Jeg lurer på hvor mange adjektiver du kan tilpasse måten Paris? Kanskje navnet på byen delt lyse assosiasjoner i hodet av alle, selv de mest hardnakket reise lover, er det en by-tale drøm byen, sentrum for verdens mote, en by hvor hvert hjørne du kan finne et stykke fantastisk og flott gammel arkitektur som en fargerik puslespillbiter, opp til en total varig inntrykk av den vakre byen Paris.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 De fleste turer til Europa tilbys av reisebyråer, prøver uten å lykkes å fange minst en dagstur til Frankrike, fordi det er virkelig noe å se. Of course, i vår verden er det så mange vakre og eksotiske steder, men Paris - en by med en spesiell atmosfære.
 Hva å se turister i Paris? Dette er sannsynligvis det mest vanlige spørsmålet reisende som kommer til å besøke Frankrike, og samtidig den mest dumt spørsmål, fordi i Paris kan sees bokstavelig talt hver stein, det har alltid følt spesielle og majestetiske notater av den gamle byen.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Dette er et sted hvor alle kan finne moro til din smak: De fleste turister går til Europa for en unik og fantastisk arkitektur fra tidligere århundrer, resten av søker inspirasjon i de mange museene som har lang og rettmessig blitt verdens bære navnene.
 En annen del av de besøkende som er sendt til Paris for en spesiell romantikk, som gjennomsyret hver gate i byen, hver kafé, som forbereder seg på å behage deg hver morgen med ferske sprø croissanter med fantastisk kaffe.
 Hva skal man si, bare i Paris, kan du snuble på torget og gatene er så levende beskrevet i sine skrifter Alexandre Dumas, bare Paris kan vandre i museet-leiligheten legendariske Coco Chanel, som en gang skapte denne verden sine mesterverk.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Er det mulig å gå glipp av en utmerket 3-minutters høydepunkt av den berømte Eiffeltårnet, som er inkludert hver dag etter 21:00 i kveld? Og, til tross for at denne bygningen har lite kjedsommelige, det er fremdeles en av de moderne underverkene i verden på grunn av sin unike arkitektur, som, uten noen synlige endringer, overlevde.
 Den elegante symbol for byen, og hva kan jeg si, et symbol på landet av romantikk og kjærlighet, er en av de viktigste attraksjonene, som gjør ingen mening å skrive, bør det se øynene hans.
 Og, du vet, som er spesielt fint? Slike unike steder i Paris mye! Det spiller ingen rolle om du går på en tur sammen, alene eller hele familien, fordi byen vil finne hvordan å underholde alle med sine gjester. La oss starte fra begynnelsen.

 Louvre


 Kanskje besøke Paris og ikke gå til den mest berømte og populære museet i verden, er den mest sann kriminalitet. Hvis du gikk til å reise til Paris alene, sørg for å ta et sted som, i hvert fall, er full av gode, fordi det er virkelig noe å se.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 House of kreativitet, åpner stor kunst og skjønnhet sine dører til alle comers siden slutten av XVIII århundre, inntil da, er han boligen og en stor skattkammer herskende dynastiet, i tillegg, det holder til Finansdepartementet.
 En unik arkitektonisk skaperverket, som kan skryte av en lang, vosmysotletney historie, er den største og mest besøkte museet i verden!
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Her kan du se på den udødelige etableringen av Leonardo da Vinci, Mona Lisa mystisk og unik og like populært og unikt, Nick Samofrakyyskuyu og Venus de Milo.
 Godt å vite at det å starte på Louvre på tirsdag, ikke som andre museer på mandager. Og hver første søndag i måneden der du kan få gratis!

 En bagatell, men hyggelig. Det er også verdt å merke seg at dette er det eneste museet i sin egen McDonalds og en restaurant med utsikt over det sentrale torget, hvor en forfriskende sommerdrink vin, vil være et flott tillegg til den generelle flyten av inntrykk.

 Notre Dame de Paris


 En annen udødelig symbol på Paris, Notre Dame, som ble den mest berømte kirken i Frankrike. Den enorme populariteten til dette stedet brakt arbeidet med Victor Hugo, som dannet grunnlaget for hans kjærlighet til den franske og drevet interesse fra de besøkende.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Til tross for at kommunen har gjentatte ganger lidd ødeleggelse, ombygging fortsatt returnerte den opprinnelige utseende, og i tillegg tildelt den berømte galleri av chimeras.
 Et interessant trekk ved denne bygningen er det faktum at hele strukturen av tempelet er unnfanget på en slik måte at det innenfor det der er ikke en vegg, og fungere som støtter massive søyler forbundet med buer.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 I katedralen turgrupper kan gå hvor du fortelle og vise alle funksjonene i huset, og du kan gå med deg selv og nyte skjønnheten i dette stedet ganske rolig beveger seg gjennom det enorme området av både Notre Dame, men området rundt.

