Om rumba


 Men denne vakre danser er så mange andre fasetter, og det ville være urettferdig å tie om dem og fokusere bare på kjærlighet og ømhet. Til slutt, disse to følelsene er i hvert dans uten dem ingen steder, og rumba i denne forbindelse er intet unntak.


 Men det er en annen rumba magi, og det ligger i den kjedelig og tyktflytende bevegelse, som vi gjør på hver konto. Account "to, tre og fire - er å avansere til stillinger, for alt annet, og bare én gang på grunn av den svært dans rumba til å fylle dem Og bare så vanlig melodi er omgjort til en himmelsk musikk og den vanlige harde gulvet plutselig blitt hvit sky. .


 Vi vil ikke gå inn teknikken, er det bedre å gjøre læreren din (f.eks skole danser bossanovaclub.ru), men den følelsen stupe hodet. De er veldig forskjellige, selv diametralt motsatte. På den ene side, rumba trenger en forsinkelse, men på den annen - kroppsbevegelser skal være konstant slik at det ikke avbrutte snøre dans. Og best Rumba gyllen middelvei når danserne beveger seg i en pause. Paradoksalt nok ser veldig vakker og sensuell. Denne kontroversielle flytte harmonisk partnere sende hverandre, blir de badet i den langsomme lathet og innhylle deg selv og publikum med sin historie.


 Og dans rumba kontraster: langsom tyktflytende bevegelse veksler rask endring, og deretter jevn bevegelse og raske forkant igjen. Stemningen er i stadig endring partnere og dans er malt i fargene til sine følelser.


 Agent i rumba alltid ubeskrivelig vakker - tiltrekker det partner leker med ham, men hun er klar til å bli erobret og underdanig sterk mann. Denne dansen er avslørt mykhet og femininitet dame, og alle som ser henne danse, er det klart at denne dronningen og uendelig elskede kvinne.


 Partner, tvert imot, veldig sterk, er han klar til å ta vare på alle og helt frigjøre dem fra deres anbud partner, er han legemliggjørelsen av pålitelighet.


 Et par danser rumba, alltid en glede å se på, fordi det er en dans av harmoni mellom mann og kvinne, fordi denne dansen har alltid vært og vil være en av de mest populære.  
Paradise ferie på den vakre øya Phi Phi i Thailand


 I de blå-himmel vannet i Andamanhavet, Krabi Thai, en øygruppe som ligger Phi Phi. Archipelago, omgitt av bratte klipper, spre sin besittelse i flere kilometer. Strendene i hvit sand, slikket av bølgene av blå, grønne tropiske planter, absolutt ro og ensomhet av individuelle deler - alt dette gjør en utrolig attraktivt sted for folk som liker rolig og fredelig ferie. Så du må kjøpe pre-2014 badetøy for soling og bading i disse fantastiske steder.
 Den største øya kompleks Phi Phi Don strukket for 28 miles. Den er rik på små strender, men hans hjerte er Cape Laem Tong - ideelt for dykking. Her kan de forvente mangfoldet i marine verden i all sin prakt. Også interessert i små viker Lo Dalum og Ton Sai.
 Liten øy Ko Jung delt inn i to strender - sand, omgitt av daler og steinete, som ligger i den østlige delen. Og på øya Koh-Phai nord-sør strekker et korallrev som tiltrekker seg dykkere. Her kan du finne Moray ål, rokker, havskilpadder og tunfisk, samt svart og tigerhai plavnykovыh.
 Island Phi Phi Ley, innrammet av steinete topper og pittoreske åser, har et areal på 65 kvadratmeter. km og dybden av sjøen er 20 meter. En beskjeden størrelse øy plassert flere idylliske bukter og viker. I den nordøstlige delen av hulen ligger Tham Viking, som er en populær attraksjon. Lokalbefolkningen kommer til henne til å bruke bambusstaver svalereder å samle inn og forberede dem med tradisjonelle delikatesser. Veggene er dekorert med hulemalerier av ukjent opprinnelse med bilder av elefanter og en rekke kjøretøy. Verdt å merke seg, på øya Phi Phi Lei holdt skyte den berømte filmen "The Beach".
 Den beste tiden å besøke øya Phi Phi skjærgården - fra slutten av oktober til april. På denne tiden domineres av solrike dager, og vannet blir oppvarmet til 28 til 30 grader. I de resterende månedene dominert kraftig regnvær og storm. Du kan nå øya ved vann kjøretøy - hurtigbåt, ferge eller båt. Fra Phuket reisetid vil ta en 15-2 time fra Krabi - 25 timer. For reisende innkvartering tilbyr bungalower og små hoteller.
 Slapp av på den fargerike øya Phi Phi blir virkelig minneverdig, takket være de ville tropene, krystallklart hav og atmosfære velsignet lykke, som gjennomsyret hvert stykke paradis.  
Konvensjonelle uvanlige gaver


