Hvordan å feriere reise
 Når du kommer tilbake fra ferie, vil himmelen være på samme sted før ham. Bare farge det for deg vil være mye morsommere. Ferie? Hva ferie? Så uten meg er det en vegg vil kollapse, vil himmelen falle til bakken og alt porastet mose så jeg tenkte for fem år siden. Han lærte meg å slappe av. Hans kontor er alltid noen som venter på opptak. Hans signatur kreves multi-million dollar selskap for hver av pusten hans. Men dette var den viktigste mannen i drømmen. Hemmelig lidenskap. Han elsket havet (de beste strendene i verden). Hans spent frihet og endeløse blå. Og nå drømmen nedfelt i en båt som big boss kalt til som en baby. Siden to måneder hver sommer han går til havet, vekk fra forretningsmessige mål og basestasjoner. En bedrift lever, puster og fungerer. Alle enige om å og vil bli avgjort etter to hav sommermånedene.
 Ikke napakovuyete tingene? Selvfølgelig, er du ansvarlig for skjebnen til menneskeheten, hvis du ønsker å tro det. Men ikke glem om hans eneste. Og når du kommer tilbake til de tilfellene tror himmelen er fortsatt der det var å forlate. Bare farge det for deg vil være mye morsommere. På ferie innebærer mye forventninger. Er de rettferdiggjort denne gangen?
 Hvordan å feriere reise
 Etter å ha studert en bok om feng shui, bestemmer seg for å låne noen prinsipper for å leve og en tid da jeg bare tilhører meg selv på en annen måte enn før. Jeg ønsker å forlate!

 Hvordan å feriere reise


 Med reiseveske - nesten alt synes møtes. Og i hendene på varene ikke distrahere fra hoved. Uansett hvor ridetur - til fjerne slektninger i kystbyen eller åpne ny i området, prøver å gå videre derfra til å få masse bilder og beundre dem før jeg ser med mine egne øyne. Tema eller enkeltbilder tatt av amatør reisende - på en vegg og desktop De hjelper fangst og suge opp "de andre" situasjon. Som om disse strendene er hjemme foran meg, høyre og venstre - nahylysya, strekke ut hånden og scoop hånd bølge torkneshsya uregelmessigheter i veggen av et gammelt hus i den travle klokke vidvolikayusya, zamriyavshys av en fremtid som er i ferd med å komme.

 Hvordan å feriere reise


 Jeg er glad for å se nye steder, men beklager, jeg må forlate sin medfødte slot. Jeg lover å komme tilbake snart. Vennligst ikke sørge og feire en solrik stemning. Vaske hans takknemlig bolig. Kast alle som lenge siden bestemte seg for ikke å sende et utklipp. La refusjon vil åpne en ny milepæl for meg og mitt hus. Sammen med unødvendige ting pozbavlyayusya av uønskede minner og tanker. Opoliskuyu vindu - leiligheten min fordi de ser verden og drikker sollys. Balkong fylt med håndklær, sengetøy og duker. Nanyzыvayu på en annen våt gardin gardiner. Smetayu støv fra bøker (hvor kommer støv) peremыvayu krystall og rense kjøleskap. Hvert hjørne gir jeg et stykke varme og omsorg. Tørk bladene av planter, masse leker, potter vыskablyvayu Etter hjemkomsten jeg møter nivået av et glass og slanke rekkene. Jeg har hørt fra venner som har forhåndsreservasjon er ikke bekreftet eller bagasje har tapt på den måten at huset de var i uorden. Så prøver å forberede meg til leiligheten hans fravær. Nær kan du besøke huset oftere for å ikke miste motet. Vanning blomster, børste av støvet, ventilere. Drikke te og se på TV. Fylle rommet med energi og livsbevegelsen. Fordi jeg ønsker å bli møtt renslighet og komfort. De bærer den helbredende kraft. Du kan ikke si om ruinene. 

