Hvis du ønsker å ta deg selv og din familie en minneverdig og svært lyse slappe av på stranden, da Mallorca - ideell for dette formålet. Den spanske øya Mallorca - et paradis på jord utvei for ekte kjennere, i antikken, det var bare tilgjengelig for de rike og arvelig aristokrati, er i dag mye lettere å komme dit, og det kommer publikum og mye mer demokratisk.
 For sin beliggenhet er det som kalles den største øya i øygruppen Balearene kanskje i stor grad bare fordi han var den mest populære og besøkte blant turister ty i Middelhavet.
Hvordan luksuriøs ferie i solfylte Mallorca?

 Alle som har besøkt øya lykke, komfort og skjønnhet kan trygt si at dette er stedet på planeten som må besøke. Ikke rart, øya Mallorca - et yndet sted å bo i kongelige og eventyr, romantikk og frihet.
 Overraskende, er dette et sted som lett kan tilfredsstille interesser, smak og ønskene til alle, hvorfor kommer hit fra hele verden den mest mangfoldige befolkning: par med barn, unge, eldre par, elskere av aktiv fritidsklubb, samt de som ikke representerer en kvalitet ferie uten sightseeing og fantastiske nye steder.
Hvordan luksuriøs ferie i solfylte Mallorca?

 Øya ble en favoritt tilflukt for mange musikere, poeter, kunstnere, fotomodeller, skuespillere og politikere, samt alle elskere av enkel skjønnhet og natur. Hvis du ønsker å oppleve alle gledene av hvile i Mallorca, vil du trenger å vite hvordan man skal organisere en tur, slik at alt viste seg på et toppnivå.

 Mallorca - et feriested med en vri


 Går til Balearene øygruppens største øy, husk at han, i likhet med alle de andre skianlegg har sine egne særtrekk, faktisk, er en verden med sin egen karakter og vaner, som for en behagelig tidsfordriv bedre forstå på forhånd.
Hvordan luksuriøs ferie i solfylte Mallorca?

 Dette stedet vil overraske deg med sine kontraster: de populære sandstrender med krystallklare vannet og den varme solen som veksler med tykke furuskoger, som i noen steder selv delvis ned til sjøen, noe som minner om den baltiske kysten.
 Du kan til og med klart å forveksle disse to stedene, hvis ikke svaberg og utrolig vakre fjell som lokker og dets storhet klatrere rundt om i verden.
 Hvis du virkelig ønsker å føle Mallorca for hva det egentlig er, ikke være lat, leie en bil for et par dager, og gå inn i landet, vekk fra sandstrendene. Så du kan se alle severdighetene i dette fantastiske stedet, naturlige, historiske og sikkert moderne.
 På den måten vil du møte lyse og livlig middelhavsby, en koselig bukt, omgitt av grønne planter nødsituasjon vil endre en annen og historiske monumenter av kulturarven vil overraske deg med sin atmosfære og en uvanlig blanding av stilarter.
 Bare her vil du være i stand til å møte en så unik og herlig blanding av generasjoner og kulturer, på den måten vil du møte gotiske katedraler, arabiske hus og de spanske palasser!

 Hva feriestedet på Mallorca til å velge?


 Hvis du ønsker å arrangere en hyggelig familie ferie med barna, så gå til Cala d'Or - en av de mest populære feriestedene på Mallorca og grunnleggende. Dette koselige velkomst du beskyttet mot vind og kalde strømmene, fine strender og små viker og grunne, som gir alt for en behagelig og avslappende ferie.
Hvordan luksuriøs ferie i solfylte Mallorca?

 Også for familier med barn egnede komfortabel resort luksus Iletas som kan gi en rolig og avslappende tidsfordriv.
 For unge mennesker som er ute etter at se og nyte i stedet for å sole seg på bortgjemte strender, ideelt turistområde, som ligger så nær den berømte hovedstad, Palma de Mallorca.
 Det finnes mange restauranter, butikker og barer, historiske steder og strender er de samme, men for barn er det nesten ingenting. For støyende og aktiv ungdom som går til et feriested på jakt etter romantikk, klubb sammenkomster og fester natt, perfekt for en av de tidligste turistområdene - Arenal.
 Du kan slappe av med stor suksess moro og bråkete gruppe, som ikke er mye å telle på et stort budsjett, og det er derfor alle hoteller i Arenal ikke mer enn to eller tre stjerner, men for virkelige reisende - dette er bare bra.

 Hvordan å starte en tur?