 Akkurat nå prøver vi en liten titt inn i denne saken. Gaven, selv et lite å være hyggelig eller nyttig. Heldigvis i dag hyller fulle av all slags nødvendige og unødvendige ting må bare ta et valg. La oss gjøre et lite utvalg av topp eller mest interessante løsninger for en liten ferie angivelig 23 februar / mars 8, Valentinsdag, jubileer litt personlig, og lignende aktiviteter.


 La oss begynne. Gaven kan gjøres immaterielle og romantisk. For eksempel, en vakker fyrverkeri. Kostnadene varierer, men synes fortsatt. Som et alternativ - kan du kjøpe luft lanterner og kjøre dem på kveldshimmelen med helten for anledningen. Ide nå populære og veldig spennende. Men selvfølgelig avhenger av antall lys. Jo flere brikker - den voshytytelney prosessen. Du kan investere i 1000 - 1500 rubler og over henholdsvis.


 Gå videre. Like bra for både gutter og jenter som morsomme ting - bullet ønsker 8. Nøyaktig det samme som i filmen "Route 60". Naturligvis må vi forstå at folk bør være bekymret hvis du ikke så kjent med dette emnet. Da vil det tvinge et smil og stille noen spørsmål av ballen. I tillegg vil det noen ganger bidra til å slappe av og komme bort fra jordiske tanker. Du kan avgjøre hjemme, på bordet eller bord, og i bilen, eller i lommen. For de som ikke vet - en magisk kule. Spør ham et spørsmål, tryasesh og han gir svaret. Ofte selv veldig dyp og filosofisk. Og alltid til poenget. Emisjonskurs - mindre enn 1000 rubler.


 Det neste er perfekt for folk som ikke kan leve uten smarttelefonen. Hansker for berøringsskjerm gode varme vinter hender og jubel takle ledelse. Mange har rangert sine nytten i vinter - og hendene varme alle leste meldinger, alle griser drept fugler, alle nyheter revidert. Lepota. Vi får en presentasjon helt fra 250 til 1.500 rubler.


 En annen stor ting Puzzle - neokub. Hva er dette? Vanligvis 216 runde magneter som du kan opprette en rekke tredimensjonale eller flate figurer. Ser ut som den opprinnelige kube med baller. Puzzle neokub kalt fordi ballene hans er forskjellig polaritet og ikke alle ønsker prymahnytytsya hverandre. Men samtidig skaper bare interessante figurer! Koster en slik gave vil være ca 1000 rubler.


 Og til slutt - alarmen-helikopter. Du leser det riktig, alarm-helikopter. Særlig være nyttig for de harde kommer ut av sengen om morgenen. Saken er svært interessant - utløste timeren begynner å ringe som en vanlig vekkerklokke, bare disse enhetene med push tabellene - den flyr. Å deaktivere det må lande på rullebanen. " Våkn opp nøyaktig, og bare 800-1000 rubler.  
 Resten bør ikke bare være hyggelig, men også kulturelt, uforglemmelig. Hvis du ønsker å huske ditt livs ferie? Så gå til Dødehavet. Men at ferien var utmerket, trenger du å vite noen detaljer.

