Ingefær forkjølelse - et effektivt verktøy
 Om vinteren, de fleste mennesker har en tendens til forkjølelse. Vinter - er ikke bare en rekke nyttårshelgen, men forkjølelse og influensa sesongen. Zastudyvshys, folk stort sett bruker medisiner. Uansett symptomer: hoste, sår hals, feber, folk begynner å drikke legemidler fra apotek. Men få folk nevner folk rettsmidler som også er godt bidra til å takle slike sykdommer og med nesten ingen trigger bivirkninger. For eksempel kan du bruke ingefær for forkjølelse.

 Ingefær forkjølelse - eiendommer


 Ginger inkluderer varme krydder, rør brannen i magen. Den aktiverer stoffskiftet og blodsirkulasjonen. Også brukt som et rot vitrohinnyy, slimløsende, tonic, smertestillende, krampeløsende, helbredende agent. Den brukes til å styrke immunforsvaret og behandle forkjølelse.
 Malt ingefær og tørkede flak skarpere enn frisk, så er mer effektive penetrerende egenskaper. Siden krydder forbedrer blodstrømmen til lungene, er det anbefalt å bruke i behandling av astma, bronkitt og lungebetennelse. Ingefær fra kulde bidrar til å takle en rennende nese som fremmer utslipp av slim.

 Ingefær i orientalsk medisin som brukes for behandling av viral kaldt: rennende nese, hoste, hodepine, sår hals. Sink finnes i krydder, bidrar til å takle tegn på influensa og forkjølelse.

 Ingefær forkjølelse - nyansene i bruk


Ingefær forkjølelse - et effektivt verktøy
 Å behandle primært brukt for kald te med ingefær. I dette tilfellet må du drikke minst tre kopper om dagen. For best effekt anbefales det å bruke fersk rot. I hans valg bør foretrekke mer solide og rene planter. Hvis det er bare tørket ingefær, må du ta i dobbelt dose og brygge to ganger lengre enn frisk.
 I India, den mest populære vinter drink - ingefær te. Han legger ofte sitronmelisse eller mynte. Resultatet er en forfriskende, oppkvikkende drikk som styrker immunforsvaret. For innånding brukes eterisk olje. Prosedyre varer noen få minutter. Det er verdt å merke seg at du kan gi ingefær for forkjølelse barn.

 Ingefær forkjølelse - oppskrifter


 Emergency rette for kaldstart


 Ved første tegn på kalde ingefær godbiter på denne oppskriften: helle en liter kokende vann 2 ss. Grønn te skjeer og 5 ss hakket ingefær. Tilsett noen spiseskjeer sitronsaft og honning. Litt kjølig, te er klar.

 Den søte smaken av kald


 En halv liter vann til å koke, legg den i 2 ss ingefær, 5 spiseskjeer honning, bland godt. Deretter legger 6 spiseskjeer med sitron eller appelsin juice, legge til litt krydder (kardemomme, kanel, allehånde). Bank for å bryte opp vel, 15 minutter satt det to sprigs av sitronmelisse eller mynte. Innen 20 minutter, de gir drikken sin utsøkte smak. Drikk varm te.

 Ingefær te for hoste


 Oppskrifter med ingefær mot forkjølelse og tilby te mot hoste. For å forberede 500 ml vann til å koke og hell henne en skje med grønn te. Legg revet rot lengde på 3 cm, kardemomme, kanel, nellik. Datoer væske koke og deretter oppvarmet i 20 minutter. Og hell en skje med sitronsaft, en skje med honning og la stå i 5 minutter. Så fjern fra varmen og la stå i 15 minutter. Denne drinken er mer egnet for tørr hoste og våt - root må insistere på varm melk med honning.
 Ingefær fra kulde bidrar til å takle alle hennes symptomer tilbake normal helse og styrke immunforsvaret. Dette innebærer en kort tid hjelper mennesker utvinne, uten at bivirkninger.  
 Hvis du ønsker å få en ekte feiring av bayersk øl og prøve, for all del besøke den verdensberømte Oktoberfest!

 Hva er det?


 Oktoberfest - dette er den mest morsomme og festlig skalere hele verden. Vanligvis holdt i München (Bayern kapital). Fra det tyske navnet bokstavelig oversettes som "October feiring", men noen har kalt arrangementet «Wiesn», som er den bayerske dialekten betyr "enga".
Når festivalen Oktoberfest i München?

 Egentlig er det alt organisert, først, for moro folk, for det andre, for den berømte bayerske øl, som ikke gjør noen festival. Snakker av helgener kjent ikke bare i Bayern i Tyskland, men i andre land som omgir og fjernt.

 Historie


 Den første Oktoberfest ble avholdt den 12 oktober 1810 og var dedikert til bryllupet til kronprins Ludwig (Ludwig I) og Princess Theresa av Sachsen-Hylburhauzskoy. Forresten, eng, som fortsatt holdt festivalen, ble det kåret til hennes ære (There oversatt som "Theresienwiese"). I 1813 ble festivalen avbrutt på grunn av Napoleonskrigene.
 Først organisasjonen utført privat, men i 1819 denne plikten er tildelt til bystyret i München. Da ble det bestemt at festivalen avholdes hvert år. Men feiringen ble avlyst i 1954 og 1973 på grunn av koleraepidemien som rammet Bayern, deretter i 1866 fra den østerriksk-prøyssiske krigen og deretter i 1870 på grunn av den fransk-tyske krig.
Når festivalen Oktoberfest i München?

