Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land


 Innhold:
 •  Finland
 •  Praha
 •  Egypt
 •  Israel
 •  Thailand
 •  New York
 •  Råd


 •  Juleferie i utlandet - ideen er absolutt bemerkelsesverdig. Men bortsett fra ønske og tilstrekkelige mengder kontanter, vi vet fortsatt og эlementarneyshye ting: de valgte landets skikker, regler for utstedelse av visum og pass, booking regler og til og med gjeldende lovgivning i landet. "Noe" ikke behandle turoperatøren av valget.
   Vi bestemmer det sammen. Og La oss starte med hjørnesteinen - valget av landet.

   Finland


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Nyttår i Finland
   Country historier. Det har alltid vært betraktet som fødestedet til våre russiske julenissen (eller "finsk" Julenissen). I de senere årene, er tjenesten mye rose. Som foreslåtte turer (tre dager i uken) inkludert ikke bare bo i luksuriøs overnatting, turer, besøke badeland, hest snehokatah og ski, besøke Lappland og med kommunisere med Santa Claus. Her smittede barn glede selv voksne! Turer for det meste - buss (eller fly), med administrasjon av St. Petersburg. Noen turoperatører medføre ekstra levering til Peter (må spesifisere). Den minste kostnaden av turen på denne tiden - $ 200 (visumgebyr er ikke inkludert), hytte for hele familien (opptil 6 personer) ville koste ca $ 1400 (opp til 8 personer per uke).

   Praha


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Praha nyttår
   Denne byen er bokstavelig talt lokker sin mykhet og romantikk. De viktigste utvalgskriteriene er billig tjeneste og fløyel beroligende skjønnheten i byen. I motsetning til den relative roen i Finland, Praha bokstavelig raser i det nye året. På gatene i mange turister og lokalbefolkningen feire høylytt den kommende nyttår. Det åpnet og underholdningssteder, og elegante restauranter og koselige barer. Fun regjerer i disse dager bokstavelig talt overalt. Lei, selv om du vil, bare ikke fungerer. Tour kostnaden vil avhenge av transportmåte, som vil slippe ditt valg og "stjerne" hotell. Priskategori signifikant forskjellig. I gjennomsnitt tur koste $ 1000 per person (i 7 dager). Denne prisen inkluderer flyreise, tur- og bankett.

   Egypt


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Nyttår i varm Egypt
   Sun Country, pyramider og gyllen sand. I bytte for $ 500 - $ 800 (per uke) vil du få en varm strand sand, sjø og ekte bronse brunfarge. Virkelig gunstig bytte for de som ønsker å flykte fra russisk frost. Mesteparten av julemiddagen er ikke inkludert i turen, fordi allerede på plass betalt ekstra $ 25 - $ 120. Enkelte selskaper tilbyr en bonus tur - 10 dager rabatt (omtrent samme pris). Dette forslaget kan være spesielt interessant for de som ønsker å gå på juleferien med barn.

   Israel


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Nyttår i Israel
   Et annet land i Midtøsten verdig oppmerksomhet. Favoritt by som besøkte Israel i vinter - Eilat (den sørligste av broen). Vakker, nesten fantastisk og lovende navnet på byen er ganske berettiget. Seating Israel er i stand til å ta imot gjester. Et slående eksempel på dette - en fem-stjerners "Eilat Princess." I søken etter luksushotell på nyttårs natt også besøke Eilat. Bright showet program med fyrverkeri, konsert og luksuriøse bankett bord er i stand til å møte kundenes forespørsler på alle nivå. Turen går fra forespørsler ($ 700 - $ 4500). Betydelig påvirke den totale mengden av den valgte kategorien nummeret. Egentlig, hvis en plan - en relativt beskjeden ferie, du vil være nok for en uke og $ 1000.

   Thailand


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Nyttår i Thailand
   Country nydelige strender, buddhistiske templer, smykker fabrikker, flytende markeder og krokodylovыh ​​gårder. Det er virkelig noe å se og hvor du skal bevege deg. Kostnaden for turer, selvfølgelig, varierer bare betraktelig, men i gjennomsnitt kan du forvente $ 2000. Slappe av under de samme palmer, der tåre barer "Bounty" verdt pengene! Programmet - en strand ferie, en tur til Seychellene, Mauritius, Maldivene, sightseeing og selvfølgelig julemiddagen.

   New York


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Nyttår i New York
   City of Light, City of filmer og musikk. Alltid travle og moro på helligdager det er spesielt opptatt (selv om natten). Julesalg, messer, fyrverkeri og alltid - RESET "Crystal" store baller fra toppen av hovedgaten i Times Square. Denne gangen i New York venter med den samme entusiasmen som vi - chiming klokke. Turen - $ 1800 (minimum), vel, absolutt ikke begrenset.
   Velge en uendelig bred og avhenger av påliteligheten av dine bankkontoer, og selvfølgelig ditt ønske.

   Råd


  Hvordan å tilbringe nyttår i et annet land
   Hva du bør vite for å reise utenlands
   Først av alt, bør det bemerkes at ikke bare du har besluttet ikke å møte nyttårsaften hjemme. Ikke begynne å lete etter bilag og byråer aften. Standarden basis (tid) for pass og visum på denne tiden betydelig forsinket, fordi drømmen byen sendte tusenvis av turister. I tillegg møter du risikoen for å kjøpe billetter selv "tredje klasse". Ferie turer bare kjøpe på forhånd (minst en måned, eller enda tidligere). Bare slike tiltak forsikre deg mot fornektelse av overnatting, mangel på seter på tog og fly, og ikke la den allerede utstedte og betalt pakke med dokumenter i Russland. Ikke stol på reisebyråene allmakt (som om de er enige om å hjelpe, deretter mer og en anstendig mengde) og lytte til våre russiske ordtaket, "better safe than sorry! »
   Og til slutt vil jeg gjerne minne deg på at du kommer til et fremmed land med en annen kultur og andre lover. Før du betaler for en tur (selvfølgelig, har etaten gjort seg fortjent til tillit), lese disse lovene. I det minste på overflaten. Sikre oppkjøpet kort av byen, hvor du vil være, som den russisk-talende guide ikke vil følge deg hele tiden og bli borte i et fremmed land, som du kan forestille deg, en bit av kaken. Pre spesifisere hvor konsulatet (bare i tilfelle) godt, for det samme i alle fall ta med ekstra vifte med grønne noter. Trives!  
   Hvis du ønsker å dra til Spania for å se hennes skjønnhet i en kort tid? Så for all del gå til Barcelona, ​​en by du vil vinne for sikker!

   Hva er denne byen?


   Barcelona - som er en by som ligger i Spania, og er hovedstaden i den autonome regionen Catalonia og provinsen Barcelona. Dette stedet er ganske stor port Middelhavet (det ligger på kysten of the Sea) og den største kommersielle og industrielle sentrum av nasjonen. I tillegg tiltrekker byen turister fra de fleste land.
  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   Befolkningen i byen er ca 16-17 millioner mennesker. De fleste innbyggerne snakker spansk, men mange vet og katalansk (selv om det begynner å bli glemt). Forresten, er noen kjennetegn på byen og provinsen som helhet en legendarisk fotballklubben "Barcelona", kjent over hele verden.

   Lettelse og natur


   Selve byen ligger i åsene, men det rammer satt av fjell. Generelt, er det utrolig vakkert, fordi i Barcelona skoger, innsjøer og elver. Bilde ikke gi denne skjønnheten, bør det definitivt se live. Men fauna er ikke veldig rik, alle dyrene som lever her lenge tamme, så i de fleste representanter for storfe.

   Klima


   Været Barcelona gunstig og nesten nekapryznaya. Klimaet er Middelhavet, noe som betyr at vinteren er ganske milde og tørre somre og våt og varm. Tørreste og varmeste måned regnes juli. Nedbør på denne tiden er det lite, og den gjennomsnittlige temperaturen er rundt 28-30 grader. I de resterende sommermånedene er ca 25 grader.
  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   Om vinteren kan temperaturen synke til 10-12 grader Celsius. Den høyeste nedbør faller ofte her i oktober. Svømmesesongen varer fra mai til september, men det beste her i september. Land og vann varm og luften begynner å kjøle. Dette er en ekte fløyel sesong.

   Hvordan komme seg dit?


   Komme til Barcelona raskere og praktisk å alt i flyet, rutefly er tilgjengelig for nesten alle kjente flyselskaper, de er laget fra de fleste store byer i utviklede land. Flyturen varer i gjennomsnitt 4-5 timer. Flyplassen ligger i utkanten av byen, men for å komme til sentrum er ganske enkelt, det kan gjøres med tog eller buss.
  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   Visum regime


   For en tur til Barcelona, ​​trenger du visum, som Spania er på listen over Schengen-landene. For påmelding vil du trenge følgende dokumenter:
 •  Pass som utløper ikke mindre enn tre måneder etter utløpet av visumet (minimum 2 sider av passet må være tom)

 •  utfylt og signert av søkeren spørreskjema;

 •  farget fotostørrelse 35h45 cm uten hjørner og gjorde ikke mer enn seks måneder siden);

 •  kopier av alle sidene i passet av borger, inkludert tomt;

 •  fotokopier av alle sidene i passet;

 •  brev fra arbeidsgiver som viser inntekt, ansiennitet og posisjon (eller brev fra høgskolen for studenter);

 •  Sykeforsikring for alle typer medisinske tjenester (forsikring må være minst € 30 000);

 •  kopier av billetter til to endene;

 •  attest som bekrefter bestilling på hotellet;

 •  dokument som bekrefter den finansielle kapasiteten, for eksempel kontoutskrifter (for hver dag i byen må ha minst € 57 per person).

 •  Visa tar et gjennomsnitt på 7-10 dager. Påmeldingsavgiften er ca 70-80 euro, men kan kreve ekstra behandlingskostnader.

   Hvor du skal bo?


   I Barcelona er det hoteller for enhver smak og ethvert budsjett, slik at du kan bestille så elegante suiter med alle forhold og et lite rom med et minimum sett av møbler, men ganske behagelig.
  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   I tillegg, høyden på turistsesongen er herberger (de ser ut som noen turist herberger hvor få turister befolkede i ett rom) og selv kepmynhy (telt). Disse alternativene er de mest budsjett.

   Hvordan bevege seg rundt i byen?


   Barcelona utviklet transportnett, slik som presenterer alle typer transport: metro, tog, busser, trikker og ferger sjø (passasjer og lasteskip). Byen og taxi-tur, men å kalle denne metoden kan ikke flytte tilgjengelig. Det er best å kjøre T-banen, trikken eller bussen.

   Hva gjør jeg?


  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   Ting å gjøre i Barcelona? Savner å ikke ha noen her, så er mange muligheter for sysselsetting:
 •  Bare gå rundt i byen og nyte sin arkitektur.

 •  Det er utrolig mange museer, besøk på minst et par av dem.

 •  Gå til stranden, nyte den hvite sanden og milde bølger av Middelhavet.

 •  Sørg for å gjøre en sjøreise, er det interessant og romantisk.

 •  Shoppe. I Barcelona, ​​mange kjøpesentre, små butikker og små butikker. Alle vil finne noe til deres smak. Forresten, for noen butikker svært attraktive.

 •  Ta en tur på en taubane, og gå opp til fjellet Tibidabo å ta en titt på byen fra et fugleperspektiv.

 •  Besøk showet sang fontener på Montjuic bakke.

 •  Det finnes mange restauranter, barer og nattklubber. Natteliv bokstavelig talt koker.

 •  Gå på en omvisning.

 •  Du kan gå til kasinoet. Men ikke ta alle pengene!

 •  Hva er interessant?


  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   Hva å se turister på ferie i Barcelona? Her er de viktigste severdighetene og attraksjonene i byen:
 •  Sørg for å besøke det gotiske kvarteret i Barcelona (gamlebyen).

 •  Se på hjertet av byen - den delen av Katalonia.

 •  Spaser langs La Rambla.

 •  Besøke Parc de la Ciutadella (her er det Barcelona Zoo og Det katalanske parlamentet).

 •  Verfts Drassans - en sann monument.

 •  Sjekk ut Olympic Village (1992 Barcelona arrangert OL).

 •  Stimulerende Montjuïc bakken.

 •  På toppen av Mount Tibidabo fornøyelsespark ligger besøke den.

 •  Walk in the Park "Labyrinth".

 •  Casa Batlló.

 •  Palau Güell.

 •  Mile House.

 •  Sagrada Familia.

 •  Barcelona Exhibition Centre.

 •  Katedralen.

 •  Picasso-museet.

 •  Camp Nou.

 •  Akvariet i Barcelona - den beste i verden.

 •  Espana med legendariske sang fontener.

 •  Park Guell.

 •  Egyptiske museet.

 •  Spansk landsby.

 •  Maritime Museum.

 •  Museum av stil og historie kostyme.

 •  Sjokolademuseet.

 •  Eixample Quarter.

 •  Tradisjoner


   Generelt, Spania - et land med interessante tradisjoner. For eksempel, det hersker likestilling, og kvinner blir verdsatt og respektert. Forresten, likestilling og bekreftet ved lov. Det smukke kjønn kan delta i det politiske og offentlige liv, til å råde over sin eiendom og ta beslutninger. Ofte kvinner på ekteskap igjen navn.
  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   Bor i Barcelona er veldig temperaments, som alle spanjoler. På møtet, de omfavne og kysse, oppriktig glede seg. Barselonets kan lett starte en samtale med en fremmed og kontakte ham "du". Joy spanjoler uttrykke åpent og følelsesmessig, men sinne, sinne og bitterhet er laget for å skjule. De snakker høyt byens innbyggere, aktivt gestikulerende.
   Etter lunsj, beroliger hele byen ned i to timer, denne gang siesta. På kvelden alle gå utenfor og gå rundt i byen, snakke med venner og venner. Talk er lang og interessant.
   Det hele spanjolene elsker lidenskapelig danser og sanger og helligdager. Feiringen er munter og bråkete.

   Matlaging funksjoner


   Kjøkken Barcelona variert og merkelig, det er en slags blanding av forskjellige kulinariske trender. Denne verdien sjømat og fisk (og hvordan, som sjømat tilgjengelig) slik at maten av disse produktene i spesiell aktelse. Men spanjolene respekt og kjærlighet kjøtt, spesielt stekt.
  Hva å se turister på ferie i Barcelona fantastisk?

   I Barcelona, ​​som diverse smørbrød (brød gnidd med hvitløk og ofte drysset med olivenolje), pizza, salater, grønnsaker og sjømat paella (ris stekt med andre ingredienser) og mer. Drikke - en vin (forresten, det er billig, men deilig) og øl. Har spanjolene - liker å spise vane heller enn snacking på farten.
   Kan reise til Barcelona vil være en spennende og minneverdig for livet!  
  Яндекс.Метрика