Hva Maldivene for den gjennomsnittlige person? Det er et paradis drøm, langt, veldig søt, men en virkelighet som er gjemt et sted i det varme vannet i Det indiske hav. Maldivene, på juridiske rettigheter, regnes som en av de mest eksotiske destinasjonene turisme og rekreasjon er alle som møter de mest levende og utrolige følelser.
 Huske alle de nydelige bilder av endeløse sandstrender, turkist vann, palmer og høye blomstring tropiske unikt? Så nesten alle av dem ble filmet her, i Maldivene.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Her er alle, som utvalget, selv de mest bortskjemte og krevende turister vil ikke gå misfornøyd med Maldivene, ikke uten grunn, som kommer hit for å hvile det meste av verdens kjendiser og millionærer.
 Maldivene - en klynge av tusenvis av små øyer, eller, som er mer korrekt å kalle dem, atoller, som ligger i den nordlige indiske hav.
 Siden øyene er ganske nær ekvator, er de nesten ikke følt noen eller sesongmessige endringer, og selv om det også finnes en sesong av "dårlig vær", er det ikke lenge forsinket og uregelmessige regner bare på et senere tidspunkt.

 Ferier i Maldivene er alltid forbundet med lat lykke og total avslapning, som jomfruelige naturen med sin sjarm gjør man glemme alle jordiske problemer og vanskeligheter, er sivilisasjonen finnes bare på øya Malé, hovedstaden i Maldivene.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Ellers har du en unik mulighet til å oppløse i robynzonskom omgivelser, tropisk natur, milde skyggen av kokospalmer høye, i fred og ro.
 Men på samme tid, er turismen utviklet seg på et høyt nivå, alle fasiliteter og komfort du kan få til hotellet, som er for øvrig ikke faller under nivået på fire eller fem stjerner. Hva skal man si, service er virkelig på, men tillate deg selv en ferie kan ikke hver gjennomsnittlig borger av landet vårt.
 Prisene i Maldivene, ærlig, bite, råd til en slik tur kan bare de som har inntekt er "over gjennomsnittet". Hvis du absolutt ikke tenke på millionær kategorien, da dette vil ha å forlate å forberede seg på forhånd og spare opp litt penger, fordi, faktisk, alt er dyrt, og vanlig tyrkiske eller egyptiske «all inclusive» er mye sjeldnere, og er til tider mer. Men det er verdt det!
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Hvis du lurer på hvor mye dette ferie, ikke være lat, gå til noen kjente reisebyrå, redusert til et beløp ikke glem å legge betydelig verdi billett for flyturen, og det faktum at alle priser i Maldivene består av grunnprisen og, ofte, la det serviceavgift (10%) og moms (8%).
 Så, faktisk, noen prisliste på restauranten eller på tur, kan du legge til en annen 20% av den reduserte beløpet. De viktigste kategoriene av reisende som foretrekker fritid Maldivene andre steder er par som bemerket det noen viktig hendelse som for eksempel et bryllup eller jubileum egen.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Det er også par med barn som ønsker rolig og avslappende ferie uten stress og unødig støy, og, selvfølgelig, elskere av dykking, fordi den undersjøiske verden over Maldivene øya er en av de mest fremtredende attraksjonene på feriestedet.

 Hotell og lokal underholdning


 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe og delte seg billett til paradis for to, så ikke hastverk med å ta det første som du vil tilby, og spør deg selv om at ferie du foretrekker. Husk at du ikke vil finne det støyende diskoteker og fester, karaoke og animasjonsprogrammer, en perfekt ferie her - stille og tilbaketrukket.
 Nesten alle hoteller er bygget som egne bungalower og små villaer, som hver kan ha sin egen lille strand hvor du er mest sannsynlig, og vil ikke forstyrre andre gjester.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Her ligger den grunnleggende forskjellen mellom Maldivene andre populære feriesteder, trenger du ikke å lete etter minst en egen by, gjorde Maldivene ikke vet hva publikum trolig her og la den høye prisen for rekreasjon.
 De fleste av øyene er så liten at dens territorium kan plassere bare ett lite hotell, og noen ganger til og med ett enkelt individ villa for elskere. Mellom Atoll stadig renner vann transport, den mest populære av dem, Don, er en liten trekirke katerok flatt tak.
 Dette er den type taxi i Maldivene, og vanlig offentlig transport, som vi pleide å se i min by, kan bli funnet her i hovedstaden, Male. Mange hoteller tilbyr i "vann bungalower" som er trehus på påler over vannet både interessant overnatting på øya.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 I dette stedet, du gjettet det, en rekke fordeler, men det finnes også ulemper: for eksempel, kan sommermånedene og tidlig høst bli ledsaget av konstant vind, og dermed lett hovne opp, spesielt i juni eller juli.
 Fordi vann bungalower beste valget i vinter, da øyene satt et tørt, varmt og vindstille vær. En annen interessant type overnatting - seiling, for prisen ville det koste ikke mindre enn hotellovernatting, men til gjengjeld får du til å nyte rikelig med andre atoller.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 I Maldivene er det ingen begrepet "second line", alle hotellene ligger nær vannlinjen, og med at av de store underholdning, hvile på solsengene i skyggen av palmer og andre eksotiske vekster, bading i blått og klart vann med massevis av unike tropiske fisk som ikke redd for å svømme til land.
 En av de mest populære former for underholdning her - dette er dykking under vann dykking. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre i løpet av ferien, må du huske å prøve dykking i nesten hvert hotell åpnet en skole for å lære raskt, bemannet av kvalifiserte fagfolk i bransjen.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 SPORT Maldivene imponerende for sitt mangfold og unike korallrev rundt hver øy, inneholder et stort antall dyr og planter som er i stand til å gi mye av inntrykk og lyse følelser.
 Noen ekstra underholdning her er noen: du kan gå på en øde øy i Maldivene er mange, men du kan gjøre noen form for vannsport industrien vokser hver dag mer og mer.

