Biljard - det er et flott spill som lar deg flykte fra hverdagens kjas og stupe inn i verden av grønn duk og en perestuku flytte baller på den. Det første du bør lære å gjøre nye til biljard - det er riktig å holde køen. Avhenger av nøyaktigheten av retningen og styrken av virkningen, noe som igjen påvirker den generelle ytelsen til spillet. Grep bør være sterk nok, men samtidig lett å unngå stivhet i bevegelse. Det første du bør ta hensyn - den såkalte carpal vekt, eller som det kalles bridge (bro). Det må være bærekraftig og gi den estimerte punkt og retning av innvirkning på ballen. I teknikken skikkelig blåse i biljard laget to stopp: innendørs og utendørs. Hver har sine fordeler og ulemper.
 1.  Klart fokus. Med sin aksel (øvre del av personalet) har den nødvendige stabilitet som gjør det mulig å sette nesten ingen treff. Sine ulemper er lavere i forhold til lukket metode fiksering stang som underdimensjonerte spillere og barn kan føre til diskvalifisering fra den tiltenkte treffpunktet på ballen oppover eller sidelengs. Å installere utendørs bridge lå åpen hånd på bordet og bare "samle" den ved å løfte fingrene. Ordne fingrene bredere for å gi den nødvendige stabilitet og sluttet tommelen til indeksen, sender den oppover og sidelengs. I hule mellom tommelen og pekefingeren er plassert kø aksel.
  Hvordan å holde køen biljard?

  Hvordan å holde køen biljard?

  Hvordan å holde køen biljard?

   En variant av slottet er åpen stilling av hånden på tre pilarer: tuppen av pekefingeren og lillefingeren og palm pute kanter. Midtre og pekefinger mens presset mot håndflaten.
  Hvordan å holde køen biljard?

  Hvordan å holde køen biljard?

   Stengt vekt. Bedre fix aksel og reduserer sjansene for avvisning signaler under streiken av målet. Men betydelige mangler i lukket lås mye mer:
   strekker seg over cue pekefinger avbryter siktlinje, noe som kan påvirke ytelsen til smykker presisjon streik;
   lukket vekt er svært ustabil og vanskelig å gjennomføre når du trenger for å sette en kule skutt gjennom;
   å bruke den pålegger betydelige begrensninger av menneskets anatomi, for eksempel når du må trekke bygningen, eller spille på brettet.
   Lukket vekt er implementert som følger. I et åpent aksel vekt grep cue pekefinger. Skulle noe sånt komprimert sign "OK! "Med tommel og pekefinger, inne og beveger køen aksel. Også i innholdet og retningen av stangen vil engasjere langfinger. Pinky og ring med berøringspekepinner ikke er det, de bør være avslappet, i likhet med resten av børsten. Dette slottet cue skal gli fritt, men ikke henge fritt. Hvis ikke skli, bruke hansker eller kritt.
  Hvordan å holde køen biljard?

  Hvordan å holde køen biljard?

   Å føle balanse i denne stilling må hendene bevege stangen, simulere streiker av varierende styrke. Pass på at fingrene er godt kontrollert retning av påvirkning, og det forstyrrer ikke med bevegelse av stangen. Det høres ut som ting er gjensidig utelukkende, men i praksis er du raskt overbevist om at direkte ansatte er ganske enkelt. Det er nok å lett holde forsiden av fingrene, noe som gir en posisjon av hånden i hvilket kontaktområdet av håndflaten, og personalet - er minimal. Det er viktig å opprettholde riktig posisjon av håndleddet - det bør være i tråd med underarmen, ikke gjenskape det innenfor eller utenfor. Generelt prøver å holde hendene fri og avslappet.
   Nå på den annen side - en som du vil flytte køen. Her er de viktigste punktet på plass for å takle stikkordet. De viktigste feilen nybegynnere - i feil grep, som oppveier cue eller bakover eller fremover, skape unødvendige byrder for styrende hånd. Den viktigste egenskap av stangen, er at det er ikke-ensartet tykkelse og har et tyngdepunkt i det vesentlige forskjøvet fra midten.
   Det er nødvendig å fastslå tyngdepunkt - det prøver å balansere kø på kanten av håndflaten. Vanligvis er det omtrent en tredjedel av lengden av den tykke ende av staven. Optimalt grep - ca 15 inches fra tyngdepunktet mot bunnen av stangen. Avstanden kan variere avhengig av din høyde. Perfekt grep må også finne deg selv. Du bør satse på for å eliminere noen ekstra byrde på styrearmen - front enden av stangen bør ligge på tærne fritt uten press på dem og ikke oppveier siden.
   Teknikken er veldig enkel innsats - lene seg fremover, ta stilling til albue "treff" hands ble rettet oppover, overarmene parallelt med gulvet underarm - vinkelrett på det. Sikre albuen i den posisjonen - motion pekepinner vil bli gitt bare bevegelse av underarmen, som skal bevege seg smidig og fritt, som en pendel. Ikke i noe tilfelle skal Forsterke slag bevegelse av skulderen, kroppen, den har en negativ innvirkning på nøyaktigheten.
   Det er viktig i løpet av de første partiene å følge nøye med riktig håndstilling og alltid korrigere seg selv, for ikke å slappe av. Poenget er at helt fra begynnelsen å venne seg til riktig teknikk. Lære på nytt da, mest sannsynlig vil være vanskelig.
   På slutten av artikkelen ønsker vi å bringe sitat Bob Byrne som et styre som det gir uerfarne spillere i sin bok "Standarder for basseng og biljard."
   Ikke trykk stikkordet som et balltre, tett griper hans alle fem fingre. Ikke hold ham utelukkende fingertuppene som fyr - en teskje. De fleste spillerne lett, men bestemt hold køen tommel og pekefinger. En eller to fingre lett hamstre signalet fra nedenfor. I et forsøk på å lede de ansatte - bare holde tommelen og pekefingeren, mens streik - alle fem fingre.
   Talent, kan år med intens trening, fanatisk vilje til å vinne kompensere for eventuelle tekniske feil. Og for de som i sitt arbeid har ingen måte fra morgen til kveld for å spille biljard, bedre stick til de ortodokse metoder.