 Taler


 Selv på en avstand vi opprettholde kommunikasjonen med sine kjære hjem. Prosedyren det holder oss ut av problemer på veien til resten mislyktes og et nytt møte var gledelig
 Før forberedelsene til turen minnet Migration. Lange lister dusinvis av unødvendige ting "just in case". Frykt ikke glemt hva. Alvorlighetsgraden av bagasje. Lengselsfullt å se på turister som klarte å pakke alt du trenger i en kompakt bag. Hvordan reise. Nå har jeg lært så. Fraværet av massiv pose ga meg mer uavhengighet fra drosjesjåfører og dørvoktere. Reiser med et minimum av ting til et nytt sted jeg får "ingen fortid" for frisk energi. Jeg tar bilder med dem - slektninger (barn hvordan de skal interessant fotografere) og elsket. Noen bringer tøfler eller obligatorisk lesning. Bære litt og alt kombinert med hverandre. Et par sterke, utprøvd og komfortable sko for lange turer. Den som serverer meg rett, ikke gni og ikke noe press. Vanntett jakke i tilfelle regn eller storm. Foresight kan du ikke bli forstyrret av hverdagslige ting og helt overgi nyhet. Dato og steder sett og hørt - kvelder delte følelser med din bærbare PC. Det holder dem alle. Senere vil de legge til bilder og suvenir postkort, interessant trivia som lenge så vil jeg plukke den kvelden, og igjen i minnene rushing varme sommerdager. 
 Hvordan å feriere reise
 Først må du bestemme bosted. Jeg pleier leide et rom på et hotell. Når bestiller hotellrom på forhånd spesifiserer hvor vinduene. Og hvis de ikke ble åpnet, velkommen jeg sjø eller park smug. Cope og hvor langt heis og trapper. Jeg ønsker å forlate, men ønsker ikke å krenke ferie mas. Etter sigende, bør bli bedt om å endre rommet hvis det lukter mugg. Ifølge Feng Shui er ugunstig når seng "støt" på den skarpe hjørner skap, skap og skrivebord. Burde ikke "ser" ved inngangsdøren eller vedvarer i speilet. Hvis vi lå liksom se det selv, ganske reflekterende overflate slør vakkert teppe eller teppe (de kan gi piken). I andre speilet vil "drikke" energi og god søvn vil ikke fungere.
 Poste en artikkel for å fremme turisme i Rambler
 Nå som du vet hvordan du skal organisere en ferietur.  
 Hvis du bestemmer deg for å skate, du har gjort det riktige valget. Denne økten vil heie, og vil ha det gøy.

 Kommer til banen, bør du ikke bare velge passende klær for ski, men vet også hvordan å knytte skøyter. Måten du gjør dette vil avhenge ganske mye. Først av alt, vil avhenge av hvor fort bena blir lei, trenger du ikke forlate banen med flere tær, og hvor stabil du vil være på isen. Tie skøyter riktig er ikke vanskelig, men å gjøre det bedre, ifølge enkle, men viktige skritt.
 Lanyards
 Husk at du trenger å binde skøytene før du fjernet bladet med beskyttelseshette.
Som leder yazaty skøyter?

 Først må du løsne lissene alle som du ser på skøyter. Du trenger ikke å snøre helt gresshoppe nok til å svekke nok til foten i det frivillig har valgt og flyttet dit.
 Snøring
 Ved å plassere opp en hest, starter snøring.
Som leder yazaty skøyter?

 Å starte zatenyte blonder som er i området av nesen møne. Trekk hver avdeling på kryss av blonder. Bør stramme hver avdeling for å flytte til du kommer til ørene, som er plassert ved ankelen Kon'kov.
 Forresten, bør den meget stram snøring være i regionen anklene. På hvor sikkert fast etappe av dette vil avhenge av stabiliteten til på is.
Som leder yazaty skøyter?

 Stramme blonder hver avdeling, være sikker ikke for krappe svinger. Flytte benet. Dersom dette ikke er mulig eller bevegelse gir ulempe eller produsert med store vanskeligheter, er det litt for å løsne lissene eller be om mer skøyter størrelse.
 Men dette betyr ikke at foten skal bevege seg fritt i skøyting. Lanyards bør sikkert ta opp til bunnen av mønet. Som et resultat, bør føttene være komfortabel inne Kon'kov.
 Ører
 Etter utjazhki avdelinger blonder, gå til snøring gjennom maljer som ligger ved anklene Kon'kov.
Som leder yazaty skøyter?

 Blonder i denne delen skal også kryss-messig, med slutten av skolissene bør slippe ned og trekk godt for dem. Ører er bare i området av anklene, så denne avdelingen bør vies spesiell oppmerksomhet og bind den mest nøye.
Som leder yazaty skøyter?

 Deretter gjentar korsvei blonder igjen. Men nå trenger å gjøre det litt annerledes. Ta til venstre enden av stroppen og trekk den gjennom øyet, som ligger på høyre side av ryggen, og slå ende over venstre side.
 Tilsvar, stramme og riktig ledning. Denne operasjonen bør gjentas med alle tilgjengelige ører skøyter. Deres tall vil avhenge av modell, størrelse og stil Kon'kov.
 Node
 Minst knyte en knute på venstre hånd slutten av skolissene. Du kan gjøre dette på flere måter.
Som leder yazaty skøyter?

