Italia - utrolig vakkert land. Og spesielt vakker en av de største og mest utviklede byene - Milan. Starter her, ikke rush å arrangere shopping. Det er et sted som hver turist bør besøke.

 Milano Attraksjoner


 Så, hva du skal se turister i Milano? Her finner du de mest interessante stedene:
 1. Duomo. Det er Duomo, eller Cathedral of Our Lady Nashente som er kjennetegn for byen og dens symbol. Katedralen begynte å bygge i XIV århundre og bare fullført byggingen i 1813. Men prosjektet har blitt godkjent og er ikke utsatt for endringer, slik at bygningen er utformet i samme stil - Gothic.
 Katedralen er så stor at ikke beundre det bare ikke. Inne i huset ikke mindre vakker fordi interiøret er dekorert med ulike skulpturer, glassmalerier, søyler og avbildet scener fra Bibelen, og fantastiske dyr.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Sørg for å se på gravene til helgener og statuen av St. Bartholomew, som døde i smerte og var skytshelgen for alle fiskere. Blant annet her er den beste i verden kroppen. Og står på taket, kan du nyte utsikten over byen og utforske området rundt.
 2. Hvis du aldri har vært på teater, vil du sikkert besøke dette stedet i Milano. Kjent over hele verden La Scala mer enn tre århundrer, er et møtested for aristokrater og representanter fra høyere lag av samfunnet. Denne drømmen får kjennere av kunst og vanlige tilskuere.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Det er bokstavelig talt gjennomsyret av rikdom og luksus. Stoler trukket i dyre fløyel, dekorert med stucco vegger og forgylte, og skuespillerne opptre smart og halsbrekkende kostymer. Hvis du velger å besøke La Scala, forberede minst 25 euro (opp til 250) og elegant antrekk, som ved inngangen du vil sette pris på. Hvis klærne ikke passer i kleskode, vil du bli bedt om å gå og endring.
 3. Milan - en by av kulturelle utdanning, gallerier og museer. Så hvis du er i byen, sørg for å besøke Brera galleri. Her kan du finne malerier av kjente kunstnere i verden. Og et slikt antall bilder er ikke, kanskje, hvor som helst. Han grunnla dette galleriet ennå Napoleon på slutten av det nittende århundre.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Skjermene i de dager var bilder som Bonaparte beslaglagt klostrene. I dag kan du se mesterverk av Rubens, Raphael, Picasso, Bellini, Caravaggio og andre kjente og største kunstnere. I tillegg galleriet kan du se den unike prosessen med restaurering av malerier, utført av de beste mestere i kunsten studio. Sørg for å besøke dette galleriet og trykk den høye kunsten.
 4. Sforza Castle også absolutt fortjener oppmerksomhet fra turister. Det ble bygget tilbake i XV-tallet og fortsetter å glede storhet og skjønnhet. Spesielt interessant er bygningen vil være for russerne, som tårnet og brystvernet på toppen av veggen gjør dette utrolige slottet som Moskva Kreml, er Den røde plass ligger.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Det faktum at de projiserte Kreml Milanese arkitekter som har grunnlag Sforza Castle. Dekorasjonen av huset på det tidspunktet han ble engasjert av Leonardo da Vinci, så det tar hedersplass i interiøret. Også her kan du se Michelangelos uferdige skulptur, unike samlinger av musikkinstrumenter og en rekke statuer og byster.
 5. Santa Maria delle Grazie. Kirken ble bygget i XV århundre. Hva er bemerkelsesverdig dette stedet? Først funksjonene i arkitekturen. Denne kirken er forskjellig fra de som brukes til å se mye av oss. Santa Maria delle Grazie - en bygning med mange fine detaljer og subtile kuppel.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Og turister fra hele verden kommer hit for å se den berømte fresken av Leonardo da Vincis "Nattverden", som skildrer den siste måltidet Jesus Kristus. Det var under dette måltidet han fortalte disiplene at en av dem ville være en forræder. Selvfølgelig betyr ikke dette fungerer i dag er hvordan Leonardo opprettet det, så mange ganger utsatt for restaurering. Likevel ideen og plottet reservert.
 6. Museum of Science and Art. Totalt, presenterer museet flere eksponeringer. Dermed ett dedikert til liv og verk av den store kunstneren Leonardo da Vinci. En annen utstilling fokuserer på hvordan man skiller en falsk fra originalen. Dette rommet inneholder et utvalg av originale malerier, møbler, ikoner, ulike keramiske produkter og mer.
Hva å se interessant turist i Milano?