 Hvis du bestemmer deg for å besøke dette feriestedet er ikke den eneste formål, å ligge på stranden, gå på turer, fordi det er virkelig noe å se og noe å beundre. Begynn med å beundre naturen, siden i Mallorca er det så mangfoldig og unik som ikke forlate likegyldige selv den mest krevende turist.
 Hva skal man si underverden av øya, bare forestille her i dag funnet 200 underjordiske grotter, og bare 5 er tilgjengelig for besøkende. Den mest kjente og uvanlige grotter regnes som "Cave Dragon" og hulen "Art", her er verdens høyeste stalagmite, som passer den unike lysshow.
Hvordan luksuriøs ferie i solfylte Mallorca?

 Ikke glem å nyte den friske luften av lokale parker som er fylt med mandel og olivenlunder, beitemarker med afrikanske dyr, furuskog, og ikke glem å besøke den fantastiske Cape fermentering og oransje dalen, som bare kan nås på en historisk jernbane i 1912!
 Men arkitektoniske monumenter er ikke dårligere enn den naturlige skjønnheten, som er den eneste katedral Palau del Almudayna ligger i hjertet av øyas hovedstad, Palma de Mallorca.
 Det bør bemerkes eldste kirken på øya, bygningen som tidligere var en gotisk basilika dekorert med steinfigurer, alter og ekstraordinære hage. "Spanish Town" - en annen kulturell attraksjon på øya, det var han som åpenbarer skjønnhets turister berømte spanske bygninger.

 Hva de sier erfarne reisende?


 Anmeldelser flertall sammen i en eneste tanke: Mallorca - et sted der alle drømmer går i oppfyllelse, er bare et ønske.

 Selvfølgelig kan man si at det er vanskelig å nevne en ferie budsjett, det er, men, være trygg, priser for overnatting og fullt ut i samsvar med den oppgitte kvalitet.
 Hvis du ikke ønsker å sole seg hele dagen i solen, snu fra side til side, den demokratiske 2 * og 3 * - fordi "stjernestatus" hotellet er ideelt for dem som er sendt til Mallorca for reise og eventyr, absolutt nehlavnoe.
 For fritids bedre velge nespekotnyy fra april til mai eller september til november. Fans av samme anbud sjø og strålende sol ferie vil være den ideelle tiden for sommermånedene fra juni til august.  
 Hva er Hawaii? Kanskje dette konseptet i hver person tilkoblet noe søtt, tropisk paradis og: sandstrender, palmer og fantastiske solnedganger, reise, en tilstand av fullstendig avslapning. Og det handler egentlig om Hawaii!
 Har ikke engang vært der selv en gang, du vet at ferie i Hawaii - det er som å være i hagen, som ligger på planeten Jorden. Det kan neppe kalles en feil, fordi disse er ekstremt vakre tropiske øyer som ligger komfortabelt blant de milde vannet i Stillehavet.
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Femti stater i USA, som regnes som en av de vakreste og mest fantastiske stedene på jorden, forutbestemt til å hvile med glede at hvert år tar imot tusenvis av turister.
 For de som ikke er flinke til geografi, angir at Hawaii - er ikke bare på øya, er en øygruppe bestående av inntil 162 øyer, hvorav bare seks er bebodd. Seks øyer med alle eksisterende åpen for turister, hver med sin spesielle natur og infrastruktur, de er veldig forskjellige fra hverandre, noen ganger oppsiktsvekkende kontraster oppstå selv innen samme øy!
 Likevel avgjøres hvilken av øyene beste og mest interessante fritid til å reise sannsynligvis urealistisk, fordi det kommer an på personlige preferanser og ønsker. Hvis det er mulig, bør du gå til hver av øyene, selvfølgelig, ikke på en gang. Innenfor en ferie, er det bedre å ikke kaste bort tiden din på vanlige patruljer, jo mer avstand må overvinne mye.
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Hvis du er interessert i hvordan å organisere ferie i Hawaii, har du sannsynligvis allerede pryhledily noen alternativer for seg selv, spesielt siden det er en myriade av dem!
 Dette paradiset ferie i en varm og koselig strender blant skyggefulle trær og fine drinker for dykking entusiaster skjønnheten i undervannsverdenen, som, forresten, er Hawaii påfallende i sin unikhet og uttrykksfullhet.
 Det er hovedstaden i verden surfing, North Beach, den berømte stranden Vaykyky - det beste stedet for en strandferie og for de som først ønsker å prøve livet i gamle Hawaiian sport.
 Kanskje du er interessert i fiske, prosessen som Hawaii er fantastisk og spennende - et stort utvalg av fisk vil ikke la noen likegyldig.

