Hvordan skille huden fra syntetisk lær?
 Hvert år skille naturlig fra kunstig hud blir vanskeligere. Lær produsenter forbedre sine ferdigheter, og alle synlige forskjeller gradvis forsvinne. Og hvis du kjøper "akkurat som skinn" stilige vinterstøvler for prisen av en skinnsko er oh hvor fint (at de ikke vil overleve denne sesongen i denne verdien er spiller ingen rolle), deretter punge ut i sin helhet, kjøpe ekte skinnstøvler og bare deretter identifisere en falsk - ikke ubehagelig.
Slitte Leather mye lenger for det å ikke ha rynker og sprekker, skinnsko tar slutt form ben og er innfødt og praktisk fot i en sko "puster", og selv om du gjør hele dagen uten å fjerne de slitte skinnsko, kan du trygt ta av seg skoene: overraskelser som lukt vil bli borte. Ingenting i denne lær skryte, dessverre, ikke kan. Men det viser seg alt for sent, da det vil bli kjøpt falske.
Hvordan skille en hud erstatning av tid - i butikken? Til å begynne, presenterer vi hvordan "trofast" måte å finne ut hvor huden, og der - ikke helt som ikke fungerer.
Helt ubrukelig:
Sniff produkter. Når huden bare kjent for sin karakteristiske aroma og en erstatning hadde en lukt - ganske skarp og kunstig. Nå smaker var i stand til å gi noe lukte noe. I tillegg kan fremstillingen av lær generelt tekstil kjelen tilsettes og skinn.
Brenne huden. Lær praktisk talt ikke brenne (dette er dens kvalitet selv når de brukes i militære utstyr binger) og lær brann smelter stygg. Men for å finne forskjeller på dette grunnlag ville være problematisk. Først vil ansatte i butikken ikke la deg brenne sko eller veske, og det er ikke engang at de tviler på kvaliteten på produktet sitt. Åpen ild i butikken - et grovt brudd på brannsikkerhet. Og for det andre, har håndverkere blant falskmyntnere lang lært å suge kunstig lær, ikke-brennbar sammensetning.
Søk tekstilstoff - konstant attributt skinn. Tanken er at du bør holde varselet strenger og tuck snarere enn beskjærte land. Men produktet Leather være svært nøye sydd, og lær kanten kan godt være bøyd.
Hvor i dette tilfelle for å skille falske fra den opprinnelige? Det finnes flere effektive metoder.
 Hete
Hold produktet for hånden. Lær overflaten varmes raskt opp og holde på varmen i noen tid, selv når du slipper den. Leather ikke absorberer varme, og palm kan til og med ubehagelig svette.
 Folder
Brett skinnsko eller prøve på og kraftig trykk på tå. I naturlig skinn vil "rynker" som forsvinner umiddelbart når skoene vil naturlig posisjon. Den kunstige eller de er ikke dannes i det hele tatt, eller er fortsatt god.
 Vann
"Tilfeldigvis" eller med vilje, tillater den forhandleren for å plassere en stor produkt vann. Huden absorberer fuktighet og synes mørk våt flekk som vil forsvinne uten spor når vannet tørker. Lær vil ikke absorbere noe, bare slippe lysbilde, og overflaten ikke mørkere.
Veldig frustrerende hvis du tilbyr å kjøpe ting med skinn til prisen av lær. Men å vite hvordan å skille dem fra hverandre, trenger du ikke gi deg selv lurt. Som du kan se, gjøre det riktige valget og kjøpe en ekte skinn ting er mulig. Men det er ikke i tvil i hans valg, er det bedre å handle i butikker som verdsetter deres omdømme. Det sannsynligheten for falske støter mye lavere.  
Hva som kan bæres i flykabinen i en koffert?
 Ikke rart de sier at reiser som en liten jordskjelv - problemer, angst og alle slags restriksjoner og forbud gjør nervøs ikke bare nybegynner grønn, men erfarne reisende, vagabond, som bergtok mer enn en turistrute.
 Skal du på ferie, bør du vite nøyaktig hva du kan bære i håndbagasjen på flyet - slik at du kan unngå skuffelser og ubehagelige situasjoner som kan oppstå i transitt.
