Hvordan fjerne glansen fra buksene av jern?
 Noen ganger etter stryke det kunne se ekkel glans. Hvordan fjerne glansen fra buksene av jern? Bruk en rekke forskjellige måter, ta hensyn til råd for å bli kvitt overflødig glans. Gjør alt nøye, fordi du kan ved et uhell la flekker på bukser, flekker. Det er nødvendig å ta og forholdsregler. For eksempel buksene er best slag gjennom stoffet. Da vil du være mye mindre sannsynlig å gi dem upassende glans.
 Vi fjerner glansen fra buksene av jern
Det er flere forskjellige måter kan du raskt bli kvitt overflødig skinne på buksen. Du kan bruke ulike metoder, hvis du bare ikke oppnå ønsket resultat oppnås.
 Kvitte seg med glans på bukser mens du stryker
Du kan bruke eddik løsning.
 1.  Ta vann og eddik.
  Gjør en oppløsning av vann og eddik i forholdet 12:58, respektivt.
  Skriv inn eddik løsning i spray jern.
  Slå på damp og prohladte bukser på de riktige stedene.
  Hvis du foretrekker det, kan du gjøre uten spesialløsninger.
  1.  Ta en vanlig gasbind.
   Grundig fukte den og Skum.
   Vel presse cheesecloth. Strekke den.
   Prohladte zalosnyvshyesya plass gjennom gasbind bukser. Glitter har å gå.
   Disse metodene er vel kombineres. Først til jern bukser gjennom enkle gasbind og deretter fukte den med eddik og igjen til jern.
   1.  Klarer med glitter bukser i ren ullstoff.
    Ta stoff med et høyt innhold av ull, våt klut.
    Ruten mellom fuktig klut og sted på zablestevshym ull bukser.
    Kort satt på plass en jern problem å plotte godt oppvarmet.
    Deretter polish bør være mye mindre eller passere.
     Vi fjerner glans fra jern av buksene. Flere måter
    Bruk forskjellige måter å fjerne jern med glitter bukser umiddelbart hvis effekt ikke er oppnådd.
     Otparyvaem bukser
    1.  Hang bukser henger.
     Nøye plassere otparte alle problemer.
     Bølge en våt pensel. Flere ganger sveipe børsten med en strålende nettsteder.
     Etter en damp glans blir mindre synlig, og hvis det skal være ikke for dypt, kan det forsvinne helt.
      Påfør bensin
     1.  Ta bensin og suge det klaff ull materiale.
      Rent hår med bensin blanke områder på buksen.
      En halv teskje hyposulfitt oppløse i vann - det vil ta en halv liter.
      Tørk bukser løsning. For å gjøre dette, ta en ren klut, ikke bensin.
      Rengjør bukser i varmt vann og tørk.
       Ammoniakk til å skinne på bukser
      Slik fjerner glansen fra buksene av jern, kan ammoniakk brukes.
      1.  Ta ammoniakk, klut og vann.
       Én liter vann, tilsett 2-3 teskjeer av ammoniakk.
       Fukt kluten løsningen og tørk hennes problemområder. Skinne med bukser bør forsvinne.
       Godt til jern bukser gjennom lærret, som tidligere krevde en løsning av eddik å fukte. For å unngå utseendet av skinne på jern bukser fortsette å alltid stryke det gjennom en klut eller gasbind, la strykejernet på buksen.  
Hvordan bli kvitt kjedsomhet?
 Utenfor overskyet, regn ekkel regn, kaldt, vått, ubehagelig. Liggende kjedelig og gledesløse. Lengsel. Og i de mest aktuelle for dette miljøet. Lengsel er ofte forbundet med dårlig vær og andre alvorlige omstendigheter. Men faktisk, kan denne følelsen vises i klar vårdag når grønne blader, fuglene synger og kvitrer i kjærlighet. All moroa og trist. Alle nyte livet, og du tror det er bedre å begynne å hyle på månen eller ob'yistysya kake til glemsel? Tosca - mangefasettert fenomen. Samlet i ulike arter av melankoli eneste fra henne vanligvis ønsker å bli kvitt.
Hvordan bli kvitt kjedsomhet? For tusenvis av år av menneskelig sivilisasjon oppfunnet mange måter. Hva gjør folk bare for å bli kvitt kjedsomhet grønt: det strømmet vin og andre drikker ler, og gjorde så ofte kollektivt på fester, som er avledet fra det på slagmarken, slått til vedunyam for magiske potions eller gå til klosteret, ikke å lide tømme verdslige følelser, og vie seg til noe mer viktig og høyt.
Som for drinker ler, er dette den farligste måten å kvitte seg med kjedsomhet. Fordi dette savn, selv om rask, men kortvarig, og etter en kort periode med spenning og følelsen av at livet er godt, vanligvis en periode på ikke mer grusom angst, ledsaget av svært ubehagelige fysiske symptomer.
