Hvordan å identifisere en mink pels fra en forfalskning?
 Mink - vakre, varme og sokker - at frelsen fra hard kulde, og statusindikator eier. Mink pels - det er alltid fasjonable, alltid dyrt og dermed alltid i etterspørselen.
Slik popularitet mink pels kunne ikke gå ubemerket av fans av lettjente penger, så gode fuskpels, dessverre, ikke uvanlig. Under dekke av Shanghai leopard du neppe til å selge mye bedre pels og oppdage falske vil være vanskelig: master av sjangeren har i sitt arsenal av forfalskninger seriøst akvarell maling.
Hvis du planlegger å kjøpe jakker eller andre produkter som mink, lære mer om det pels litt mer og nyte hindre forfalskninger.
 Kjøpssted
De mer solide strøk er kjøpsstedet, jo mer være din garanti for at du får akkurat det du ønsker. Gå plukke pelsbutikker med et godt omdømme. En annen indikator som bør få deg til å tenke - svært lav pris. Ta deg tid til å nyte muligheten til å skaffe seg en god ting billig, men i stedet nøye titt på produktet. Men for å gjøre det verdt det, selv om du kjøper pels i en god butikk.
 Kaniner og murmeldyr
Hvordan å identifisere en mink pels fra en forfalskning?
 Ofte billigere mink pels problemet, vanligvis en kanin eller Groundhog. For å unngå feil, sveip pels hånd, mink - pelsen er myk og spenstig å ta på, umiddelbart vender han tilbake til sin opprinnelige posisjon. Pels i alle fall bør ikke være stikkende.
Tenk underull, en mink det stramt og glatt, samt nål ostovyy hår.
Kanin og woodchuck vil være mye mykere, en pels hvis dens slag mot korn, ikke vil akseptere opprinnelige form og ramme ham - ulik. Ofte falskmyntnere kuttet ramme å gi mink pels likhet. Dette trikset er også lett å åpne - kutt ramme tunika. Generelt, for å avgjøre ektheten av mink - overflatebehandling.
 Made in China
Hvordan vil du behandle kinesiske varer (og de er gode nok) å hule laget i Kina, bør anvendes med forsiktighet. Kinesisk mink å sjekke er vanligvis tarbahanom (mongolsk murmeldyr), håret hans strammere, og i kontakt stritter han. Du kan forklare at pelsen er laget av vill steppe mink. Ikke hør. Mink bor på slettene, og er ikke aktuelt å flytte, men det tarbahan og liv.
 Inne
Ikke å tvile på riktigheten av hans valg, sjekk undersiden av pels (på baksiden bunn fôr produkter må vike fra pelsen). Ta en titt i sømmene - de må være veldig forsiktig. Dersom stedet for masker tilgjengelig lim - fra å kjøpe slike valser bør bare gi opp.
Mink hud bør være lys - hvitt eller krem. Men basert på en funksjon som du ikke bør trekke konklusjoner: moderne håndverkere malt i en lysere hudfarge.
 Kvalitetssikring
Men selv om ekte mink, men ikke det faktum at det er verdt å kjøpe. Hvis teknologien ikke ble krydret dressing, demonstrerer pels noskosti iboende hule. Schypnyte pels (ikke for mye). I dine hender bør ikke stå villi. Bare i dette tilfellet er det fornuftig å kjøpe produktet. Hvis noe er igjen (eller håret ned - det spiller ingen rolle), ingen tvil - pelsen begynner å klatre raskt.
Kjøpe farget mink, også sjekke kvaliteten på maleriet. Du trenger et hvitt lommetørkle. Vi må fast presse gjennom pels skjerf, og deretter vurdere det. Hvis det var den minste spor av maling - dette hullet er også bedre å ikke kjøpe.  
Ferie i Hawaii: anmeldelser
 Den mest folkerike av de 24 øyene - Oahu. Sin natur - natur favoritt Hollywood regissører. Her var skyting filmen "Pearl Harbor" og mange andre bilder.
 Hvordan finne: 21 ° 30 'nordlig bredde og vest lengdegrad 158'3.
 Befolkning. Native Hawaiians berømte kjærlighets med festing. Tradisjonelle feiringer - de Luau siste dagene. Men hvis de lærer vitenskapen moro alene, den tradisjonelle praksisen med healing og foryngelse (hvordan å holde huden ungdommelig ansikt) er øyboerne i et obligatorisk program for videregående utdanning.

 Anlegget, stikkende pære.
 Ferie i Hawaii: anmeldelser
 Det høye innholdet av fettsyrer - 6491% syre lynolyevoy 1328% olje kystotы-1183% palmitinsyre, noe som gjør den stikkende pære olje er svært gunstig for huden (hudfornyelse ansikts).
 For Hawaiians denne kaktus og søtsaker, og medisin, og pyntegjenstander. Young skyter en stikkende pære kokt likne asparges og brukes til å behandle tarmsykdommer. Fra små biter av kjøtt "kaktus-rør" gjøre kandisert frukt. Med pigger - nål grammofon. Med den tørre renere gjøre noen Treet står opuntsiy lamper og pyntegjenstander.
 Ferie i Hawaii: anmeldelser
 Som en kosmetolog, er stikkende pære olje del av mange spa-samlinger. Dette betyr at kroppen med en luksuriøs aroma og behagelig tekstur. Dusjsåpe fjerner urenheter og etterlater huden frisk og oppdatert, gjør skrubb den myk og glatt, og olje gir umiddelbar fuktighetsgivende.
 Her er vurderinger av turister på Hawaii.  
 yl ønsker å tilbringe vinteren i døgnet interessante og helsemessige fordeler? Gå til banen, ha skøyter og ha det gøy.

