Hvor: Danmark
 Hva: Legoland
Legoland i Danmark

 Barn elsker designere, og en av de mest elskede av dem, selvfølgelig, er LEGO. For de små unge helter utbyggere oppreist hele byer med skyskrapere, fabrikker, skip og mange vet ikke engang om eksistensen av en verden der alt, alt - alt er laget av murstein LEGO, bare naturlig størrelse! Dette er en Legoland fra Danmark - unik fornøyelsespark. Det ligger hjemme hos designer LEGO, som av Danmark i Billund i Jylland.

Legoland i Danmark

 Til alle - fra baby til tenåring - var det interessant, er Legoland delt inn i flere tematiske områder. I hjertet av parken er Miniland. Navnet er symbolsk, fordi det er den originale kopier monumentene i Danmark, Tyskland, Japan og Amerika. Hos voksne, er dette trolig den mest favoritt sted.
 Men ungene elsker å Legoland i verden hul (DUPLO Land). Den mest populære attraksjonen her - kjører. Etter å instruere unge sjåfører til å gi elektriske biler, som de kjører gjennom gatene med trafikklys, trafikkskilt og ingredienser.
Legoland i Danmark
 LEGO City - klassisk industriby med brannstasjon og produksjon onshore fabrikken. Det er et stort antall attraksjoner, mange av dem kan programmeres inn under.
 Men de unge oppfinnere å ha sjel LEGO MINDSTORMS Center. Etter å ha gått i løpet av denne studien, Sibenik fornøyd maystruyut eget arbeid.

Legoland i Danmark

 LEGOREDO Town bygget til spenningen. Gå over viddene av Wild West, nedover elva på en indisk kano, møtte lederen for Redskins - overføring fra ett fantastisk! Overføre alt som er i denne parken, umulig.
 Det er fortsatt viktig å si, i år feirer sitt Legoland allerede 43 årsdag! Kom - en fin leksjon for barn i sommer!  
Hoteller i Tyrkia
 Tyrkia - er først og fremst en uvanlig orientalsk kultur med et vell av severdigheter og attraksjoner, this hot gylne sandstrender, eksotisk vegetasjon og varmt blått hav som innbyr til bading. Tyrkia er ikke bare et eldorado for friluftsinteresserte, men også svært attraktivt sted for de som er interessert i fortidslevninger og islamsk kultur.
 Her vil du finne alle fasiliteter og underholdning, du vet, fantastiske mennesker og få uforglemmelige øyeblikk å varme eksotiske strender som strekker kilometer.
 Denne uvanlige landet ligger på to kontinenter i Europa og Asia - ikke bare vell av gamle sivilisasjonen, unike islamske og europeiske monumenter, men også kultur, full av mystikk, på en naturlig måte forent med religionen islam og spesifikk annet enn våre tradisjoner og mentalitet.


 Hvorfor Tyrkia?
Hoteller i Tyrkia
 For hver ekte turist første og kanskje det viktigste er drevet vær, gunstige solar svømme 320 dager i året. Coast fire hav: Middelhavet, Marmara, Egeerhavet og Black friste sandstrender og asurblått vann.
 Tilhengere av aktiv hvile kan velge i Tyrkia ikke bare vannsport, men også trekking og paragliding. Fans av attraksjoner venter Troy, Milet, Didyma, Efesos, Pergamon, persere og hetittene monumenter. For turister som ønsker pobaydykuvaty - fabelaktig Cappadocia, kirker og underjordiske byer og Butterfly Valley.
 Men hva de fleste fascinerer turistene har forskjellig kultur og skikker. Fairy farger i markedet, lukten av kaffe og eksotiske krydder, forårsaker atmosfæren i Østen.
 Tyrkerne er kjent ikke bare for sin gjestfrihet og vennlighet, og heftig temperament, så er gode følgesvenner under parter. Hvis underholdning som tilbys av Tyrkia, vil vi legge den perfekte innkvartering, utmerket mat og lave priser, er det vanskelig å finne et land mer verdig til å slappe av.  
Berømte byen interesse Kreta