 Mat og suvenirer


 Når det gjelder mat, så de fleste hoteller tilbyr overnatting med frokost, i en annen samtidig som du har mulighet til å nyte mat av Maldivene i små restauranter som er spredt utover.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Her har tradisjonell mat absorbert vaner av nabolandene, Sri Lanka og India som lover skarp, rik på krydder og urter, mat. Hvis du spiser på hotellet, kan du ikke røre den lokale gastronomi, fordi alt er helt overlapper med det europeiske kraftsystemet.
 Til resten forble ikke bare i minnet og i fotografier, jeg ønsker å være sikker på å bringe noe med deg, enhver liten ting, men det ville være minner om de vakre øyeblikkene brukt på ferie.
Hvordan å arrangere en ferie i Maldivene og Maldivene?

 Vanligvis er dette nasjonale souvenirer eller standard ting som for eksempel produkter fra kokosnøtter, malte bokser, shell produkter og tre, tradisjonelle klær, kokosolje eller haikjeft. Største utvalg og, viktigst, til rimelige priser finner du i hovedstaden i republikken.
 Gå til Maldivene og uforglemmelig avslapning garantert.  
Hvordan å bestille et hotell i utlandet for laveste pris? - Tips
 Jeg håper virkelig denne korte artikkelen vil være nyttig for deg og gjøre din reise og reise mer attraktiv.
 Valg
 Så alt av oss, noen mer, noen mindre, men reiser til forskjellige steder. Dette er flott! Verden blir stadig mer, er folk får nærmere! Men på samme tid, det er et problem kjent for de fleste av oss riktig, du gjettet det - et materiale problem. Enkelt sagt, kan ikke alle råd ikke hva reise, men selv bare for å dra på ferie i utlandet vår fantastiske landet. Spørsmålet er, hva du skal gjøre? Og egentlig det?
 - Klager om skjebnen?
 - Lang og kjedelig å samle inn penger til å dra til Tyrkia eller Egypt for mer informasjon om, høre alle ferie hovedsakelig russisk og kommunisere hele tiden med den samme "karen lykke" eller "lider" Dette er hvordan du liker?
 - Risiko en flott tur og ta æren, deretter tre år å betale banken en betydelig del av sin lønn?
 - Aksepter situasjonen og slå for å se på Discovery Channel eller lese blader om å reise til?
 Du kan så, men det finnes alternativer interessante.

