Hvordan lære å trekke godt?Hvis du minst én gang lurt på hvordan du kan lære å tegne godt, har du sannsynligvis vet hvor viktig praksis for en ekte artist. Veien til fullkommenhet er gjennom hardt arbeid, men resultatet vil ikke vente på seg.
Instruksjoner:
1. Prøv å finne tid daglig tegning. La det være bare en halv time, men du bruker det hensiktsmessig og gradvis innser hvordan å lære å tegne godt og raskt nabet hånd.
2. Uansett hvor du gikk, bære en bærbar PC for skisser og et par akutt skjerpet blyanter. Hvordan lære å trekke godt? Igjen og igjen for å finpusse sine ferdigheter, bedre ferdigheter ervervet.
3. Prøv å lage en rekke ulike stiler, ikke stoppe på en blyant. Lær grunnleggende akvarell, oljemaling, pasteller. For å utvikle romlig resonnement for å forstå hvordan man kan lære å tegne godt og gi gjenstander form, er det nyttig å engasjere seg i modelleire eller plasticine.
4. Før du tar fatt på bildet av objektet på papiret nøye vurdere det fra alle sider, holde hverandre i hendene. Prøv å se den sanne skjønnheten i det, noe enn du ønsker å dele med andre.
5. Delta på kunstmuseer, utstillinger av fotografier og andre interessante kunstarrangement. Dette forsøket på å nøye vurdere likte bildet. Å vite nøyaktig hvordan du skal lære å trekke godt, er det viktig å forstå hvordan andre mestere kommer til perfeksjon. I denne forbindelse, er det nyttig å besøke museer én artist, som presenterer både hans tidlige og senere arbeid.
6. Når engasjerende kunstnerisk kreativitet er ikke bare viktig spørsmål er hvordan man skal lære å trekke godt, er det viktig å finne en nisje i kunst, sin egen unike stil. Ikke vær redd for å gjøre utenfor rammen og følge dikterer av sine egne hjerter. Hvis du ønsker å uttrykke på papir noe som er enda vanskelig å forestille seg, gjerne starte virksomhet, på noen måte, enten nakne kropper skriver på papir eller bilder opprettet huscheyu kaffe.
7. Hvis du vil ha en bedre ide om hvordan man kan lære å tegne godt, prøve å kopiere den store kunstneren lerret. Dermed kan du føle atmosfæren rundt master i de øyeblikkene da han skapte sitt mesterverk.  
Hvordan lære å synge, enkle måterDrømmer om tankene eller bli en velkommen gjest på hver bursdag? Siden barndommen, Mary den store scenen? Da må du studere en artikkel som snakker om hvordan du kan lære å synge.
Eksperter portal som tilbyr to enkleste måtene å lære å synge. Først - studere hjemme uten lærer. Det er den mest tilgjengelige selv i økonomiske termer. Hvis det er en båndopptaker og mikrofon, kan du anta at alt du trenger er allerede der. Du nesten hjemmestudio.
Den andre metoden krever en lærer. Den har betydelige kostnader. Men hvis du virkelig har tenkt å lære å synge, og riktig, den andre metoden for deg - den eneste mulige.
Hvor skal man begynne? Vi velger repertoar. Det beste i dette øyeblikk - husk dine favorittsanger.
Hvis du ønsker å skrive en egen sang, bør du se vår artikkel "Hvordan skrive en sang? Her er fremgangsmåten. "
Hvordan lære å synge alene for å bli en stjerne?
Tips nummer én - lære å lytte til deg selv, behandle det veldig forsiktig og fortsette å synge, selv om du innser hvor patetisk i forhold til dine favoritt sangere.
Ikke mist motet, vstryahnytes, slappe av, tenk deg selv i scene i bildet av Madonna og Elton John og være like vakker som den verdensberømte stjernen.
Jeg håper du ikke glemme å ta med en båndopptaker? Inkludert - og glemme det! Synge to eller tre sanger, men så stoppe og lytte til opptaket. Ikke vaske sine første leksjoner selv hvis nivåene stige betraktelig. Spare verdifullt materiale. Her se - gjennom et dusin eller to år vil du høre på den og smile: Det er det jeg startet, det er hvordan jeg var da frimodig sa til meg selv, "Jeg ønsker å lære å synge alene."
Opptaket (bare så du må nå kalle dette innlegget) Lytt to ganger. Ikke synge til hans henrettelse. Bare lytte veldig nøye.
Har du lagt merke til at stemmen din høres ut som noe er ikke som du er vant til å oppfatte det? Hvis du ikke kjenner det? Dette er fordi vi lytter til oss selv det indre øret, og nå du ble klare oppfatninger fra utsiden. Ikke bekymre deg, ikke prøv å straffe deg selv, ikke mist motet. Det er bedre å legge seg ned på sofaen og tenker på sin sang, lyttepost igjen prøve å komme opp med sitt image.
Det neste trinnet - slå på å ta opp favorittartist. Legg deg ned, slappe av, tapt i musikk, lytte til lyden av stemmene. Følelser avvise. Glem sang er din favorittsanger. Lytt til det som kritisk, som er å lytte til deg. Merke alle nyansene, alle de positive og negative sider. Legg merke til hvor mye som har endret seg? Du har en annen oppfatning av kjente sanger? Det er det, det er det vi trenger!
Nå spør deg selv spørsmålet: "Hvordan kan dette hjelpe meg? "Og det er hvordan. Hjernen din setter en mappe sinn alle vurderinger som du er ferdig. Nå musikalsk informasjon i hodet - er det ikke en enkel følelser av lytteren, at du var den første klassen. Det er tenkt å bli en sanger. Merke forskjellen? Din hjernen selv begynner å forandre deg, din kropp, din stemme, fordi endring av informasjonen du får på musikk.
Her har du zminyuyetesya vokser åndelig ikke bare i øynene.
Hvordan lære å synge, trene for stemmen
På kvelden går til sengs, gjør spesielle øvelser. Avslappet, nå forsiktig, men bestemt si til oss selv, "Jeg kommer til å lære å synge. Jeg vet hvordan å lære å synge alene. Jeg kan lære å synge. " Nå husker sin opprinnelige implementeringen i detalj, med alle detaljer, vibrasjon, tone.
Så si til deg selv: "Lære å synge for meg - en ekte glede, god underholdning, det beste spillet. Jeg vil være i stand til å lære å synge. "
Denne øvelsen sammen med sang, båndopptak, oppfølging, evaluering av deres prestasjoner, sang sorterte fagfolk og kveld meditasjon - din vei til scenen.  
Akklimatisering mens du reiser
Akklimatisering mens du reiser uunngåelig oppstår i de fleste tilfeller.

