Hvordan skille kineserne fra den opprinnelige iPhone?
 IPhone popularitet rundt om i verden har bidratt til det faktum at i Kina, sammen med original telefoner begynte å produsere et stort antall forfalskninger. De som kjøper iPhone offisielle distributører av Apple, er ikke opptatt av spørsmålet om hvordan å skille kinesisk fra den originale iPhone. Men ikke alle har råd til å kjøpe en ny telefon ofitsialiv av deres høye priser. Mange blir tvunget til å kjøpe den ettertraktede telefonen i tvilsomme steder til mer attraktive priser, eller til og med til "Hand".
Som i dette tilfellet for å beskytte deg mot å kjøpe falske iPhone, spesielt hvis før du aldri har sett den faktiske telefonen og kan ikke forestille meg hvordan det ser ut og fungerer? Det er flere måter.
Det bør bemerkes at det er falske iPhone som svært lav kvalitet og høy nok til at umiddelbart identifisere og tidligere eieren av produktene Apple.
Dårlig kvalitet forfalskninger kan identifiseres ved tilstedeværelse av ett av følgende:
 1.  Ingen av modellene av iPhone ikke har innebygd FM-radio (teknisk chip funksjoner er FM-radio, men denne funksjonen var aldri aktiv).
  I alle disse iPhone bare ett spor for SIM-minne. Veldig SIM-kortet må settes inn i telefonen via en spesiell skuff som produserer binders festet, eller gjennom den øverste enden telefonen iPhone 3G og 3GS, eller høyre ende av telefonen i iPhone 4 og 4S.
  Alle iPhone-modeller med kapasitiv perfekt reagerer på berøring av en finger skjermer. Hvis skjermen er ansett telefonen svarer godt til stylus - er det motstandsdyktig skjermtype og absolutt falske.
  Ingen av iPhone ikke har et spor for minnekort (microSD eller annen type). Minne i originale telefoner bare bygget, rozpayana om bord.
  Alle disse er iPhone og Bluetooth og Wi-Fi.
  iPhone kun produsert i to farger: svart og hvit. Telefoner andre farger er definitivt fake, med mindre noen bevisst ikke malt ekte iPhone eller ikke før du var eksklusivt håndlaget telefon. Sistnevnte er svært lite sannsynlig gitt med skyhøye priser.
  Bakdekselet er en ekte iPhone kan bare fjernes etter å løsne skruene fra enden av telefonen. Hvis dekselet er avtagbare armer og åpen tilgang til batterirommet, er telefonen ikke sant.
  Innebygd originale minne Telefonen skal være 81 632 eller 64 gigabyte.
  Å skille falske kvalitet er mye vanskeligere. Her kan du hjelpe dine venner eller bekjente som har reell erfaring med iPhone og bruk.
  1.  Oppmerksom skjermoppløsningen. Få det kan være å gjøre et skjermbilde av skjermen ved å trykke på Hjem-knappen samtidig og slå på strømmen og ser på egenskapene til bildet. Dens dimensjoner i piksler og vil matche skjermoppløsningen. På den originale iPhone 2 3G og 3GS skjermoppløsning på 320x480 punkter, Iphone 4 og 4S - 640h960 og ennå ikke utgitt som i skrivende iPhone 5 - 640h1136. Forresten, hvis skjermbildet ovenfor metodene fungerer - dette er en annen signal om at telefonen ikke kan være original.
   Rangere subjektive produktivitet. Brukt nå i iPhone A5 prosessorhastighet og kraftig nok. Dette muliggjør rask program lansering denne iPhone og også raskt bytte mellom dem.
   Den viktigste funksjonen som bidrar til å skille fra den opprinnelige kinesiske iPhone - et operativsystem iOS. Apple har brukt mye krefter, tid og penger for å sikre at gi maksimal brukervennlighet av operativsystemet for sluttbrukere. I falske i beste fall installert versjon Android, «gjort opp i iOS, eller gjøre noen håndverk produkt av bekvemmelighet som ikke kan være ute av spørsmålet. Erfarne iPhone-bruker kan alltid på dette grunnlaget skille en forfalskning.
   Selvfølgelig, ikke avskrive kostnadene og antall. Den originale iPhone, til og med vært i bruk, kan ikke være billig. Ellers foran deg med høy sannsynlighet falske eller telefon store mangler.  
Bli kvitt slim i halsen?
 Alle som har møtt problemet med slim i halsen, vet hvor mye krefter du trenger å gjøre for å bli kvitt det.