 Hvor du skal dra?


 Det hele avhenger av hva slags ferie du foretrekker mest, fordi disse øyene er bokstavelig talt vrimlet med et bredt utvalg av vannsporter - surfing, brettseiling, paraseiling, kanopadling, seiling seylinh, kiteboarding og mer!
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Hvis du er en fan av friluftsliv, og du i ånden flere turer til vakre steder og attraksjoner, her finner du en stor mystiske huler og grotter som gamle buer og søyler, fantastiske dyr og planter, praktfulle regnskoger, turkis hav og alabast fjelltopper.
 Ikke forbli reservert og de som elsker avslappende strandferie, komfortable hoteller og utviklet turist infrastruktur, er det mulig å plukke opp smaken og begjær.
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Den mest populære og hyggelig ferie for ferie er to øyer - Oahu og Maui. Oahu - den tettest befolkede og urbaniserte, er det den mest mangfoldige av alle de andre øyene, her kan du finne et stort antall av dem.
 Det mest unike og interessant blant dem er hovedstaden i Honolulu, beste stranden i hele Hawaii - Waikiki, en rekke restauranter, utstyrt strender, palasset av Hawaiian konger og tre botaniske hager!

 Maui - en øy som forelsker seg for livet selv, er det beste alternativet for de som liker en tropisk ferie, han har en utrolig atmosfære, dette er hvor lokalbefolkningen liker å hvile tropiske øyer.
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Den største øya - er, selvfølgelig, hvor Hawaii, tiltrekker det friluftsentusiaster og eventyr. Her er hovedattraksjonen - Hawaii Volcanoes National Park. For de som ikke vet: hele Hawaiian øygruppen er av vulkansk opprinnelse, på territoriet til de fleste øyene har 7 vulkaner, hvorav noen er fortsatt i drift.
 Her kan du oppleve en ekte "Hawaiian ånd" her gir ikke mening å gå, hvis alt du sende ferien som å tilbringe tid på stranden. Mange reisende foretrekker å besøke den store øya bare som en dagstur, eller bare leie transport pereletivshy fra en nærliggende øy.

 Har ferie i Hawaii


 Hawaii - er ikke bare et fantastisk sted med vakker natur og været, som er lagret hele året, er dette en virkelig finne for elskere av eksotiske, små, men veldig søte byer, utallige kunstgallerier og bortgjemte naturlige steder.
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Fly til Hawaii du sikkert vil koste dyrt, vil russiske turister være praktisk å komme til Los Angeles, og deretter bruke en intern flyet for å få til Honolulu.
 Du kan også komme til New York eller Chicago, det er mulig å fly selv i Japan, men dette alternativet er det dyreste. For elskere av romantikk er det cruise på kysten av USA til Hawaii, men vil koste det samme, men trenger mye mer tid - ca 3 dager.
 Som for hotellet, her vil du finne populært i det siste «all inclusive», her turister kan velge - eller bo i et stort hotell med svømmebasseng og restauranter hvor mat er for en avgift eller leie en leilighet.
 Interessant, leilighetskomplekser i Hawaii nesten ikke dårligere til hoteller i infrastruktur også i nærheten av bassenget og omgitt av en pittoresk hjørner av naturen.

 Rundt hotellet og leilighetskomplekser er alltid en masse små butikker og suvenirbutikker hvor du kan kjøpe noe som er typisk for Hawaii. Her vil du finne standard figurer og malte skjorter, ofte på steder som selger suvenirer laget av hendene som fullt ut tilfredsstiller Hawaiian ånd.
Hvordan organisere den perfekte ferie i Hawaii?

 Som for fritid, deretter til Hawaii mange reisende som kommer fra populære i disse delene, dykking. Det faktum at rundt øyene er et stort antall rev og fargerike fisk bebodd av mange, inkludert svært interessant å svømme.
 Det er en annen svært populære og tradisjonelle klasser, er selvfølgelig surfing. Det kommer surfere fra hele verden, nesten alle stranden du kan bruke klasser med instruktører som hjelper nykommere raskt komme om bord og ri den første god bølge.
 Kanskje den eneste ulempen med dette paradiset er relativt høye priser på fly og overnatting, i andre henseender, Hawaii - dette er trolig en av de beste stedene på jorda som lar deg stresse ned og slappe av i sin helhet.  
Яндекс.Метрика