Individuelle turer til øya Lombok, Indonesia


 Noen ganger så ønsker å prøve en spennende reise inn i den fantastiske, eksotisk land, hjem til gjestfrie mennesker og natur glad vakker natur og nydelig vær. Turen kan arrangeres uavhengig ved å gjøre et hotell bestilling på nett og i Indonesia reservere billetter for den mest egnet for deg.
 Spesielt populært i Europa nyter Lombok øya, som ligger et stykke fra Sumbavы og Bali. Øya er en del av den indonesiske øygruppen Lesser Sund og ligger i provinsen West Nusa kalt Tenggara. Det administrative senteret er Mataram, Lombok, dessuten er den største byen på øya.
 Alle som noen gang har vært på i mitt liv Lombok huske ditt besøk, men korte, for alltid. Og liker spesielt fans her bortgjemt ferie - på dårlig deltok øy av fred og ro, ingen og ingenting hindrer nyte solen, vann og naturlig skjønnhet.
 Derfor turer til Lombok velger paret som monteres i komfortable lokale hoteller tilbyr besøkende komfort og høy servicegrad. Rykende varm par kan bo i bungalower eller tilbringe bryllupsreisen i en flott villa, som er sikker på å være en egen inngang til stranden og til og med et svømmebasseng. Velg en god del kan, hvis vi bruker et system som kombinerer hotellet reservasjon nettsteder verden rundt og plukke opp et koselig rom eller et hus.
 Hvis du plutselig blir lei av rolig hvile, kan du vandre rundt øya og besøke en av de omkringliggende landsbyer, se på livet til lokalbefolkningen og lære om tradisjoner og skikker av øynasjonen. Før gjestene Lombok vises veldig vakkert bilde - en særegen landsbyer bevart tradisjonell indonesisk livsstil. I små markeder som selger eksotiske frukter og grønnsaker, og håndverkere tilbyr kunsthåndverk som suvenirer. Generelt er disse tingene laget av rotting og bambus.
 I Øst Lombok kan også besøke sentrum av håndverk produksjon og kjøpe unike kunstverk håndverk. Landsbyen Prynhasella produsere nasjonaldrakten, som nyter ekstraordinære popularitet ikke bare lokalbefolkningen, men også turister som kjøper klær som en suvenir. Og håndverkere bosatt i landsbyen Suradady, utrolig evne til å veve uvanlige reiseprodukter fra palmeblader. Disse posene, kurver, vesker og annet tilbehør.
 Blant attraksjonene på øya Lombok er verdt å merke seg Rydzhany fjellet - en aktiv vulkan, som ligger ved foten krater innsjø Sehara Anak. Området rundt den majestetiske vulkanen er Rindzhani National Park, som er nesten 60 hektar land. I 2008 National Park ble tatt under beskyttelse av UNESCO og fått offisiell status heoparka.
 Sehara Anak er en innsjø med stor skjønnhet, i tillegg til å leve på sjøen hinduer det anses hellig og spesiell, aktet sted. Hvert år rundt vannet er hellig seremoni troende som bekjenner religion Hindu. Å ta del i seremonien, folk kommer hit fra hele Indonesia og over hele verden. Men selv disse seremoniene ikke gjør altfor overfylt øya pilegrimer og turister, og det er fortsatt behagelig atmosfære.
 De som tror Lombok altfor rolig sted kan gjøre online booking i Malaysia og gå til en av alpinanlegg, mer livlig, men ikke mindre interessant enn øya Lombok. Den vennlige lokalbefolkningen, fantastisk natur og hyggelig atmosfære forvandle vanlige tur inn i en fascinerende reise.  
Jul i Storbritannia


 I Storbritannia Christmas (jul) feires den 25. desember. En koselig varme ved peisen, moro under jule kэrolov (carols) - alt gjennomsyret med oppkjøringen moro, venter på et mirakel. Begynn tradisjonelle shoppingturer, massen av Julekort, finne gaver til familie og venner.
 Carol (caroling) - en tur med sangene på gatene og verft med morsomme sanger og julesanger. Carol ("sirkulære danser") har vært kjent i Storbritannia for aldre. Barn med sanger og danser vises i hjem med jule ønsker. De ber for mynter og selv spille en liten forestilling. Alle myntene er samlet under caroling barn gi til kirken for å hjelpe de fattige.
 Det antas at for juletrær begynte å dekorere tyskerne. Det er enda en legende, Martin Luther, som så på himmelen mye av lyse stjerner, gjennom gran labber bortført. Kom hjem, la han et lite tre i rommet og dekorert den med stearinlys. Siden treet, generelt, ble ikke bare pynte lys, men stjerner, kranser og leker. Dronning Victorias ektemann, prins Albert, introduserte skikken i tradisjonen. I England elsker å kle seg prosess tre kranser, ballonger, hjemmelagde leker. Dette gjøres med stor glede.
 Til denne dag (av vikingtiden), kom til tollen, helligbrenn Yule log i zazdravnoy boller, tjene en kopp vin og pisket krem, gjester.
 I britisk Yule dekorere hjemmene sine Hedera helix, kristtorn og misteltein hvit.
 Det er en tradisjon, som holder i lang tid - et kyss under mistelteinen hvitt.
 I England, Irland, i stedet for en julestrømpe eller sko, legger gavene under treet. På toppen legger litt julekort, som ønsker alle det beste og lykke. På kortene skildre dyr og fugler (litt robin røde bryst side er et symbol på varme og lys). Ofte avbildet på postkort Virgin med et lite kors i hendene.
 Gaver under treet ser ikke bare for barn, men for voksne. I julaften mirakel vil skje .. blir Selv voksne begynner å tro at julenissen kom seg inn i huset gjennom skorsteinen og ta en masse gaver.
 Jul på bordet i de britiske lukter, sitter i midten av bordet kalkun med rosenkål og poteter. Her kan du se skinke, gås hode og obligatorisk Christmas pudding. Han vannes konjakk og det begynner å skinne små lys. Til dessert, vanligvis servert deilige kaker. De er laget av rosiner, sukker og mandler. Den engelske i store mengder som kandiserte frukter. Jul i Storbritannia - er hellig. Imidlertid, som andre steder.  
Satt for en piknik - en garanti for utmerket friluftsliv!


