I dag, kamera eller kameratelefon er nesten alle. Derfor, for å få bildene ikke nødvendigvis søke hjelp av en profesjonell fotograf, er det fullt mulig å gjøre selv. I dag er det som kalles Selvet. Hva er det? Hvordan lage din unike Selv?

 Hva er det?


 Selv - er faktisk fotoavtoportret. Hva er dette ordet? På engelsk oversetter det som "selv", men noen av tiden disse bildene ble kalt "armbrøst" eller "sebyashkamy." De fleste av disse bildene er ferdig med armlengdes avstand, som strengt tatt holde et kamera eller en annen enhet fotohrafyruyuschee. Mesteparten av hånden kan sees på bildet.
Hvordan lage originale Selv?

 Men noen ganger for Self bruke spesielle enheter og funksjoner, timere, selvutløser, stativ og så videre. Men ofte er den beste assistent rollespill enkel speil som lar deg ikke bare ta et bilde og se på forhånd hva det vil bli.

 En bit av historien


 Selv historie forankret i de dager, når bare så vidt begynt å dukke håndholdt kamera. Den første ble utgitt av vitterlig «Kodak» i 1900. Og mens kameraet satt på et stativ, og de fleste fotografer har brukt speil for å skape normale bilder.
 I 1914 Anastasia i '13 laget sitt eget bilde ved hjelp av et speil. Bildet hun sendte et brev til sin venn, og peker på at bilder gjort uavhengig av hverandre, og det ble gitt til henne ganske lett, så hender skalv for mye.
Hvordan lage originale Selv?

 Begrepet "Self" ble tatt i 2002 i Australia, ble det diskutert på en av de nettfora. Da begrepet rørte fotograf Jim Krause i 2005, men disse bildene er aktivt gjort vanlige folk.
 En rolle i utviklingen av sosiale nettverk spilt en Self. Derfor, i 2000, var en populær nettverk «MySpace», brukerprofiler såkalte "samosnymky" da dukket opp ofte. Men så nesten fanget verdens sosiale nettverk «FaceBook». En omtrent mellom 2006 og 2009 Selv var ikke bare upopulær og selv skammelig.
Hvordan lage originale Selv?

 Disse bildene av fortiden og ble ansett som et tegn på dårlig smak. Men rundt 2010, den første mobile enheten med en front vender kamera, som lov til å gjøre kvalitative og noen ganger imponerende Selv.
 I 2012 ble ordet inkludert i listen over mest ungdom og mote. En fotoavtoportretы lærte ikke bare tenåringer og unge voksne. Sam Francis pave presentert på nettet selv, hvor han ble avbildet med turister. I 2013 ble konseptet inkludert i Oxford English Dictionary.

 Hvordan du gjør?


 Hvordan lage originale og kvalitet Selv? For de viktigste reglene du oppretter disse bildene:
 •  Den første viktige regelen - dette er riktig belysning. Lyskilden bør være foran deg, men ikke høyere enn øyehøyde (ellers bildet du myse på grunn av sterkt lys). Det er best å velge en kilde for naturlig dagslys, så som et vindu. Lampen er også fint, men det bør være lys dag og hvit og ikke gul (gul i dette tilfellet bildet vil være ansiktet). Hvis lyset er bak deg, er det fornuftig å Selv tapt, fordi stedet for ansiktet på bildet er bare omrisset av hodet.

 •  Litt vippe hodet. Dette vil gjøre ansiktet ditt ser mer feminin, slank og fremheve kinnbena. I tillegg må hodet være litt frem og tilbake for å sende inn for å eliminere dobbelthake.

 •  Velge den mest vellykkede aspektet er for deg. Stå foran et speil og begynner å posere. Og når du ser hva som er den beste posisjonen som vil skjule alle feilene og understreke de gunstige fordeler, husk det og Hone detalj. Men husk at du må bruke forskjellige posisjoner, så velg noen, ellers bildene vil være ensformig og banalt. Forresten, er unormal ansiktsuttrykk (f.eks leppene trukket inn i et rør) nå irrelevant. Være naturlig, som om det hele.

 •  Svært viktig bakgrunn. Så hvis du bestemmer deg for å selv, sørg for at bakgrunnen ikke funnet noe som kommer inn i rammen ikke har (som undertøy, flasker, søppel, etc.). Noen klarer å lage slike bilder som er mest populære. Og alt fordi bakgrunnen er valgt riktig. Så, ser interessant og vakker natur eller finne seg i uvanlige steder, sikkert nå for din telefon eller kamera og gjøre selv. Kanskje han vil gå ned i historien.

 •  Jente viktigere, hvordan de ser ut. Den ideelle situasjonen ville være lett makeup. Bare skjule huden blemishes og noen understreke ansiktstrekk. Hvis du er heldig med huden, viser sin naturlige skjønnhet og stolt av det.

 •  Bruk et speil. Det vil hjelpe deg å gjøre en fantastisk Self, som du vil se reflektert i stand til å korrigere ansiktsuttrykk og posere.

 •  Hvis speilet er ikke, så komme til unnsetning foran kamera.

 •  I dag er mote å gjøre Selv på uvanlige steder og på de mest uventede omstendigheter. Men i jakten på skudd, merk takt og relevans. Ikke alltid og ikke overalt skyting er hensiktsmessig. For eksempel, i kirken eller i begravelsen til den beste foto for å glemme deg misforstått.

 •  Fotohrafuytesya med kjente og interessante mennesker, og dyr, inkludert Selv er spesielt populære.

 •  Ikke vær redd for å bruke behandling. Dag program for behandling av bildene mye, så har mestret det grunnleggende og redigere bilder for å oppnå bedre resultater. Men ikke overdriv, eller du bare ikke avbildet vet.

