Komme til Praha
 For hver det er et sted på jorden hvor det føles som hjemme. Noen tiltrekkes av romantiske Paris, fascinere noens ulike lysene i New York, og for noen ikke noe bedre sted i verden enn bestemors hus i landsbyen.
 Å føle seg "sine" i noen by, er det ikke nødvendig å bli født. Ja, du vil alltid være en del av stedet hvor du kommer fra. Men ingen steder ikke puste fritt som i din sjel. For meg, dette stedet "ånd" var Praha. Dette er en av byene, som, etter min mening, bør du definitivt ta en obligatorisk program for forskning i verden.

 Praha deltar et stort antall turister. Hovedrutene: Praha slott med St. Vitus-katedralen, etterfulgt av en velkjent Karlsbroen, deretter, går gjennom de smale gatene, senket hundrevis av suvenirbutikker, får du til torget i gamlebyen, hvor andre tilskuere beundre den berømte klokken Orloj med bevegelige figurer hver time, Neste Vatslavatskaya området (forsiktig kalt tsjekkere til som Vatslavak). Dette programmet minimum. Praha er ikke begrenset til dette. Her kan alle finne for seg selv hva han er nær. I Praha begynner du å forelske når viddalyayeshsya bit av turstier. Vandre gjennom de trange gatene øde rolig, bero, og inspirere.
 I Praha, mange universitetsskolepenger som er mye lavere enn i andre europeiske land. Praha universiteter delta aktivt i internasjonale utvekslingsprogrammer. Dette tiltrekker seg et stort antall studenter med ufattelig antall land.
 I Praha, vil du alltid finne noe å gjøre både dag og natt. Praha er perfekt for romantiske spaserturer og familieferier og for sprø fester døgnet rundt. Til tross for deres opphold i hjertet av Europa, helligdager og overnatting i denne byen mye billigere de fleste verdens hovedsteder.  
Vandre gjennom Praha
 Praha er den best egnet for turgåing. Hvis du ønsker å gjøre en romantisk tur med din kjære, eller ønsker å være alene med deg selv, nyter intern dialog og kontemplasjon av den gamle byen, kan du bruke en av våre ruter:
 Begynner å gå fra Karlsbroen en av de viktigste attraksjonene i Praha. Vær forberedt på å banke mange turister fra forskjellige land og vanskeligheter lage en favorittbilde i rammen uten innføring av fremmede menneskelige gjenstander. Hva kan du gjøre sååå godt kjent landemerke. Etter broen, var vi i en del av byen som kalles Mala Strana. Følge skiltene gå opp til Praha slott og St. Vitus-katedralen. På veien fant vi mange restauranter, noen av dem er til og med trivelig. Med praktisk menyen i Tsjekkia gjort å henge på gata for å fremme alle kunne bli kjent med alle retter og drinker.Vandre gjennom Praha

 For prisen er rettet mot 35-40 CZK 0,5 øl i denne delen av byen - den rimeligste prisen. Hvis øl er dyrt - restauranten tydelig overdriver prisen (som 2010-2011). Etter en spasertur gjennom Praha slott, beundrer Cathedral of St. Vitus, ser for Golden Lane (Zlata Ulicka), stige ned fra Praha slott fra toppen og ned trappene, etter menneskestrømmen.
 Gatene hvor mange fine restauranter og få turister - Karmelistska, og deretter Ujezd (fortsatt på samme side av Praha - Mala Strana). Utenfor er det en stopp Ujezd Fløibanen (Lanova Draha i tsjekkisk), hvor du kan klatre bakken Petrin (Petrin, leses som Petrzhyn). Total Fløibanen har to stopp. I gjennomsnitt (første) stoppe taubanen er en restaurant hvor du kan se ned på Praha, virkelig beundre den vakre utsikten over Praha slott og Vltava voll og hele byen. På den andre, øvre holdeplass ligger en vakker park med en hage av roser som er veldig vakker sommer observatorium og observasjonstårnet Petrin. På tårnet du kan klatre, bare hold hatter, fordi en spiraltrapp som fører til toppen, forblåste.
Vandre gjennom Praha