 Denne økten vil være et morsomt tidsfordriv annet enn trening og en fantastisk hobby. Hvis du ikke har lært hvordan å skate, ikke kast bort tiden din og gå ikke glipp av denne muligheten til å gjøre det chic. Finn ut hvor du kan skate i byen din og gå dit. Ikke bekymre deg, vil det ikke fungere. Følg enkle trinn, og du kan raskt lære å bo som en amatør skøyteopplevelse.
 Beskyttende skjørt
Hvordan lære å skate?

 Ut på isen, vil du legge merke til at banen er beskyttet av en spesiell beskyttende side. For å starte, ikke ri langs den. I tilfellet hvis du begynner å falle, kan du holde listene og unngå denne forvirringen. Ta en tur i en, så den andre veien. Hvordan å føle seg trygg på sine evner, kan du gå tilbake bort fra siden.
 Posisjonene av føttene
Hvordan lære å skate?

 Å lære å balansere på skøyter må følge en viss posisjon ben. Du har en liten bøy knærne. På denne måten vil være lettere å holde balansen og falle når gruppert.
 Praksis
Hvordan lære å skate?

 Det er på tide å gå videre til praksis. Til å begynne, ta noen første skritt på plass. Dette vil justere anklene i skøyter. Hvis du ikke gjør det, er det ikke vanskelig å forstå at en klosset bevegelse forvridning.
 Første trinn
Hvordan lære å skate?

 Deretter prøver å skate. Ikke prøv å gå for fort, du har å gå på isen, men ikke løpe. Til å begynne, plasserer føttene litt diagonalt, akkurat som å sette anda ben når han går. Dette vil hindre utilsiktet rollback skøyter bakover eller forover. Føles som å skli på skøyter. Du kan lære å svare på ulike situasjoner som oppstår når skøyter på isen.
 Drop
Hvordan lære å skate?

 Dessverre, fra faller på isen ingen er immune. Noen ganger, selv en relativt erfarne elskere faller i denne klassen ganske enkel situasjon. Du bør vite hvordan du gjør det riktig. Under ingen omstendigheter bør dette ikke være overrasket.
 Hvis du føler at du mister balansen, prøv å sitte på huk og deretter ned til bekkenet. Hvis ikke kan unngå å falle, sørg for å presse hånden til en knyttneve. Dette vil eliminere ulykkesskade fra utenlandske deltakere is fun.
 Også prøve å ikke falle av bein i fingrene, og falanksen fra utsiden. Dette vil redusere smerte og vil komme seg raskt.
 Osmatryvaytes
Hvordan lære å skate?

 Husk at bortsett fra du er på isen og andre trafikanter. Så ikke se bare på føttene hans. Ozyraytesya og på sidene. Vanligvis, når du kjører på is, henviser til et punkt der du ønsker å få. Hjernen din vil sende kroppen til målet, og du vil intuitivt holde balansen og bevege seg. I tillegg kan du tid til å se andre mennesker og unngå en kollisjon.
 Gjennomsnittsvekt
Hvordan lære å skate?

 Hvis skating er viktig å fordele vekten. Dette vil føle seg mer trygg på skøyter. Kjøring, du må bære vekten på støttebeinet, som er den som går frem når du skyver. Det er klart at vekten overføres til føttene på en gang.
 Så starter med høyre fot skating, overføre vekt til det, og kroppen vippe litt fremover. Deretter venstre ben går fremover, og dermed vekten går til henne. Prøv å holde deg bare vypryamyvshy tilbake og lener seg på begge beina.
 Kjøring
Hvordan lære å skate?

 Egentlig, skøyter og gir slip med alternative overføring av vekten fra fot til fot. Derfor er det viktig å lære hvordan du raskt bære vekt, balanse og holde balansen. Prøv å gli uten pause mellom trinnene. Lære å ri, flytte føttene uten å stoppe.
 Bremsing
Hvordan lære å skate?

 Det er like viktig å lære å bremse. Når som helst på isen kan være en situasjon hvor du vil spare ved kontakt bare nødstopp. En måte for inhibering beskrevet ovenfor. Nok til å flytte vekten på begge føtter, rette ryggen mens litt på skrå tilbake casing. Imidlertid er denne metoden ikke skarp bremsing.
 Men hvis du trenger å stoppe raskt, så må du sette den ene foten foran deg, slik at fronten av bladet rørte isen. Deretter flytter vekten på denne etappen. I bokstavelig forstand, zastromytsya hest i is, forårsaker kraftig oppbremsing. Vær imidlertid oppmerksom på at denne type brems krever lite erfaring med ridning og evne til å holde balansen. Så ikke hastverk med å prøve denne metoden.
 Balanse
Hvordan lære å skate?

 Separat, snakke om balansen fordi nesten all skating knyttet til det. Så for å forbedre balansen regelmessig praktisert skøyter. Det er også en spesiell øvelse skøyter å arbeide med den. Ta skritt skating bredere, lengre lysbilde, mens du vipper kroppen litt fremover og plassere andre foten på isen. Over tid endre støttebeinet. Etter øvelsen stoppe praktisk metode.
 Forlengelse
Hvordan lære å skate?

 For som du lærer, kan du utvide tidssteg og skyv begge beina. Dette vil balansere på hver fot, skatere en sentral ferdighet fagfolk. Med utviklingen av dine ferdigheter glir hastighet vil øke naturlig.  
Яндекс.Метрика