 Funksjoner resort


 Umiddelbart er det verdt å merke seg at Dødehavet er forskjellig fra andre havområder komposisjon. Det er veldig, veldig salt. Dette fører til en rekke funksjoner. For det første er vann nesten umulig å synke på grunn av den høye tetthet. Men det betyr ikke at det ikke vil være i stand til å svømme. Men ligge på overflaten som en seng, kan du.
Hvordan organisere en god hvile ved Dødehavet?

 Bølger vil forsiktig rock you, og du kan slappe av. Men høy salt gjør vannet ganske aggressiv. Så for eksempel hvis det blir i øynene dine, det vil være veldig, veldig smertefullt. Det er derfor å ty til slike små barn anbefales ikke, fordi de ikke forklare at dette havet ikke kan svømme, dykke og svømme.
 Også verdt å merke seg er at trykket er mye høyere enn i noe annet sted i verden. I tillegg er mengden av oksygen som økte med 15%. Dette har den virkning av naturlige kamre. Men hvis du ikke setter høyt trykk, bør du være forsiktig.

 Hvem bør besøke Dødehavet?


 Mange leger anbefaler sine pasienter å gå til Dødehavet, for å forbedre deres helse. At noen tilstander og sykdommer bør gå til dette feriestedet:
 •  Sykdom og dysfunksjon i muskel-skjelettsystemet: leddgikt og artrose, holdning, operasjoner på ledd og brusk.

 •  Sykdommer i hud, eksem, herpes, vitiligo, psoriasis, eksem, kviser, fotsopp, og mange andre.

 •  Kronisk tretthet, utmattelse, stress og andre lignende forhold.

 •  Problemer i nervesystemet, multippel sklerose, nevralgi nevrose, anoreksi eller bulimi og andre plager.

 •  Allergiske reaksjoner og symptomer: bronkitt eller astma, urticaria.

 •  Endokrine sykdommer, vektproblemer, skjoldbrusk sykdom.

 •  Arr og sår.

 •  Narkotika eller alkohol misbruk.

 •  Hvis du bare ønsker å forbedre sin helse, styrke immunforsvaret og slappe av.

 •  I disse tilfellene sikkert få deg inn i anlegget.

   Når du skal gå til Dødehavet: klimatiske funksjoner


   Hver Anlegget har sine klimatiske funksjoner. Når bør man reise til Dødehavet? Varmen her hele året, men fortsatt noen temperaturendringer finner sted å være. For eksempel er vinteren omtrent 18 grader under den temperatur neppe synker.
   Men det er best å gå der i april, mai eller september eller oktober. Denne såkalte "fløyel" sesongen. Det var på denne tiden klimaet er optimal og gir en god hvile ved Dødehavet.
   Det faktum at klimaet er subtropisk, noe som betyr at det er sesonger av tørke og regn. For eksempel er regnet øser nesten non-stop i vinter, det vil si i desember, januar og februar.
  Hvordan organisere en god hvile ved Dødehavet?

   Men i november og mars også bli kalt våt. Så på dette tidspunktet å reise på ferie er ikke nødvendig (med mindre du ikke har tenkt å tilbringe all tid på hotellet). Sjø på et gitt tidspunkt er ikke veldig varm og vennlig, kan natten være ganske kult.
   Sommer også bør ikke gå på denne unike utvei hvis du ikke ønsker å bli utmattet av den varme og tørke. Det er veldig, veldig varmt! For eksempel dagen solen kan heve temperaturen til 50 grader! Jorden er varmt, nesten varm. Fra himmelen en dråpe. Havet er varm, kjøle det vil ikke fungere. Samlet, ikke den beste tiden å reise til et sted.

   Hvordan reise?


