som en berg og dalbane.

 •  Monkey Island, som lever i naturen rundt 1.500 aper.

 •  Røde sanddyner - ørken sand utrolige farger som skifter farge avhengig av tid på døgnet.

 •  Vietnamesisk Notre Dame ble bygget av den franske.

 •  Matlaging funksjoner


   Restauranter og Vietnam mange ganger forbausende føre. En vietnamesisk mat vil overraske deg sikkert. I noen regioner av landet folk er glade for å spise nesten alt som er minst noen ernæringsmessig verdi, for eksempel gresshopper (deres stekt). Men alle rettene ganske lett, velsmakende og sammensatte.
  Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

   Representerer kjernefunksjonene i det gjøre nudler, kaker, brød og mer. Den vietnamesiske kjærlighet og mye brukt nyok mødre - fiskesaus, som er produsert ved gjæring av liten fisk i en saltløsning (nepotroshenuyu fisk i saltet vann igjen i solen). Og i likhet med alle typer vietnamesiske krydret krydder og krydder. Drikk - en grønn te, kaffe og vin.
  Hva kreves nødvendigvis trenger å se i yetnami?

   La Vietnam vil overraske og imponere deg!  
   Familieferie i stand til å gi en uforglemmelig opplevelse og gode minner for både barn og deres foreldre. Men reiser med barn - en seriøs test av moralsk og fysisk beredskap og tålmodighet. Til måten var hyggelig og trygt, kan du lese vår artikkel som er verdt å huske sitter på et tog eller fly med babyen.
  Reiser med en baby, er det verdt omegn favorittene sitter på et tog eller fly

   Før du reiser


   Det første trinnet - den moralske trening. Barna bør fast vet hvor de går og hva de vil. Begynne å nyte ferien hjemme ennå. Plukk opp bilder av stedet hvor du går, finne interessante steder å besøke, lage en liste over dine forventninger. La barna selv samle poser hvis de er veldig små - gjør det sammen, fortell dem hvor du kan bære en spesiell kjole. Ikke glem å ta en favoritt leketøy. Vesken skal være lager søtsaker, godteri, små leker, papir og blyanter - de vil hjelpe passere tiden venter. Du kan også forberede interessante overraskelser. Dette vil gi psykologisk komfort.
   Ikke glem om fysisk helse. Advance verdt å besøke barnelege og passere de nødvendige testene. Avhengig av land og lengden på oppholdet, kan barn trenger vaksinasjoner. De fleste er nødvendig vaksinasjon, hepatitt A og B, tyfus, encefalitt, meningokokk, gulfeber (amarylleza), rabies. Samle så nødvendige medisiner, være oppmerksom på at enkelte medisiner kan eksporteres til utlandet bare med en resept.

   På flyplassen


   Nøye rozplanuyte avreisedagen, må du komme til flyplassen på forhånd for å roe å registrere og pre-flight inspeksjon. Enige på forhånd at dere skal gjøre i tilfelle av force majeure, som møtes, bli tapt hvis du lar barna visittkort med navn og telefonnummeret ditt.
   Review - en vanskelig og frustrerende prosess. Fortell barna at de kan forvente og planlegge sine handlinger. Når du passerer metalldetektor i hendene på rebnkom i sin rullestol ikke kan kjøre. Advance sjekke med flyselskapets regler for transport av rullestoler, de fleste selskaper tillater dem å kjøre opp stigen, lunger "cane" kan tas inn i kabinen.
   Airplane passasjerer med barn som sitter i pyarvom rad i økonomiklassen. Før setene er det et sted å komme og spille. Ikke gjør barna sitte hele flyturen, men husk at de beveger seg rundt hytta bare med deg. Barn opp til 18 kg. bedre transport i spesielle barneseter hvis barnet ikke har et sted - satt ham til knærne og fest med en spesiell barne belte. Husk at hvis du flyr hele familien, er du pålagt å sette sammen.
  Reiser med en baby, er det verdt omegn favorittene sitter på et tog eller fly

   I bilen


   Prøv å gjøre turen morsommere Kaa mulig, behage myke puter og tepper. Må stoppe så ofte som mulig (minst en hver to til tre timer), velge et hotell for en overnatting på veien. Tenk på forhånd hva som vil ta barnet, bøker og leker som passer for barn, voksne barn nyte spill som ord, en krokodille, se på skyene og beskriver hvem de liker, ser ut av vinduet og ringe gjenstander i et brev. Lagre alle ting relatert til reise, servietter, tegninger, fotografier, kan de settes inn i en sommer album.

   På toget


   Tog - billig og praktisk transportmiddel. Til reiser ikke blir omgjort til stress, tilpasse avgang og ankomst i Diet sønn eller datter. Den lange reisen skal omfatte både søvn og våkenhet. Viktig valg type kjøretøy, det kommer an på din trivsel og arten av babyen. Noen oppfører seg normalt eget sete, for andre er det et rop og tårer. Undersøke forslag ofte finne billig rommet eller JI sted.
   Velge klær for bilen nøye. Det bør ikke hindre bevegelse og være for varmt, husk at biler ofte har aircondition. Hvis coupe for mye sol, prøv å henge gardin, mer liberal baby. Vann bør bare være flaske og bedre mat å bringe. Listen inneholder også de viktigste: pot, kluter, bleie flanell pair, leker, førstehjelp kit.
   Prøv å holde deg rolig og ikke glem sans for humor. Avhenge av ditt humør og sinnstilstand komfort baby.
  Reiser med en baby, er det verdt omegn favorittene sitter på et tog eller fly
  Яндекс.Метрика