 På øya Kreta i live legende. Vandre gatene fryktløse helter. I labyrinten av Minotaur hørt mystisk musikk, og folks liv drevet av kraftige guder. Når her, begynner du å tro på eventyr, historien om Theseus og Ariadne, samt gudene valgte bevisst denne øya for seg selv.
 "Se, delfiner!" - Et rop gjorde meg entusiastisk å kose yllyumynatoru. Flyet kom inn til land og gled over havet. Det ble sett på som et par delfiner moro å gå i vannet. Ser ut som min fortelling begynner! Earth! Veien fra flyplassen til byen Heraklion Rethymno tok omtrent to timer. Steiner, sjø farge ultramarin, blå himmel og grønne olivenlunder - en god begynnelse fantastisk ferie på sjøen.
 I Rethymnon kom jeg, da det begynte å bli mørkt. Forlate ting på hotellet, jeg gikk en tur i kveld byen. Romantiske trange gater, natt lys, lyder søte luften bare gresk musikk minnet om at jeg ikke er i Italia og i Hellas. Underveis kom jeg over en gammel venetiansk herskapshus, som er en koselig restaurant. Gresk salat, sjømat og vin - prisen på denne sunne og velsmakende middag € -15.
 Det viser seg at deler av de lokale restaurantene episke proporsjoner! Sannsynligvis bør vi ta hensyn til dette og ta halvparten. Nå - port. Her raser natteliv - mange barer, restauranter og diskoteker fulle av turister. Jeg kikket inn i baren. Resultatet - to signatur cocktails og vennlig råd fra bartender må gå til bukta Baos.
 Over horisonten! Tidlig på morgenen jeg gikk til porten Castel - Kissamos, der i 1015 skipet seilte til øya Hramvusa. 22 euro for en billett - en liten pris for muligheten til å sole seg (like vakker brunfarge) på den berømte rosa strender, som for øvrig hadde sin bryllupsreise Prinsesse Diana og prins Charles. Laguna Baos var et flott sted. Jeg trodde aldri at nyanser av blått kan være så mye!

 Profesjonelle kunstnere telle på rundt 16, men jeg bare nyter utsikten. I Hellas, sa: "For å være lykkelig, må du svømme i vannet i fem hav". I lagunen Baos funnet bare tre hav - Egeerhavet, joniske og libyske. Jeg brukte dette en vellykket fusjon. Så nå er jeg ganske glad person med kretiske standarder. Og nå - skipet. På 1800 var jeg tilbake i havnen og gå i Agios Nikolaos, se på severdighetene på øya Kreta.

 Attraksjoner Kreta


 Treasure by
 Agios Nikolaos - et paradis for handleglade. Dyre butikker og koselige små butikker, fargerike sjal lokal produksjon, håndlagde leire lamper - kan ikke motstå. Jeg kjøpte en nydelig blå tippet bare 10 euro og leire lanterne på 25. I Kreta er populær blant turister nyter såpe med olivenolje. Gi etter for de bønner av magi forhandler, jeg umiddelbart kjøpte 19 forskjellige varianter av såpe med lavendel, sitron, vanilje, salvie og andre urter (2 euro hver).
 Jeg lovet at huden min blir myk, som Aphrodite (utvinning av ansiktshuden). Det er fristende! Så sjekk. Agios Nikolaos gresk kalt Saint Tropez. De sier at du kan finne her enda Hollywood-stjerner. For eksempel, i den vakre Halle Berry huset var kun 6 km fra byen. Og er ikke langt fra den fasjonable feriestedet i landsbyen Elounda liker å slappe av Leonardo DiCaprio. Dessverre gjorde han ikke møtes. Jeg sitter fast min sorg iskrem i en restaurant på sjøen Vulyzmeny. Stemningen umiddelbart forbedret. Så nå - på Spynalonhu.
 Olivenolje - den elixir av lang levetid. Det er lagt til nesten alle retter. Å forstå kvaliteten på oljen, riste deg flasken ordentlig og snu den opp ned. Hvis små bobler stige og raske bekker - olje bra og kan legges til salater og andre retter. Hvis store bobler, er denne flasken best igjen i butikken.
 Den gamle historien
 Og nå jeg trygt bryte bølger på en luksusyacht. "Spinalonga" bokstavelig oversettes som "long game". Denne lille øya er en festning av XVI århundre. Opprinnelig ble bygget av venetianerne, så var det en tyrkisk landsby, og i XX århundre ble brakt hit fra hele Hellas spedalske. Men når du ser på asurblå expanse av havet, er det ikke veldig vanskelig å tro. Og skumle ruiner virker veldig maleriske. Jeg zabyrayus observasjon dekk med fantastisk utsikt over havet. Nå sjømat lunsj på båten og så - bekymringsløs Agios Nikolaos å gå på. Neste stopp - Hersonissos!
 Skum spray
 Hersonissos på Kreta - det er klubber, barer og daglig skumparty. Begynn med moro i 1600. Flott musikk, sjø skum, konkurranser - er verdt et besøk! Og etter mørkets frembrudd jeg går på tur i klubbene. Alle populære natteliv ligger nær hverandre. I går kveld klarte jeg å omgå alle. De skiller seg lite fra hverandre. For eksempel, cocktailer koster ca 7 euro.
 Men prøver alt jeg nøler, obmezhuyusya par klassiske alternativer. Mest av alt jeg likte klubben Vue Vue. Det ligger rett på stranden, moro og greit inn i lokale stranden. Som jeg møter en daggry med en gruppe av mine nye venner fra Holland. Umåtelig sliten, jeg går til hotellet for å få litt søvn før du forlater Heraklion.

