Kuum Hotel Spa

 Som et boutiquehotell Kuum Hotel Spa inviterer deg til å nyte energien i krystallklare Egeerhavet, gjenopplive spa til liv og originalt kjøkken. Denne ferien radikalt endre din ide om en ferie i Tyrkia.

 Full avslapping Kuum Hotel Spa!


 Vann Aegean gjenopplive hver eneste celle i kroppen din. Når du befinner deg på hotellet, bare glemme tid og lykkelig smil har vært på ansiktet. Her er alt er underordnet vannet element og perfekt utfyller naturlig del av Bodrum. De lyse rommene tech stil, nydelig utsikt over bukten Turkbuku, åpne vinduene på rommet ditt, slappe av umiddelbart og sette opp en positiv. Beach (strand aktiviteter) tilskrives Kuum Hotel Spa - er kvintessensen av alle representasjoner av det ideelle stedet på planeten, hvite stoler, dekket med myk frotté seil beskyttende paraplyer, dekk laget av tre.

 På den blå kysten!


 Luft og sjø bad? Valget er ikke lett, men ikke motstå en glede å dykke ned i det klare vannet i turkis farge. Besøk Kuum Hotel rekker bare lære å bruke et kamera og hvordan å mestre kunsten å fotografere - for storslagen natur, varm sol og avslappende atmosfære av fotografiene vil ikke la noen likegyldig. Restauranten, som ligger på kysten, serverer ferske, laget kjente kokker. I en avslappet atmosfære kan du nyte god mat i salongen av spesiell gjest DJ.

Kuum Hotel Spa
 Beauty inne Kuum Hotel Spa!


 Men moroa stopper ikke der. Høydepunktet av hotellet, for et svært lite antall besøkende (i Kuum Hotel Spa bare 60 rom), spa - senter, som ligger på en dybde på flere meter under bakken. 12 massasjerom, et tradisjonelt tyrkisk hamam, dampbad, boblebad, treningssenter og innendørs svømmebasseng - er av en type luksusproblemer visne inn i bakgrunnen, du er midt i ro og ventet nirvana.

 Ren sjel!