   Hvis du bestemmer deg for å gjenopprette Dødehavet, må vi bestemme hvordan be om et trekk. Selvfølgelig, jeg må fly på et fly. For eksempel, et fly fra Moskva tar ca 45-5 timer.
   Også du trenger for å finne egnet bolig. Vurder dine behov og ønsker og betingelser for oppholdet. Du kan finne stedet for et hotell med bildene, men tror ikke media også, fordi det er gitt for publisitet og tiltrekke seg nye kunder.
  Hvordan organisere en god hvile ved Dødehavet?

   Det er best å finne anmeldelser på ferie på dette stedet (det er spesielle internettsider som samlet inn tilbakemeldinger på ferie på forskjellige steder). Du kan ikke bare slappe av, men også forbedre kroppen, og anser det som behandlinger ikke gi alle hoteller. Å finne egnet bolig, ta kontakt med dem og lære mer informasjon og forhåndsbestille din sted.
   Hvis du ikke vil ha noe å søke og bestille, og generelt, belastning, deretter finne verifisert reisebyrå med et godt omdømme, ikke eksisterende noen måneder eller et par år (husk å finne anmeldelser av dette byrået). Reisebyrå plukke opp for deg en billett som vil møte alle dine krav. Men for slike tjenester vil måtte betale.
   Visum for å besøke dette landet er ikke nødvendig, men bare hvis lengden på oppholdet vil det ikke overstige 90 dager i løpet av seks måneder. Men pass, selvfølgelig, er nødvendig.

   Hvor mye?


   Selvfølgelig er du interessert i pris. Umiddelbart er det verdt å merke seg at denne ferien kan kalles billig og rimelig. For eksempel, kan kostnaden av uren varierer 250-400 dollar per person (avhengig av flyet). Mest billettprisen er ikke inkludert i prisen, og belastes separat.
  Hvordan organisere en god hvile ved Dødehavet?

   Som for turen, vil det koste for dyrt. Men hvis du klarer å finne såkalt hot tur, kan du spare et betydelig beløp. Men i dette tilfellet, være forberedt på å dra på ferie i nesten enhver tid, for eksempel informasjon om lenge forsinket.
   Turen, som var for en uke varierer fra $ 700-800 til 1000-2000 dollar per person. Den nøyaktige prisen vil avhenge av valgt program og hotellovernatting. Hvis du planlegger å inkludere hvile og behandling, prisen naturligvis øke.

   Hva gjør jeg?


   Alternativene er mye moro. Først en ferie på stranden (det finnes flere). For det andre er på besøk barer, kafeer og diskoteker. For det tredje er det shopping. Noen elementer og suvenirer du kan kjøpe billig. Og for det fjerde, for all del besøke lokale attraksjoner, er det interessant og uforglemmelig!
   Hvor du skal gå eller reise? Vi tilbyr flere alternativer:
 •  Kalia Beach. Det er et badeland "attraksjoner", hvor du kan sitte på en berg og dalbane eller underholdning.

 •  Cowboy ranch i Kibbutz Kalia. Hvis du ønsker å være vitne til denne hendelsen westernfilmer? Da er du her.

 •  Reserve Эynot Tsukim. Den har alt: planter, oaser og eksotiske dyr. Ekte virgin island og unik natur.

 •  Kibbutz Ein Gedi. Dette uttrykket betyr "kilde til geiter." Gjennom sprekker i jorda, som består av kalkstein, siver vannet. De tømme dammen, omgitt av bregner. Utrolig vakkert!

 •  Masada - en festning, som ligger på toppen av et stort fjell. Dette er en ekte symbol på mot, heltemot og besluttsomhet.

 •  Qumran - et sted der de ble funnet Dødehavsrullene og Qumran rekord (gamle bibelske skrifter).

 •  Mount Sodoma - en oase av Lot og hans kone, som den gamle legenden.

 •  Mel Cave - en unik lang overgang, som ble dannet av vann.

 •  Tel Arad - ruinene av den gamle byen.

 •  Sted av dåpen. På dette punktet elven Jordan renner ut i Dødehavet.

 •  Interesse reise og uforglemmelig ferie du!  
  Яндекс.Метрика