På den annen side, fysiske symptomer, særlig uttalt, kan distrahere deg fra trist stemning. Når du ligger i sengen, skjelv rive følelse i hodet mitt og ser på bunnen av bassenget er nær, vil du være svært dårlig. Men ikke kjedelig. Dette kalles "Fire med Brann" og er en populær folke moro. For en mann som ikke har noen hermetiserte leveren eller medfødt immun mot alkohol produsert i generasjoner, er én økt vanligvis nok til å ikke lenger ønsker å gå glipp av på denne måten.
Som for laget, et selskap som ofte brukes drinker, er det en god ting. I hyggelig selskap kan helt glemme at du er syk lengsel, og ikke selv bruker. Hvis du føler deg trist, omgi deg med gode mennesker. Fortrinnsvis de som har en medfødt munterhet og aldri trist. Så, først vil du bli kvalm å høre positive ting, og de er smilende i deres samfunn. Men hvis de kan bære deg for et par timer, og jeg vil ikke kjøre så kjedelige whiners, så vil du mest sannsynlig sette bort din dype kval. Det viktigste - å finne de riktige personene.
Nå krigen. Hvis du ikke er en kriger i den sanneste betydning av ordet, så bare en figurativ kriger. Tross alt, våre liv - det krig med omstendighetene og stammefolk selv. Så finn ditt eget felt krigføring råd til alle. Du kan erklære krig mot sin sjef og kjempe ham for retten til å heve deres status og gjennomføring av karriereutvikling. Kvinner ofte i krig med sin egen vekt eller andre ulemper utseende. For overveldende leksjon, etterlater lite fritid. Noen i krig med sine naboer, noen av de pårørende, noen med sin egen katt, zaymevshym sjofel vane å ødelegge sko. Krig - det energi og, til tider, spennende og interessante. Det kan ikke være noen kjedsomhet.
Om magi. Hekser, hekser og arvelige hekser eksisterer i dag. Kanskje enda mer enn i den mørke middelalderen. Unødvendig å kontakte dem for å kvitte seg med kjedsomhet korroderer sjelen? Bare hvis du tror på kraften i staver, othovorov og andre mystiske ritualer. Forresten, kan noen av de magiske handlingen utføres uavhengig av hverandre. For eksempel, vask med kaldt vann, noe som, i den oppfatning av alle typer magiske strukturer har renser handling. Vasket, uttaler du monolog som vaske målet ditt - bli kvitt kjedsomhet. Du kan skrive om din lengsel etter et stykke papir og brenne det på fullmånen (eller på noen annen tid) på den svarte flammen (rød, gul) stearinlys og aske for å fjerne krysset eller bare kaste ut av vinduet. Hvis dette ritualet du vil imponere tilstrekkelig stram kan det godt forsvinne sammen med asken.
Å kvitte seg med angst kan falle i kjærlighet. Men det er fylt med uforutsigbare konsekvenser. Det kan være litt tid du har til å kvitte seg med er ikke synsk, og en forkjærlighet for melankoli. Men likevel, hvis du er en gambling kan ta en sjanse. Det er viktig å forstå forskjellen mellom kjærlighet - følelsen overflate, hyggelig og forbigående og kjærlighet - stor kraft som kan flytte fra sted å tømme havene og fjellene. En pause for et liv hun gjorde ingenting.
Zakohuytesya, flørte, en god tid og nyte prosessen. Men ikke la denne prosessen dra deg dypt. Derfor bør et objekt av kjærlighet velges med omhu. En mann må være fint for deg, men du bør ikke slå livet ditt utseende eller skriv deg inn i en døs av hans smil.
Hvis du ikke beregne styrke og kjærlighet for ekte, og gjenstand for følelsene dine ikke ønsker å møte deg i retur, vil du igjen bli et offer av kjedsomhet, men en annen i sitt slag. Ennå noen mangfold. For å bli kvitt kjærlighet angst, kan du bruke noen av metodene som er beskrevet ovenfor og nedenfor.
Hvis du lengtende besøk med jevne mellomrom, for eksempel, to ganger og tre ganger fallet i vinter, så må du forberede:
etablere nyttige kontakter og ta vare på det i en trist tid til å være omgitt av hyggelige mennesker;
forberede lister over interessante og spennende måter som kan distrahere deg;
hamstre musikkspor, filmer og bøker som du genererer positiv;
forberede klær i lyse og gledelige farger som heier;
holde i reserve noen viktig arbeid som vil ta all din tid og ta oppmerksomheten bort fra dystre tanker.
Noen ganger eksistensiell angst når en mann avhørt selve betydningen av sin egen eksistens. Kom til å tenke tanker som: "Livet - en svingete vei til døden", "Hvorfor trenger vi alle trenger hvis egentlig ikke trenger noen? "" Alt er meningsløst, dyster og håpløs. "
Vanligvis er dette normalt. Enhver tenkning blir av og til tenke på meningen med livet, og kan ikke fatte det faller inn i panikk eller depresjon. Hvis du overvinne tanker om forgjengelighet av livet, så - folk tenker og filosofisk legning og ønsket om åndelig vekst. Dette kan bare glede seg. En lengsel pass. Alt går. Du, som en filosof, bør vel forstå det.