 Den samme labyrinten
 Den største byen på Kreta - det historiske sentrum av øya. Totalt 4 km unna Knossos Palace mytiske labyrint av Minotaur - de viktigste attraksjonene på øya Kreta. Jeg bestemte meg i at det som var å se på levende legende, heller, som var igjen av den. Men i palasset jeg bodde litt lenger. Russisk-talende guide skremte meg historier som, hvis en lang tur rundt de lokale ruiner, begynner du å høre den mystiske musikk. I min versjon var det Sirtaki og jeg skyndte meg å finne noen mer moderne sted. Hvem vet hva som vil komme opp med denne latterlige greske gudene?
 Det er ikke en drøm. For å komme til den romantiske øya er lett fra Heraklion kommer katamaran. Tur-retur billett koster 50 euro. Litt mindre enn to timer på veien - og jeg går på gata og beundre den hvite på blå taket. Labyrinten av hvite gatene så komplisert at uerfarne turister på jord Tegn piler som indikerer hvor tilgang til sentrum.
 Og det er mange koselige butikker med opphavsrett ornamenter. Jeg kunne ikke motstå og kjøpte en forgylt surround anheng i form av vevde perler. Jeg forbinder det med sjøen og havet bølger. Forresten, Santorini produsere unike hvitvin. Det er litt tyktflytende og cloyingly. Det kan bare kjøpe her. Og jeg tror livet på denne fantastiske øya liker å smake denne vinen - dette er en langsom og søt. Fra denne guddommelige smaker drikke jeg virkelig ønsket å spise. Jeg tilfeldig gå til nærmeste restaurant.
 Dette spektakulære utsikt over øya og vertinne gjør stor band, glemmer at jeg ikke kan nå. Det er ikke anbefalt å velge et alternativ fra menyen, men ber om noe spesielt (tranebær saus for kjøtt). Hun fortalte meg litt om øya. Santorini var en gang et stort rundt øya, men utbruddet av Santorini vulkan sin sentrale delen gikk under vann og han kjøpte en halvmåne form. Det er denne vulkanske øya skylder sine fargerike dimensjonale strender. Grekerne er stolte av å si at sank øya var den samme legendariske Atlantis. Men jeg har egentlig ikke tro det.
 Men historien om hvordan han elsket Santorini stor Salvador Dali virker veldig sannsynlig. Denne fantastiske solnedganger. I Middelhavet, det er ikke noe sånt. Og mange, som meg, kommer hit for å se denne skjønnheten i dine øyne. Fortelle deg en hemmelighet: mange par kommer hit for å bekjenne seg til hverandre i kjærlighet. Romantisk!
 Hilsen fra Poseidon
 I morgen drar jeg igjen på en katamaran i Heraklion, hvor et par timer å fly hjem. Lyse blått hav, blå himmel, gul sol, og vinduet igjen hoppe to herlige delfin. Grekerne mente at møtet med en delfin på sjøen bringer lykke. Så jeg var heldig to ganger! Dette er attraksjonene på øya Kreta.  
Яндекс.Метрика