Bare noen mennesker kan relativt lett bære lang reise, flytte til flere tidssoner, klatring i høyden. Til kroppen ble vant til sin nye miljøet vil ta tid. Prosessen med å bli vant til det nye miljøet kalt akklimatisering. De viktigste faktorene som forårsaker akklimatisering er:
- Reise lange avstander.
- flybilletten fra relatert til endringer i tidssoner.
- Økningen i fjellene til en høyde på mer enn 2 tusen meter.

Tegn på akklimatisering

Akklimatisering mens du reiser

Akklimatisering og skiftende tidssoner - stress for kroppen. Prøver å tilpasse seg et nytt miljø for deg selv, bruker kroppen din betydelige ressurser. Dette fører til økt tretthet, døsighet, irritabilitet og nervøsitet. Svært ofte er det tap av appetitt, feber (hos barn til 38,5 grader). Vanligvis faller temperaturen neste dag, så skynd å drikke febernedsettende ikke.
Ofte reisende det skrapete hals, hoste, rennende nese og sår hals selv. Det er også mulig veksten av såkalte reisediaré. Disse tegn på tilpasning og akklimatisering er symptomer. I noen tilfeller er det kortpustethet, hjertebank, svetting.
Hvordan kan vare akklimatisering
Akklimatisering mens du reiserAvhengighet voksen til et nytt miljø kan vare fra 2 til 4 dager. Hvis folk har reist lange avstander og i samme område, er akklimatisering mye raskere. Barnet tilpasning skjer i løpet av 3-6 dager. Foreldre vil akselerere prosessen med å bli vant til det nye miljøet er av en tilførsel av vann fra hjemmet.