Hvordan du rengjør ovnen av fett?
 Stek i ovnen i original og deilig mat - god, men vaske implikasjonene av alt dette er ikke veldig fine godbiter. Hva ovnen lettere å vaske fett? En der bare kokt mat. Verken en dag eller to - maks et par timer etter tilberedning. I andre tilfeller, husmødre må finne ulike måter å rense ovnen av den gamle oljen. Det finnes mange effektive og trygge for helse og tilstanden belegg ovn midler.
 1.  Bruk av spesialverktøy. Blant de midler til å rengjøre innsiden av ovnen er de som gjør det bra med sin oppgave. For eksempel, russisk cocktail "Shumovyt." Dessverre er alle industrianlegg en ulempe - de har en hard kjemisk lukt som lenge forvitret. I tillegg er dens sammensetning svært aggressive alle midler, gjør arbeidet med dem til bare gummihansker og gas til at partiklene ikke faller inn i luftveiene. Vanligvis midler skal brukes til overflaten, la for en stund, som beskrevet, og så bare skyll med en fuktig svamp. Hvis elektrisk komfyr, først det skulle ta av fra nettverket for å redusere risikoen for elektrisk støt til null.
   Rengjøring av ovnen eddik. En sikrere måte, sjekket mer enn én generasjon husmødre - eddik løsning. Hva du trenger:
   Hell over i brødformen av vann;
   legge til et glass eddik 97%;
   Forvarm ovnen til 200 grader.
   Pen en halv time å la fettet av eddik røyk bak murene. Mens ovnen fortsatt er varm, tar all myk svamp forurensning. Hvis de går på en gang, må prosedyren gjentas. Ikke bruk stive metall svamper. De skraper i overflaten smuss og riper tilstoppet fett raskere, og fjerne dem enda hardere. Det anbefales å åpne vinduer når du rengjør stekeovnen og sette gasbind bandasje til mindre innånding av damp eddik.
   Tørke ammoniakk. En av de mest populære måter å rense ovnen er tørke ammoniakk. Hva du trenger:
   klink fukte en myk klut ammoniakk;
   smøre hele den indre overflate av ovnen med en klut;
   la over natten oven;
   morgen vanlig vaskemiddel for retter ren ovn;
   tørke rengjøre den.
   Ammoniakk god spiser fett, uansett hvor gammel han er. Men dette er en bedre måte å bruke umiddelbart etter koking, ikke å skupchuvalysya forurensning, og det var ingen grunn til å gni hardt belegg.
   En radikal måte å rengjøre ovnen. Å kvitte seg med svært store fettlagre i ovnen kan brukes og radikal måte. Bruk den helst ikke mer enn en gang i året. Hva du trenger:
   Bland like deler i rensepulver, sitronsyre og flytende oppvask;
   Den resulterende masse er satt på innsiden av ovnen med en tannbørste;
   la for en halv time;
   Hvis blandingen er tørr, kan du fukte en myk våt svamp;
   etter mye tid, ta med en fuktig klut;
   nøye vaske ovnen;
   Det er tørr ren overflate med en tørr klut.
   Sammensetningen av denne blandingen er et eksempel på en kompleks kjemisk reaksjon, sørg for å bruke gummihansker for hjemmet, respirator og åpne vinduet på kjøkkenet. Til blandingen bortskjemte dekning ikke bør bruke det ofte. Etter så lang tid rengjøring ovn er ren inni. Etter matlaging ganske enkelt tørke av overflaten med en fuktig klut dyppet i en løsning av oppvaskmiddel eller andre rengjøringsmidler.
   Være ovnen lettere å rengjøre fett umiddelbart etter koking mens den fremdeles er varm, og hadde ikke tid vъestsya fett. For de som ikke er i stand til å vaske når ovnen er enkle råd - til å varme vann med eddik eller ammoniakk etter koking. Selv etter en dag eller to forurensning vil være lettere å fjerne uten spesialverktøy.  
Яндекс.Метрика