Hovedregelen, som skal følge i arbeidet med stramt - ikke vær redd. Dette er en vanlig ting, en normal følelse som tidvis besatt av noen. Noen ganger er det nyttig å sørge litt, får prosessen mest. Falle når som helst fra den kjente rytmen i livet, å tenke på om dette, sørge kan også lide litt. Men når sorgen vil passere, vil du føle deg oppfrisket, full av energi og gikk til et nytt nivå av selvinnsikt.  
Slik beskytter du deg fra negativ energi?
 Etter å ha snakket med en utvalgt antall mennesker kan føle deg sliten og ønsker å bo i ensomhet eller sove. Disse menneskene ingen linjer, unngå dem og ikke ønsker å beholde dem snakker. Populært kalt sine energivampyrer. Falske antakelsen at kontinuerlig tett kommunikasjon med mennesker kan du ikke påvirke. Ordenes makt mer enn vi forestille seg. Den menneskelige sjel - et hus, kan han ikke la abykoho.
 Hvordan gjenkjenne en bærer av negativ energi?
Energi vampyr du vil føle deg umiddelbart følgende kriterier:
en samtale deg følelsen av at du er urolig eller drevet inn i et hjørne;
følelse av hjelpeløshet er en smerte, investerer du ditt liv energi;
etter å ha snakket en tilstand av apati.
De viktigste temaene i samtalen эnerhovampyrov: konstant klager om deres liv og diskutere andre mennesker med utilslørt misunnelse og fiendskap.
Эnerhovampyryzm naturlig for barn i ungdomsalder når de bare trengte fôring av voksne, og eldre. Med andre aldre unormal fenomen og antyder mental lidelse.
 Hvordan du kan beskytte deg selv mot virkningene av negativ energi?
Psykologer har utviklet flere anbefalinger, etter som du kan blokkere uønsket invasjon av fremmede energi:
 1.  Skiftende følelser - Folk vil ikke bare ødelegge stemningen av andre hvis han gjør det, så han har noe galt i alle felt; Vurderer dette, kan du prøve å endre irritasjon av medlidenhet for vampyren.
   Escape meninger - Flykt i sinnet av samtalepartner i et trivelig sted for deg (Ocean kysten, bestemors hus, osv).
   Livet bare for utvalgte - Informasjon om dine personlige problemer bør ikke være på alles lepper, kan folk med negativ energi dra nytte, ber deg om å skandale eller forårsaker forvirring.
   Ingen unnskyldninger - I alle fall ikke prøv å rettferdiggjøre provokatør, gjorde han bare venter; ingen vil høre på dine argumenter, uansett hva de kan være riktig; på grunn av dette vil du bli irritert og fornærmet ikke mer, og få ønsket dose av vampyr energi.
   Endre temaer - I løpet av de vanlige klager om livet brått bryter oppmerksomhet samtalepartner sa: «Hva er i livet ditt bra? Jeg ønsker ikke å høre om de dårlige. " Etter dette эnerhovampyr tror at ingenting mister du tid og bytte til et annet "offer".
   Dårlig energi - Energi også - prøver å bruke klokt og slå til den stimulans som forårsaker flytte på, bli bedre raskt finne løsninger på livets problemer.
   Låste dører - Etter en samtale med en vampyr prøve å lukke døren for ham i deres sinn - ikke tenker på det, ikke holde imaginære dialoger ikke utvikle situasjonen, gå til spennende.
   Merkelig problem - Ikke ditt problem - ikke prøv på andres problemer og sette deg selv i å klage og anbefales ikke å tenke, "Hvordan kunne jeg ha alt godt i sammenligning med ham (henne)."
   Hjelpe andre - Hvis du føler at du ikke håndtere sine egne negative følelser, gå til støtte av venner, jo flere mennesker du fortelle om det, jo mer vil det være enklere; etter å ha snakket med Vampire prøve å være i en overfylt sted, men bedre - i en folkemengde (offentlig transport, for eksempel), er det brå bevegelser og kollidere med andre, kan du tilbakestille det negative.
   Forbud av skyld - Husk at du ikke er å klandre for det faktum at din venn er dårlig i livet; skyld er veldig sterk og er en god mat for mennesker, spise andres energi.
  Disse metodene er godt egnet til å håndtere utenforstående som ikke påvirker livet ditt. Hva med de som i familien er en bærer av negativ energi? Først av alt, for å hjelpe ham å lære å få energi fra andre kilder. For å gjøre dette, hente noe menneske, så mye at han skulle glemme alt, gjør hva han liker, hva han vil bringe positive følelser og fylle mangelen på vitalitet.  
Яндекс.Метрика