 Tillatelse etter elementer
 Carry-on bagasje lov til å bli gjennomført i kabinen, i ulike selskaper som strekker seg 4-15 kilo per passasjer. Det faktum at det samme vil få lov til å bære bagasjen for deg, er å be kassereren når du kjøper reisedokument eller i info-tjeneste.
 1. Væsker (sjampoer, kremer, hydrogenperoksyd, etc.). Spørsmålet om hvordan kan transportere væske tilfelle for de fleste passasjerer. I henhold til reglene for de fleste operatører, blir passasjerene lov til å bære i butikken kapasitet, indre volum som ikke overskrider 01 liter. Den totale mengden av alle flytende elementer er 1 liter.
 2. Barnemat. Hvis du reiser med et barn, ta ham for mat er viktig. I dette tilfelle flasker og beholdere ikke pakkes i plast.
 3. narkotika. I prinsippet bære alle typer narkotika i kabinen er ikke forbudt, men hvis de medisinene du er på reise, laget på grunnlag av narkotika forbindelser, trenger deres transport for å vise en resept fra en lege med en sel.
 4. «Duty Free» produkter. Produkter kjøpt i tax-free handel sone, kan transporteres bare hvis pålitelig emballasje i plastposer, som kontrollerer det vedlagte dokumentet bekrefter kjøpet.
 Dersom kjøpet gjennomføres ikke i en europeisk flyplass og rute turen er gjennom EU-landene, være klar over at du blir tvunget til å kvitte seg med kjøp - slike regler, for eksempel i Nederland og flere andre land.
 Ekstra bagasje
 I tillegg til bagasje, til mange store operatører bedre passasjerkomfort, kan bære med deg følgende ting:
 - Bøker eller aviser for å lese.
 - Håndvesker eller bærbare saken.
 - Laptop, kamera uten stativ.
 - Coat, teppe eller dekke på skulderen.
 - Barnevogn for barnet.
 - Ugyldig eller annet hjelpemiddel.
 Hva ikke å bære i håndbagasjen?
Hva som kan bæres i flykabinen i en koffert?
 Pakking bag, lese nøye komplett liste over elementer som bærer med seg er strengt ikke tillatt. De fleste flyselskaper forbudt i håndbagasjen bære følgende elementer:
 1. Strip. Disse omfatter ulike sylindere - både brennere og flytende nitrogen eller sylindere for dykking.
 2. Kaustisk stoffer og gjenstander som de tilhører.
 3. Sprengstoff, skytevåpen og dets deler.
 4. Giftige og radioaktive stoffer.
 Heldigvis er de fleste av oss sjelden et behov for å utføre en vogn. Men det er litt av en liste over vanlige husholdningsartikler, som du heller ikke vil bli tillatt i kabinen. Disse inkluderer:
 - Emery med en spiss kant, saks og barberblader.
 - Lightere, fylle bensin bensin.
 - Diverse bestikk og kniver for å kutte papir.
 - Verktøy, strikkepinner, sprøyter.
 - Spesifikke sportsutstyr, for å kaste dart, tennis og badminton racketer, basseng og andre signaler.
 - Lekevåpen og gjenstander som etterligner det.
 I kategoriske forbud, regler også inkludert en liste over elementer for transport
 som du trenger en spesiell tillatelse:
 - Våpen (inkludert standard-utgaven).
 - Husdyr.
 - Totalt sportsutstyr.
 Prosedyren for å få betalt og ofte transportløsning av et fag tatt individuelt.
 Og til slutt, for ikke å nevne de enkelte forbud vedtatt i forskjellige land. Så i eurosonen landene å importere forbudt mat, alkohol, tobakk, og antikviteter, samt valuta (eller snarere tillot import av begrensede mengder). I tillegg kan offiserer forby og kontrollere transport i håndbagasje og bagasje elementer mistenkelige.
 Og husk, det er alltid en fare for at mens du benytte til å krangle med tollen, vil flyet fly trygt uten deg.  