Funksjoner av akklimatisering hos barn

Behovet for akklimatisering eksisterer i både voksne og barn. Selv om kroppen av et barn bærer lettere belastning og stress, men akklimatisering - ikke tilfelle. Å tilpasse seg det nye miljøet barnet tilbringer betydelig kraft. Mobilisering av organismen kan føre til dårlig appetitt, og hvis den voksne er fullt klar over at et lite barn kan fortelle at han har en dårlig appetitt. Hvis barnet ditt aldri har reist sørover, varer tilpasning 5 dager eller mer. Av denne grunn, barneleger rådet til å bære en baby for første gang til sjøen i minst 20 dager, ellers det meste av ferien vil bli brukt på akklimatisering.
For å redusere virkningene av akklimatisering når du reiser sørover
Akklimatisering mens du reiserReisen til resten i sør forbundet med fly i land med varmt klima. Heat akklimatisering øker symptomene, så det første du må gjøre - for å redusere tidsbruk i varmen og solen selv de første dagene. I de tidlige dagene av sør er bedre å ikke spise store mengder mat, men må drikke mye. Å redusere symptomene på akklimatisering bør begynne å ta adaptogens på en naturlig basis - Ginseng og Siberian Ginseng. En måned før turen bør ta et kurs av intensiv fysisk trening, for disse formålene er perfekt jogging, fitness, etc.

For å redusere virkningene av akklimatisering etter lange flyreiser i forskjellige tidssoner

Lange opphold i sittende stilling om bord en negativ innvirkning på helsen. Derfor, hver halve time å varme opp beina - de bøye kneet, bøye, rette foten. Et par uker før den lange flyturen bør starte trening, slik at kroppen blir vant til den økte belastningen. Umiddelbart etter flyturen mye bedre å ikke spise, men drikkevann skal være nok. Under flyturen til å konsumere alkohol kan ikke være mer enn 50 gram ren alkohol.
Akklimatisering mens du reiser

Leger anbefaler å velge fly som ankommer destinasjonen flyplassen sent på ettermiddagen. I dette tilfellet er turist sendes direkte til hotellet, ikke sjø eller på en tur. God hvile og avslapning etter flyturen sterkt redusere effekten av akklimatisering. Tvert imot meget lei etter veien og sin første dag på sjøen øker symptomene på akklimatisering. Bidra til å slappe kroppen å ta medisiner på en naturlig basis, ginseng, Eleutherococcus, mat med høyt vitamin C.

Hvordan å akklimatisere seg i fjellet

Akklimatisering mens du reiserMenneskekroppen er dårlig tilpasset til en drastisk endring i høyde. Uvanlig stige til en stor høyde kroppen vil ikke være lett - økt rarefied luft, redusere oksygeninnholdet i luften og lav temperatur vil fremme forkant av den såkalte "Høydesyke". Omtrent en av fire personer stige til høyden - 3-4000 meter kontraindisert. De som planlegger å stige til en høyde på mer enn 2000 meter bør ha dette i bakhodet. Før du går inn i fjellet bør være et par måneder intensiv trening.

Re-akklimatisering er ikke mindre viktig enn den akklimatisering

Akklimatisering mens du reiserDen reisende bør vite at etter retur fra en lang og fjernt reise, som varte i mer enn 15 dager vil uunngåelig komme en omvendt prosess - reacclimatization. Akklimatisering etter ferien varer i 3-4 dager. Etter hjemkomsten fra ferie eller cruise for noen mennesker på grunn av lav immunitet begynne forkjølelse som er vanskelig å behandle, og flyte lett. Faktum er at på grunn av de skadelige effektene av sollys og tretthet reacclimatization er vanskelig. Så etter hjemkomst tidlige dager av rolig resten skal betales til å bli vant til den gamle klima gått uten problemer.

På den måten turister unngå problemet med akklimatisering, se den neste historien.

Яндекс.Метрика