Hvordan å lære engelsk raskt. Polyglot lære engelsk 16 timer - se på nettet (online) opplæringsvideoerHvor du skal begynne å lære engelsk og hvordan du gjør det så snart som mulig
Engelsk i det moderne samfunn, og er av stor betydning for mange mennesker, er målet å studere det og gjøre det så raskt som mulig. Dette språket er en av de mest vanlig på verdensbasis, og det kan alle være nyttig, både for arbeid og til andre formål, for eksempel en tur i utlandet på ferie. De fleste vet ikke hvilken side å nærme seg dette problemet, folk utsette det på ubestemt tid, og noen ganger også kaste ideen. Selvfølgelig, først av alt, er å finne ut hvor mye penger og krefter på at du kommer til å investere i dette yrke.
Det er verdt å betale oppmerksomhet til klasser i grupper. Denne tilnærmingen er ikke den dyreste, og på noen måter mer effektive enn andre. Det er mange skoler og institusjoner som forplikter seg til å lære deg engelsk og andre fremmedspråk. Hver av dem har sitt eget program og konkurransen er stor, fordi hvert vil lokke kundene til deres side, og hevder at deres program er det beste og mest effektive. Programmer valgt for studenter på ulike nivåer av kunnskap som er i testing, og gjennomføre intervjuer for å bestemme nivået på muntlig engelsk. Det er 5 totalt nivåer - en grunnleggende (første), nybegynner (under gjennomsnittet), middels (i midten), avansert (over gjennomsnittet) og super avansert (avansert). Trening kan være ulike vilkår enn tre måneder og et år eller to, avhengig av hvilket nivå du ønsker å oppnå. For å bytte til den neste fasen er vanligvis utføres eksamen eller prøve, og i tilfelle av vellykket levering du gå til neste nivå. Skoler kan tilby programmer for mer inngående opplæring på noen av bransjer, for eksempel teknisk eller økonomisk.
Vanligvis gruppen dannet et gjennomsnitt på ti personer, er klasser organisert i form av en dialog mellom studenter og lærere. Besøker disse klassene, kan du øke nivået av grammatikk og ordforråd og utvikle muntlige kommunikasjonsevner på et fremmed språk.
På slutten av kurset diplom eller sertifikat. Sertifikater med visse programmer som er internasjonalt, gjør selskapet i stand til å bli akseptert uten testing.
Som for denne tilnærmingen til læring, er det nyttig for folk som får utenlandske relativt lett, ellers ville det beste alternativet være å appellere til trenerne.
Privattimer kan være mer effektive, men kan ikke være tilstrekkelig for full utvikling av talespråk. Men den største fordelen som slike klasser har mulighet til å forbedre sin uttale til å oppnå mest mulig nøyaktig og korrekt uttale av vanskelige lyder. Kostnader, selvfølgelig, være høyere enn i gruppearbeid. Hver lærer engasjert i veiledning en prislapp, avhengig av erfaring og omdømme. Prisene er satt vanligvis av akademisk time, eller 45 minutter. Men prisen - ikke det beste valget når du velger en veileder. Den skal lystre sin tilnærming til vyuchuvanoho til sitt arbeid. Viktigst, at du føler resultatene, effektivitetsstudier, og tidsbruk hensiktsmessig. Vi bør forstå hva du ikke vil angre på pengene og deretter de bortkastet.
Bør ta tilbørlig hensyn til valg av en passende for dine lærebøker. Bør starte med enkle ordforråd, så kan du kjøpe ordbøker, som er forklart i det riktige ordet på engelsk, slik at du kan fylle opp ordforrådet synonymt. Det bør også prøve å lese skjønnlitteratur, men fortrinnsvis i den opprinnelige, spesielt klassisk litteratur. Det neste trinnet - leser blader, men den skal bevege seg når du mestrer det grunnleggende kunnskap samt phraseological enheter.
Vil ha nytte og illustrasjoner for å hjelpe huske ord, vil dette bidra til barnas bøker, brosjyrer med bilder.
Minne - en muskel som må hele tiden trent. Språklæring - en god trener. Det viktigste - ønske og tillit. Det bør bemerkes at vurderingen av språkkunnskaper er det mest talte språket. Hvorfor så fordi hva vi gjorde der og at behovet for det. Folk trenger å snakke med hverandre, dele sine tanker og ideer. På noen måter, deres liv var avhengig av det, spesielt i gamle dager da du måtte produsere sin egen mat, for å beskytte seg mot ville dyr og andre farer. Selvfølgelig kan du "vet" språk, samtidig som du kan lese og skrive på den, oversette boken, men dette er ikke nok i livet.
Studere språket bør være på et "som et barn." Barn hører og gjenta det hvis de sier noe galt eller beskrive dem alltid korrigert alder. Og de blir stadig praktiseres, og i språklæring er ekstremt viktig, det krever konstant bruk, eller rett og slett glemt. Konstant praksis vil lære å "føle" det, for å behandle ham på samme måte som med slektninger. Fordi da alle regler og unntak vil være dukker opp på maskinen.
Polyglot lære engelsk i 16 timer, se på nettet (online) opplæringsvideoer