 Går ned bakken Petrin, fra gaten, ta gaten Ujezd Vitezna. Ved krysset er søt konfekt med alle godbitene. Deretter gå over broen Legii til National Theater (Narodni divadlo). På kvelden er det veldig pent markert. I midten av brua er ned til øya, kan du gå dit. Gjelder spesielt om vinteren er det ingenting å gjøre, men for å være alene, for å se på livet rundt Praha, og drikke en flaske champagne, tok med dem på forhånd (det er benker) og mate svanene. På sommerkvelder på øya arrangere utendørs.  
Pure land i verden
 De siste tiårene har blitt spesielt populær tur i en rekke land for å gjennomgå sin kulturarv, historie og stupe inn i atmosfæren og livet til et folk, og enda sunnere. Økologi 21 for mange smarte mennesker i første omgang, så et valg bør likevel vite at landet kan gå på turer i og ønsker å gi opp. Hva er den reneste land i verden og hvor leger og turoperatører anbefaler å gå i første omgang, for ikke å skade deres helse og slappe helt av.
Pure land i verden
 1.  Sveits. Det første stedet er ikke den første i listen over de reneste delene av Jorden tar Sveits. Dette er ikke bare et geografisk plassering, fordi alle dens territorium ligger på territoriet til Alpene, og om lag 30% av arealet er skog, men mangelen på store fabrikker som seriøst forurense miljøet. Mange miljø forskere mener at dette landet kan være å leve livet ditt i god helse, og helse.
  Pure land i verden

   Sverige. Andreplass i listen over miljøvennlige landene er Sverige. Ifølge forskere i dette landet de laveste prisene av luftforurensning, er vann i praksis svært rent, som det er i hovedsak hentet fra naturlige kilder, er utslippene av klimagasser i Sverige langt under akseptabelt nivå. Det bør også bemerkes lokalbefolkningen bryr seg om sine skoger og natur generelt. Det er på grunn av bekymring for befolkningen økologien i Sverige, er det ansett som en av de reneste land.
  Pure land i verden

   Norge - Land-nabo Sverige og i prinsippet miljøsituasjonen her er lik den forrige tilstanden i landet. Det eneste som hindret det ta eller dele andreplassen, er det oljeindustrien, som er en kilde til klimagasser.

  Pure land i verden

   Costa Rica. Deretter ti beste landene for miljøtilstanden tar turister til Costa Rica - et land som forbinder Nord-og Sør-Amerika. Netto miljøsituasjonen er på grunn av en overflod av skoger, og ansvaret til regjeringen, som fokuserer på å redusere karbonutslipp i luften til et minimum.

  Pure land i verden

   Colombia. Femteplass miljøvernere foretrekker i Columbia, som er berømt for sine fruktbare landområder, og til og med høye nivåer av livet av den lokale befolkningen - ca 75 år. De viktigste fiskeriene i dette landet anses dyrking av kaffe og blomster - svært miljøvennlig type virksomhet.

  Pure land i verden

   Ser på bildene New Zealand vi bør merke sin renhet og skjønnhet. Dette landet har rett og slett for å være blant de mest vennligsinnede land og måten den er - den sjette plass. Dette skyldes forsiktig vern av naturressurser og kystnære farvann, og fortsatt er et av de landene der staten nivå var en skatt på karbon, som avgir innbyggere og tilreisende. Regjeringen i New Zealand i nær fremtid planer om å bringe hans landet i første plass på listen over de reneste land.
  Pure land i verden

   For ikke å snakke om JapanFordi i dette landet innbyggere bor enda lenger - 82 år. Japan er rangert som syvende i listen over de reneste landene ikke bare gjennom indekser renhet av natur, men fordi perfekt helse infrastruktur. Likevel staten på skog er beregnet høyest poengsum, men tilstanden til vannet er dårlig, noe som senker rangeringen og miljømessige renslighet Japan.
  Pure land i verden

   Kroatia. Til tross for den relativt dårlig vare på lokale myndigheter og beboere i Kroatia økologi, disponerer natur i dette landet er ganske annerledes, og rene strender og skoger løfte landet på et ganske høyt nivå. Denne åttende.

  Pure land i verden

   Albania nesten ingen industrialisert land fordi utslipp til luft gjennom bransjen er det få. Dette forbedrer sin rangering og setter landet på niende blant de reneste land i verden.


  Pure land i verden

   Israel. Og lukker topp ti mest ønskelig å besøke og landene i Israel i miljømessig. Det høye nivået på hygiene, omsorg for sine farvann og skog er nøkkelen til renslighet og helse i landet.  
Яндекс.Метрика