Før du takle spørsmålet om behovet for å forstå årsakene til utseendet av slim. Bør skille mellom akutte og kroniske sykdommer. Blant dem kan være bihulebetennelse, rhinitt, faryngitt, forstørret adenoids, mandlene pasienter, luftveiene eller mage-tarmkanalen (under visse symptom, bortsett slim i halsen).
Å kvitte seg med slim i halsen, er det viktig å finne årsaken til sykdommen, dvs. sette riktig diagnose. Tapt i feil behandling kan påvirke helse - sykdom kan gå inn i en kronisk form, som er kjent for å bli behandlet mye hardere og lengre.
Mange mennesker oppfatter slim i halsen som et symptom tilhørende kald (ARI, akutte luftveisinfeksjoner, influensa, bronkitt). Hvis du virkelig tror at det er tilfelle, bli kvitt slim i halsen vil være lett. I tillegg til medikamenter som legen har bestilt i forbindelse med behandling av underliggende sykdom, må du ta affære som vil føre til kondensering av slim. Flytende sputum enkelt fjernes fra kroppen ved hoste.
 Hvordan vise sputum for forkjølelse
Når kalde godt hjelpe infusjoner og decoctions av urter som har slimløsende effekt og tynning tette klumper av slim. Dette avkok eller infusjon av kamille, mor og stemor, johannesurt, merian, marshmallow, salvie. God hjelp te lerk nåler og furubark.
Når du tilbereder kjøttkraft vanligvis tatt en spiseskje tørr hakkede urter helle et glass vann, kok opp og holdt på svak varme i 3-5 minutter. Deretter press suppen, er dens volum brakt til 200 gram ved å legge kokende vann. Tillate kjøttkraft bør være tre ganger om dagen for 1/3 kopp.
Å forberede avkok av bark eller barnåler er satt til 2 st.lozhky hakket rå strømmet 1/2 liter vann og kok i 15 minutter over middels varme. Deretter må du gi suppen å stå i en halv time, avløp, bringe volumet av væske til 1/2 liter. Ta et avkok tre ganger om dagen i to spiseskjeer.
Bli kvitt slim i halsen?
 I behandlingen av urter huske hva de har på kroppen er veldig myk effekt. Derfor må de ta minst 1-15 måneder, strengt etter dosering.
Virkningen av å ta urte concoctions vil ses siden 7-10 etter bruk.
Når du hoster slim fra halsen og bronkiene hjelp bringe innånding av tusenfryd, Hypericum, salvie, oregano, mynte. Disse urtene myke luftveiene og lagret i deres oppspytt, gjør henne veien ut når du hoster.
Hvis årsaken til slim i halsen var kaldt, vil være svært effektive verktøy som for eksempel løk og svart reddik med honning. Vi må ta stor frukt. Vel vaske det. I midten av et dypt kutt (ikke en gjennom) er smal og utdype. Fyll den med honning og la stå i 2 timer ved romtemperatur. I løpet av denne tiden, er frukten vilje juice blandet med honning utmerket og slimløsende. Bruk 3-5 ganger om dagen på en spiseskje.
 Hvis dette ikke er den kalde
Noen ganger hender det at kald beseiret, og kvitte seg med slim i halsen og mislyktes. Mest av alt, i dette tilfelle slim i halsen var et symptom på en annen sykdom, og skal påvises.
Hvis du ofte kaldt og ikke helt friske haymorovi bihulene, kan de føre til lekkasje av slim i halsen. Ofte i slike tilfeller, kallet til legen diagnosen bihulebetennelse eller rhinitt og behandle disse sykdommene. For utvinning opphopning av slim i halsen stopper.
Hvis en mann torturert konstant oppspytt, en følelse av "klump" i halsen, og han ofte føles halsbrann, kan forårsake slim være problemer i spiserøret og magen. I dette tilfellet, uavhengig kvitt slim og ikke være i stand til å hjelpe en lege-gastroenterolog. Hvis det er tilfelle i begynnelsen av sykdommen kan takle det hvis vi forlate fet, krydret, salt mat og tett kveldsmat.
Årsaken til slim i halsen noen ganger dehydrering hvis folk ikke regelmessig drikke nødvendig 15-2 liter vann per dag.
Dessverre er det ikke alle grunner som kan føre slim i halsen. Det er mange sykdommer, ett av symptomene som har slim i halsen. I alvorlige tilfeller dette ubehagelig symptom kan fortsette for alltid fordi det er bedre å be om hjelp og gå gjennom eksamen i et sykehus.  
