Hvordan å stoppe Snorking?
 Snorking er et svært vanlig problem i alles liv er det øyeblikk når han sover med snorking. Noen mennesker er i stand til å holde det under kontroll, mens andre utvikler alvorlig snorking som føre til ulempe ikke bare til andre, men også deg selv våken ved å opptre på lengden og kvaliteten på søvnen din. Det er disse menneskene og bekymring primært spørsmålet hvordan man skal bli kvitt snorking?
I de fleste tilfeller er snorking relativt trygg. Den største bekymringen at han har er i søvnforstyrrelser deg og folk som sover med deg i samme eller tilstøtende rom. Hvis du allerede lider av snorking, prøve måter å bli kvitt det, er beskrevet nedenfor.
 Årsakene til snorking.
Hvordan å stoppe Snorking?

 Alder. Med alderen, den smale passasje i nasopharynx og redusert muskeltonus i halsen.
 Særegenheter i kroppen. Kvinner er generelt mindre sannsynlig enn menn for å ha snevret luftveiene. Forstørret adenoids eller mandlene, og noen arvelige egenskaper kan også føre til snorking.
 Overvekt. Fettvev og utilstrekkelig muskel tone er en annen risikofaktor.
 Alkohol og røyking. Protyvopokazannы dem som lider og ønsker å raskt bli kvitt snorking.
 Tretthet. Snorking oppstår som svar på hyppig tretthet løpet av arbeidsdagen, irritabilitet og helseproblemer.
 Søvn posisjon. Hvis du sovner ligger på ryggen, kan tungen slappe av og falle ned, blokkerer luftveiene og fører til snorking.
 Hvordan du raskt bli kvitt snorking.
Heldigvis stoppe Snorking er ikke så vanskelig hvis det ikke er forbundet med noen sykdom. Spør din kjære til å ta hensyn til holdning som du låner i en drøm når det er ledsaget av snorking. Siden du sannsynligvis på denne tiden liggende på ryggen med munnen på gløtt. I denne stillingen, faller og blokkerer tungen luftveiene.
 1.  Prøve å sove på din side. Hvis du ikke får det, så mozht hjelpe deg selv ved å feste på pyjamas liten ball, noe som vil føre til at du ubehag når du ruller på ryggen din.
  Kvitte seg med overflødig vekt. Bli kvitt overflødig vekt og å ta vare på din helse er en veldig god måte å bekjempe snorking. Folk som er overvektige lider av snorking nesten alt. Muskel søvn er ikke i stand til å opprettholde en stram tilstand alvorlig fettvevet, disse vev slappe av og skape press på luftveiene, noe som reduserer deres krysset.
  Få en spesiell pute. Tilgjengelig i spesielle puter snorking som støtter hodet og nakken i riktig posisjon under søvn, hindrer overdreven zaprokydыvanyyu hodet. Noen veldig godt å stoppe hvis de bruker puter mens du sover og la hodet rett på madrassen.
  Unngå alkohol. Alkohol konsumert etter 3-4 timer før sengetid, vil virke som et avslappende middel som reduserer muskeltonus i nasopharynx og blokkerer funksjonen av sentralnervesystemet, som gjør det umulig å få tak i tungen under søvn.
  Gi opp røyking. Røyking øker opphopning av slim i luftveiene, noe som reduserer deres hals. Kjemikaliene som finnes i tobakksrøyk, endre vev i luftveiene, noe som bidrar til deres raske utryddelse som provoserer snorking og andre, langt mer alvorlige problemer.
  Nesespray. Nesespray snorking du kan kjøpe i mange apotek. Deres handling er basert på stimulering av musklene på baksiden av halsen, hjelpe dem ekstra spenning som gjør at du kan helt eller delvis å stoppe snorking.
  Også løse problemet med Snorking løftet i moderne annonseløsninger som laser uvulopalatoplastyka. I én økt smertefri prosedyre lover full frihet fra bekymringer søvn på grunn av innflytelsen av laserstrålen på den bløte gane og palatine yazыchek palatine bue. Imidlertid er som vist slik behandling ikke alltid effektive og smertefri, og i noen tilfeller utvikling av komplikasjoner.
   Hvordan å stoppe Snorking med spesielle øvelser.
  Utføre følgende øvelser hver dag for å forbedre muskel tone av tungen og strupehode:
  1.  Loud uttale vokalene (A, E, B, Og, jeg, E, E, S, I) for tre minutter om dagen.
   Tikkende språk ved å plassere tuppen av de øvre himmel språk og gjør lyden av hesten hover på fortauet i tre minutter.
   Åpne bred munnen og flytte underkjeven til venstre. Hold i denne tilstanden i 30 sekunder. Deretter må du gjøre denne øvelsen på høyre side.
   I posisjon til å dekke munnen og leppene stramme skal telle 30 sekunder.
   Napryyahyte hals musklene som du gjør det med å svelge mat og prøve å holde dem i en tilstand av stress i løpet av sekunder.
   I noen tilfeller kan snorking være et symptom på noen sykdommer, som for eksempel søvnapné, oppstår søvn når pusten stopper i noen sekunder. Hvis du har alvorlig snorking, som du ikke kan bli kvitt, eller redusere den, sørg for å oppsøke lege for å utelukke en mulig del av snorking i form av helseproblemer. Til legen må gå hvis du observerer i deg selv:
   høyt og tung snorking;
   opphør av puste under søvn;
   søvnforstyrrelser, for eksempel plutselig tørking opp til feil tid (under et måltid eller samtale).
   Forhåpentligvis disse tipsene vil være nyttig for deg og gi deg og dine omgivelser lyd og dyp søvn uten ubehagelig lyd.  
Hva gjør sushi ruller fra?
 Hvert år i vårt land og verden rundt er økende interesse for tradisjonelle japanske matvarer. Dette er ingen tilfeldighet! Nasjonal japansk mat er rik på naturlig, var minimal prosessering, produkter, utstrakt bruk av sjømat og spesiell etikette. Spesielt populære japansk mat to retter - sushi og ruller. Ganske utbredt misforståelse at det er den samme. Faktisk er det ikke.
Å forstå forskjellene mellom land ruller vurdere nærmere hver av rettene.
 Sushi - Er ofte avlang ris kake, dekorert med topp stykke fisk eller annen sjømat. Fisk kan tettes med ris tortilla stripe nori tang. Det finnes mange forskjellige typer land, forskjellige ingredienser og ulike kombinasjoner av krydder.
 Rolls er en av de varianter av sushi og signifikant forskjellig i fremstillingsmetode. De viktigste ingrediensene i rolah - ris, fisk og agurk rullet inn i et stramt roll, skallet som gjør spesiell tørket tang nori. Da rullen er skåret i skiver av samme størrelse og tjente til bordet.
Hvis du sier lettere, er den viktigste forskjellen sushi ruller på at deres konstituerende ingredienser kombineres på ulike måter. Sushi er en rett som et stykke fisk eller sjømat er toppen, og rolah - inne.
Her er noen konkrete forskjeller sushi ruller på:
Rolls er en av de varianter av sushi.
Sushi forberedt individuelt og ruller kuttet fra en enkelt foldet roll.
I rolah alltid et skall av mørk grønn tang nori. Også funnet en rekke ruller, som hule inni. På land er ikke noe skall i det hele tatt. Noen arter av land kan bare være et tynt bånd som festes fylling av riskaker.
I landet mer fisk eller sjømat, mens mesteparten roll dekker Fig.
Ruller et stort utvalg av forskjellige påfyll og dekorasjoner. Som fylling kan anvendes en rekke fisk, reker, krabbe, agurk, avocado, ost, løk, egg, egg og mais.
I japanske navnene i ruller sushi er alltid til stede del "valmuer", som strengt tatt midler og vridd land eller rull (makydzusy, futomaky, uromaki etc.).
Hvis vi tar en titt på bildet med denne artikkelen (ikke glem at øker bildet til venstre museklikk på den), blir det klart at rullene er plassert i den øverste raden fra venstre, en gjennomsnittlig midtre og nedre høyre. Alle andre måltider i bildet, er land.  
Hvordan bli kvitt lukten av hvitløk?
 Hvitløk gir smak og aroma mange populære og favoritt retter. Noen kan ikke forestille suppe uten et par av svart brød og hvitløksfedd, noen elsker lobbyen og satsivi, kan man ikke forestille seg livet uten pasta med ost og hvitløk eller tomat-hvitløk saus. Hvitløk er spist rå, kokt, stekt og stuet. Noen liker det litt sukker med nesten alle parabolen, unntatt dessert. De som bryr seg om helse og dermed foretrekker naturlig rettsmidler, også, kan ikke klare seg uten hvitløk. Hvitløk er god for alle unntatt en - etter at dens anvendelse i munnen i lang tid vært relativt sterk lukt, noe som er meget vanskelig å fjerne.
Men "vanskelig" betyr ikke "umulig". Metoder for avhending er, og de er ikke så lite. Til å prøve alle trenger et par timer. Og noen av dem definitivt hjelpe.
 Hvorfor så mye hvitløk lukt?
Selv ikke kutte hvitløksfedd, hvitløk lukt knapt merkbar. Vel, bortsett fra at i tilfelle når rengjøring ble gjort et lite kutt. Hvitløk lukter bare hvis det stå til. Eller mos eller rist. Det vil si at en hvilken som helst måte bryter sin integritet.
Hvitløk enzymer tilstede alliinaza. Når du skjærer eller knuse disse enzymene reagerer med en kjemisk kalt alliin, er også til stede i hvitløk. Deres interaksjon vises allicin. Han er skarp og stabil kilde til hvitløk lukt.
Hvordan bli kvitt lukten av hvitløk?
 Når vi spiser hvitløk, er det absorberes av vårt fordøyelsessystem, danner hydrogensulfid og flyktige forbindelser som kommer inn i blodbanen. Når blod blir vasket ved hjelp av lys, er disse stoffer som finnes der. Og dårlig rest lukten av hvitløk blandet med "smaken" av hydrogensulfid kan føles når du puster ut. Hvis en person har spist et par fedd rå hvitløk, kan de flyktige fra prosessering lagres i hans lunger to eller tre dager.
Men alt dette senere, men det første trinn hvitløk lukt er fra munnen hvor det blandes med svovelforbindelser av bakterier i munnhulen og dannet et stabilt aura skarp lukt.
 Forebygging tips om bruken av hvitløk:
 1.  Å lukte av hvitløk følte mindre det er bedre å spise hovedretter. Ideelt - tjue minutter.
  Hvitløk, utsatt for varmebehandling, etterlater en mindre lukt enn den rå versjonen.
  Hvis ikke brukt hvitløk etter smak, og for å forebygge forkjølelse og andre sykdommer, er det best å ta det bortsett fra mat med varmt vann. Dette gjøres slik: du tar et glass med varmt kokt vann fra vannkoker og hvitløken. Litt etter litt bitt av at partikler og svelge, drikke kokt vann. I slutten drikke en halv kopp kokende vann. Denne prosedyren for å prestere bedre i en halv time før måltider.
   Betyr å bli kvitt lukten av hvitløk pusten:
  1.  Tannkrem, tannbørste og tanntråd. Nøye pusse tenner og fjerne alle partikler står fast, du redusere sannsynligheten for hvitløk lukt. Spesielt hvis du bruker fjerne lukten av tannkrem eller pasta med en sterk bakteriedrepende effekt og mentol smak.
   Balsam for munnen. Ikke alltid mulig å pusse tennene, spesielt med bruk av tanntråd. Skyller enklere å bruke. Det er lettere å ta med deg når du går et sted for middag, og mistenker at det er hvitløk.
   Hvordan bli kvitt lukten av hvitløk?