 I 1872, første gang festivalen ble flyttet til slutten av september og begynnelsen av oktober, fordi på denne tiden været mer behagelig. Den endelige beslutningen om feiringen av denne tiden ble tatt i 1904. Men sist søndag av festivalen har sikkert faller i oktober, denne tradisjonen bør ikke bli krenket.
 I 1881 åpnet den første steke kylling og øl ble servert i glass krus vanlige bare i 1892. Og rundt samme tid begynte å dukke opp og de første øl telt, med ingen feiring i dag er rett og slett umulig å forestille seg. Deretter på festivalen obligatoriske dansene var også tilgjengelig, og var noen av attraksjonene. I 1886 ble det besluttet å elektrifisere festival. Forresten, var dette selskapet engasjert far til den berømte Albert Einstein, Albert og han deltok i elektrifisering.
Når festivalen Oktoberfest i München?

 I 1901, alle besøkende til Bedouin landsbyen overrasket som ble satt på offentlig visning. I 1910, Oktoberfest feiret sitt jubileum - 100 år siden den første gjennomføringen. I perioden 1914-1918 feiringen ble avlyst på grunn av første verdenskrig, og i henholdsvis 1923 og 1924 - på grunn av hyperinflasjon. I 1919 og 1920, festivalen omdøpt til "Autumn festival." Fra 1939 til 1945 festivalen ikke holdes på grunn av andre verdenskrig. De neste tre årene, ble feiringen forbudt å selge tradisjonelle øl.
 Siden 1950, ble tradisjonen introdusert åpne alle tolv skudd fra pistolen til himmelen. Siden 1960 festival turistene begynte å komme.

 Tradisjonelle tiltak


 Som festivalen Oktoberfest i München? Ferien har sine egne tradisjoner og obligatoriske tiltak:
 •  Tempoet vert øl telt. Tidligere There var utenfor byen, og i 1887 arrangerer ritt og telt har besluttet å forlate byen på eng sammen for å åpne festivalen. Og siden da, en prosesjon var obligatorisk Oktoberfest tradisjon. Hvert år de siste slike trekk ledet sjef ordfører i München. Det absolutt i disse forhandlingene involvert et barn som er et symbol for byen. Sammen med vogner og sleder trinn musikere fra orkesteret. Det starter med et kurs i München og ender på Theresienwiese.

 •  Otkuporivanii første øl fat. Når prosesjonen ender midt på dagen den første øl fat sjef ordfører dreper kran. Når prosedyren er fullført, må det rope "Otkuporeno! "Og dette ropet ville bety at spill øl tillatt. Forresten, hvert år åpningen observere alt og diskutere hvor mange slag du trenger politimesteren ordføreren.

 •  Neste på programmet er en grand feiring og utrolig morsomt kostyme parade. For første gang ble det arrangert til ære for Teresa og sølv bryllup til Ludvig i 1835. Men etter tempoet var bare 1895, og ble fulgt av rundt 15 tusen mennesker. Og siden 1950 arrangementet har blitt tradisjonelle og bindende. Et kurs på den første søndagen i festivalen. München er det første barnet, etterfulgt av representanter for byens administrasjon, og orkestre, sammenslutninger av bunader, skyting samfunn og vanlige folk. Forresten, noen selskap som kommer fra andre land.

 •  Drikke og snacks


   Hoved drikke, selvfølgelig, ta en øl, og spesielle - oktoberfestovskoe. Festning det er 58-63%, slik at overgrep ikke er nødvendig, selv drukket på festivalen ikke er sett. Cook bare bevist München ølbryggeri.
  Når festivalen Oktoberfest i München?

   Selges det bare i spesielle telt. Totalt har 14 store telt og 15 små. I et stort telt kan holde opp til 10 tusen mennesker (det er plass både inne og ute) og finne hjelp fylle spesiell barometer Luke. Men foruten øl hver besøkende kan prøve vin, cocktail, sterk eller til og med brus.
   Som for mat, den tradisjonelle hvite anses München pølse, stekt kylling, stekt svinekjøtt skinke, coleslaw og bakt fisk på grillspyd.

   Hva gjør jeg?


   På festivalen er det masse tiltrekning: loppa sirkus, berg og dalbane, pariserhjul og andre tradisjonelle karusellen. Forresten, hvis du bestemmer deg for å slappe av med familien, gjerne gjøre det på grunn av ferie fokuserer på besøkende i alle aldre. Også tilgjengelig familie og underholdning for barn.

   Forskrifter


   Det er noen uskrevne regler og vokaler, som ikke bør bryter:
 •  Reserve plass i telt på forhånd.

 •  Det er perioder når teltet lukket for å unngå overløp.

 •  Røyking er forbudt i telt.

 •  Krus øl å ta med seg er umulig.

 •  Hvis du forlot teltet, så vil det falle på den dagen er usannsynlig.

 •  Barn 6 til 16 år får lov til å bo i øl telt bare 20:00.

 •  Når gjennomført?


   Bare si hva antall festivalen, du kan ikke alltid gi som tolereres, og varigheten varierer (i gjennomsnitt er det 16 dager). Mest ferie starter i midten eller slutten av september, men sikkert på lørdag. Festivalen har den første søndagen i oktober.
  Når festivalen Oktoberfest i München?

   Hvis den faller på en eller 2. oktober, er feiringen fortsetter inntil 3 Oktober (denne dagen samlingen av Tyskland). I 2015 begynner Oktoberfest 19 september og avsluttes 4. oktober.

   Interessante fakta


   Noen interessante fakta om festivalen:
 •  På Oktoberfest har ca 12 tusen mennesker.

 •  Hvert år festivalen besøkt av 6 millioner mennesker som bruker ca 500 tusen stekt kylling og drikke ca 6 millioner liter øl.

 •  Territoriet har mer enn 800 toaletter.

 •  Øl koster ca 10 euro for en liter og dyrere for hvert år.

 •  Sørg for å besøke Oktoberfest hvis du har en slik mulighet!  
  Яндекс.Метрика