Hvordan sjekke påliteligheten av turoperatøren?
 Hvorfor ville du startet forberedelsene til turen? Fra å velge en destinasjon, bekjentskap med på værmeldingen, oppsamlingsposer? Alle disse handlingene er virkelig nødvendig, men ikke i første omgang. Men du har fortsatt å sjekke påliteligheten av turoperatøren som drar på en reise. Erfarne reisende, kan dette rådet virke trivielt - vel, selvfølgelig, fordi de er ikke første gang å reise og turisme markedet, måtte de lære og ned, slik at påliteligheten av turoperatør for dem - lang problemet løst. Forresten, hvis du har slike venner, sørg for å spørre dem om pålitelig turoperatør - de definitivt gi nyttige råd. Og vi oppfordrer alle andre til å tenke på å velge et reisebyrå så snart som mulig. Spesielt de som ikke har tenkt ekstreme opplevelser og avslappende ferie i ro og mak. Til denne gleden ble ikke skadet i begynnelsen av ferien potruditsya ikke formelt, men virkelig sjekke påliteligheten av turoperatør. Hvordan? For å gjøre dette, har vi utarbeidet materiale, som fokuserte praktiske råd om å velge en turoperatør og objektive vurderinger. 
 Forskjellen mellom reisebyrå og turoperatør. Velge en turoperatør eller reisebyrå?
 Uerfarne turister turisme markedet kan virke en stor samling av bedrifter som selger billetter. Faktisk er det reiselivsnæringen en gradering som deler alle deltakerne ("selgere" turer) inn i to hovedkategorier:
 •  Turoperatører.
   Reisebyråer (selskaper).
   Forskjellen mellom turoperatør og reisebyrå rektor. Den første er mye mindre og de er et hakk, mens sistnevnte er avhengig av dem, og det er mye av det. Faktisk selskapene er i en posisjon på slave turoperatører. Ikke bokstavelig talt bære sin disposisjon, men er helt avhengige av dem. Her er de viktigste funksjonene og forskjeller mellom turoperatører og reisebyråer:
 •  Turoperatører ikke bare selge, danner de turene, reiseruter, turer. Turoperatør mener alle detaljer, velger og forbeholder et hotell, bestiller og kjøpe billetter, kan bestille separat fly (kalt charter) bestemmer seg for å gi rabatter. Med andre, ord, tur- bokstavelig talt "ut av det blå" skaper et ferdig produkt som kalles "runde". Turoperatører selge turer ikke bare reisende (enkeltpersoner), men andre, mindre bedrifter (reisebyråer).
  Hvordan sjekke påliteligheten av turoperatøren?

   Reisebyråer de er samme selskap, i sin tur, kjøpe og selge turer, turoperatører dannet. Følgelig er reisebyrå forpliktet til å observere tilstanden utstilt en turoperatør, og endre dem er det ikke. Reisebyrå oppgave - å overtale kunden til å kjøpe en bestemt tur, reisebyråene er høyt kvalifiserte salgssjefer. For sitt arbeid medier reisebyrå mottar en avgift, en prosentandel av inntektene. Men dette betyr ikke at reisebyråene turnere nødvendigvis dyrere enn turoperatører, reisebyråer som kjøper dem på en spesiell pris.
   Det viktigste som en turist bør vite om arbeidet til reisebyråer og turoperatører, er at den eneste turoperatør er selv ansvarlig for innhold, kvalitet, pris og problemfri drift "tour. Ansvar begrenset av et reisebyrå plikt til å gi full informasjon om tillatelsen og dens betingelser. Og bare turoperatør i stand til å foreta justeringer for å rette manglene og tilfredsstille kundenes krav. Derfor er det klart at mer pålitelig å kjøpe en billett med turoperatøren. Så, i det minste, vil antall koblinger mellom deg og herre over situasjonen være minimal. Selv om det ofte kombinerer funksjonene av turoperatør og reisebyrå. Å sjekke påliteligheten umiddelbart finne ut alle disse detaljene.
   Hvordan finne pålitelig turoperatør
   Reisende som foretrekker klare turer, vet navnene på anerkjente turoperatører litt. Aldri for sent å få denne informasjonen på egenhånd, velge en turoperatør de velger. For ikke å gjøre feil valg, guidet av de grunnleggende funksjonene i en pålitelig turoperatør:
 •  Erfaring. Spør hvor lenge operatør på markedet. Denne informasjonen vil åpne opp bare to aspekter: stabiliteten i selskapet og dets akkumulert erfaring. Velge en turoperatør som har vært i drift i flere år. Young tur - ikke så upålitelig. Men sjansene er at han ikke har fungert optimalt samspill med hoteller, flyselskaper og andre reisebyråer i utlandet. Derfor valget av eldre, med stor ansiennitet "operator er sannsynlig beskytte deg mot forvirring, feil og fôr. Selv om dette skjer i de store navn selskaper (og den gamle er proruha, er ikke 100% sikker fra force majeure), dets ansatte allerede vet hvordan du raskt fikse problemet.
  Hvordan sjekke påliteligheten av turoperatøren?