   Tyggegummi eller mynte pastiller. Ikke lagre lukten, men bidra til å skjule det, i hvert fall for tiden, mens plassert i munnen.
   Fennikelfrø. De kan bare tygge eller bruke et avkok eller infusjon for skylling. Fennikel desinfisere munnen og fremmer bedre fordøyelse. I tillegg har den en behagelig lukt og smak. Noen restauranter orientalsk mat stekt fennikel servert på en liten tallerken etter måltid.
   Frø av kardemomme. De bør tygges grundig for å bli kvitt dårlig ånde.
   Nellik. Det også tygge. Carnation ikke bare fjerne lukt, men også helbreder tannkjøtt og bedrer munnen.
   Yoghurt og andre meieriprodukter (yoghurt, prostokvasha, gjæret bakt melk) vil bidra til å redusere konsentrasjonen av hydrogensulfid gasser som forårsaker lukt.
   Grønn te og te med mynte hjelp fordøyelsen rester hvitløk og oppdatere munnen.
   Medisinske urter som mynte, estragon, eukalyptus - et godt middel effekten av hvitløk. Flygeblader disse urtene kan bare tygge, kan du også brygge ekstrakt og bruke den til å skylle.
   Persille med sine høye nivåer av klorofyll perfekt eliminerer lukt av hvitløk. Som en erstatning persille kan brukes koriander, dill, estragon, estragon.
   Frø av kaffe. Det må tygges langsomt og forsiktig.
   Kapsler av klorofyll. Denne metode er vanlig i utlandet. På festen for bruk hvitløk å drikke 2-3 kapsler av klorofyll. Ingen pust eller puste hydrogensulfid vil ikke.
   Sitrus. Du kan bruke hvilken som helst av: sitron, appelsin, grapefrukt, etc. Selv om sitron har best effekt. Å eliminere dårlig ånde du bare tygge sitronskall eller skall av sitrus andre. Alternativt kan du bare spise (appelsin, sitron i stedet).
   Melk. Et glass melk beruset etter å ha spist hvitløk reduserer lukt sistnevnte.
   Produkter som reduserer hvitløk pust, epler, spinat, selleri, tyttebær.
   Alkohol. Ifølge enkelte rapporter, skylling med alkohol eller brennevin væsker hjelper også lukten av hvitløk.
    Hvordan bli kvitt lukten av hvitløk på hånden
   Lukten av hvitløk holder huden samt gjennomgående som i kroppen eller i munnen. Bli kvitt det ved hjelp av vanlig såpe vanskelig. Så hvis du forberede retter fra hvitløk nå gi hendene en skarp lukt av hvitløk, prøve å bli kvitt det på følgende måter:
   Sitrus hjelp i denne saken. Spesielt sitronsaft. Bruk den til å vaske hendene av lukten av hvitløk. En annen måte - å gni hendene på sitrusskall.
   Malt kaffe. Hender pre-trenger rikelig såpe eller drypp i hendene på noen få dråper flytende såpe. For å legge til en teskje av søt malt kaffe. Halvkilo kaffe over overflaten av hendene, skyll.
   Salt. Stor rock salt brukes samt kaffe.
   Soda. Fra brus å gjøre slurryen ved å legge vann til den, og gni hendene på velling.
   Rustfritt stål. Det antas at dersom å gni i hendene på en gjenstand laget av rustfritt stål (skje, gaffel, bordkniv), vil hvitløk lukt forsvinner.
   Akutt mat som hvitløk mye. Ikke alle tenker at du trenger å begrense deg på grunn av lukten. Board selskaper * gå til en restaurant eller kafé, bestille hvitløk retter på en gang, og så er spørsmålet ville lukte opphisse deg mye mindre. For de som hadde spist hvitløk neppe føle lukten av andre.
   Det samme rådet gjelder for par. Hvis en av dere er en fan av hvitløk, deretter den andre vil føle den varme følelser for denne grønnsak.  
Яндекс.Метрика