 I samme rom kan du se kopier og forfalskninger, og lære detaljer som kan oppdage forskjeller. En annen museumsutstilling viet neevropeyskomu kunst, som verker av afrikanske folkeslag. Totalt presenteres rundt 300 utstillinger som tillater å vite mer om livet til afrikanske stammer. I tillegg kan besøkende gå på ubåten og se gjennom teleskopet.
 7. Garden City i Milano Ligger i den østlige delen av byen og er en stor park, som i tillegg til blomster og trær kan også finne ulike museer, palasser. Men dette stedet er ikke bare vakker, men også historisk viktig og meningsfylt.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Det det siden 1797, og er en av de eldste stedene i Italia. Bygningen ble bygget av Giuseppe Permarini som var arkitekten av La Scala. Forresten, er fortsatt på plass i hagen var en ødemark. A Habsburgerne, som deretter styrte Milan, bestemte seg for å organisere dette stedet nydelig hage, som fornøyd hennes skjønnhets italienere.
 8. Monumental Cemetery. Det ville virke, hvorfor gå til kirkegården? Men den vanlige graven som dette stedet nok. Det ligner snarere en bisarr samling av fantastiske skulpturer. Her er begravet berømte og rike mennesker, så gravsteiner fengslende skjønnhet.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Legg spesielt merke er graven av familien Mott, som var en industrimann og engasjert i produksjon belte. Monumentet er laget i form av belter. Du må heller ikke ta hensyn til hvelvet familien Campari familie. Registrer dekorert stein eksemplar av "Nattverden". Denne kirkegården er fullt mulig å gå seg vill, slik at alle turister anbefales sterkt å lese planen.
 9. San Siro. Milan - en by av talentfulle spillere, så hvis det ikke var en stor luksus stadion, ville det være fantastisk. San Siro - den eneste Milan og den tredje velychchyne hele Italia fotballstadion, som samtidig kan romme opp til 80 tusen fans.
Hva å se interessant turist i Milano?

 I Milano, så mye som to fotballklubber og alle spillerne trene her. Lokalbefolkningen noen ganger kaller stadion "stemmen av verden." Dette er sannsynligvis på grunn av skrikene fra fotballfans som gråter ofte og regelmessig her på fotballkamper.
 10. Museum Poldi-Petsolly. Dette er en av de mest interessante museer i Europa, som inneholder utstillinger fra en privat samling. Denne variasjonen av kunstverk: malerier, møbler, smykker, gamle våpen og antikviteter.
Hva å se interessant turist i Milano?

