Konkurranser på utdrikkingslag spill for utdrikkingslag

 Før inventing konkurranser for utdrikkingslag bestemmer hvor du vil tilbringe den.
 Høne og hjort netter kan utføres på en kafé med vennene sine mens du spiller utdrikkingslag bør ta hensyn til tilstedeværelsen av andre mennesker i kafeen.
 Du kan gå til en skjønnhetssalong, mens nesten tid for konkurransen vil forbli som du er opptatt med prosedyrer og veiledning skjønnhet.
 Høne og hjort netter kan gjøres hjemme i stil med "pyjamas" party. Her rider og spill stedet, selv de mest uventede - med dressing.

 Alt dette må du vurdere og diskutere med sine venner på forhånd til kvelden var morsom og minneverdig opphold. Tenk på interessante premier til vinnere av konkurranser og spill for utdrikkingslag.

 Konkurranser på utdrikkingslag for cafe


 Forbered en kurv av elementer av menns kosmetikk, deodorant, parfyme, utskiftbare barbermaskiner og så videre. Skrive oppgaver jenter selge disse elementene.
 På bordet kan du spille et spill av "kreativitet". Tenk på ulike vanskelige situasjoner der en kvinne kan få. Hvem bedre vykrutytsya situasjonen, er han vinneren i denne konkurransen.
 Tradisjonelle spillet Slumber Party - "Phantom of the bride". Bruden kommer opp med morsomme oppgaver for venner.
 Tilbring dansekonkurranse "svært hardfør." På gulvet er ordnet aviser. Hver jente må danse til avisen. Da avisen består to ganger, fortsetter dans. Avisen består igjen. Vinn jente som vil danse på den lille stykke papir.

 Konkurranser for hjemmefest


 Tilbring en konkurranse om den beste brudekjole fra skrap materialer. Forberede seg på forhånd gamle skjorter, skjerf, farget papir, ulike halskjeder. Med alle disse elementene jentene må lage en brudekjole.
 Du kan holde en konkurranse og det beste bryllupet frisyre, beste sminke.
 I hjemmemiljø kan produsere ulike spådom. For eksempel, forteller barn. Bruden har til å kaste tilbake på deres favoritt kopp. Hvor mange fragmenter, så vil barna.
 Og kafeen, og huset partiet kan holde en konkurranse om kunnskap "mannlig" otmazok. "Tenk på de mest usannsynlige forklaringen kommer sent hjem eller sent til en dato.
 Du kan spille og kvinnelig versjon av dette spillet: ". Hva sier du til din mann"
 Viktigst ble alle konkurranser for utdrikkingslag oppfant ikke bare bruden, men hennes venner. I konkurranser må involvere alle kjæreste, så utdrikkingslag blir gøy.  
 Den mest gunstig tidspunkt for familier med et barn på sjøen - fløyel sesongen, når det ikke er så varmt, solen milde, men vanntemperaturen er fortsatt ganske høy.

 Hvor å gå med barnet på sjøen?


 Når du velger et sted hvor du skal gå med barnet for å bedre navigere i havet, for det første, gjennomsnittlig klima temperatur i denne perioden, er det ønskelig at temperaturen ikke overstiger 40 grader og vanntemperaturen var over 20 grader. For det andre er det nødvendig å ta hensyn til sanytarnohyhyenycheskye betingelser for hvile for å unngå infeksjoner. Vi anbefaler ikke å fly med barn opp til tre måneder, fordi på denne alderen ikke er tilstrekkelig utviklet adaptive funksjoner, samt under flyturen er overdreven belastning trommehinnene. Barn i førskolealder som kreves naps, for å unngå overstimulering av nervesystemet. Det er ikke nødvendig at barnet sov hver dag i 2-3 timer, noen ganger nok og 15-30 minutter for å samle krefter.
Reiser med et barn på sjøen