Bli kvitt gås hud?
 Hva er de "gåsehud" vet vel alle. Ja, når vi fryse eller noe mye skremmer hud dekket med bobler og er lik den huden obschypannoy fugler. Heldigvis varer dette ubehagelig effekt i noen minutter - og helt går unna.
Men noen ganger rødlige kviser lang hale begrunnet på kroppen, og mekanismen av denne prosessen er helt annerledes. Hvis du gåsehud bli din hverdag og virkelighet, godta det er ikke nødvendig. Hva vi kaller denne fuglen navn - grov hud med betente hårsekker - i medisinsk terminologi har et annet navn: follikulær hyperkeratose.
Han er ofte på hendene og føttene, men kan forekomme hvor som helst, selv i ansiktet. Skadene fra sykdommen rent kosmetisk og ingen alvorlige helsemessige farer det presenterer nei, men for dem som lider av denne sykdommen, er det liten trøst. Åpne skjorter, korte skjørt, strand og basseng - alle oppdagede utestengt på grunn av tunge røde kviser, kompromissløs kamp med som jeg ønsker å starte umiddelbart.
Men før febrilsk gni den berørte områder kaffe eller salt skrubb (dette, forresten, ikke i alle fall være!) Å kvitte seg med gås hud, må du finne årsaken til sykdommen, og det kan være flere.
Arvelig disposisjon. Dessverre kan du ha fått en "pynt" som en belønning fra sine forfedre.
Fotsopp, og follikulære hyperkeratose forskjellige typer som skyldes mangel på forskjellige vitaminer. Dette kan være vitamin A, C eller D.
I noen tilfeller kan denne sykdommen være forårsaket av sykdommer og samtidige indre organer, vil alle anstrengelser for å eliminere eksterne konsekvensene bli ubrukelig inntil årsaken er fjernet.
Som om det ikke var det første skrittet til å bli kvitt gås hud - tur til hudlege og indremedisiner. Alle de andre, selvfølgelig, effektive metoder er langt mer effektive i kombinasjon med behandling foreskrevet av legen din.
 Vitaminer
Finn ut hva slags sykdom du har, og riktige vitaminer propyyte selvfølgelig ikke glemme å inkludere matvarer som inneholder dem i ditt daglige kosthold. Hvis vinteren eller gå til stranden du skamfull for å berike kroppen med vitamin D gå i solarium, bare overflødig Ikke prøv og følge reglene for sikker brunfarge.
 Bad eller sauna
Å kvitte seg med gås hud vil elske bade prosedyrer. Varme og fuktighet vil bidra myke opp coarsened huden på samme tid du kan ta det større gode: do Douches, tar deg tid til selv-massasje. Finish sauna bør påføre lys fuktighetskrem eller baby.
 Peeling
Hvis det ikke er noen kontraindikasjoner, bruke peeling basert på melkesyre eller fruktsyrer - de setter det påvirke kåt huden ved å forsiktig fjerne det øverste laget av grov. Gjør denne prosedyren må ikke være mer enn en gang i uken. Men noen skrubb, mekanisk påvirke huden, er strengt forbudt. De bare forverre situasjonen, så gi opp ideen om å bruke dem på problemområder.
 Baths
Utvilsomt bringe nytte og avslappende bad. De bør ta 15 til 20 minutter, er vanntemperaturen 37 til 38 grader. Prøv melk bad: bare tilsett vann til en halv liter varm melk eller stivelse: oppløse godt i tre liter kaldt Of vann 300 g av stivelse, og deretter helle i karet (!). Før du kan legge til stivelse bad cap furu ekstrakt bad eller ta et bad bartrær, ingen stivelse.

Salon prosedyrer

I favør av huden din vil terapeutisk massasje med spesielle oljer og ulike wraps - leire, alger, sjokolade. Alt som mykgjør huden uten å skade den kan brukes i kampen for glatthet og creaminess.
 Daglig omsorg
Rengjør skadede områder med en myk svamp og vaskemiddel med en balansert PH. Selv ønske god gni coarsened huden stiv svamp er stor nok, trenger ikke, å skade overflaten, du provosere betennelse og forverrer problemet. Plukk vitamin kremer for hudpleie, og ikke glem å bruke dem hver dag.
Kvitte seg med gås hud er ikke så enkelt, men å kombinere behandlinger utviklet fag- og hjelpeutstyr prosedyrer, kan du gjøre huden mye mer glatt og vakker.  
Яндекс.Метрика