Hvordan velge en snowboardModerne elskere av ekstrem vinter rekreasjon foretrekker å ingen gode gamle ski og snowboard. Nykommere kan virke som trygt ned fra fjellet på brettet umulig. Faktisk, alt egentlig, det viktigste - ditt ønske og kvalitet utstyr. AnyDayLife forteller hvordan du skal velge et snowboard.
Når du kjøper en snowboard ta hensyn til parametere som kjørestil mann, hans vekt, høyde, skostørrelse og ridning nivå. Sekundære faktorer som påvirker valget er designmodellen og dens merkevare. Flere detaljer om hvert utpekt.
Stiler snowboard
Det er tre stiler av snowboard:
Freestyle innebærer utførelse av triks, ridning i Half-Pipe (rampe av snø).
Freeride innebærer utføre triks (hopp), og nedstigning fra fjellet og ski uten restriksjoner.
Frykarv - er først og fremst nedoverbakke med fjell og bratte svinger.
Du må forhåndsdefinere stil som snowboard for hver av dem har en rekke gode kvalitetsegenskaper.
Ja, snowboard freestyle indikert av FS, danner twin-tip (i oversettelse "pull-Push") helt symmetrisk nese og hale litt bøyd. Denne korte (også kjent som "stubbe" eller "fordrive"), myk og lett snowboard. Det er lett å manøvrere, gå bakover, for å utføre ulike triks.
Snowboard Freeride angitt med FR, form retnings (oversatt "sendt") innebærer forskyvning av tyngdepunktet til halen som gir stabilitet under nedstigningen. Det er en lang, myk snowboard bindinger solid.
Snowboard for frykarva merket FC har en retningsbestemt form med et kutt hale, som hjelper deg å kontrollere turen ved høye hastigheter. Dette er en smal, lang (170 cm), hard snowboard. Designet for alpint og er den dyreste.
Velge et snowboard på vekt og høyde
Fra vekten av rytteren (snowboarder) avhenger av lengden på styret, lettere mann, jo kortere snowboard han trenger. For eksempel veier 40-50 kg 135-145 cm kjøpe et styre for Freestyle og Freeride 130-140, veier 50-60 kg trenger et snowboard lengde på 145-155 cm freestyle og 140-150 cm Freeride og så videre. d. i virkeligheten er det ikke nødvendig å huske på bordet, som noen snowboard i spesialforretninger levert detaljerte anbefalinger.
Hvis du har en uforholdsmessig figuren (dvs. du slank og høy), kontrollere riktig valg av snowboard kan samkjøre sin lengde med sin egen vekst. I så fall sette en snowboard vertikalt, bør det være like over haken og under nesen.
Velge snowboard størrelse føtter
Kanskje bør vi ikke fokusere på det faktum at snowboard sko bør passe din størrelse - ingen trykk eller for å redusere eller gni. Det avgjørende punkt er forholdet mellom bredden av skoen og brettet. Eksperter anbefaler å kjøpe snøbrett smalere, fordi på grunn av det mindre område av kontakt med overflaten av snøen de utvikler en stor hastighet.
Ta hensyn til det faktum at skoen ikke trenger å se ut utover den smale styrene mer enn 1-2 cm, eller ben vil krysse av snøen, og bringer ubehag når man kjører og betydelig redusere kjørehastigheten. Samtidig bør skoen ikke være mye allerede board - du vil bli svært vanskelig å administrere uhåndterlig snowboard.
Valget av nivået på snowboard ski
Nykommere som ennå ikke har gjort stil, har ikke utviklet sin egen stil av ridning, det gir ingen mening å kjøpe en veldig dyr modell. Bedre kjøpe mer demokratisk test alternativet. Spiste du bestemmer deg for å beholde skating, kan snowboard brukes til å selge og kjøpe en dyrere modell. Eksperter anbefaler nybegynnere å begynne å trene for en myk snowboard freestyle og freeride.
Erfarne snowboardere bedre å kjøpe dyrt og pålitelig snowboard, så det var ingen grunn til å skifte gir og ofte pinlig lang tid å venne seg til den nye. I dagens marked sportsutstyr fungerte bra produsere snowboard merker som Apo, Atlantis, Burton, Dukes, F2, Flow, Kemper, Never Summer, Scoott, Vildanden og andre.  
Яндекс.Метрика