 Tilpasning


 Til barnets kropp er fullstendig tilpasset varme, fuktighet, mat, vann og livsstil i de nye forholdene vil ta om lag to uker.
 Skal du på ferie, tenke på hvordan barnet vil ta fly, klimaendringer og jetlag, uvanlig mat. Hos barn opp til tre år, mer smale øretrompeten, og hos eldre barn ofte hypertrophied adenoids, hvorfor den plutselige endringen av press under flyturen barnets kropp føles tung last (f.eks følelse av trykk i mellomøret) enn voksne. Det er veldig viktig å vite når du velger hvor du skal gå med barnet å hvile på sjøen.
 Thermoregulatory funksjon hos barn er ufullkommen. I forhold til gjennomsnittlig daglig temperatur nær kroppstemperatur (og ofte over), på den ene siden, kan overoppheting skje raskt og på den andre, på denne bakgrunn, og med varmt sjøvann kan utløse utvikling av akutt respiratorisk sykdom eller forverring av kroniske sykdommer i øvre luftveier, lungene og nyrene. I tillegg tidssone skift for tre timer eller mer spente biologiske rytmer av søvn og våkenhet, som kunne bringe til svikt i tilpasning og utvikling av sykdommer.
 Gitt prøveperioden for å planlegge sommerferien på sjøen er best på 15-2 måneder. Når dette ikke er mulig, bør du velge ferie i det sentrale Russland.
Reiser med et barn på sjøen

 Varigheten av prøveperioden avhenger av alder: Jo yngre barnet er, jo mer det lenger. Barn hardere enn voksne til å tilpasse seg klimaendringene, sier legene. Hvis voksen akklimatisering varer 2-3 dager, baby - 7-14 dager. Og bli vant til det nye miljøet trenger å doble - kom på sjøen og vende hjem ".


 Symptomer på akklimatisering hos barn:


 - Hodepine;
 - Trøtthet;
 - Konstant angst, nervøsitet;
 - Tap av appetitt;
 - Generell følelse av ubehag.
 Symptomer på akklimatisering hos barn med tilstrekkelig erfaring kan lett forstå.
 1-2-ukers tur ikke som rekreasjons-, og underholdning. Eldre barn kan lade dine opplevelser der, men for barn under fem år er bare en byrde.
 Akklimatisering barnets kropp på grunn av en endring av klimatiske faktorer (temperatur, fuktighet, trykk, oksygenmetning av luft). Jo større forskjell fra de vanlige forhold, jo vanskeligere akklimatisering til barnet. Spiller en viktig rolle jetlag. Det antas at hver tidssone tilfører en ekstra dag tilpasning. Optimalt eksportere barnet å hvile, forutsatt at oppholdet vil det være minst tre ganger lengre tilvenningsperiode. Hvis en tur til sjøen er ca tre uker for Black og Middelhavet, og minst seks - for tropisk.

 Fordelene med sjøluft for barn


 Fordelene med sjøluft for barn, er at det er rikt på oksygen og alltid inneholder store mengder av mineralsalter brakt av vinden fra sjøen. Alle disse faktorene sammen en gunstig effekt på luftveiene av babyen. Det høye innholdet av oksygen i innåndingsluften gjør puste dypere, slik bruk mest avsidesliggende områder av lungene og gi dem muligheten til å "slå". I mennesker er det som kalles "åndedrag".
Reiser med et barn på sjøen

 Nesten blottet for støv og mikroorganismer sjøluft gjør at slimhinnene i luftveiene ryddet av akkumulert smuss og immunsystemet - for å hvile og komme. Finnes i sjøluften små saltkrystaller gir enkel lokal irritasjon i luftveiene, forårsaker aktivering av blodstrøm og stimulerer lokal immunitet. For betydelig helseeffekt barn bør være i kystområdet i ikke mindre enn en og en halv til to måneder. Kort opphold (2-4 uker) vil gi en gunstig effekt på hele kroppen, først og fremst på grunn av immun regulering av nervesystemet, blodårer og hjertet, luftveiene, men ikke har tid til å reagere helt. Nå som du vet hva som er bra for barn sjøluft.
 Den gode effekten av klima og sjøvann akselererer behandling av akutte forkjølelse. Dette er også fordelen av sjøluft for barn.