 For å nyte alle de forskjellige prosedyrer på en dag er ikke nok. Start med å besøke en tradisjonell sauna utstyrt med dusj effekter av tropiske stormer og havbris. Eventyrere kan ta en stor bolle med is - oppmuntrende opplevelse. Når du Bosh kroppen, gå til tyrkisk hammam, vil en skum massasje ikke gjøre noe annet sted i Tyrkia. I god drenering, ren og avslappende, hammam hjelp forbedre Tan (en fin brunfarge), og gjør huden myk som en baby. For elskere av spesielle følelser Kuum Hotel Spa utarbeidet en sommergave - en unik spa-års prosedyre "Orange Beauty".  
Bli kvitt melbiller?
 Ulike typer korn og mel er ideelle forhold for bosetting og reproduksjon av ulike skadedyr. Selv mindre brudd lagring føre til utseendet på melbiller. I noen tilfeller er de i poser, bare brakt fra butikken. Melbiller levere en masse problemer, og starter med generell rengjøring skap og vask alle bokser frokostblandinger, og endte med kjøp av nye produkter. Etter mel biller er i stand til å utsette tusenvis av egg på bare 20 dager. Så kjempe dem bør begynne så snart som mulig. Bli kvitt melbiller?
 1.  Ordne revisjon i kjøkkenskapet og forkaste alle pakker med korn, som fant feil, og innholdet av alle mistenkelige bokser. Bedre ennå - gjør alle matvarer, selv om de er pakket i plastposer. Skap trenger en god vask, tørk desinfeksjonsmiddel på alle sider eller eddik.
   Zastelit hyller, skap papir. Bland i like deler boraks, melis og knust i en kaffekvern hirse. Baller av denne blandingen er satt i hjørnene av kabinettet. Denne type av gift for skadedyr. Med jevne mellomrom bør ballen erstattes med nye. På innsiden av skapet bilateral stick tape på det fylt opp med muskat. I hjørnene, plasserer et laurbærblad, nellik hvitløk, sitronskiver, tørket lavendel blomster eller bomullsdotter dyppet i lavendelolje.
   Steriliser eller kok glassene i som lagrer korn. La det renne vann og tørk. Beholdere for oppbevaring av mat skal enten skrues eller svært tett tilknytning til veggene i deksler. Sprede nye korn langs bredden, tett nære. I hver container kan settes skrellet hvitløksfedd.
   Hvis frykten for ny fremvekst av insekter, kan vi alle matvarer oppbevares i kjøleskap eller på balkongen i den kalde årstiden, fordi melbiller redd for kulden, alltid vaske alle overflater i leiligheten, for å unngå smuler. Så etter et par måneder av livet i denne modusen bugs bare dø av sult.
   Vask gulv i hele huset, betaler spesiell oppmerksomhet til baseboards. Fjern hengende skap og vaske den bakre vegg. Rengjøring av huset trenger å tilbringe dagen.
   Det er en radikal måte. Du må kjøpe ett middel for størst mulig antall insekter og behandle dem nøye lister. Deretter må du forlate rommet om natten og deretter riktig ventilere og vaske baseboards. Ikke glem å gjøre gummihansker og ingen barn.
   Mest lufte kjøkkenet, gjør våt rengjøring regelmessig vaske skap og se frokostblandinger, mel, te, kaffe, tørket frukt. Ikke roter kjøkkenet unødvendige ting.
   Husk at å spise mat som er besøkt bugs ikke. Ikke angre kasserte produkter. Tross alt, holde deg din helse. Tro ikke at du kan sile melet og deretter varme den på dekk og spise. Små larver kan forbli i den. Dessuten er ikke tiden underskudd og mening i dette. Av denne grunn, ikke gjør mye av reserver for fremtidig bruk. Dekke nøye alle beholdere med produkter.  
Bli kvitt Hornets?
 Noen gartnere og birøktere vil ikke passere dette angrepet som Hornets. Størrelse insekter kan nå 5 cm. Når hornet reir ligger i avsidesliggende steder eller truer livene til barn, hjelpe dem å bli kvitt de krisesituasjoner departementet. Men det meste hyttefolk, som oppdaget på stedet av disse insektene har dermed forholde seg til dem. Men internett kan finne kontakt spesialister for å ødelegge reir av Hornets. Dette er det mest fornuftige alternativet er bedre ikke å risikere sin helse. Men ikke alle fond er profesjonelle, så vi må løse problemet selv. Bli kvitt Hornets?
 1.  Gjør agn for kvinner Hornets våren. Ordne rundt sitt område plastflasker krysse hakk på coveret, kantene som bøyer innover. Det vil etterlate et hull med en diameter på 1 cm. Flaske helle sukkervann, legge til det litt øl, eddik eller honning. Dette vil tiltrekke seg insekter og opprinnelige snitt på lokket vil ikke fly dem ut.
   Å hindre fremveksten Hornets Apply alle sprekker på loftet, tak hytter - steder der insekter liker å bosette seg. Spring nøye inspisere alle uthus, hus, fuglehus og hule trær du er ute etter fersk reir. Nå er det på størrelse med en valnøtt, og det er hjem til en kvinne. Mens hun ikke har en lys fremtid utbyggere og soldater reir trygt kan fjerne en spade, satt i en plastpose, deretter begrave eller brenne.
   Finhakk kjøttet bedre rå enn kokt, legg den i en eske, sted på området. Et par dager å venne seg til å gi Hornets mat og legge mыshyakovystokyslыy natrium, 1 g gift per 1 kg kjøtt. Hold andre kjæledyr kan ikke spise agnet.
   Hvis du skal jakte "for Hornets, får spesielle kjemikalier for insekt utseende personer. Sette stramme klær nakomarnyk, hansker, kom ut på kvelden. Funnet fylle sporet carbondisulfid eller triklorfon. Husk å ta med bløt leire å smøre ut raskt fra sporet etter injeksjon av gift i det.
   Faren med denne metoden - i kriminalitet. Det er vanskelig å sprøyte giften på en stor reir slik at det handlet like godt på alle insekter er der. Hornets aldri sove, de er enkle å angripe mennesker om natten, så godt orientert i mørket. Videre insekter er lodge hvor vil om morgenen når de oppdager et reir ødelagt, blir aggressive og vil svi alle levende ting.
   Så mye klokere å prøve å overleve med dem for frost og hindre fremveksten av det neste året, zamazavshy alle sprekker. Hornets, skjønt farlig, men ingen grunn til å ikke angripe personen. Nær reiret ikke kan gjøre noen brå bevegelser, ingen støy, vinke, drepe andre insekter.
   Andre måter å håndtere Hornets:
  1.  Bryznit sporet på diesel.
    Hell skum reir.
    Bruk dichlorvos, hvis ingen andre spesielle fasiliteter for personer.
    Zakuryte grå sprekker og hulrom der de slo seg ned.
    Sette rundt reiret vannmelon skall belagt med dem betyr av Colorado potet bille.
    Koble til en støvsuger forlengelsesrør to litt Fold slangen, skru på støvsugeren og løft opp sporet. Hornets begynne å angripe håndsettet, men kan ikke takle og blir sugd inn. Stuknuvshys om å bøye slangen, de slutter å navigere i verdensrommet. Deretter Hornets samlet inn fra støv, brenne.
    Løfte jack bøtte med vann om det vil passe i den, slik at alle reir ble funnet i vannet. Det raskt razmoknet og Hornets har ikke tid til å fly.
    Ikke drep Hornets i små mengder. Døende, utskiller de hormoner som tiltrekker deres slektninger. Angreps bråkmakere de er lange og stikke flere ganger. Stor Hornet brodd hodet truet med døden flere biter på rad - også.
    Hvis du fortsatt Hornet bit, deretter legge til bite isen dynket i kaldt vann eller varmt vann flaske håndkle med kaldt vann. Det kalde vil bremse spredningen av giften gjennom legemet videre. Folk opplevde råd til å sette en sukkerbit til bite å svekke lokale toksiske reaksjoner. Og leger anbefaler ikke å gjelde for den berørte områder fuktig jord eller leire for å hindre blodforgiftning eller stivkrampe. Du kan håndtere bite ammoniakk eller honning, tilsett hvitløk eller løk. Offeret bør drikke mye, mens alkohol er strengt forbudt.
    Husk at selv en Hornet stikk kan føre til anafylaktisk sjokk, forstyrrelse av hjertet og nervesystemet, tap av bevissthet, kramper, lavt blodtrykk, pustevansker. I dette tilfellet en medisinsk krise.  
Яндекс.Метрика