Mauritius: hvile, priser, anmeldelser
 Den mest berømte øya hotellet, som ligger nord-vest for Mauritius, oppkalt etter skipet av den romantiske historien om Bernard de Saint-Pierre "Paul og Virginia."
 Men ikke bare legenden om to elskende som gjør det til et ideelt reisemål for bryllupsreisende, som møtte her med champagne, sjokoladehjerter og andre hyggelige overraskelser.

 Mauritius: reisende


 Beskyttet revene bukt med utsikt mangrovene og en hinduistisk tempel, som lyder som kommer bjeller, fjellene i horisonten og brølet fra havet langt - her du føler samtidig på jorden og i sentrum av verden.

 Dykk ned i rolig nirvana kan ikke bare hvite sandstrender, men også fantastiske spa - fortjener spesiell omtale for to og en halv time massasje (massasje med sensitiv hud), som gjør et lysthus i en tropisk hage fuglene synger og babling bekk, er følelsen paradis at verken er sant.
 I sør, nær Lake Ganges Tala er en hinduistisk helligdom med en stor statue av Shiva og fargede skulpturer - slik.
 Gå på fjellet mavrynkyyskyh skog bekker fører vanligvis reisende til kanten.

 Mauritius priser


 I Mauritius kan fly flyene med en endring i Egypt, Dubai (fra 54 729 g.) Med en forbindelse i Paris (av 42 500 g.). Russerne visum sette pryamov flyplassen, må du bare demonstrere hotellbestilling.
 Valuta - Rupee. Det er tilnærmet lik rubelen. Det beste løpet i bytte. I butikkene nesten alltid godta kredittkort.
 Hvis du ønsker å leie en bil, være oppmerksom på at bevegelsen Mauritius kjøre på venstre side.  
Maldivene - Turist omtale
 Drømmer du om romantikk, og den andre halvparten - eventyret? Trade-offs - grunnlaget for familielykke! Gå hvile i Maldivene.
 Maldivene: anmeldelser av turister
 Bryllupsreise i Maldivene har blitt en klassiker i sjangeren, men hvis du bestemmer deg for å tilbringe bryllupsreisen på informasjon som dukket opp mellom luksusyacht, Indiahavet paradis åpen for deg nytt parti.

 Maldivene - Turist omtale


 En yacht charter kan helt (fra $ 6300 per dag) eller velge individuelle avgiften (fra $ 450 per dag per person). Til din disposisjon vil være hydroterapi, treningssenter, karaoke, to barer og en øde øy - et perfekt sted for en romantisk piknik og lat velte seg i solen (en fin brunfarge).
 Dag i Maldivene godt vann ski ($ 350 for 45minut), dykke maske eller drift mellom atollene og om kvelden kan du gå på en fisketur ($ 250 per time) eller nyte lys av stjernene på øverste dekk av baren der en kraftig teleskop.
 Inviterte musikere utføre for gjester yachter blues og jazz.
 Spaet kan gjøre en avslappende massasje for to.

 Det er nødvendig å kjenne


 Direktefly fra Moskva til Maldivene gir flyselskapet "Transaero" (30.000 rubler). For dykking må du gi et sertifikat som bekrefter din kvalifisering. Skal du på et cruise, satt i et førstehjelpsskrin kur for sjøsyke (f.eks "Dramynu"). Program yacht tur reiserute og menyen kan gjøre i henhold til dine ønsker og preferanser. Bryllupsreise yacht kan ordnes gjennom et byrå. Og ta med litt mer penger til Maldivene bite. Her er en gjennomgang av turist, Maldivene - det er noe!
 Nyt ferien i Maldivene!
 De var vurderinger av turister, Maldivene.  
Ferier i Miami Beach
 Miami Beach er et ideelt sted for de som selv bryllupsreise ønsker ikke å gå langt fra trendy butikker, restauranter og uteliv.
 Hotellet ble bygget av arkitekten Maurice Lapydusom i 1953, ligger i hjertet av Art Deco brede gågaten Lincoln Road.
 Han er stolt av den enorme samling av moderne kunst i lobbyen, restaurant og noen tall som du kan gå gjennom museet.

 Miami Beach: Vacation
 Gå ut og danse på nattklubb 5EH og se på en cocktailbar med levende musikk Vahs1oh.
 Creation Vinita Bhatia, som fikk den aller første ettertraktet stjerne for indisk mat (i restauranten, men stole på det myknet fusjon alternativ).
 Lat gjør ingenting utvannet leksjoner tennis og golf, seiling eller sykling. Og, kan du leie en bil og kjøre rundt hele øya for dagen.
 I øst for hovedstaden Port Louis med gode shoppingmuligheter - muligheter (handle psykologi), og i sør fjellene stiger fra sukkerrør felt, skoger og fosser Semybarvna unikt sted på jorden фіолетово-червоно-жовто-коричнево-синьо-зелено-ліловими dyner.
 Det var en ferie til Miami Beach.  
Vilkår dykking
 "Når den tyrkiske stranden hotellet har sett jevn dykkersenter umiddelbart bestemte seg for å gjøre dykking.
 Under vann på store dyp tilbrakt mye tid, og deretter klatret opp på kamera, som igjen ombord. Det burde sakte dukke opp, glemte jeg. På båten for meg nakotylasya kvalme, zanyly knær, skuldre syk.
 Instruktøren har bestemt: svinger. Ved lykkelig sammentreff strand ferie snart zakapchyvalsya. I Moskva venner neppe finne et sted hvor forskjellige sykdommer behandlet i et oksygenkammer opphold. Etter et par økter følte jeg lettere. " Eugene.
 Hvis du følger reglene for diving'll være i orden.

 Vilkår dykking


 1. Fullfør alvorlig lære det grunnleggende om dykking før nedstigning til en dybde på dykking. Første dykket alle reglene bør skje i bassenget eller bukten, og ikke i sjøen.
 2. Husk, uerfarne dykkere, dykking nesoblyudayuschyh regler når nedsenket dypt manifest narkotiske effekten av nitrogen. Det var eufori ofte presset til ukontrollert oppførsel - nybegynnere dukker opp kraftig, uten å stoppe. Så for første gang lov til å dykke ned til en dybde på 10-12 meter.
 3. Vær forsiktig når du velger en instruktør. På bussen skulle falle mer enn to uerfarne dykkere. Spesielt pass opp for Tyrkia (ferie i Tyrkia - Bodrum priser) og Egypt. Hvis ikke foreslår å fylle ut et eget skjema som lar deg finne ut om du har en sykdom der nedsenking kan være farlig - selskapet er upålitelig. Tillit dykkesentre som er blant de mest kjente foreninger.
 4. Få en spesiell helseforsikring for dykking. Under denne politikken offeret garantert hyperbarycheskom behandlingssenter, evakuering hjem. Er det lønnsomt, døm selv: tidspunktet for installasjon koster opp til $ 2500. Og forsikring for et år vil koste mer enn 100.
 5. Ikke ta noen medikamenter og alkohol, enten før eller etter dykket.
 Bo i oksygen trykkammer ikke bare terapeutisk metode. Flere økter bidra til å øke elastisitet til menneskelig trykkfallsyke, så før du dykke i sjøen dykking, dårlig puste oksygen i kammeret.
 Expert mening:
 "Hva gikk gjennom Eugene, kalt dekompresjon (eller dekompresjon) sykdom. Når 10 år siden vi gikk til hvile i Sudak, skjedde med meg det samme. Det faktum at blod dykker dykking trenger inn så langt som nitrogen og oppløses der.
 Og med den raske underlag (under stort press og luftforbruket betraktelig) gass ikke har tid til å komme seg ut av kroppen. I blod og vev er dannet bobler er ødeleggende virkning på kroppen. Eugenia heldig - hun fikk en mild trykkfallsyke. I alvorlige former mulig lungeskader, lammelser og andre nevrologiske lidelser. "  
Dalian - behandling, rekreasjon
 Dette feriestedet i det nordøstlige Kina, Gulf of Gulehavet, som er kjent for sin enorme naturparken, alder barskog og vakre hager, hvor kjærlig dyrket ikke bare eksotiske planter, men enkle utseende eng gress.
 Dalian - behandling, rekreasjon
 Hvordan finne: 3 39 'nordlig bredde og 12 147' østlig lengde.

 Befolkning. Innbyggere i Nord-Kina hellig ære gamle tradisjoner. En hagekunst. I hver hage, uansett hvor lite det er, sikkert et sted tre farger av kjærlighet rhododendron, primroses og gentian.
 Anlegget, nattlysolje (nattlysolje).
 Av spesiell verdi i form av kosmetikk har sine frø. Gamma-linolensyre i deres olje forhindrer hudens aldring (hvordan å holde seg ung og vakker), jevner det tone, reduserer irritasjon og rynker.
 Dalian - behandling, rekreasjon
 5-6% av vekten av primrose blader - en ren vitamin C, det vil si to ark som inneholder den gjennomsnittlige frekvensen av planter til mennesker.
 I kosmetisk I løpet av de siste 20 årene Primrose olje er en av favoritt ingredienser. Det forhindrer irritasjon og tørrhet i huden.  
Himeji - reisebilder
 Navnet på denne japanske byen settes som Hegre.
 Hans navn han arvet fra en av de eldste slottene i soloppgangen. Ved drukning roser i palasset, som skisserer ligner flygende fugl på himmelen, ble religiøse malerier skyting Akira Kurosawa "Shadow Warrior" og "The Last Samurai" og episoder av en av de vakreste filmene James Bond - ". You Only Live Twice"
 Himeji - reisebilder

 Hvordan finne: 3449 'Second Severn breddegrad og 134 ° 41' østlig lengde,
 Befolkning. Leve i Himeji - Tilhengere av tradisjonell japansk kultur. Homes hymedzyytsev har stolbovoe skjelett struktur, gulvet dekket med matter. Fra de populære håndverk for å lage tre- og papirdukker, kurvfletting, vaser og vifter, samt utarbeidelse av ikebana.
 Anlegget, damask rose.
 Edle varianter av roser kjent fra XVII århundre, som brukes til produksjon av dyrebar rose olje plantasjer Himeji Castle. Blomstret blomster høstes ved soloppgang og umiddelbart behandlet for olje. I fin duft, den har anti-inflammatorisk, foryngende og styrkende egenskaper.
 Himeji - reisebilder
 3 tonn roseblader Damask må эstraktsyy 1 liter eterisk olje.
 I kosmetikk, hårpleieprodukter (hvordan du gjør håret vakkert og sunt hjemme) basert på et utdrag av Damask roser ideell bosatt i storbyen. Sjampo og masker gir volum og raskt gjenopprette skadet hår fra termoukladky eller temperaturendringer. Aromatisk slør av Camellia olje gir glans og beskytter håret mot smog og ultrafiolett.  
Яндекс.Метрика