 Tidligere, disse unike og dyre elementer inkludert en velstående og innflytelsesrik borger av Milano. Gjennom hele sitt liv var han interessert i å samle og kjøpte de mest absurde og dyre ting, så bød publikum. Så det var et museum, kommer i at du kan nyte atmosfæren av chic og aristokratiet.
 Sørg for å gå til Milano for å besøke de mest interessante stedene i denne vakre og mest romantiske by.  
 Hva bedre fascinerende reise? Etter alt dette reiser og nye opplevelser, dating, uforglemmelige følelser og regelmessig kunnskap noe nytt!
 I hvilket land ville du går, overalt kan du finne noe spennende og imponerende, eller den berømte arkitekturen i Paris eller Roma, eller luksus landskapet i Midt-Østen, og kanskje den undersjøiske verden av øyene i Stillehavet?
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 Overalt har sine fordeler og ulemper, men du noen gang tenkt på hva det viser seg, er det en rekke land der det er bedre å ikke gå for ferier eller reise? Det fikk ikke bedre, fordi det jevnlig oppstår noen hendelser som helt fraråder nysgjerrige turister fra å besøke slike nettsteder og reklamebrosjyrer de vises sjelden.
 I utgangspunktet er det snakk om land hvor kriminalitet og terrorisme overgår alle tillatte grenser, og lokalbefolkningen blir stadig utsatt for ulike typer vold og angrep, som et resultat de mister sine kjære.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 Vi har samlet de 10 farligste landene for turisme, besøk som kan bestemme bare de mest vågale og til en viss grad, obezbashennyh turister, elskere av ekstremsport. Før du går til en av dem, er det verdt flere ganger og tenke nøye undersøke alle mulige risikoer som kan oppstå det enkelt.
 1. Somalia
 Ifølge den autoritative utgaven «The Forbes», som lenge har publisert sin egen liste over de farligste landene i første omgang det faller Somalia - kjent for sin pirat aktivitet østafrikanske landet, som effektivt delt opp i flere separate deler inn i borgerkrig.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 I Somalia er det en overgangs føderale regjeringen, som har blitt anerkjent av det internasjonale samfunnet, som representerer den legitime myndigheten i landet. I realiteten styrer det bare den sørlige delen av Somalia, og hele resten av territoriet under kontroll av nullstilte formasjoner av radikale islamske bevegelser.
 2. Irak
 Staten ligger i dalen av Tigris og Eufrat, har store reserver av olje og gass og vasket Gulf i 2014 er en av de farligste landene i verden å besøke og livet i det.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 Plasserer gamle sumeriske sivilisasjonene i Babylonia og Assyria, og familien historier av tusen og en natt, dessverre, ikke i stand til å ta turister til å demonstrere sine sterke historiske og kulturelle verdier.
 Borgerkrigen som fortsetter i Irak i over 10 år, bidratt til det faktum at lokale folk har glemt hva verden og hvordan å leve uten armer.
 3. Colombia
 Et land med en enorm liste over attraksjoner, luksuriøse kystbyer og fantastiske naturfenomener, fortsatt viftet med en dum sky av herlighet: Colombia er å bryte alle rekorder for antall kidnappinger.
 I utgangspunktet er disse forbrytelsene er begått for løsepenger, så forlate byen, spesielt om natten, er ekstremt farlig. I denne landsomfattende distribuerte ulike narkotiske stoffer som som "gaver" kan tilby fremmede i gatene.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 I tillegg utbredt plyndring i landet, så mange turistbrosjyrer advare reisende om behovet for å kontinuerlig overvåke all sin valuta, men også for å demonstrere for publikum den dyre smykker og foto - og videoutstyr.
 4. Afghanistan
 Et av verdens fattigste land, til tross for sin viktig geopolitisk posisjon i verden. Det er fortsatt den rette som er sterkere og sterkere en som har en granatkaster eller en maskin. Holdning til utlendinger mistenkelig, det er frodig vold og stadige drap som i hovedsak noen eller noe ikke er kontrollert.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)
 5. Pakistan
 Dårlig og svært folkerike land, som er i ferd med å gli inn i avgrunnen av komplett og kaos. Stående selvmordsterrorangrep, regelmessige angrep på styrkene til lov og orden og faste sammenstøt mellom ulike fraksjoner gjort Pakistan et farlig sted ikke bare for turisme, men for de fleste lokalbefolkningen.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)
 6. Sudan
 Staten ligger på grensen til Afrika, har en stor innenlandsk problemer selv etter at det fikk uavhengighet. I Sudan, og drepte hundrevis av mennesker hver dag, det er konstant kamp og skyting, og den andre borgerkrigen, som fant sted på sitt territorium, har blitt en av de mest tragiske konflikter i andre halvdel av forrige århundre.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 7. Jemen
 Hovedstaden, Sana'a, er en av de farligste byene i verden. Politisk ustabilitet og vedtatt etter 1994 borgerkrig, sendte dette landet en liste over de fleste uønskede besøkende til verden.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 8. Nord-Korea
 Staten i Øst-Asia som grenser Kina og Russland, er et lukket sted for turisme og sannsynligvis med god grunn. Den innflytelsesrike regjeringen styrer en stor hær, og den minste feil eller feil, kan denne mannen bli dømt til fengsel.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 9. Brasil
 Det antas at i denne solenergi varmt land og 14 er noen av de farligste byene i verden. Disse inkluderer hovedstaden Masaeyo og den berømte Rio de Janeiro. Det er alltid der ran og mord, voldtekt og kidnapping.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 10. Kenya
 Et vakkert land med mange interessante steder å besøke, er fortsatt farlig for turister, spesielt med hensyn til kvinner og reisende som liker å gå om natten.
Topp 10 farligste landene for turisme (12 bilder)

 Pass deg velge et land å reise!  
Яндекс.Метрика