Hvordan å lære engelsk raskt. Polyglot lære engelsk 16 timer - se på nettet (online) opplæringsvideoerDu kan også finne opplæringsvideoer på internett. Et eksempel er kurset "Polyglot. Lær engelsk i 16 timer. " Kurset består av 16 leksjoner, der forfatteren gir de grunnleggende strukturer og uttrykk som er foreslått for å bringe til automatisme. Man må bruke tre til fem minutter flere ganger om dagen. Den første videoen er sett fra Tabell varianter av tid, oftest brukt på engelsk: fortid, nåtid og fremtid, og skiftende verb avhengig av den andre personens språk brukes, og de negative verbformer, igjen avhengig av partiklene brukes en bestemt tid. Regnes uregelmessige verb, de er vanligvis brukt ganske ofte i forbindelse med denne forvrengt form.Følgelig, lære engelsk for Nybegynnere kan starte med å gjennomgå den første leksjonen, se online video leksjoner "Polyglot. Lær engelsk i 16 timer »

Den andre lærdommendedikert til derivasjon, er det lagt vekt på det faktum at mange ord avledet fra det russiske ordet når en bestemt slutt. Igjen anses brukt uregelmessige verb. Er en tabell over pronomen som skal anvendes ved formulering av konstruksjonen og bekreftende setninger. Spørrende ord, må vi spørre hva som helst. Interessant foreslått ord-parasitter som ofte brukes i talen til morsmål.


Hver leksjon begynner med en repetisjon av det materiale studert tidligere.I tredje leksjon finner du informasjon om hvilke former av verbet å være bruk med hver av pronomen, som i dag, så i fremtiden, og at borte er de dagene, samt hvordan konstruerte setninger, er noen vanlig brukte uttrykk.

Den fjerde leksjon kan lære oss hvordan vi skal snakke om deg selv, om hva du gjør, hvem du skal jobbe. Vi presenterer design, brukes i applikasjoner, brev som uttrykker en hilsen, farvel, samt en ofte spurte høflighetsuttrykk, hvordan du bruker dem i tale.

Leksjon Five. Det foreslås å gjennomføre foreningen fornærmelser som oppstår i tankene når du forestille deg det engelske språket, og få hjelp til å huske fra minnet kreves design. Vi anser avledning av adjektiv for å beskrive de kvaliteter av objektet. Dessuten er det viktige komparative former for adjektiver utdanning, for eksempel komparativ og superlativ grad, enkle og sammensatte former. Vi gir midlertidige konstruksjoner, preposisjoner, adverb hentet fra beskriver tiden. Læreren beskriver navnene på månedene, dagene i uken, deretter på engelsk.

"Polyglot. Lær engelsk i 16 timer se femte video leksjon på nettet (online) »Sjette leksjon dedikert utelukkende for å øke ordforrådet, uttrykkene er design for "hvor mye, hvor mange," anses ubestemte pronomen.


På den syvende leksjonutvide ordforråd som vanlige og uregelmessige verb, er uttrykk for verbet gå, bygging av betingede setninger som tid med bruk av verb.

Den åttende leksjon Du kan lære alle slags grunner, som beskriver plassering, retning, preposisjoner assosiert med tider brukt med verbet gå, se, mens uttrykk fullstendig endrer mening; verb sanser.


Den niende leksjon. Poenget er at vi skal begynne å snakke allerede når mestret det grunnleggende, fordi resultatet oppnås bare med konstant praksis, trenger ikke å nøle med å stille spørsmål. En god taktikk her er at læreren alltid snakket engelsk, med lot ikke å forstå russisk, så i alle fall nødt til å snakke et fremmed. Så, er lærdommen viet til utvikling av samtaleferdigheter, øke vokabular ord i. Med ny - design med svivel og forsterke pronomen.


Tiende leksjon inneholder intervjuer med deltakerne om tema for kunst, introduserte mange nye ord og uttrykk som er relevant for dette området.

På den ellevte leksjon er strukturer med verbet å elske, å være, beskrevet av adjektiver og verb forbundet med følelser, følelser, adjektiver knyttet til miljø, ble samtalen gjennomført på reisen som du kan lære for mange nye ord.


Tolvte leksjon lære oss å oppfatte aspekter av livet som en plass eller volum gjennom bildene og foreninger. Fortsetter temaet av reise, byer, samtaler om emner av litteratur. Vi gir tall, hvordan å ringe datoer som tar preposisjoner og dermed danner tallet brukt.


Leksjon tretten. Vi anser handlingen av verb; praksis i samtale, vokabular.


14 videoleksjoner. Det er to verktøy som hjelper deg enkelt inn i en samtale med en utlending, til bildet av alt bidra til å slappe av og eierskap til de underliggende strukturer som trenger å bli brakt til automatikk, det vil si hvordan å bruke verb, adjektiv, som driver. Vi gir Idiom og uttrykk med verbet samtale, sende og andre verb.

Femtende og sekstende leksjoner.Snakk med emner filmer, familie, kunst og andre metoder for kringkasting.

"Polyglot. Lær engelsk i 16 timer ute 16. video leksjon på nettet (online) »

Samlet, leksjonene er svært nyttig, spesielt for nybegynnere, kan man lære mange nyttige ting, utvikle ferdigheter i samtalen. Men ikke glem at bare se video tutorials litt, hver dag bør gis litt tid til å gjenta de grunnleggende design, ord og uttrykk. Og alltid praktisert, uten språklæring umulig. Det bør brukes hele tiden, noen ganger oppdatere minnet, som det er noe annet i stand glemt. Det bør bemerkes at det er ganske vanskelig og kjedelig, men hvis du godt sette et mål, må du gå for det. Og ikke stå på ett sted. Hvis du ser at økt deres nivå, og er klar til å gå videre - ikke forsinkelse. Nå vet du hvor fort å lære engelsk og kjenner alle hemmelighetene til å lære engelsk for nybegynnere. Lykke til, håper programmet"Polyglot lære engelsk i 16 timer»- Nyttig. Lykke til.
Området er gode råd. Bli hos oss.  
Яндекс.Метрика