 Nesten hver og en av oss, gå på tur i utlandet kan utvide sine evner gjennom enkel økonomi. Som de sier, hvorfor betale mer når du kan betale mindre? Og dette er ikke tomme ord. Hvis du har relevant informasjon eller vet hvor du finner denne informasjonen og hvordan du søker, kan kostnadene bli redusert til det halve, og noen ganger tre. Og du har mye å lære, men sies å ha en god start og ikke guder potter sparken. Minst nå vil vi mestret ett viktig poeng av dette komplekse program. Spesifikt, lære å spare på hotellreservasjon.
 For klarhet, gir vi noen eksempler. Det faktisk betaler for et hotell i Montreal på den verdensberømte merkevare Hyatt bare 80 dollar. På den tiden, så vel som av tvilsom kvalitet motell vil du måtte betale minst $ 120. Eller, for eksempel kjøpe Hilton London Hyde Park på 84 pounds mens på den offisielle nettsiden til hotellet finner du samme pris av 169 pounds. Eller Sheraton Brooklyn (NY) 4 netter pluss skatt for 570 dollar, mens en velkjent booking området http://booking.com tilbyr en minstepris på 900 dollarov.Nravytsya? Jeg er også. Disse eksemplene er ikke oppfunnet, men de fleste at nayisty fast. Og "forskjell" kan bli enda mer vesentlig, så vel som for pengene. Videre, i disse eksemplene er ikke det billigste alternativet. Og alle disse funksjonene gir oss vår favoritt web! Si det høyt kor TAKK!
 Men før du tar fatt på videre lesning, foreslår jeg gå gjennom en veldig enkel test for å hjelpe deg å avgjøre om du bruker denne metoden, og du bør ikke kaste bort tid forgjeves.
 Test egnethet
 I denne test bare en setning. Og det høres ut som dette:
 For alt du må betale. Hvis du ikke har penger, må du betale noe annerledes - deres tid, tålmodighet, sprek handling. Listen fortsetter.
 Hvis du er enig i påstanden, så du definitivt trenger å dra nytte av den foreslåtte metoden.
 Hvis du ikke er enig, ikke noe annet enn irritasjon, neste skritt du vil ikke gjøre. Deretter kjøpe en billett brenner et reisebyrå og satt i hodet. Dette skal være de mest "cool" måte å spare.
 Hvis du nøler, jeg har to forslag til deg.
 Den første - i stedet for å skli inn i filosofisk refleksjon på "hva man er, den andre ingenting" og "hvor urettferdig denne verden er ordnet," husk at alle "smarte bøker" nevnt en bemerkelsesverdig idé, nemlig at enhver vanskeligheter og hindringer i veien - det er ikke et problem, og din sjanse til å bli smartere, sterkere, dosvidchenishaZhadayte, jeg vil ikke engang gå på, du selv vet alt.
 Andre - hvis noe flink ikke skjer, ty til enkle matematiske beregninger. Matematikk - inspirerende ting. Eksempel $ 900 - $ 570 = $ 330. 330 multiplisert på dollaren, er resultatet en pen sum. Og så kommer årsaken til din egen fantasi. Du vet aldri hvem som kunne kjøpe med de pengene. Jeg forsikrer dere, denne metoden fungerer fint, testet på seg selv og sine venner som et stramt budsjett og sikret. Selv vanskelig å avgjøre hvilken kategori fungerer bedre (tee-hee).
 Den "navngi pris".
 Så det du går.
 Hva trenger du?
 Side http://priceline.com kan betale med kredittkort, tid og engasjement.
 Området (det er ingen slike områder, men det er den mest populære ressurs) og systemnavn-din-egen-pris Det er nok brukere av vårt internett. Om ønskelig, en partikkel av flaks og tålmodighet, overstiger besparelsene alle dine villeste forventninger.
 På dette nettstedet kan du når du ser på muligheten for å bruke alternativ - navn-din-egen-pris («Spell din pris"), som opererer på prinsippet om auksjonen. Ikke forveksle ordet auksjon. Vanligvis på tidspunktet for alternativet med deg den eneste deltakeren i denne auksjonen.
 I samme system er det ingen spesiell hemmelighet. Hemmeligheten ligger i ikke forstått av den vanlige mann prispolitikk de fleste hoteller. Det skjer slik at hotellet ikke samsvarte med kunden på en date, men ønsker ikke å innrømme dette åpent. Status i alle fall opprettholdes, og prisen på racks forbli "på". Et visst antall rom solgt "lukket" med ressurser som http://priceline.com. Meningen er klart - det er bedre å selge billigere enn ikke selge noe.
 Dermed er det gode navnet institusjoner ikke lider, og tap av fortjeneste restene. Bare spesifisere at et effektivt system for hoteller i Storbritannia, USA, Canada, og det gjør ikke alltid dra nytte av andre regioner. Men vi nå viktig å lære og få erfaring, jo mer at disse tjenestene er nå ganske vanlig, og antallet er økende.