 Den gamle tradisjonen med matlaging over åpen ild etter en vellykket jakt og stopper i dag har blitt en favoritt og rimelig måte utendørs - piknik. Og for å hvile feilet på 100%, er det nødvendig å forberede seg på forhånd.
 For det første er bestemt med picnic Type: familie, og etterlater et stort selskap eller alene. Type rasteplass årsaker og varighet av resten påvirker matvalg og mulig underholdning. Neste må du lage en liste over alt du trenger med ønskene til deltakerne. Minimum Standard: retter og enheter på det nødvendige antall mennesker, forretnings tilbehør for matlaging og brann opprydding, søppel sitter derivat kit. Bære tilbake, samle søppel i disponibel plast kjøkkenutstyr før avreise - ikke den mest behage fullstendig hvile, så det er best å ta en komfortabel og funksjonell gave sett for en piknik, som inneholder alt du trenger for et måltid utendørs. Hvis resten planlagt for ettermiddagen og vil trolig forbli utendørs om kvelden, bedre lager opp på varme klær og tepper selv. Å organisere sitter på tømmerstokker, ta klappstoler og karematy. I deres fravær unngå fuktighet, kan du bruke klut, podstelennoy etter teppe. 
 Plassering rekreasjonsområde er viktig - du kan ringe maskinen eller hvis tilgjengelig, eller må bære i hendene. Hvis du kommer til rasteplass planlegging på biler, bedre å velge alternativer med enkel tilgang - slik at du vil gjøre en skikkelig gave til bilistene vezuschemu deg til naturen. Det samme gjelder klær og sko - behagelig og så at ingen skade var skitne eller uhell ødelegge. Også, ikke glem den insektmiddel - i varmt vær nesten overalt du vil gjerne mygg. Et viktig punkt: når jeg ønsker å varme opp med jevne mellomrom piknik. For å gjøre det gjør ikke ved bordet, spådde på forhånd valg av spill for barn og voksne. Bosette spise godt vil hjelpe mobilspill, badminton, frisbee, volleyball på gresset. Elskere av en avslappende Leisure Suit intellektuelle spill som "krokodille" eller charades. Og barna kan ta ballen, finne skatten i synet av foreldre og blåser bobler. Og, selvfølgelig, ta et kamera for å fange opp denne vakre dagen!
 Unn ferien nøye, og det må være i stand til!  
Feire høne - natt


 Hvis det er en god stemning, kan du selv ikke har tenkt eller opprette forrige scenario. Like viktig er det selskapet selv, i forhold til hva du skal bo.
 Det finnes flere alternativer ved hjelp som du lykkes tilbringe kvelden. For å begynne, velge den mest passende sted som passer din karakter, humør og ønsker. Det er ingenting å hindre at du velger den mest uvanlige varianten, som viser fantasi og kreativitet. Nå jentene tatt tak i badstuer, klubber, limousiner, utenfor byen.
 Noen bedre å tilbringe en ferie hjemme, andre gjør såkalte "pyjamas party" og noen ikke tenke meg en bedre utdrikkingslag enn selskapets uatskillelige venner over en kopp kaffe. Du kan bruke utdrikkingslag hvor og hvordan du vil, kaster alle slags standarder. Men fortsatt noen regler som skal følges til ferie ikke er gått i primitive drikke alkohol på benken.
 For en slik hendelse er viktig å velge den dagen du ikke forstyrrer irriterende samtaler, uventede utfordringer på jobben og andre ubehagelige øyeblikk. Planlegge alt på datoen for maksimal frihet.
 Til kvelden var ikke kjedelig og uinteressant, tenke på noen interessante kleskode. La det være elegante aftenkjoler, kostymer eller noen dekorasjoner (f.eks Swarovski).
 Ikke i noe tilfelle bør ikke være å bryte all kvinnelig selskap for hjort fremtidige ektemann. Så du risikerer å ødelegge ferien og han selv.
 Fråtse i alkohol og ringe for en utdrikkingslag strippere er ikke nødvendig. Tross alt, du bare gifte seg, ikke zapyraetes en forferdelig drivhus uten mannlig oppmerksomhet, mat og vann permanent. Ikke prøv å gjøre den dagen er noe som du ikke har råd til familielivet. Disse risikofylte aktiviteter truer de dårlige konsekvenser. Så prøv å kontrollere deg selv og holde seg innenfor visse grenser. Tenk på et par morsomme konkurranser for å ikke være begrenset til å snakke. For eksempel spille en åpenbaring.
Яндекс.Метрика