   Nettstedet. Området er en god turoperatør - er både ansiktet og arbeidsredskap. I tillegg bør det være behagelig og funksjonelt for både ansatte og kunder. Derfor, i tillegg, bør området være omhyggelig behandle dets utseende, kvalitet fylling. Pålitelig turoperatør kan ikke være begrenset til en liten nettside som består av et par sider med levende bilder. Pålitelig selskap plassert på sine nettsider detaljert beskrivelse av sine tjenester, landets, hoteller og flyselskaper, samt verktøy for selvransakelse og tur på dine preferanser.
   Kundeanmeldelser. Dette er en meget delikat og viktig punkt. Først bør en detaljert online turoperatør diskutert ovenfor være i stand til å kommentere, der kunder kan forlate sine meninger. Sekund, urettferdig av verdiløse falske anmeldelser og / eller fjerne uønskede, ubehagelige kommentarer. Derfor analysere vurderinger nøye. Spør proffene imaginære turoperatør som lar deg forlate ikke bare ros; reagerer på besøkende kommentarer; har et tilbakemeldingssystem / rask respons på nettstedet. Likevel, sørg for å lese anmeldelser på nøytrale fora, nettsteder og lokalsamfunn, er ikke spesifikke for turoperatøren.
   Organisering av arbeidet. Det er fremfor alt arbeide med dokumentene. Før du foretar betaling kan du spørre når du får hendene på dokumenter. Hvis dette skjer akkurat på kontoret - utmerket. Hvis du lover å overføre dokumenter på flyplassen, jernbanestasjonen før boarding - snu og forlate. Det eneste som kan få senere andre dokumenter - et visum for behandling som tar mer tid. Men avtalen inngått med pressen, billetter, bevis på overnatting og billettkjøpere tar veldig snart. Som for dokumenter av selskapet, lisens (med selve gyldigheten) og andre tillatelser utstedt (Certificate og firmaattest) har du rett til å se. Veldig bra, hvis tur offisielt akkreditert i utenlandske ambassader.
   Spesialisering. Bred spesialitet turoperatør (stort utvalg av land å reise) - er både gode og dårlige. På den ene siden kan bare føttene godt på operatøren råd til å planlegge, bygge og selge en rekke turer. På den annen side, den smale fordypning (arbeidet med bare noen få land i en del av verden) antyder den beste kjennskap til et bestemt område. Høyt spesialisert turoperatør er mer sannsynlig å utarbeide en arbeidsplan med lokale hoteller, transportører, guider og tilknyttede organisasjoner.
   Det er også en liste over turoperatører, godkjenning av Kulturdepartementet. Derfor, hvis du skal kjøpe en billett for å reise i Russland (det spiller ingen rolle om du går i utlandet eller for å slappe av hjemme), kan du ta kontakt med ham. Federal Tourism Agency er det eneste register operatør, og oppdaterer den sikrer at turoperatører som vises i listen, med økonomisk støtte. Med andre ord, disse selskapene - ikke konkurs og ikke "flyktige", og etter kjøpet av turen vil du ikke bli overlatt til sin skjebne.
   Hvordan sjekke påliteligheten av turoperatør
   La oss si at du har valgt en eller flere turoperatører som gjorde deg inntrykk av pålitelighet. Men ormen tvil fortsatt ikke slappe av og nyte de drømmer om en fremtidig tur. Ignorere indre stemme kan ikke. Bedre nær lydløst takke intuisjon og gjøre noen flere skritt for å sjekke påliteligheten av turoperatøren:
  Hvordan sjekke påliteligheten av turoperatøren?

 •  Analyser anmeldelser. Det er ikke å bare lese og ikke ta informasjon bokstavelig. Prøv å forstå mellom linjene, som skriver og for hvilke formål. Disse vurderinger virkelige mennesker har en tendens til å ikke like nøye formulert anger, og kan inneholde både misnøye og stavefeil. I tillegg falske anmeldelser ofte inneholder bestemte ord eller uttrykk, som "pålitelige turoperatører i Italia, Hellas", "de beste turoperatører Kiev, Moskva, Minsk" og så videre. P.
   Ikke smigre deg selv. Usannsynlige billige turer, er prisen på som vesentlig forskjellig fra gjennomsnittet i samme forstand, skal varsle deg. Hvis operatøren tilbyr seg å kjøpe en billett er mye billigere enn det er selv i "hot" versjon, så enten han er på et tap eller utro mot deg. Som du vet, er det andre alternativet mye mer sannsynlig.
   Les kontrakten. Uansett hvor corny det høres dette rådet, men ofte boret kjøpere på dette stadiet. Ta deg tid til å lese og forstå alle poengene, fordi det påvirker din fred i sinnet. Legg merke til mengden av kontrakten (ikke ett eller to ark, og tykkelsen) og type (ikke en kontrakt for å levere konsulenttjenester ", og salgskontrakten runde).
   Endelig, permanent måte å sjekke påliteligheten av turoperatør - er kommunikasjon. Ikke bare med kunder og ikke bare Internett. Føl deg fri til å stille spørsmål om selskapets leder er alt som interesserer deg. I sin reaksjon og respons innhold du konkludere om kompetanse og pålitelighet av turoperatøren. Jeg oppriktig ønske du ikke gjøre feil valg og finne en annen turoperatør som organiserer ferien uten problemer. Bon voyage!  
 • Яндекс.Метрика