 •  Ikke gjør Selv i livet sitt til å ikke prøve å lage bilder når som helst, hvor som helst, i andres øyne, vil du ikke se din beste. Men dette kamera eller en kameratelefon kan alltid være for hånden som vil vise de mest interessante og høye poeng.

 •  Altfor frank Selv er ikke nødvendig å sette på skjermen, det var av og kan ødelegge ditt omdømme.

 •  Top mest originale Selv


  Hvordan lage originale Selv?

   Selv i dag gjøre som vanlige folk i alle aldre og yrker, og stjerner. Her finner du ut hva den mest populære og originale Selv:
 •  Den første var den mest populære Selv skutt av Barack Obama og hans kone Michelle.

 •  På 86th prisutdelingen "Oscar" berømt skuespiller og vert av seremonien, sammen med Ellen DeGeneres populær skuespiller Bradley Cooper har gjort nettopp lekre Self, som avbildet mange verdensberømte Hollywood-stjerner. Bilde raskt knust på internett og har blitt utrolig populært.

 •  Mange mennesker må ha sett et bilde som ble tatt et klatrere barn klatre til toppen av Everest.

 •  Astronaut Mike Hopkynks gjort skuddet, mens i verdensrommet.

 •  Selv Ferdinand imponerte alle Puэntasa. Denne mannen er ikke populært, men han gjorde sin selv i det åpne havet. Og ingenting, men Ferdinand - passasjerfly som krasjet over Stillehavet. Og i bakgrunnen kan du se den samme neddykket flyet.

 •  Noen ganger kjendiser og viktige personer også gjør feil. For eksempel, i begravelsen til Nelson Mandela, Barack Obama og Storbritannias statsminister David Cameron bestemte seg for å ha det litt moro og Self. Denne tilfeldig arbeids diskutert så langt.

 •  Mange av Self made av statsminister i Russland Dmitrij Medvedev. Og hvert bilde ble svært populære.

 •  Selv ble gjort selv om statuen av Jesus Kristus i Brasil.

 •  For ikke lenge siden ble bildet tatt, der flere unge menn slo leir ved den høyeste skyskraperen i Dubai.

 •  Morsomt bilde kom fra kenguruer. Hrymasuyut både bildet, og forfatter bilde, og dyret.

 •  Nå som du vet alt om selv og kan gjøre en fantastisk bilde.  
  Hva kamera å ta med på ferie?
   Det er vanskelig å forestille seg en lys minneverdig ferie uten kamera eller et kamera.
   Tross alt, er ferie ikke så ofte og så det bør holde for å publisere en masse hyggelige minner og, selvfølgelig, bilder og videoer som du kan vise dine venner og bekjente, og se det samme igjen å igjen gjenoppleve de følelser og følelser.
   Det er derfor valget av utstyr er så viktig, kanskje viktigere enn noe annet.
   Først av alt, velge ditt kamera eller videokamera vil avhenge av hvordan du vil ta en ferie. Hvis du foretrekker en strand ferie - surfing, dykking, svømming eller stranden spill bør være spesielt oppmerksom på stabiliteten av enheten til inntak av små partikler og vann.
   Men mange modeller foto - og videokameraer og selv smartphones og tabletter du kan kjøpe spesiell vanntett deksel. Også mye verdsatt kompakt - stranden er ikke veldig praktisk å bære noe utstyr.
   Hvis du ikke er en profesjonell fotograf, du er helt fornøyd Sony Cyber-shot DSC-TX30 - liten størrelse, vakker design og "smart" automatisering vil være svært nyttig i forhold til å slappe av på stranden. Og fans av undervannsfotografering kan trekke oppmerksomhet til modellen Olympus Tough TG-2 IHS. Sine fordeler også tilskrives den høye følsomheten og høykvalitets opptak (opptil 240 bilder / c).
  Hva kamera å ta med på ferie?

   For de som foretrekker multi fotturer, sykling - eller rally, bør du velge en pålitelig enhet med robust og høykapasitetsbatteri. Hvis du ikke alltid kan lade batteriet, er den beste måten å kjøpe et kamera som kjører på vanlige AA-batterier.
   Siden denne måten å spise er den vanligste i low-end modeller, kvaliteten er ikke den beste, men kan være ganske utholdelig. Ta for eksempel den modellen Olympus Stylus SP-820UZ 40 ganger zooming evne og Full HD video.
   Mange av ferie, besøker nye byer, er det utflukter til interessante steder. Denne kategorien også tildele sannsynligvis observere naturelskere. I dette miljøet, er en avgjørende rolle spilt av en god zoom og bildedetaljer.
   Du kan anbefale et kamera Panasonic Lumix DMC-FZ200. I tillegg til en utmerket 24-fold zoom denne enheten har en 12 megapikslers oppløsning med følsomhet på opptil 1600 ISO, og kan gjøre mer enn 600 bilder mellom hver lading.
  Hva kamera å ta med på ferie?

   Dette og dette er ikke nok, kan du tilby Fujifilm FinePix SL1000 50 ganger zoom (!) Og evnen til å ta opp video med 480 bilder per sekund (sakte modus). Men modellen Sony Alpha NEX-3N kan være attraktivt på grunn av sin utrolige kompakthet. Dessuten varer batteriet for 500 bilder, kan du ta opp video i Full HD, og ​​serieopptak av fire bilder per sekund.
   De fleste aktuelle modeller for kameraer tilbyr funksjoner som bilder og videoer linke til området eller ekstern tilgang enhet. Hvis du ikke bryr seg om de ekstra kostnadene på batteri, kan du trygt bruke disse funksjonene.  
  Яндекс.Метрика