 Imidlertid er den enkleste, er et dobbelt knute. Å starte blonder bøye i loop, deretter bare knytte dem sammen.
 Hvis du føler at det ikke er veldig pålitelig, binder det den resulterende baugen igjen. Husk at blonder må festes godt nok, fordi isen razvyazavshyesya blonder kan levere en masse problemer.
 Hvis det har skjedd, ble det besluttet at lissene på is, deretter umiddelbart kjørte opp til styret og løse situasjonen.  
 Kypros - en av de beste øyene i Middelhavet, er den på linje med øya Capri, som vi skrev i en tidligere artikkel. Dette stedet er dekket med mytologiske motiver, kristne tradisjoner, vakre og gamle legender. Følelsen av paradis øke kontinuerlig klingende navn på guder: Aphrodite, Apollo, Hera, Zevs. Det er der skjønnhet Afrodite kom i land fra havet skum, deretter lært av lykkelig kjærlighet og smakt bitterhet av tapet av sin elsker Adonis. Det er på denne øya skapte sin Galatea og Pygmalion elsket.
Kypros - hvor kjærligheten ble født
 Hele atmosfæren på øya yret med kjærlighet. Mange linker med Kypros romantisk ferie, organisere bryllup, tilbringe bryllupsreisen. Tilsynelatende øya til i dag bryr gudinnen for kjærlighet og skjønnhet. Mange tror fortsatt overtro knyttet til den berømte klippen av Afrodite, som gir for natten svømming ved midnatt av denne steinen til å finne evig ungdom og kjærlighet hvis innløst i disse farvannene, vi vil aldri del.

Kypros - hvor kjærligheten ble født

 Hvorfor bryte på øya Kypros?!
 Kypros har den spesielle, magiske, attraktiv kraft til å motstå det er bare ikke mulig. Overnatting i gjestfrie, fabulously sjarmerende øya gitt for alle aldersgrupper. Øya er alltid noe å feire, organisere ulike festivaler, øl festival, vinfestival, "Shakespeare Night", etc. Det jevnlig arrangerer underholdning hvor gjerne invitere alle comers. Kafeer, barer, restauranter, butikker, klubber, diskoteker, tilbyr mange måter å ha det gøy og slappe av, bli kvitt byen.
Kypros - hvor kjærligheten ble født
 Turister og besøkende på øya verdsatt behagelig og mildt klima som råder i Kypros 330 dager i året, impregnert merkelig følelse av endeløs glede og lykke. Sinyava hengiven klem og krystallklart hav, masse fine, hvite, sjarmerende naturlig skjønnhet av strender, varm sol, endeløse blå himmel og rikelig med frukt, fascinerer og tiltrekker seg fans av dykking og strandelskere
Kypros - hvor kjærligheten ble født
 Utrettelige forsker av historiske og ekskursjoner elskere vil også finne noe å gjøre for sjelen. Den overlevde de berømte ruinene av gamle bygninger, middelalderslott, gamle templer, klostre, kirker og villaer som vil imponere enhver turist.
Kypros - hvor kjærligheten ble født
 Stier og veier på øya er ideell for turgåere, for elskere av sykler, biler og til og med motorsykler. Øya er et ideelt sted for syklister. Ruten går gjennom furu, gran og furuskog, oliven- og appelsinlunder, fosser og panoramautsikt. Med denne type ferie turister får en mulighet til å lære og utforske øya, gitt at lengden på øya er 240 kilometer fra øst til vest, og nittiseks kilometer fra nord til sør.
Kypros - hvor kjærligheten ble født
 Til tross for sin svært kompakt og Kypros er ikke fornærmet fans av skiturer. Troodos Ski Resort, med sitt høyeste punkt majestetiske Olympus tilbyr gode sesong skiløyper for turister fra januar til mars. På bakken gitt heiser, leie av utstyr og førsteklasses service.
Kypros - hvor kjærligheten ble født
 Til slutt vil vi gjerne si at du ikke kan besøkt øya for å nekte meg gleden av å nyte den fantastiske kypriotiske kjøkkenet. Forstå det vell av mattradisjoner, må prøve fatet krone - meze. Denne retten omfatter tretti retter av mat med kjøtt eller fisk, servert i små porsjoner, og all den medfølgende bordvin av lokal produksjon.
 Kypros venter på deg, kom tilbake snart!  
Яндекс.Метрика