 Hvordan systemet fungerer. Besøk nettstedet, klikk på «navn-din-egen-pris» i pop-up vindu fylle byen hvor du vil dra, og dato. Deretter, på den neste kategorien du åpne et kart der du kan velge området og bestemme stjerneklassifisering for et hotell. Og det er her moroa begynner - du foreslå å innføre noen pris du er villig til å betale. Og hvis databasen er det alternativet som passer din forespørsel - du nesten det fortsatt eneste problemet betaling. Hvis du ikke godtar ingen pris, endrer du søket ditt og fortsette videre til den seirende utfall. Og du vet, i de fleste tilfeller, vil resultatene forbløffe deg, og noen ganger bare bringe glede. Her er en liten inspirasjon for eksempel, gjennomgå en av deltakerne et forum for reisende (stil og staving bevart):
 Prayslayn reservert gjennom 8 hoteller, det totale antall netter 11 * -35 stjernestatus. By: New York, Washington, Niagara, Williamsburg, Myrtle Beach, Charleston, FK, Philadelphia 880 dollar brukt med en taxi. Jeg prøvde å beregne fordelen søkt ordinær pris (nedre grense) for samme hotell på egen hånd Haytagh og rabatter på andre nettsteder. Fordelen var ca $ 750! Etter bestilling edmoy prayslayn sendte en bonus på $ 10 for den neste reservasjon ki fikk på vurdering 8.9 (10-punkts skala) som overrasket. På de fleste sommer alternativer: Marriott Philadelphia Downtown (35 *) for 64 dollar (normal pris 149), pringhill Suites Williamsburg 2 * 38 dollar (vanlig pris 89), Fairfield Inn By Marriott ong Island Manhattan View 2 * for $ 85 (vanlig pris 199) .Med 8 prayslanovskyh 7 tilbyr gratis varm frokost, gratis i-fi. Ved 7 gratis parkering, inkludert Washington og Long Island. Disse to hoteller ahodyatsya ikke i sentrum, men tilbyr gratis transport til metrostasjonen, eller sentrum (Washington). Generelt jeg fortsatt fornøyd.
 Kilde: http://forum.awd.ru/viewtopic.php? f = 325 & t = 62810 & start = 40
 Etter min mening, som sier alt.
 Cons og kompleksitet
 Alle vet at de to sidene av mynten. Nå for cons, som uten dem?
 1) Når du har blitt enige om prisen, vil du bli bedt om å skrive kort og betale umiddelbart. Etter å betale pengene tilbake og kansellere en reservasjon vil du ikke lykkes. Bare hvis, som et unntak, men er nødt til å skrive brev og kommunisere med administrasjonen. Kanskje dette er den mest ubehagelige alternativet, og det bør ta for gitt.
 2) Navnet på hotellet vil du finne etter betaling. Jeg har aldri kalt det et minus. Det er til og med interessant - intriger og sjekker vezuchist. Spesielt fordi det er områder http://biddingfortravel.yuku.com/ og http://www.betterbidding.com/, hvor du kan finne informasjon om prisene på hoteller i umiddelbar fremtid, deres beskrivelse og anslag om hva du kan telle. For surfing Ynterenta relatert forskning og prissammenligninger kan også bruke følgende ressurser: Hotwire.com TripAdvisor.com Expedia.com Booking.com og mange andre.
 3) Som regel bare et utvalgt antall kategorier - for to. Hvis du har tre, er spørsmålet om ekstra senger må du bestemme allerede på plass.
 4) Hvis du finner det er noen nyanser, for eksempel, bare øke prisen på et par dollar du kan ikke - vil måtte endre eller område, eller stjernestatus. Igjen, gå til nettstedene nevnt ovenfor. Og bygger søket etter områder rangeringer gitt der.
 Engelsk
 Det er bra hvis du går på tur i utlandet, du snakker engelsk. Det vil spare deg ikke bare penger, men også tid. Men hva hvis du ikke har eller ikke snakke det flytende? Også det spiller ingen rolle.
 Minimumskrav - Norsk tegn trenger ikke å gå inn deg inn i en døs. Spesielt som chat og snakke med den engelske Internett eller Betjent trenger ikke, skjønt, kan det være svært nyttig. Dette er den engelskspråklige nettsted som du har å forholde seg til. Du forstår at informasjonen postet det på engelsk. Vi løser dette problemet som følger.
 Det enkleste alternativet er å bruke Google oversetter leseren (automatisk funksjon når oversatt hele siden). Hvis mislyktes, deretter "solnedgang hånd." Som sammen åpner et nytt vindu for å åpne den online oversetter der og tette merkelige og tidligere kopierte setninger. Etter litt tid, prosessen går, jeg forsikrer deg.
 Ønske
 Selvfølgelig, det er mange nyanser som ikke kan beskrives på forhånd, men erfaring kommer med praksis. Det kinesiske tegnet FU pistol, som betyr "Høyere ferdigheter" (oversatt innhold) består av to deler, som igjen har til "Time" og "praksis" (handling). Dermed kan det være en fantastisk konklusjon - for å oppnå excellence bør praktiseres i lang tid. Hemmeligheten! Fortsett !!!
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика