Påskeøya - ferie koordinater, bilder
 Hovedattraksjonen på øya - moai. Det antas lokalbefolkningen i disse steinstatuer av komprimert vulkansk aske konkluderte naturlig kraft forfedre første kongen av Påskeøya Hotu Matua ,.
 Påskeøya - ferie koordinater, bilder
 Påskeøya Koordinater: 2707 'sørlig breddegrad og 10 921 vestlig lengde.

 Befolkning. Rapanuytsы etterkommere av kong Hotu Matua-relaterte kvinner med ærefrykt og ærbødighet. Derfor, for den gamle orden, mens gravide kone mann helt frita henne fra problemer hjemme. I takknemlighet for det faktum at det vil gi ham en arving, anses obligatorisk gjennom hele ventetiden til å lage gaver til kona (hvordan velge gave til mennesket). En av de tradisjonelle tilbud - Taman oljetreet symbol på evig ungdom og skjønnhet.
 Plant: Taman.
 Påskeøya - ferie koordinater, bilder
 Dette treet er ansett som hellig i Polynesia. For Cosmetologists helbredende egenskaper av sin olje er ikke noe mystisk. Saken optimal hud kombinert tre viktige lipider: tryatsylhlytserynov, hlykolypydov og fosfolipider.
 3703 km Påskeøya er skilt fra nærmeste kyst, er den mest fjernt fra store land bebodde øya i verden.
 Som en kosmetolog, utvinne olje Taman paret med afrodisiakum kjerneekstrakt hryffonyy del av formelen balsamer for føttene.  
 I dag forteller vi deg hvordan du får et pass i Russland. Artikkelen vil bestå av følgende:

 Typer av pass

 Hvordan få et pass gjennom Internett i Russland

 Hvor kan jeg få et pass

 Hva du trenger for å få et pass

Hvordan få et pass

 Typer av pass
 Før du snakker om å få et pass, må du bestemme deg for hva slags pass du trenger.

 Gammel som et pass - utstedt til personer som nådde 18 år. Hvis du er under 18 år, er pass utstedt for de neste fem år fra datoen for mottak. Men husk at det er land som ikke liker å ta det gamle passet, men la i landet med et nytt pass. Disse reglene gjelder i Storbritannia. Dette passet er billig, rundt 1000. Dette er prisen, som ble etablert høsten 2012. Kostnaden for et pass er 300 rubler, hvis du ikke er myndig. Men hvis du er fra 14-18 år, passet vil fortsatt koste 1000 rubler.

 Ny prøve pass - har bygget en mikrobrikke som identitet. Det ser ut til en voksen person og et juvenil så vel som i tilfellet med den gamle modell. Dette passet er gyldig i 10 år fra datoen for mottak. Det er innhentet oftere, fordi det ikke bare lenger er gyldig, men gjør det også mulig å fly til alle land. Høsten 2012 ble bestemt den eksakte prisen på pass - 2500 rubler. For de under 14 år, er kostnaden for pass to ganger lavere - 1200 rubler.

 For en veldig lang ryktes at den gamle pass standard ikke leverer, og det vil miste sin relevans. Selv om det fortsatt gi staten fortsatt ønsker å avbryte utstedelse av pass gammel. Det er umulig å si nøyaktig når vil avvisningen av gamle pass.
Hvordan få et pass

 Hvordan få et pass gjennom Internett i Russland
 Å fly til andre land må ha et pass, og gjør ikke noe, gikk du til å hvile eller for å besøke slektninger i et annet land. For å få pass, må du søke til den føderale migrasjonstjeneste. Når du har fullført det vil vurdere og ta stilling til utstedelse av dokumentet. Men som internett i vårt land velutviklet og offentlige tjenester har begynt å godta søknader modus på nettet, kan du sende det uten å forlate leiligheten. Gå til en søkemotor og finne de nettside migrasjon tjenester, vil du finne en del på å få pass. Hva trengs for å produsere det?

 Laptop eller datamaskin og internett.

 Pass av.

 TIN

 Snils

 Når du går til nettsiden migrasjon service, gå til registrerings delen, og lage din profil. Forhånds lese avtalen og sjekk på det punktet der du ønsker å akseptere det faktum at offiserer kan sjekke dine data til enhver tid. Så gå til profil og begynne å fylle ut spørreskjemaet, det må være reelle data, inkludert antall pensjonsforsikring sertifikat, TIN og bursdag. Deretter skyver installere plugin. Den starter automatisk når du klikker på "run". Øyeblikk senere en liste over nettleseren laster ned filen nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på den og installere. Men deretter plugge be om passord, kan du komme til din e-postkasse uten store problemer.
Hvordan få et pass
 Deretter skrive din mobiltelefon og e-post. Etter en stund vil du motta passordet som må tastes inn for å logge deg inn i den private kontor. Tallene inn i boksen der du ønsker å bekrefte oppføringen. Men merk at når du har brukt, kan koden komme til e-post adresse. Hvis du angir den eksakte adressen til bosted, vil passordet bli sendt til kontoret til "Rostelecom". Igjen, skriver aktiveringskoden og pålogging til kontoen din, så fyll ut skjemaet og skriv betaling av staten avgift.
 Få en kvittering, kan du gå til migrasjonstjeneste, det er et mønster som du kan skrive ut.

 Så ta en tur til Institutt for FMS av Russland og vise originaldokumenter: TIN er ikke gyldig pass (hvis noen), pass, pensjon sertifikat. Du kan ta et bilde av FMS av Russland, hvis du ønsker biometrisk verifisering av personen som skal fungere utenfor. Etter en stund vil du ringe og bli fortalt at du må komme for å signere på et spørreskjema som utvist internett. På dette punktet kan du lene deg tilbake og vente på pass vil gjøre. Etter ca en måned, hvis ikke forsinkelsen, vil du motta et pass og kunne gå til den etterlengtede ferie i noe land.

 Hvor kan jeg få et pass
 For å få et pass bør gå til Institutt for Migration Service. Søk etter UFMS elsker i byen din kan du på internett, og du kan ringe for å hjelpe og finne telefonnummer og adresse. Merk at turoperatører eller andre kommersielle aktører ikke har rett til å utstede et pass for innbyggerne i, kan de bare hjelpe juridiske tjenester på registreringsskjemaer. Du må gå i person til å søke UFMS og, dessverre, på grunn av de store køer må vente lenge, så på forhånd bestemme seg med tiden. Det er best å gå til innvandring tjeneste i begynnelsen eller midten av høsten, som noen går på denne tiden til å hvile og lange køer i UFMS ikke skje.
 Hvis du jobber mye og ikke kan finne tid til å reise til innvandring tjenesten, kan du sende skjemaet internett. Denne muligheten kom i 2010.

Hvordan få et pass

 Hva du trenger for å få et pass
 For den gamle eller den nye typen pass trenger følgende dokumenter:

 Kopi av pass sider fylt borger av Russland.

 Fotokopi av ferdige sider arbeidsbok hvis du jobber under en arbeidskontrakt. Det skal være forseglingen av organisasjonen der du jobber, og signaturen til regnskapssjef. Hvis du ikke jobber, bør du lage en kopi av en arbeidsbok, og kan ikke garantere dens notarius.

 Spørreskjemaet, som er fylt i å skaffe pass. Hvis du har lenge jobbet på samme plante, er det nødvendig å forsikre henne på jobb, hvis ikke - du kan hoppe over dette trinnet.

 Bilde i passet. Du kan komme til noen studio der de gjør bilder, og du vil bli fotografert på passet, siden de allerede har en lignende opplevelse. Trenger to bilder 35h45 mm i noen gren av FMS kan ta et bilde hvis du vil søke etter et studio.

 Du må ha et gammelt pass, gyldig ut. Eller du kan lage en kopi av alle sidene i passet, som hadde blitt fylt.

 Mennene i militær alder må ta med i UFMS sertifikat skjema 32 fra militæret. For å få en kopi av pass er nødvendig militær kort.

 Hvis du er pensjonist og ønsker å få et pass, må du gi en kopi av pensjonsbevis.

Hvordan få et pass
 Hvis du har spørsmål - spør dem i kommentarfeltet!  
Hvordan skille originalen fra en falsk parfyme
 Parfyme i dag er en av de produktene som er ofte forfalskes. Hva skal man si, ingen ønsker å bli eier av produktet hemmelige kosmetiske industrien, som ikke bare bringer glede å bruke, men det er sannsynlig skade helsen din (årsak allergi eller kjemisk forbrenning). Å vite hvordan å skille originalen fra en falsk parfyme, lese noen nyttige tips.
 1. Ikke kjøp parfyme på markedet og gateboder eller i vareutvalg. Sannsynligheten for at dette er der du ser en falsk svært store.
 2. Vær oppmerksom på priser og huske hvor er gratis ost. Høy kvalitet parfyme aldri ville koste 200-300 rubler.
 3. Les nøye navnet på parfyme. Noen ganger kan en falsk navn endre en bokstav, og samtidig opprettholde stil og fargevalg design. Det kan være "Givanchy" i stedet for "Givenchy", "Lamcome" i stedet for "Lancome" og så videre.
 4. Et par ord om innskriftene. Hvis du ser ordet "parfyme", før du falske. Riktig staving av ord på fransk - "parfum", og engelsk - "parfyme". Vær oppmerksom på at opplysninger om produsent. Det må være i formatet "Made in". Ingen frittstående ordet "Frankrike", "Paris", "New York", "London" bør ikke være.
 5. Utskrift av emballasje av dette parfyme er alltid kvalitet. Bokstavene er ikke uskarpt (særlig merkbar i liten skrift), klar og presis.
 6. cellofan på boksen skal være tynn, klar, pent loddet ikke inneholde spor av lim eller rynker og skal sitte tett til boksen. Men noen produsenter av parfymer forlatt cellofan for å spare.
 7. papir eller papp som av boksen, også bør være av høy kvalitet.
 8. Denne parfymen er tappet i kvalitet flasker, glass helt glatt og gjennomsiktig, og ikke inneholder luftbobler.
 9. Disse brennevin produsenter lukker aldri metall lokk, fordi kontakt med metallet kan de bli ødelagt.
 10. Rist boksen. En flaske parfyme bør ikke henge ut der produsentene fikse det sikkert inne.
 Sier 11. Farge ånder også mye. Typisk er parfyme fra gul til mørk gul. Når du legger fargestoffet skygge kan variere i retning av rosa, lilla eller grønn farge. Uansett væsken bør ikke være for sterkt og enda mer toksiske farger.
 12. Test åndene til åpenhet: de bør ikke være turbiditet og sediment.
 13. ektheten av brennevin kan kontrolleres strekkode. Den franske parfyme den starter med tallet "3" på tysk - med tallet "4" på engelsk - med tallet "5" på italiensk eller spansk - med tallet "8" i USA eller Canada - med "0".
 14. Ved bunnen av flasken, å finne de tall som akronymet FL.OZ - et mål på stabiliteten av smaken. Innskriften peker på 3,4 FL.OZ flasker toalett vann, og tallene 1 til 1,7 betyr at åndene. Jo lavere tall på flasken, jo mer stabil denne parfyme.
 15. Hvis etter å ha sjekket alle disse nyansene du fortsatt er i tvil om ektheten av produktet, spør selgeren å gi deg kvalitet sertifikat.  
Яндекс.Метрика