 Disneyland


 Til tross for at umiddelbar attraksjon kalt Disneyland Paris er vanskelig fordi det ligger utenfor byen, men fortsatt ikke nevne det på vår liste ville være stor forbrytelse!
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Hvis du tror at det ikke kan være noe interessant, og det er bare fornøyelsespark for små barn, så er du grovt feil! Selv naycherstvishi og kjedelige voksne husker hva ekte glede og følelser, fordi det er absolutt glemme virkeligheten, stuper hele atmosfære av feiring, glede og eventyr. Hvis du er på vei til byen romanse med barna, må du besøke dette stedet!

 Champs Elysees


 En av de mest kjente gatene i Paris, som strekker seg nesten to kilometer, kobler Triumfbuen, må et annet sted for turister og Concorde.
 Interessant, Elysian Fields var ikke alltid den mest prestisjefylte og populære gaten i byen, noensinne, til begynnelsen av det 17. århundre, det gjorde ikke tiltrekke seg mye oppmerksomhet av borgere, fordi det egentlig ikke var noe interessant.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Bare når Marie de Medici beordret henne til å foredle, har retten utformet landskapet designer, nå kjent promenade. Hvis du går til Paris i vinter, ikke glem å besøke Christmas serien, som strekker seg ned fra gaten, og glede besøkende med et glass gløgg og ristede kastanjer.

 Versailles


 Bolig for franske konger kapitalisert pompøs og praktfull bygning æra av kong Sun, som ligger i utkanten av Paris, men absolutt fortjener å gå direkte til atmosfæren glamour, prakt og utilgjengelighet.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Denne populære franske dokument som årlig går gjennom en million turister, har et enormt territorium, som er plassert luksuriøse restauranter, butikker, parker og hager.
Interessant nødvendigvis nødvendig å se opp for turister i Paris?

 Som i alle store museene i verden, er det nødvendig å beregne krefter, bestemme at du ikke lenger interessant, og deretter gå en tur, fordi de aller campus er ikke så lett å komme seg rundt selv for en dag!
 Gå til Paris og en tur du aldri vil glemme!  
Ferier i Bali. Anmeldelser av turister

 Ferier i Bali


 Høres tradisjonell indonesisk instrument hamslana, mildt klima og varme bølger lokker på ferie i Bali bryllupsreisende fra hele verden. Ingen tillatelse til å krenke personvernet lykkelige paret kan bare Scurry trær aper. Innenfor murene til et gammelt tempel nær deg villig til å organisere en uforglemmelig middag. En spesialtilbud for bryllups "Honeymoon" (fra $ 280 per natt) inkluderer en romantisk piknik for to og massasje (massasje med sensitiv hud).
 Mellom Ubud og Jimbaran er en sølv smykker fabrikken hvor du kan kjøpe ikke bare produkter, men også se på prosessen med produksjonen.

 En av de viktigste fordelene med hotellet, som ligger i landsbyen Jimbaran - bortgjemt hvit sandstrand. Noen hus er bygget rett på stranden, andre gjemt i tropiske hager. I morgen kan du nyte en yoga ($ 50 per leksjon), besøk en dag spa ($ 30), og i vest til å prøve hummer, reker og blekksprut i strandrestauranten. Trøtt rolig ferie? 10 minutter - og du er i byen Kut som dette. Jeg ønsket å se severdigheter? Ca 20 kilometer unna på klippen er fantastisk hinduistisk tempel Uluwatu.

 Det er nødvendig å vite. Anmeldelser av turister


 Direkte fra Moskva til Bali (eller snarere i Densapar administrative sentrum av Bali) flygende fly flyselskapet "Transaero" (fra $ 1200). Visumet koster $ 25 det trukket ved ankomst på flyplassen. Ved avreise fra Bali flyplass skatt er belastet - ca $ 15 for internasjonale flyreiser og $ 5 for innenlands.
 Nasjonal valuta - Indonesisk rupiah. For $ 1 gi ca 10.000 rupees. Prisene i Bali akseptabelt. Anmeldelser av turister bare positive.
 Fra november til mars regntiden i Bali, men nedbør det meste om natten. Gjennomsnittlig året temperatur holdes innenfor 25-30 ° C.
 Nyte ferien i Bali!
 Det var en ferie til Bali (Alle turister).  
Яндекс.Метрика