 Hvor det ikke er nødvendig å tilbringe en ferie på sjøen med barnet


 Eksotiske asiatiske og afrikanske land for barnas aktiviteter er ikke egnet. Tar barnet i Sochi og feriestedene Kaukasus leger anbefaler også via våt og varm subtropisk klima, som milde barnets kropp tilpasser seg med store vanskeligheter. Hvor det er mulig å gjenopprette?

 Reiser med et barn i Svartehavet


 Anapa, Gelendzhik, Yalta, Evpatoria, Alushta - ideelt for familier med barn ved Svartehavet. Klimaet av disse stedene er ikke mye forskjellig fra den vanlige baby, været er nesten alltid sol og fuktig luft som vannet er ikke veldig salt (17%) og sandstrender med komfortable utforkjøringer i vannet mye mer enn en rullestein. Med problemer er tang og maneter (møte med dem farlig allergisk reaksjon) og den relative renhet av lokale strendene.
Reiser med et barn på sjøen

 Reiser med et barn på sjøen i Bulgaria


 For mer kvalitet tjenesten kan du gå til Bulgaria, alle skianlegg som har blått flagg for miljømessige renslighet.
 Slake bakkene i vannet, tørt klima, nesten overalt nye hoteller, infrastruktur utviklet for barn - alt dette skaper et ideelt miljø for familier med et barn på feriestedene i Bulgaria.

 Reiser med et barn på Azov Sea


 (Yeisk, Berdyansk, Kerch, Taman) - et godt valg for den første "sørlige" tur baby. Moderat tørt klima fremmer rask tilpasning og flat sand grunne (dybde første 30-40 meter over havet ikke overstiger 0,5 meter) raskt varmes til 30 grader. Et stort antall attraksjoner, vil massevis av frisk frukt og friske luft hvile og interessant, og nyttig. Azov Sjøvann inneholder 92 kjemiske elementer og gir næring til kroppen med nødvendige næringsstoffer. Den største ulempen med denne trenden - dårlig utviklet turist infrastruktur og dårlig kvalitet på tjenesten.

 Reiser med et barn i Middelhavet


 Middelhavet er svært ren, utrolig vakker turkis hav. Nesten hele sesongen på kysten bør roe solfylt vær. Reiser med et barn i Middelhavet du aldri vil glemme. Den gjennomsnittlige sommertemperaturen er + 23-29 grader, men det er nesten ingen varme på grunn av den kjølige brisen fra kysten. Vann til midten av sesongen varmes opp til 30 grader. De mest utviklede turistmålene - Tyrkia, Hellas, Spania, Italia, Frankrike. Tyrkisk og noen greske hoteller har sin egen strand og arbeidet med "all inclusive", som er flott med små barn. Dette er et utmerket alternativ hvor du skal dra til sjøs med barnet. Strendene i andre europeiske land, først og fremst kommunale. En av de store ulempene ved middelhavskysten - salt vann (36-39%), noe som kan irritere den sarte babyhuden.

 Reiser med et barn på Adriaterhavet


 Adriaterhavet - en av de vakreste hav av verden. Det er salt (30-35%), så kul (vanntemperatur 1926 grader) og krystallklart, nesten gjennomsiktig (forbudt å dumpe ham kloakk og avfall). Klimaet er lik til Middelhavet, varmebesparende frisk havbris. Reiser med et barn på Adriaterhavet vil imponere alle barn, ikke foreldrene. Strendene er som sand (Italia, Slovenia, Montenegro) og grus (Kroatia). Nasjonalparker, tema attraksjonene vil animerte service priser hvile rik og mangfoldig. Pluss Adriatic skianlegg - rimelige priser.
 Nå er du klar over hvor du skal gå til sjøen med barnet, så ikke bli skuffet i din beslutning.  
Яндекс.Метрика