Esna Hun følte seg overalt - et fantastisk vær himmel i zalyvystom sangfugler, de første bladene på trærne. La kledd for vinteren veggstengte leiligheter og få til naturen med familie eller venner - slik ønske, kanskje hver av oss. Hvordan organisere en piknik i naturen, som han førte opp positive følelser og la gode minner?
 Forberedelse for en piknik - vest for ansvarlig og det er i stor grad avhengig av utfallet av friluftsliv. Hva å Pakk en piknik?

 Produkter.
 De bør ikke være forgjengelig og krever ikke spesielle transportforhold. Selvfølgelig, det er en leder
Hvordan organisere en piknik utendørs
 diverse smørbrød - Men vi anbefaler ikke å koke dem hjemme, men bare kutte brød, pølse, ost og andre sandwich ingrediensene og sette det hele i separate pakker (helst innpakket i en spesiell plastfolie). Og for å gjøre smørbrød natur produkter tilgjengelig. I dette tilfellet, vil de være mer attraktiv og "frisk" utseende, garantert ikke å ødelegge veien.
 Det samme gjelder salater - Bedre å ta med vaskede grønnsaker og saus (majones, vegetabilsk olje) og i en hast for å lage mat noen våren salater eller grønnsaker i saus vmochuvaty og som sådan har spist - og piknik gir dette alternativet.
 God vilje og Kjøttprodukter - Picnic utmerket alternativ ville være bakt kylling eller kjøtt, fordi de er deilig og kaldt, spesielt med sennep, ketchup eller noen hot saus (de også ikke glem å ta med).
 Du kan ta en piknik hermetikk, Cookies, godteri.
 Avgjørende for en piknik og frukt - De må vaskes og pakkes i spesielle lufttette plastbeholdere.
 Hvis du planlegger å organisere en piknik c matlaging (Kebab, grillet, bakt poteter, ører, stekte pølser, etc.), ta vare på å forberede mat (f.eks beising kjøtt for grill) og alt nødvendig utstyr (grill, grillspyd, brensel, brensel til bålet, en pott for suppe og så videre. d.)
 Hamstre rikelig med væske (Det beste alternativet - den vanlige ikke-kullsyreholdig mineralvann eller grønn te i en termos) - Aktiv friluftsliv trenger påfyll vannbalansen i kroppen. Som for alkohol på en piknik bedre, selvfølgelig, avstå fra å drikke alkohol i store mengder. La dette privilegium hjem sammenkomster eller møter i kafeer og piknik grense for symbolsk margin på øl eller en flaske med husets vin for hele selskapet.
Hvordan organisere en piknik utendørs

 Mat er best kastet inn i en stor kurv - Er det ikke bare mer vakkert og ser appetittvekkende enn et fjell av pakker, men også sørger for at ingen rasjoner pomnetsya. Og få produkter fra kurven mye mer behagelig.
 Ta alle nødvendige for å spise utstyr : Kniv, boksåpner, korketrekker, plastbestikk, papir og våtservietter (håndklær). Pass på å hamstre søppelsekk for å fjerne matrester i dem.
 Ta vare pledd (Curtain), som vil ta plassere hele forestillingen. Hvis den nylig vedtatt regn, ta "en byrde" å pledd voksduk - Det kan bli satt under tak, og det ikke lekker fuktighet fra bakken. Du kan organisere en piknik utendørs mer behagelig - en variant i form av sammenleggbare stoler og bord, eller i det minste myke puter for å sitte på dem.
 Mange glemmer at piknik i naturen - er ikke bare en fin ferie, men i vest, til en viss grad, assosiert med risiko. Husk å ta solkremIkke å "brenne" i solen (og våren kan det være farlig!). Forberede betyr for førstehjelp (Alkohol, bomull, bandasjer, plaster, hydrogenperoksid, strålende grønn) - i en park eller skog kan lett bli skadet. Uerstattelig en piknik og vilje betyr mygg og flått. Hvis en piknik er planlagt på et sted beskyttet fra solen av trær bringe hodeplagg (Caps, Panama), spesielt hvis firmaet har barn.
 Snakker av barn. Piknik med barn litt forskjellig fra selskapet piknik utelukkende voksne barn. Må tenke på forhånd om hvordan man kan organisere en piknik med barna - ellers de raskt gå lei og de prohnыchut sør som ønsker å komme hjem. Tror Utendørs spill (Fun starter, allsidige, unge naturforskere, skattejegere, osv) bringe sportsutstyr (Volleyball, badminton).
Hvordan organisere en piknik utendørs

 Fokus på klær Picnic. Det skal være enkelt - fordi du vil bli sittende på bakken - og dekker føtter og hender (for å unngå insektbitt, særlig flått). I alle fall, ta med en jakke eller andre varme klær - plutselig kaldere, det regner eller du bestemmer deg for å forfølge en piknik i kveld, når den varme solen gjemmer seg bak horisonten.
 Bringe en kamera, Videokamera, etter å ha sjekket at batteriet er fulladet. Tross alt, så trist som hun sitter på feil tidspunkt - midt i en piknik. Det er verdt piknik vil båndopptaker (Radio).
 Ta vare Paraplyer Bedre ennå - regnfrakk. Vårvær er kjent for å være variabel, og klare blå himmel i morgen kan ikke garantere fravær av regn om kvelden. Ikke hindrer deg i å huske reglene for oppførsel under en storm - altfor hyppig våren fenomen.

 Hvor å organisere en piknik?
 Det kan være en masse av alternativer: City Park, ved sjøen River Grove, belter, etc. Det avgjørende er at din piknik ikke bryter offentlig orden og var stedet tillatt for slike hendelser. Velge en rasteplass, sørg for at det var mulig beskyttet fra solen, vinden blåste ikke i partiet (dette gjelder spesielt hvis du kommer til å gjøre en brann). Sjekk, enten nær reiret.
 Etter piknik sørg for å fjerne dem alle søppel (søppelsekker ikke tilrådelig å forlate liggende på bakken, og ta med deg) nedbe brannen, generelt - do sporer oppholdet mest synlig.
 Vi håper disse tipsene hjelpe deg med å organisere en piknik i naturen. Lykke til resten!  
Cote d'Azur ferie. Ferien Provence
 Feriestedet Saint Tropez på Cote d'Azur - synonymt med sekulære ferie. Virvelvind romantikk på bakgrunn av middelhavskysten eller idyllisk fristed i et boutiquehotell med en terrasse med utsikt over alpine nedfarter Provence - perfekt landskap for hver scene.
 Cote d'Azur og Provence: Reisemål
 Blant annet denne regionen i Frankrike kjente krydder. I de pittoreske enger vokse rosmarin, fennikel, spisskummen, ville urter og basilikum. De kan ikke gjøre enten kokker eller kosmetolog.

 Hvordan finne den 44 nordlig bredde og 6 'østlig lengde.
 Befolkning. Innbyggere i Provence i Frankrike er kjente og stolte patrioter. Som i alle andre provinsen er omsorg for bevaring av bunader og tradisjoner, høylytt protesterer mot Jets, som raspuhyvayut fugler og kunstgjødsel som forgifter jorda. Ikke overraskende, landbruk i Provence i organisk fulle betydning av ordet.
 Cote d'Azur og Provence: Reisemål
 Anlegget, sjø fennikel.
 Den vokser blant steiner og ved Middelhavskysten (Middelhavet diett for vekttap). Trange mørkegrønne blader avgir en behagelig syrlig smak. Sjø fennikel olje forhindrer oksidativt stress, styrker lokal immunitet, lindrer og gjenoppretter huden.
 120 timer ttrebuetsya for ren olje med sjø fennikel planter samlet på økologiske plantasjer.
 Som en kosmetolog, sjø fennikel utvinne olje en av de mange provençalske "ingredienser. Det fungerer som en antioksidant. Selskapet består av vanilje olje, søt mandel, lavendel honning, hvit fersken, nektarin, oransje blomst, mandarin og lime. De er urbefolkningen i Provence.  
Hvor du skal dra på bryllupsreise i august

 Honeymoon - er den mest romantiske tid for en ung familie. Ved bryllupsreise bør være forberedt på ikke mindre nøye enn før bryllupet. Et ungt par er viktig å bestemme hvor du skal dra på bryllupsreise i august.

 Bestemme formålet og sted for reise


 Det første du må bestemme hvilken plan du ønsker å reise. Du ønsker privatliv, eksotiske eller du vil ha noe å se, lære. Enten turen eller romantisk bare informativ, og kanskje du fans av friluftsliv? Fra disse faktorene vil avhenge av plasseringen du velger for din bryllupsreise.
 Vel, hvis alle disse spørsmålene, diskutere sammen. La hver av dere vil skrive på et stykke papir som han forventer bryllupsreisen. Etter denne diskusjonen, kan du raskt bestemme plasseringen av turen.

 August - veldig populær måned for bryllup, men også i ferien. Være forberedt på at turen i august vil være litt dyrere enn for eksempel i juni. Videre den prestisjetunge resort, vil prisene være høyere. Merk at forsvarlig europeere også skynde sole seg i solen i den siste måneden av sommeren, så hoteller er fylt. Ta vare på reservasjon på forhånd. Gitt deres økonomiske evner og interesser, kan du bestemme hvor du skal dra på bryllupsreise i august.

 Hvor kan jeg gå i august


 I august kan du tilbringe din tid i Europa. Romantiske stedene i Europa satt. Cote d'Azur Frankrike, Italia Amalfikysten - steder av stor skjønnhet. Gamle slott, trange gater, koselige kafeer - det vil alle være til tjeneste.
 Hvis du liker eksotisk, er August en god tid til å besøke latinamerikanske land: Cuba, Mexico, Brasil. Tropiske skoger og vakre strender tiltrekker seg turister fra hele verden.
 Indian Ocean Islands, Seychellene, Mauritius, vil Maldivene være for unge familier tropisk paradis som Stillehavsøyene, Fiji, Fransk Polynesia.
 Og du kan ikke dra til utlandet. I august været er fint og du kan arrangere en tur til Golden Ring eller innsjøer i Karelen.
 Krim - et flott sted i august. Videre på Krim er mulig å fjerne en liten hytte ved sjøen.
 Dette er bare noen få alternativer for hvor du skal dra på bryllupsreise i august. Selvfølgelig, ung løse, men tenk om turen på forhånd.  
Яндекс.Метрика